تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شبکه ای با مجریان زنی که حتی صورت‌ شان را هم نمی‌ بینید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۴:۵۲)علی الهادی نوشته است: [ -> ]من نمیدونم مشکل بعضی از دوستان با این قضیه چیه'وقتی شبکه دینی هستش میخوایید مثلا چجوری بیان برنامه اجرا کنن

مگر شبکه های ما غیر مذهبیه و مجری زن ندارد؟
با سلام و درود فراوانBlushHeart
مي خواستم ببينم پوشش اين خانم هايي كه در شبكه خبر اخبار مي گن چه أشكالي داره ؟؟
اگه قرار باشه با ديدن يه خانوم إيمان ما زير سؤال بره نمي خوام صد سال اون إيمان رو داشته باشم !!

علی الهادی dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1344163351' نوشته است: [ -> ]1344163351[/url]']
اگه نقاب رو افراطی میدونی خوب نگاه نکن
چه ربطي داره !!
اين حق هر إنسانيه كه هر برنامه اي رو خواست نگاه كنه !!
پس مخالفات شما هم اگه اين جوري باشه به شما مي گن شبكه هاي پورنو رو اگه دوست ندارد نگاه نكنيد !!

علی الهادی dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1344171173' نوشته است: [ -> ]1344171173[/url]']
من دیگه سر این موضوع بحث نمیکنم'یکی از دوستام هم نیست که یه اعتبار به من بده
يعني واقعا به خاطر اعتبار كار مي كنيد HuhHuhHuhHuhمي خواي همين الان صد تا اعتبار بهت بدم و پاش بنويسم كه به خاطر اعتبار پست مي دي !!اگه مي خواي همين الان شروع به كار كنم !!
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۶:۵۸)PARADOX نوشته است: [ -> ]می خوایید کلا زن ها بیرو نیان از خونه تا کسی تحریک نشه!

افراط نداشته باشید لطفا

این حرفهای وهابی هاست که پای مرغ و خروس خودشون هم شلوار می کنند

سلام
اول حد رو بشناسید ، بعد دیگران رو متهم به افراط و تفریط کنید
حضور زنان در زمان ائمه معصومین علیهم السلام در جامعه اسلامی تا چه حد بوده؟
حضور زنان و همسران و دختران این بزرگواران تا چه حد بوده؟
تا زمانی که مجبور نبودند مشغول فعالیت در بیرون خانه می شدند؟
یک بزرگواری در رادیو معارف ، داستان موسای نبی علی نبینا و آله و علیه السلام رو نقل می کرد، جالب و آموزنده بود.
دختران شعیب علیه السلام دلیل رفتن به کنار چاه آب رو با این مضامین بیان می کنند :
پدرشان کهنسال بوده ، مریض بوده و توان انجام این کار رو نداشته.
برادر و یا همسر و یا مرد دیگری نبوده.
با عفاف کامل در آنجا حاضر شدند.
تا زمانی که مرد ها در گرد چاه بودند برای برداشت آب نمی رفتند و صبر می کردند سر چاه خالی بشه.
در زمان ورود موسای نبی علی نبینا و آله و علیه السلام در پشت سر ایشان حرکت می کردند ، تا مبادا حجم بدنشان به وسیله ایشان دیده بشه ، حتی با این که ایشان راه رو بلد نبودند و اون دختران راه رو به ایشان از پشت سر می گفتند.

اولا اگه فکر می کنید من به شما توهین کردم معذرت می خوام چون من قصد توهین کردن نداشتم
دوما فعالیت های اجتماعی برای زنان ممنوع نیست با حفظ عفت و حجاب خود
حضرت خدیجه (سلام الله علیها) تاجر بود
(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۱:۳۸)PARADOX نوشته است: [ -> ]
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
اول حد رو بشناسید ، بعد دیگران رو متهم به افراط و تفریط کنید
حضور زنان در زمان ائمه معصومین علیهم السلام در جامعه اسلامی تا چه حد بوده؟
حضور زنان و همسران و دختران این بزرگواران تا چه حد بوده؟
تا زمانی که مجبور نبودند مشغول فعالیت در بیرون خانه می شدند؟
یک بزرگواری در رادیو معارف ، داستان موسای نبی علی نبینا و آله و علیه السلام رو نقل می کرد، جالب و آموزنده بود.
دختران شعیب علیه السلام دلیل رفتن به کنار چاه آب رو با این مضامین بیان می کنند :
پدرشان کهنسال بوده ، مریض بوده و توان انجام این کار رو نداشته.
برادر و یا همسر و یا مرد دیگری نبوده.
با عفاف کامل در آنجا حاضر شدند.
تا زمانی که مرد ها در گرد چاه بودند برای برداشت آب نمی رفتند و صبر می کردند سر چاه خالی بشه.
در زمان ورود موسای نبی علی نبینا و آله و علیه السلام در پشت سر ایشان حرکت می کردند ، تا مبادا حجم بدنشان به وسیله ایشان دیده بشه ، حتی با این که ایشان راه رو بلد نبودند و اون دختران راه رو به ایشان از پشت سر می گفتند.

اولا اگه فکر می کنید من به شما توهین کردم معذرت می خوام چون من قصد توهین کردن نداشتم
دوما فعالیت های اجتماعی برای زنان ممنوع نیست با حفظ عفت و حجاب خود
حضرت خدیجه (سلام الله علیها) تاجر بود
سلام
نه خیر!
نه بابا توهین کجا بوده ،ما این جا همه برادریم از این حرف ها نداریم.دشمنت شرمنده باشه.
بله فعالیت اجتماعی باید باشه ، اما همین بزرگوار بعد از ازدواج (و آشنایی با رسول الله صلی الله علیه و آله) چه وضعی داشتند؟قبل از ازدواج چطور؟مگر نه این که مردان امینی رو برای تجارت به وکالت می گرفتند؟
اصلا چرا راه دور بریم ، سیدة نساء العالمین ، سلام الله علیها چه می کردند؟
مگر نه این که به ندرت از منزل بیرون می رفتند؟زمانی هم که رفتند به مسجد برای بازپس گیری فدک، زنان بنی هاشم اطراف ایشان بودند که مبادا حجم بدنشون دیده بشه ، و آیا رفتند بر بالای منبر خطابه کردند؟ و اصلا آیا در میان مردان رفتند؟یا از پشت پرده این کار رو کردند؟
اگر ایشان رفتند ، چون معصوم بالغ دیگری غیر از ایشون نبود که از حق امیرالمومنین علیه السلام دفاع کنه ، وگرنه ایشان هم نمی رفتند.
یا حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها ، ایشان هم تنها در زمان مریضی حضرت زین العابدین علیه السلام به نیابت از ایشان سخن می گفتند ، و یا وقتی مردی نبود از کودکان دفاع کنه به این امر می پرداختند ، و آیا جایی دیدید که در حضور امام ایشان برند و چنین کاری بکنند؟

(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۰:۱۸)Gryffen نوشته است: [ -> ]با سلام و درود فراوانBlushHeart
مي خواستم ببينم پوشش اين خانم هايي كه در شبكه خبر اخبار مي گن چه أشكالي داره ؟؟
سلام
اوه اوه اوه ، بابا کی شما رو گفت به گناه می افتید؟
بابا همه جامعه که یک جور نیستند.
این ها به کنار ، چه نیازی هست به خانم گوینده؟اون هم با این وضع حجاب (مانتوی رنگی ، آرایش نسبی ، گاها شوخی ) ، از دهان یک مرد خبر بیرون بیاد مردم نمی تونن درکش کنند؟
والا نمی دونم چرا رایج شده گوینده خبر زن باشه ، منشی زن باشه ، تو فرودگاه خانم ها با عشوه بیان خبررسانی کنند ، تو بانک ها با اون حالت بد (دیگه تو خنده بازار عشوه هاشون رو مسخره می کرد!) ، به جای این ها مرد نباشه نمی شه؟
می گن چون خانم صدای بهتر و یک دست تری داره! خوب چرا خانم چنین صدایی داره؟ خوب برای این به زن صدای بهتری داده شده که برای شوهرش استفاده کنه! وگرنه صدای مردانه می دادند بهش.
من ته حرف هام اینه ، دین دین دین ، اسوه اسوه اسوه ، مرجعیت مرجعیت مرجعیت
دل خسته dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1344188347' نوشته است: [ -> ]1344188347[/url]']
این ها به کنار ، چه نیازی هست به خانم گوینده؟اون هم با این وضع حجاب (مانتوی رنگی ، آرایش نسبی ، گاها شوخی ) ، از دهان یک مرد خبر بیرون بیاد مردم نمی تونن درکش کنند؟
والا نمی دونم چرا رایج شده گوینده خبر زن باشه ، منشی زن باشه ، تو فرودگاه خانم ها با عشوه بیان خبررسانی کنند ، تو بانک ها با اون حالت بد (دیگه تو خنده بازار عشوه هاشون رو مسخره می کرد!) ، به جای این ها مرد نباشه نمی شه؟
يهو به گو خانوم ها بشينند تو خونه غذا درست كنند و بچه داري كنند و ....
إز فردا هم علاميه بديد كه زبان حق ندارد برن دانشگاه و ....
شما مي گي چرا زن ها بايد تو تلويزيون بيان ؟؟
اون يكي مي گه چرا زن ها مي رن دانشگاه ؟؟
اون يكي مي گه چرا گواهينامه مي گيرند ؟؟
و .. ..
به والله اگه من زن يا دختر بودم همين الان سيناتور مي خودم و خودم رو إز اين جامعه اي كه به سوي عرب جاهلية پيش مي ره راحت مي كردم !!
بس كنيد تو رو خدا !!
شما دقيقا إز زن چي مي خواهيد ؟؟ فقط مداري كنه و بچه به دنيا بياره ؟؟؟
به جاي اين كه بشينند فرهنگ سأزي كنيد داريد إز ريشه كار رو خراب مي كنيد !!
چرا تو اروپا اين قدر زن عضوه گير نمي كنه ؟؟
فقط زن هاي إيراني هستند كه اين قدر خراب هستند ؟؟
خواهشا اين همه فرهنگ عربي و عر بستاني وارد اين كشور نجيب نكنيد !!

دل خسته dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1344188347' نوشته است: [ -> ]1344188347[/url]']
ما هم همين ده دلم نه اما شما داري اين كار رو با حذف كردن آزادي زمان إنجام مي ديد !!
واقعا إز ديد شما نسبت به زن تأسف مي خورم !!
سیناتور نه سیانور درست هست!
ببخشید وسط بحثتون!
بنده معتقدم زن یه انسان هست قبل اینکه زن باشه.
من به عنوان یه خانوم دوست دارم وقتی تو جامعه هستم اول انسان بودنم رو ببینن بعدا جنسیتم رو.
سلام
از اونجا که راه اندازی این شبکه کار یکی از همین سلفی هاست بنابر این مطمئن باشید این کار چیزی جز ضربه زدن به اسلام و چهره زن در اسلام رو در پی نداره.
نظر امام خمینی در مورد زن در اسلام:

نقل قول:خيال مي كنند اسلام آمده است كه فقط زن را خانه­نشين كند. چرا با درس خواندن زن مخالف باشيم چرا با كار كردن او مخالف باشيم چرا زن نتواند كارهاي دولتي انجام دهد چرا با مسافرت كردن زن مخالفت كنيم زن چون مرد در تمام اينها آزاد است‚ زن هرگز با مرد فرقي ندارد. آري در اسلام زن بايد حجاب داشته باشد ولي لازم نيست كه چادر باشد بلكه زن مي­تواند هر لباسي را كه حجابش را بوجود آورد اختيار كند. *** صحيفه نور ج 4 ص103
اگر شما ادعا می کنید با حضور زنان در تلویزیون باعث تحریک کسی میشه
خوب اثبات کنید!Blush
مرســـــــــــــــــــی از نظرات...
روبنده در حال حاضر استفاده اش جایز نیست و حتی موجب گناه هم میشه چون چیزی که عرف نباشه و ازش استفاده شه موجب جلب توجه میشه
آقای دل خسته همون طوری که میگید من مطمئنم که یه نفر با دیدن یه مجری زن تو TVدچار گناه میشه منم مطمئنم که با دیدن این جور پوشش نه یه نفر بلکه هــــــــــــــــــــزار مرد به گناه میافتن

حرف امام مون هست که امر کرده به میانه روی...یادمون که نرفته؟!
(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۳:۰۶)MAHDI59 نوشته است: [ -> ]سلام
از اونجا که راه اندازی این شبکه کار یکی از همین سلفی هاست بنابر این مطمئن باشید این کار چیزی جز ضربه زدن به اسلام و چهره زن در اسلام رو در پی نداره.
نظر امام خمینی در مورد زن در اسلام:

نقل قول:خيال مي كنند اسلام آمده است كه فقط زن را خانه­نشين كند. چرا با درس خواندن زن مخالف باشيم چرا با كار كردن او مخالف باشيم چرا زن نتواند كارهاي دولتي انجام دهد چرا با مسافرت كردن زن مخالفت كنيم زن چون مرد در تمام اينها آزاد است‚ زن هرگز با مرد فرقي ندارد. آري در اسلام زن بايد حجاب داشته باشد ولي لازم نيست كه چادر باشد بلكه زن مي­تواند هر لباسي را كه حجابش را بوجود آورد اختيار كند. *** صحيفه نور ج 4 ص103
اگر شما ادعا می کنید با حضور زنان در تلویزیون باعث تحریک کسی میشه
خوب اثبات کنید!Blush
سلام
یک سوال
- همسر مرحوم امام مشغول چه کاری بودند؟
- و این که آیا این مشاغلی که ایشان فرمودند مثل بازیگری و مجری گری بود؟اصلا نماینده ایشان ، مقام معظم رهبری با این رویه حضور زنان در صدا و سیما موافق اند؟
من اگر حرفی می زنم، مطمئن باشید نظرات فقهی ایشون رو هم خوندم.
دو تا کتاب هست پیشنهاد می کنم مطالعه بفرمایید:
- روابط زن و مرد (اس دقیقش خاطرم نیست ، اما به بررسی فقهی این روابط بر اساس فتوای فقاهی مشهور می پردازه)
- سری احکام جدید که تمام اجکام جدید رو در بر می گیره.

(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۲:۳۵)Gryffen نوشته است: [ -> ]يهو به گو خانوم ها بشينند تو خونه غذا درست كنند و بچه داري كنند و ....
إز فردا هم علاميه بديد كه زبان حق ندارد برن دانشگاه و ....
شما مي گي چرا زن ها بايد تو تلويزيون بيان ؟؟
اون يكي مي گه چرا زن ها مي رن دانشگاه ؟؟
اون يكي مي گه چرا گواهينامه مي گيرند ؟؟
و .. ..
به والله اگه من زن يا دختر بودم همين الان سيناتور مي خودم و خودم رو إز اين جامعه اي كه به سوي عرب جاهلية پيش مي ره راحت مي كردم !!
بس كنيد تو رو خدا !!
شما دقيقا إز زن چي مي خواهيد ؟؟ فقط مداري كنه و بچه به دنيا بياره ؟؟؟
به جاي اين كه بشينند فرهنگ سأزي كنيد داريد إز ريشه كار رو خراب مي كنيد !!
چرا تو اروپا اين قدر زن عضوه گير نمي كنه ؟؟
فقط زن هاي إيراني هستند كه اين قدر خراب هستند ؟؟
خواهشا اين همه فرهنگ عربي و عر بستاني وارد اين كشور نجيب نكنيد !!
سلام
نه خیر بنده نگفتم برند بشینند توی خانه فقط
اما جامعه موفق هست که هر عنصری در جای خود فعالیت داشته باشه.
فعالیت اصلی زن چی هست؟
گویندگی تلویزیون با آرایش؟ مهندسی برق قدرت در نیروگاه ها؟
یا معلمی،دکتری،تربیت انسان و ... ؟
این حرف شما مثل این هست که بگید مگر دکتر ها دل ندارند ، دوست دارند بیان کامپیوتر اختراع کنند.
واقعا رفتار های شما با بنده بد و زننده بوده ، چون نظر مخالف داشتم!
همین هست دیگه ، یک نفر که نظر مخالف داشته باشه می شه وهابی مسلک ، می شه مروج فرهنگ عرب ها و ...
مثال آوردم برای شما از حضرت موسی علی نبینا و آله و علیه السلام ،اصلا اون رو خوندید؟برید داستان برخورد ایشان با دختران شعیب علی نبینا و آله و علیه السلام رو بخونید.
(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۲:۳۵)Gryffen نوشته است: [ -> ]
ما هم همين ده دلم نه اما شما داري اين كار رو با حذف كردن آزادي زمان إنجام مي ديد !!
واقعا إز ديد شما نسبت به زن تأسف مي خورم !!
و بنده هم واقعا از برخورد شما با دیدگاه مخالف متاسفم!
انگار جرم مرتکب شدم.
زن بازیگر دست به همه جور کثافت کاری می زنه ، کسی متاسف نمی شه ، بعد دیدگاه بنده می شه تاسف بار! چرا؟
سلام انگاری یه عده توقرن حجر مغزشون مونده که همچین برنامه ای درست کردند
یه عده هم اینجاعلاقه به بازگشت به قرنهای گذشته وشکست ازهمین افراط هادارن واقعا یعنی همه مردها به دید نگاه بدمیکنن حالایه عده کم نه خیلی کمی که که مرض دارن اره بعدهم یکی ازلوازم ارتباط خوب استفاده ازصورته که جزءارتباطات غیرکلامیه اینجوری نمیشه ارتباط خوب برقرار کرد اسلام هم حضورموثرزن رودراجتماع نفی نکرده واستفاده نقاب حضورموثرکمرنگ میکنن زن امام تقاب داشتن نه زن امام خامنه ای چی نه دختر امام خمینی نه نداشتن وندارن مجریهای زن برنامه های مذهبی ما مگه دارن
یه عده نخوان فک کنن مردها تماما شهوت پرستن حداقل به مردهای دیگه توهین نکنن
زنها ازادن باحجاب زیادیه اجباری محدود وشون نکنیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع