|
(B+)برای کسانی که دوست دارند با امام زمانشان رفیق شوند!!!
|
|
۱۳:۰۲, ۲۳/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۲:۳۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حکمت 289 نهج البلاغه ی شریف
الگوى كامل انسانيّت و درود خدا بر او، فرمود: در گذشته برادرى داشتم که در راه خدا با او دوستی میکردم، و او در چشم من بزرگ مقدار بود، چون دنيا در چشم او کوچک بود، و از سلطه ی شكم خود بیرون بود، چیزی را که را نمىيافت آرزو نمىكرد، و چون به آن دست مىيافت زياده روى نمیکرد. بيشتر اوقات خود را به سكوت میگذراند، و اگر لب به سخن مىگشود بر ديگر سخنوران برترى داشت، و تشنگى پرسش كنندگان را فرو مىنشاند. در چشم ظاهر بینان ناتوان و مستضعف مىنمود، امّا در برخورد جدّى و در میدان کارزار چونان شيری خشمگین و ماری پر زهر بود. تا پيش قاضى نمىرفت دليلى مطرح نمىكرد، و كسى را كه عذرى داشت سرزنش نمىكرد، تا آن كه عذر او را مىشنيد، از بیماری و ابتلای خود تنها وقتی خبر میداد که بهبودى و شفا یافته بود، آنچه را میگفت که قبلاً انجام داده و در مورد کاری که انجام نداده چیزی نمیگفت ، اگر در سخن گفتن بر او پيشى مىگرفتند در سكوت مغلوب کسی نمىگرديد و بر شنيدن بيشتر از سخن گفتن حريص بود. هر گاه بر سر دو راهى قرار مىگرفت، مىانديشيد كه كدام يك با خواسته نفسش نزديكتر است تا با آن مخالفت کند. پس بر شما باد که خود را به اينگونه ارزشهاى اخلاقى بیارایید، و با يكديگر در كسب آنها رقابت كنيد، و اگر نتوانستيد که همه ی آنها را کسب کنید، بدانيد كه بهره برداری اندک از رها کردن مطلق بهتراست. خدای من! چه کلامی دارد مولا علی بند بندِ این منشور بی نظیر تبیین کننده ی ویژگیهای رفقای ولی اعظم خداست و ما اگر میخواهیم در بین دوستان حضرت جایی داشته باشیم باید سعی کنیم به هر اندازه که میتوانیم شمه ای از این صفات را در خود بیاوریم پیشنهاد میکنم یک بار دیگر کلام مولا را این بار با دقت و توجه بیشتر بخوانید و روی تک تک آنها تأملی کنید، خود من هم همینکار را میکنم دوستان! من و پدر ومادرم را از دعای خیرتان محروم نفرماید یا علی خداوند پشت و پناهتان |
|||
|
۲۲:۵۲, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی زیبا بود واقعا من غلام مرامشم ولی خیلی بدم لیاقت غلامیشم ندارم غلام چشم آن ترکم که در خواب خوش مستی نگارین گلشنش رویست و مشکین سایبان ابرو هلالی شد تنم زین غم که با طغرای ابرویش که باشد مه که بنماید ز طاق آسمان ابرو رقیبان غافل و ما را از آن چشم و جبین هر دم هزاران گونه پیغامست و حاجب در میان ابرو روان گوشه گیران را جبینش طرفه گلزاریست که بر طرف سمن زارش همی گردد چمان ابرو دگر حور و پری را کس نگوید با چنین حسنی که این را این چنین چشم ست و آن را آن چنان ابرو تو کافر دل نمی بندی نقاب زلف و می ترسم که محرابم بگرداند خم آن دلستان ابرو اگر چه مرغ زیرک بود حافظ در هواداری به تیر غمزه صیدش کرد چشم آن کمان ابرو |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
واقعها متن زيباييه
من هروقت كه اين متن رو ميخونم با خودم ميگم كه واقعا چقدر با ويژگي هاي كسي كه مورد محبت حضرت امير بودن فاصله دارم. و هميشه دعا ميكنم و از خدا ميخوام كه بهمون كمك كنه تا ما هم بتونيم به اين درجه از اخلاص و زهد برسيم. يعني ميشه يه روز امام ما راجع به ما همچين حرفي بزنن... |
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
از خودم دلم گرفت
![]() فقط ادعای دوست داشتن دارم
|
|||
|
|
۱:۰۴, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
عالی.کلام مولامعجزه س...
خداخیرت بده |
|||
|
|
۱:۱۵, ۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۱:۳۴ توسط abas_341.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خیلی زیبا بود
به امید روزهای عید(روزی که در آن گناه نکنیم و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از ما خشنود باشد) |
|||
|
|
۵:۵۰, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
واقان این دنیا ی فانی چنان مرا مست کرده ولذت هایش چنان مرا در اعماق خود غرغ کرده که نمی دانم چه بگویم جز افسوس
اما خداوند کسانی که که از لطفش نا امید نسیتنو اگر بخوان می تواند به بهترین درجات برساند این مطلب رو حتمان تو کامپیوترم کپی می کنم تا همشیشه بدونم انسانیت چیه اقا علی خدا شما و خانواده ی محترمتو حفظ کنه من که از این پست خیلی تجربه کسب کردم |
|||
|
|
۵:۵۷, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون.
اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۶:۵۱, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
حرفش، عین عملش بود و عملش عین حرفش. والبته حرف و عملش جز یقین و باورش نبود.
می فرمود: مرگ را به شهادت دریابید قبل از آنیکه مرگ شما را دریابد. امروز چه شوری داشت زمانی که به ضربت شقاوت و جهالت و کینه، فرق مبارکش شکافت. فزت ورب الکعبه بخدای کعبه قسم رستگار شدم. درود بر عظمت و مردانگیش! |
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
امروز پس از بیش از یکسال دوباره این پست خود را خواندم
و هیهات که در این یکسال چیزی از این اوصاف را نه تنها در خود تقویت شده نیافتم که ای بسا.... به کجا میروی علی 110 تا به کی با الفاظ خود را سرگرم کرده ای اندکی به خود بیا اندکی نور ایمان و عمل در وجودت جاری ساز باباجون یه تکونی به خودت بده حداقل جزو شیعیان و محبانی نباشی که آقا صاحب الزمان از دستشون ناراحت هست یه بار دیگه اینا رو بخون علی 110: (۲۳/آذر/۸۹ ۱۳:۰۲)علی 110 نوشته است: و درود خدا بر او، فرمود: عجب ، تو مشغول چه هستی و دوستان امام زمانت مشغول چه هستند؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (B+)علل باز ماندن افراد، از ياري رساندن و بودن در رکاب امامِ زمانشان | علی 110 | 13 | 15,810 |
۲۴/دی/۹۴ ۱۰:۵۹ آخرین ارسال: biidar |
|
| امام(رحمة الله علیه) به چه کسانی میگفت «ولایتیهای بیدین»؟ | آوا | 0 | 1,369 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۱ آخرین ارسال: آوا |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,534 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟ | الهی313 | 29 | 13,050 |
۷/مهر/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: آسمانه سجادی |
|
| منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!! | علی 110 | 15 | 14,294 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۶ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| چرا دوست دارید امام زمان ظهور کنند؟ | الهی313 | 17 | 6,194 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۷:۴۶ آخرین ارسال: HermeS |
|
| فقط برای کسانی که میخواهند در معیت امام زمان باشند!!!!!!!!!! | علی 110 | 5 | 3,815 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۰ آخرین ارسال: mohebALI |
|