۱۵/مرداد/۹۱, ۰:۳۲
۱۵/مرداد/۹۱, ۰:۴۳
تفسیر من از اسلام اینه باید همه جای بدن زن بجز چشم ها
پوشیده باشه همون طور که در تصاویر میبینی
۱۵/مرداد/۹۱, ۰:۴۶
(۱۵/مرداد/۹۱ ۰:۴۳)علی الهادی نوشته است: [ -> ]تفسیر من از اسلام اینه باید همه جای بدن زن بجز چشم هامیشه با سند معتبر ذکر کنید کی گفته همه جای بدن بجز چشم ها؟!
۱۵/مرداد/۹۱, ۰:۵۲
این تفسیر شخصی منه از اسلام' بنظر من ایران باید مثل عربستان بشه
السلام علیک و رحمته الله برکاتو . فراد بحث رو ادامه میدیم
![[تصویر: collapse.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/EnlightenBlue/collapse.gif)
السلام علیک و رحمته الله برکاتو . فراد بحث رو ادامه میدیم
![[تصویر: collapse.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/EnlightenBlue/collapse.gif)
۱۵/مرداد/۹۱, ۰:۵۶
(۱۵/مرداد/۹۱ ۰:۵۲)علی الهادی نوشته است: [ -> ]این تفسیر شخصی منه از اسلام' بنظر من ایران باید مثل عربستان بشهپس با استناد به نظر شخصی خودتون فتوای کلی ندید چون ایران مثل عربستان نمیشه!ما شیعه ایم اونا وهابی!
به ما گفتن گردی صورت دستها تا مچ! به اونا هم مفتی ها هر حکمی دادن ارزونی خودشون!
۱۵/مرداد/۹۱, ۱:۰۵
نقل قول:این بستگی داره که تفسیر شما از اسلام چیهمن احساس میکنم که شما داری خیلی زیاده روی میکنی همونطور که تو دین اشاره شده افراط و تفریط(اگه املاشو بالاخره درست نوشته باشم
) دینو نابود میکنه شایدم اول خوشایند بیاد ولی در اصل از درون نابود میکنه۱۵/مرداد/۹۱, ۳:۲۱
بسم الله
سلام به خواهران و برادران
من فکر میکنم زیاده روی خوب نیست .شما می خواین از دین هم جلو بزنید.دیگه نمی دونم چی بگم .

سلام به خواهران و برادران
من فکر میکنم زیاده روی خوب نیست .شما می خواین از دین هم جلو بزنید.دیگه نمی دونم چی بگم .

۱۵/مرداد/۹۱, ۵:۲۹
(۱۴/مرداد/۹۱ ۲۲:۱۱)MAHDI59 نوشته است: [ -> ]آدم وحشت می کنه!!!
تازه عکس های بیشتری هم هست که خنده دار تره!!!
manam mahdi kheyli tarsidam
bebakhshid farsi nemishe type konam
۱۵/مرداد/۹۱, ۹:۰۷
مگه خدا به زنان نگفته زینت های خود را بپشانید دیگه صورت که زینت نیست .....هست؟
کشورای دیگه فکر میکنن زنای کشورهای اسلامی آزاد نیستن
کشورای دیگه فکر میکنن زنای کشورهای اسلامی آزاد نیستن
۱۵/مرداد/۹۱, ۹:۵۲
سلام
برید نظر مراجع رو بخونید ، اگر خانمی بدونه که مردی به صورتش با قصد ریبه نگاه می کنه ، باید قسمت آزاد صورت خودش رو هم بپوشونه.
بنده به یقین می گم حتما یک نفر هست که صورت یک خانم مجری رو با قصد ریبه نگاه کنه.
حتی اگر بدونه صداش هم ممکنه مفسده داشته باشه نیازی به صدای خانم نیست.
در واقع اصلا مجری گری یک زن اشتباه هست.
برید نظر مراجع رو بخونید ، اگر خانمی بدونه که مردی به صورتش با قصد ریبه نگاه می کنه ، باید قسمت آزاد صورت خودش رو هم بپوشونه.
بنده به یقین می گم حتما یک نفر هست که صورت یک خانم مجری رو با قصد ریبه نگاه کنه.
حتی اگر بدونه صداش هم ممکنه مفسده داشته باشه نیازی به صدای خانم نیست.
در واقع اصلا مجری گری یک زن اشتباه هست.