تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شبکه ای با مجریان زنی که حتی صورت‌ شان را هم نمی‌ بینید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
بسم الله
سلام به برادران و خواهران
من قصد رنجوندن و آزار کسی رو نداشتم.برادر گرامی،آقای علی الهادی ،شما خودتون این موضوع (اعتبار) رو مطرح کردید و من یه ذره به واقعی بودن عقاید شما شک کردم و فکر کردم که نظر واقعیتون رو نمیگید و به خاطر همین پرسیدم.راستش از تحصیلات شما هم اطلاعی نداشتم .من برای شما و همه ی دوستانی که با شما موافق یا مخالف هستند احترام زیادی قائلم و قصد بی احترامی به هیچ یک از دوستان رو نداشتم.
باز هم عذر می خوام و امیدوارم به دل نگرفته باشید .حلال کنید.
و با اجازه ی همه ی دوستان میخواستم بگم که به نظر من یکی از دلایلی که خانم ها باید حجاب داشته باشند اینه که تو جامعه حضور موثر داشته باشند.شما کم کم دارید اصل قضیه رو پاک می کنید.منم با حجاب کامل ،کاملا موافقم .اما نه روبنده و ازاین موارد...
باز هم عذر میخوام.
اصلا چه کاریه مجریه زن بیارن ؟
(۱۷/مرداد/۹۱ ۴:۴۶)zahra.shakiba نوشته است: [ -> ]
و با اجازه ی همه ی دوستان میخواستم بگم که به نظر من یکی از دلایلی که خانم ها باید حجاب داشته باشند اینه که تو جامعه حضور موثر داشته باشند.
سلام
اصلاح شده حرف شما این میشه :
یکی از دلایلی که خانم ها باید حجاب داشته باشند اینه که در صورت نیاز تو جامعه حضور موثر داشته باشند.
چرا که حرف زدن زن بیش تر از چند کلمه با مرد نامحرم مکروه هست و احکام این جوری کم نداریم.
بسم الله
سلام
طاعاتتون قبول حق
من اصلاحات شما رو قبول می کنم تا حدودی .

اما یه خانم با پوشش کاملا کامل و مناسب مثل چادر(البته من با چشمام دیدم که بعضی از دوستان مانتویی خیلی سنگین تر و با وقار تر از چادری ها رفتار می کنند)،و رعایت احکام دینمون می تونن تو جامعه حضور موثر داشته باشن .چه در صورت نیاز جامعه به حضور خانم ها و چه در صورت نیاز خانم ها به حضور در جامعه.اگر همه ی ما به عقایدمون پایبند باشیم هیچ وقت به گناه آلوده نمی شیم.به کسی بر نخوره اول از همه هم خودمو میگم.
التماس دعا

اگه لازم بود اسلام میگفت که صورت هم پوشیده باشه.
به این میگن اسلام متری که توش اندازه ریش و نقاب زدن نشانه تدین هست.
البته هرکس آزاده هرجور دوست داره بگرده.

کفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم
چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی
سلام
واقعا جای تاسف است برای بعضی دوستان که این قدر افکار افراطی و وهابی مابانه دارن
فکر کنم بحث سر میانه روی و افراط باشد نه چیز دیگر (نه رفتارهای تحریک امیز وعشوه گری +حرکات نامناسب+نشان دادن حجم بدن)
نقل قول:اصلا چه کاریه مجریه زن بیارن ؟
چرا نیارن؟؟؟ مگه نیمی از این جمعیت خانم نیستند!!!
از کجا معلوم زن به مجری مرد نگاه انچنانی نکند!!!(ديدن مردان در شبکه هاي ديني بر زنان حرام است! )
جناب "دل خسته" خیلی ببخشیدا شما از کجا مطمئنید که بیننده ای با نگاه گناه به این مجریان نگاه می کند (خدایش از کجا مطمئنید )(بعد از اینکه به شما بگوید افکارتان وهابی مابانه است ناراحت می شوید - افکار وهابی بر اساس حدس و گمان - پاک کردن صورت مسئله-دیگران گناه کار دونستن و خودشونو .....-ظاهر سازی)

حتما بعدا هم باید تو اجتماع نیان چون دیگران ممکن است با نظر گناه به انها نگاه کنند و محدود به خانه شوند
بعدشهم تو خونه باید شیشه ها مشجر باشه و درها هم شش قفله باشه چون ممکن است ....
اصلا بهتر نیست ....

به نظر من حجاب مجریان زن ایرانی الگوی مناسبی برای زنان کشور های عربی هست

اگر مردم میانه روی می کردن هیچ کس هلاک نمی شد(نقل به مضمون یه حدیث شریف از امام علی علیه السلام)
خداییش من صفحه اولو که دیدم ترسیــــــــدم.
به نظر من با این کارشون بدتر مردم دین زده میکنند تا ترغیب به دین.
خدا هم خودش گفته آشکار بودن گردیه صورت اشکالی نداره. حالا من این همه افراطو نمیدونم تو چیه.
خواهشا طرفداریه بی خودی نشه. مگه همین مجریای زنه ما چه مشکلی دارن که باید اینارو سرتر از اونا دونست؟
(۱۸/مرداد/۹۱ ۳:۳۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]
(۱۷/مرداد/۹۱ ۴:۴۶)zahra.shakiba نوشته است: [ -> ]
و با اجازه ی همه ی دوستان میخواستم بگم که به نظر من یکی از دلایلی که خانم ها باید حجاب داشته باشند اینه که تو جامعه حضور موثر داشته باشند.
سلام
یکی از دلایلی که خانم ها باید حجاب داشته باشند اینه که در صورت نیاز تو جامعه حضور موثر داشته باشند.
چرا که حرف زدن زن بیش تر از چند کلمه با مرد نامحرم مکروه هست و احکام این جوری کم نداریم.
دوست عزیز طرح مکروهات و مستحبات برای مردم عادی و تاکید زیاد روی آن باعث گرفتن نتیجه عکس می شود....

ما بسیاری از محرمات و گناهان کبیره شایع در جامعه را ول کنیم و بچسبیم به مکروهات، اصلا مردم عادی از دین زده میشن
گران فروشی، کم فروشی، دروغ، غیبت، تهمت، توهین، غرور و .... بسیار در جامعه ما شایع است

ما یکی از اینها را هم بتوانیم از زندگی خود و نزدیکانمان دور کنیم، هنر کردیم....... اصلا طرح مکروهات برای ما با این وضع بلا وجه است........

بله اگر کسی انقدر تزکیه نفس کرده باشه که به واقع در ترک محرمات به سطح خوبی رسیده باشه، باید حواسش رو هم به برخی مکروهات که سند روایی داره جمع کنه

به عینه دیدم علمایی که بیشتر در بین مردم حضور دارن و از نزدیک با آنها در ارتباط هستن، نه تنها روی مکروهات و مستحبات تاکید نمی کنن، بلکه سعی میکنن احکام دینی را ساده و عادی به مردم معرفی کنن Smile
(۱۸/مرداد/۹۱ ۱۴:۲۸)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]
(۱۸/مرداد/۹۱ ۳:۳۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
دوست عزیز طرح مکروهات و مستحبات برای مردم عادی و تاکید زیاد روی آن باعث گرفتن نتیجه عکس می شود....

ما بسیاری از محرمات و گناهان کبیره شایع در جامعه را ول کنیم و بچسبیم به مکروهات، اصلا مردم عادی از دین زده میشن
گران فروشی، کم فروشی، دروغ، غیبت، تهمت، توهین، غرور و .... بسیار در جامعه ما شایع است

ما یکی از اینها را هم بتوانیم از زندگی خود و نزدیکانمان دور کنیم، هنر کردیم....... اصلا طرح مکروهات برای ما با این وضع بلا وجه است........

بله اگر کسی انقدر تزکیه نفس کرده باشه که به واقع در ترک محرمات به سطح خوبی رسیده باشه، باید حواسش رو هم به برخی مکروهات که سند روایی داره جمع کنه

به عینه دیدم علمایی که بیشتر در بین مردم حضور دارن و از نزدیک با آنها در ارتباط هستن، نه تنها روی مکروهات و مستحبات تاکید نمی کنن، بلکه سعی میکنن احکام دینی را ساده و عادی به مردم معرفی کنن Smile
سلام
اول این که بسیاری از این اختلاط ها حرام اندر حرام هستند، مثل شوخی های مجری زن با مهمان مرد و خنده های ....
یا مثلا پشت صحنه تقریبا تمام فیلم ها و سریال ها که پر است از عوامل فساد و .....
یا مثلا عشوه های خانم مجری در جلب نظر مخاطب مرد!
مکروهات هم شاید در درجه اول نباشند ، اما گاهی اوقات عدم رعایت اونها باعث افتادن به گناه می شه ، لذا شاید نشه اجباری کرد ، اما می شه به صورت مناسب تفکر اصلح رو منتقل کرد!مثلا بریدن نان با چاقو امری مکروه و از بین برنده برکت هست ، لذا می شه خیلی ها رو با همین عنصر برکت جذب کرد.
اگه قرار بود یه کبری و صغری و ننه قمر دیگه بیان هر کدوم اسلام رو به میل شخصی خودشون تفسیر کنن که الان فاتحه تشیع هم خونده شده بود
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع