(۱۹/مرداد/۹۱ ۱:۰۵)شکیبا نوشته است: [ -> ]اگه قرار بود یه کبری و صغری و ننه قمر دیگه بیان هر کدوم اسلام رو به میل شخصی خودشون تفسیر کنن که الان فاتحه تشیع هم خونده شده بود
سلام
شما اگر جایی از من نظر شخصی و غیر اسلامی دیدید بفرمایید.
چرا ما هر وقت سختی در دین می بینیم بدون تحقیق حرف مخاطب رو حرف غیر دینی می بینیم؟
لطفا فقط و فقط و فقط با استدلال به نظرات فقهی صحبت کنید و بس.
(۱۹/مرداد/۹۱ ۱:۱۰)دل خسته نوشته است: [ -> ] (۱۹/مرداد/۹۱ ۱:۰۵)شکیبا نوشته است: [ -> ]اگه قرار بود یه کبری و صغری و ننه قمر دیگه بیان هر کدوم اسلام رو به میل شخصی خودشون تفسیر کنن که الان فاتحه تشیع هم خونده شده بود
سلام
شما اگر جایی از من نظر شخصی و غیر اسلامی دیدید بفرمایید.
چرا ما هر وقت سختی در دین می بینیم بدون تحقیق حرف مخاطب رو حرف غیر دینی می بینیم؟
لطفا فقط و فقط و فقط با استدلال به نظرات فقهی صحبت کنید و بس.
با عرض معذرت یه اشتباهی پیش اومد...بنده مثلا میخواستم جواب جناب علی الهادی رو داده باشم تو صفحه اول...نه شما دل خسته گرامی

(۱۹/مرداد/۹۱ ۱:۰۵)شکیبا نوشته است: [ -> ]اگه قرار بود یه کبری و صغری و ننه قمر دیگه بیان هر کدوم اسلام رو به میل شخصی خودشون تفسیر کنن که الان فاتحه تشیع هم خونده شده بود
من دلم میخواد اسلام رو برای خودم تفسیر کنم و به کسی هم مربوط نیست
سلام
(۲۳/شهریور/۹۱ ۱۲:۲۷)علی الهادی نوشته است: [ -> ]من دلم میخواد اسلام رو برای خودم تفسیر کنم و به کسی هم مربوط نیست
شما هر جوری که دوست داری این کار را انجام بده
راستی یادت باشه هر وقت که مریض شدی، خودت برای خودت نسخه بپیچ
وقتی هم که مُردی حق نداری (نمی تونی) یقه کسی را بگیری
در ضمن گفتن چهاردیواری ؛ اختیاری
یعنی شما نمی تونی تفاسیر و عقاید غلط خودت رو خارج از چهاردیواری خودت نشر بدی
خواه پند گیر
خواه ملال
با تشکر
یا علی مدد
دوستان بنا به درخواست ایجاد کننده تاپیک، لطفا به بحث اصلی بپردازین و بحث رو منحرف نکنین و الا تاپیک بسته میشه.
با این سروریخت آدم رو یاد اواح نا آرام میندازن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(یکی لخت لخت، یکی چفت چفت!!!!!!!!!!!!!!!!!)
با این کارشون فقط می خوان یک کاری کنن که خود زنا کوتاه بیان و دیگه حرفی برای گفتن نداشته باشن. (همون کاری که عرب ها با زن هاشون توی جامعه ها می کنن.)