۱۵/مرداد/۹۱, ۲۰:۰۲
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۴:۵۲)علی الهادی نوشته است: [ -> ]من نمیدونم مشکل بعضی از دوستان با این قضیه چیه'وقتی شبکه دینی هستش میخوایید مثلا چجوری بیان برنامه اجرا کنن
مگر شبکه های ما غیر مذهبیه و مجری زن ندارد؟
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۴:۵۲)علی الهادی نوشته است: [ -> ]من نمیدونم مشکل بعضی از دوستان با این قضیه چیه'وقتی شبکه دینی هستش میخوایید مثلا چجوری بیان برنامه اجرا کنن

علی الهادی dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1344163351' نوشته است: [ -> ]1344163351[/url]']چه ربطي داره !!
اگه نقاب رو افراطی میدونی خوب نگاه نکن
علی الهادی dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1344171173' نوشته است: [ -> ]1344171173[/url]']يعني واقعا به خاطر اعتبار كار مي كنيد
من دیگه سر این موضوع بحث نمیکنم'یکی از دوستام هم نیست که یه اعتبار به من بده

مي خواي همين الان صد تا اعتبار بهت بدم و پاش بنويسم كه به خاطر اعتبار پست مي دي !!اگه مي خواي همين الان شروع به كار كنم !!(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ](۱۵/مرداد/۹۱ ۱۶:۵۸)PARADOX نوشته است: [ -> ]می خوایید کلا زن ها بیرو نیان از خونه تا کسی تحریک نشه!
افراط نداشته باشید لطفا
این حرفهای وهابی هاست که پای مرغ و خروس خودشون هم شلوار می کنند
سلام
اول حد رو بشناسید ، بعد دیگران رو متهم به افراط و تفریط کنید
حضور زنان در زمان ائمه معصومین علیهم السلام در جامعه اسلامی تا چه حد بوده؟
حضور زنان و همسران و دختران این بزرگواران تا چه حد بوده؟
تا زمانی که مجبور نبودند مشغول فعالیت در بیرون خانه می شدند؟
یک بزرگواری در رادیو معارف ، داستان موسای نبی علی نبینا و آله و علیه السلام رو نقل می کرد، جالب و آموزنده بود.
دختران شعیب علیه السلام دلیل رفتن به کنار چاه آب رو با این مضامین بیان می کنند :
پدرشان کهنسال بوده ، مریض بوده و توان انجام این کار رو نداشته.
برادر و یا همسر و یا مرد دیگری نبوده.
با عفاف کامل در آنجا حاضر شدند.
تا زمانی که مرد ها در گرد چاه بودند برای برداشت آب نمی رفتند و صبر می کردند سر چاه خالی بشه.
در زمان ورود موسای نبی علی نبینا و آله و علیه السلام در پشت سر ایشان حرکت می کردند ، تا مبادا حجم بدنشان به وسیله ایشان دیده بشه ، حتی با این که ایشان راه رو بلد نبودند و اون دختران راه رو به ایشان از پشت سر می گفتند.
(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۱:۳۸)PARADOX نوشته است: [ -> ]سلام(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
اول حد رو بشناسید ، بعد دیگران رو متهم به افراط و تفریط کنید
حضور زنان در زمان ائمه معصومین علیهم السلام در جامعه اسلامی تا چه حد بوده؟
حضور زنان و همسران و دختران این بزرگواران تا چه حد بوده؟
تا زمانی که مجبور نبودند مشغول فعالیت در بیرون خانه می شدند؟
یک بزرگواری در رادیو معارف ، داستان موسای نبی علی نبینا و آله و علیه السلام رو نقل می کرد، جالب و آموزنده بود.
دختران شعیب علیه السلام دلیل رفتن به کنار چاه آب رو با این مضامین بیان می کنند :
پدرشان کهنسال بوده ، مریض بوده و توان انجام این کار رو نداشته.
برادر و یا همسر و یا مرد دیگری نبوده.
با عفاف کامل در آنجا حاضر شدند.
تا زمانی که مرد ها در گرد چاه بودند برای برداشت آب نمی رفتند و صبر می کردند سر چاه خالی بشه.
در زمان ورود موسای نبی علی نبینا و آله و علیه السلام در پشت سر ایشان حرکت می کردند ، تا مبادا حجم بدنشان به وسیله ایشان دیده بشه ، حتی با این که ایشان راه رو بلد نبودند و اون دختران راه رو به ایشان از پشت سر می گفتند.
اولا اگه فکر می کنید من به شما توهین کردم معذرت می خوام چون من قصد توهین کردن نداشتم
دوما فعالیت های اجتماعی برای زنان ممنوع نیست با حفظ عفت و حجاب خود
حضرت خدیجه (سلام الله علیها) تاجر بود
(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۰:۱۸)Gryffen نوشته است: [ -> ]با سلام و درود فراوانسلام
مي خواستم ببينم پوشش اين خانم هايي كه در شبكه خبر اخبار مي گن چه أشكالي داره ؟؟
دل خسته dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1344188347' نوشته است: [ -> ]1344188347[/url]']يهو به گو خانوم ها بشينند تو خونه غذا درست كنند و بچه داري كنند و ....
این ها به کنار ، چه نیازی هست به خانم گوینده؟اون هم با این وضع حجاب (مانتوی رنگی ، آرایش نسبی ، گاها شوخی ) ، از دهان یک مرد خبر بیرون بیاد مردم نمی تونن درکش کنند؟
والا نمی دونم چرا رایج شده گوینده خبر زن باشه ، منشی زن باشه ، تو فرودگاه خانم ها با عشوه بیان خبررسانی کنند ، تو بانک ها با اون حالت بد (دیگه تو خنده بازار عشوه هاشون رو مسخره می کرد!) ، به جای این ها مرد نباشه نمی شه؟
دل خسته dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1344188347' نوشته است: [ -> ]1344188347[/url]']ما هم همين ده دلم نه اما شما داري اين كار رو با حذف كردن آزادي زمان إنجام مي ديد !!
من ته حرف هام اینه ، دین دین دین ، اسوه اسوه اسوه ، مرجعیت مرجعیت مرجعیت
نقل قول:خيال مي كنند اسلام آمده است كه فقط زن را خانهنشين كند. چرا با درس خواندن زن مخالف باشيم چرا با كار كردن او مخالف باشيم چرا زن نتواند كارهاي دولتي انجام دهد چرا با مسافرت كردن زن مخالفت كنيم زن چون مرد در تمام اينها آزاد است‚ زن هرگز با مرد فرقي ندارد. آري در اسلام زن بايد حجاب داشته باشد ولي لازم نيست كه چادر باشد بلكه زن ميتواند هر لباسي را كه حجابش را بوجود آورد اختيار كند. *** صحيفه نور ج 4 ص103اگر شما ادعا می کنید با حضور زنان در تلویزیون باعث تحریک کسی میشه

(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۳:۰۶)MAHDI59 نوشته است: [ -> ]سلامسلام
از اونجا که راه اندازی این شبکه کار یکی از همین سلفی هاست بنابر این مطمئن باشید این کار چیزی جز ضربه زدن به اسلام و چهره زن در اسلام رو در پی نداره.
نظر امام خمینی در مورد زن در اسلام:
نقل قول:خيال مي كنند اسلام آمده است كه فقط زن را خانهنشين كند. چرا با درس خواندن زن مخالف باشيم چرا با كار كردن او مخالف باشيم چرا زن نتواند كارهاي دولتي انجام دهد چرا با مسافرت كردن زن مخالفت كنيم زن چون مرد در تمام اينها آزاد است‚ زن هرگز با مرد فرقي ندارد. آري در اسلام زن بايد حجاب داشته باشد ولي لازم نيست كه چادر باشد بلكه زن ميتواند هر لباسي را كه حجابش را بوجود آورد اختيار كند. *** صحيفه نور ج 4 ص103اگر شما ادعا می کنید با حضور زنان در تلویزیون باعث تحریک کسی میشه
خوب اثبات کنید!
(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۲:۳۵)Gryffen نوشته است: [ -> ]يهو به گو خانوم ها بشينند تو خونه غذا درست كنند و بچه داري كنند و ....سلام
إز فردا هم علاميه بديد كه زبان حق ندارد برن دانشگاه و ....
شما مي گي چرا زن ها بايد تو تلويزيون بيان ؟؟
اون يكي مي گه چرا زن ها مي رن دانشگاه ؟؟
اون يكي مي گه چرا گواهينامه مي گيرند ؟؟
و .. ..
به والله اگه من زن يا دختر بودم همين الان سيناتور مي خودم و خودم رو إز اين جامعه اي كه به سوي عرب جاهلية پيش مي ره راحت مي كردم !!
بس كنيد تو رو خدا !!
شما دقيقا إز زن چي مي خواهيد ؟؟ فقط مداري كنه و بچه به دنيا بياره ؟؟؟
به جاي اين كه بشينند فرهنگ سأزي كنيد داريد إز ريشه كار رو خراب مي كنيد !!
چرا تو اروپا اين قدر زن عضوه گير نمي كنه ؟؟
فقط زن هاي إيراني هستند كه اين قدر خراب هستند ؟؟
خواهشا اين همه فرهنگ عربي و عر بستاني وارد اين كشور نجيب نكنيد !!
(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۲:۳۵)Gryffen نوشته است: [ -> ]و بنده هم واقعا از برخورد شما با دیدگاه مخالف متاسفم!دل خسته dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1344188347' نوشته است: [ -> ]1344188347[/url]']ما هم همين ده دلم نه اما شما داري اين كار رو با حذف كردن آزادي زمان إنجام مي ديد !!
من ته حرف هام اینه ، دین دین دین ، اسوه اسوه اسوه ، مرجعیت مرجعیت مرجعیت
واقعا إز ديد شما نسبت به زن تأسف مي خورم !!