تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا11سپتامبری دیگردرپیش است؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۲۴/تیر/۹۱ ۲:۳۲)A L I نوشته است: [ -> ]من هنوز معتقد هستم هر طرحی باشه واسه سوریه هست یکی از دلایل من هم این پست زیر هست ببیندی

نقل قول:

موشک جولان 2 که درنزدیکی مرزهای سوریه و فلسطین اشغالی آزمایش شد.

ایران در سال ۲۰۱۰ در جهت شناسایی حملات موشکی و هوایی اسرائیل، اقدام به تحویل دادن یک سامانه راداری پیشرفته به سوریه کرد. هدف از اینکار تامین امنیت هوایی سوریه و حزب‌الله لبنان در برابر حملات هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی اسرائیل بیان شده است. . ..

[تصویر: b9gssl4pzvjdp895xc.jpg]

اسرائیل انقدر احمق نیست که بخواد خودش رو هم زمان با 3جبهه درگیر کنه! ایران حزب الله لبنان و سوریه! (در ضمن همین الان هم ناوهای جنگی روسی مدیترانه هستن!!) اسرائیل نمیتونه جلوی 4تا موشک دست ساز حزب الله رو بگیره چطور میخواد جلوی موشکهای فوق پیشرفته ایرانی رو بگیره؟؟مطمئنن اگر در چنین شرابطی با ایران وارد جنگ بشه ایران حزب الله رو مسلح میکنه(شایدم تا الان مسلح کرده! شما فک کنید شهاب 3 از لبنان شلیک بشه به اسرائیل!!! تمام موشکهای کوتاه برد ایران از طریق حزب الله میتونن اسرائیل رو بزنن)
با این تفاسیر هر برنامه ای چیده باشن برای سوریه هست (حتی با توجه به احادیث آخر زمانی)

البته هدف اصلی سوریه نمی تونه باشه ...چون تا قبل بهار عربی اسرائیلی ها تو خواب هم نمی تونستن بفهمن وضعیت جهان اینقدر تغییر می کنه ، پس کاملا برای اسرائیل غیره قابل پیش بینی بوده! حالا هم می خوان وضعیت رو به نفع خودشون پیش ببرن که به نظرم بعید بتونند .... چند وقتی هم هست وضعیت سوریه بهتر شده...
(۲۴/تیر/۹۱ ۲:۳۲)A L I نوشته است: [ -> ]اسرائیل انقدر احمق نیست که بخواد خودش رو هم زمان با 3جبهه درگیر کنه! ایران حزب الله لبنان و سوریه! (در ضمن همین الان هم ناوهای جنگی روسی مدیترانه هستن!!
سلام
اسرائیل که بیشتر از اینا احمقه!
می دونید تا به حال بازی "rise of nations" رو بازی کردید؟برای آمدن آرماگدون باید چندین بمب هسته ای در جهان زده بشه تا ....
ببینید این اسرائیلی ها مغز که ندارند ، یک سری خرافه توی مغزشونه ، یک دفعه دیدی خرافه هه گفت باید با همه بجنگید!
یه بلوف سیاسی دیگه!

یادم هست که المپیک قبلی هم به همین منوال بود.
دوستان سر این بحث نکنید که یه همچین حماقت هایی چقدر برا خودشون میتونه گرون تموم بشه و عمرا جرات همچین غلطایی رو ندارن. به هر حال جنگ آخرالزمانی رخ خواهد داد .
یه بنده خدایی میگفت خودشونم میدونن غلط اضافیه اما بالاخره یه روز میزنن به سیم آخر. این سرنوشته.
اللهم عجل لولیک الفرج
ببینین آقایون. در حال حاضر هر دو طرف هم ایران و هم امریکا و اسرائیل از اینکه سالهاست دارن همدیگه رو تحمل میکنن بتنگ اومدن.البته بیشتر امریکا و اسرائیل تمایل دارن تکلیف ایران و که چوب لا چرخشون میزاره یکسره کنن و صبرشون تموم شده.از طرفی هر دو طرف در حال حاضر طرف مقابلشو در ضعیف ترین وضعیت میبینه. امریکا و اسرائیل به این نتیجه رسیده که اگه قراره کار ایرانو تموم کنه الان وقتشه چون هم تحریمها به حد بالایی رسیده و هم اگه تکلیف اییرانو یکسره نکنه ممکنه ایران به سلاح اتمی دست پیدا کنه و یا اینکه در اثر رکود اقتصادی غرب و بدهیهای امریکا اونا ضعیف بشن.
نظر من اینه که برای رسیدن به هدفشون یه نقشه ی کلی دارن. 3 جنگ همزمان یا با فاصله ی کم از هم. اول: سوریه رو به جنگ میکشونن ( یا ترکیه و ناتو یا اردن یا تروریستهایی که از کل دنیا تو سوریه جمع شدن جنگ سوریه رو شروع میکنن) دوم : از طرف خلیج فارس کشورهای عربی احمقو خر میکنن با ایران درگیر بشن یا امریکا خودش جنگ با ایران و شروع میکنه. سوم : همزمان با اینا یا یکم با تاخیر اسرائیل شروع میکنه با تمام توانش حزب ال.. لبنانو بکوبه.
از طرفی چون ایرانم بیکار نمینشینه فکر میکنم با بالا گرفتن جنگ تو سوریه عملا ایران وارد جنگ سوریه میشه و در واقع سوریه تبدیل میشه به میدان نبرد بین ایران و ناتو و غرب.
دوستان اینا نظر بود وگرنه ال.. و اعلم .بمن باشه میگم دنیا بترکه ولی بشرط اینکه فرداش مهدی موعود ظهور کنه .
شمام اگه احتمالی میدین یا نطری دریغ نکنین.
تا جایی که ما میدونیم یکی از جنگهای آخر زمانی که بین لشکریان سیدخراسانی(ایران) و لشکر اونوریا(سفیانی) اتفاق میفته در نزدیکی مرز عراق هست!(شایدم من اشتباه کنم)
ولی چیزی که مشخصه اینه که حکومت بشاراسد در سوریه دوام نمیاره(یعنی نمیزارن که دوام بیاره) به هر حال سوریه رو باید به یه روشی از دور خارج کنن بعد بیان سراغ ایران
آقا من اون کلیپهایی که دوستان گذاشته بودن دیدم. از ظاهر قضیه این بر میاد که میخوان توجه همه رو جلب المپیک لندن کنن .خود بازیها کافی نیست میخوان با اینجور حرفها که قراره انفجار اتمی یا بیولوژیکی یا شیمیایی تو خطوط مترو لندن اتفاق بیافته وو ...... توجه ها رو بیشتر معطوف المپیک کنن. حتما میخوان وقتی حواسا پرت المپیک بود یه جای دیگه یه کار دیگه بکنن. در مورد قضیه یازده سپتامبر دیگه هم نظر من اینه که یه حقه رو دوبار نمیزنن. بنظرم بعیده اتفاق خاصی بیافته
من این کلیپ رو تازه دیدم . کلیپ بسیار جالبی هست . در مورد فضا سازی ها برای اذهان عمومی از طریق فیلم ها ( مثل 11 سپتامبر)
برای اتفاقات افتتاحیه المپیک لندن !
پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنین :
http://upin.ir/images/iirh22c0j3k3pbqia80.3gp
گزینه خود زنی دیگر می تواند المپیک 2012 باشد که با حادثه ای تروریستی بسیاری از مردم و ورزشکاران کشته شوند وبه دلیل محبوبیت ورزشکاران وبیگناهی تماشاگران تمام افکار عمومی همراه با جنگ آنها علیه تروریسم شود . قرار دادن نماد zion (صهیون)بعنوان سمبل المپیک پیش رو نشانی از اهداف شیطانی این المپیک است و تعطیل شدن وبرگزار نشدن المپیک در فیلم 2012 هم نشانی از این موضوع است
سلام
این مطلب را جای دیگر هم نوشتم
انفجار بمب اتم در زیر زمینها (یا مترو) طبق ماده شماره 9 پروتکل صهیونها همخوانی دارد ولی مگه می شود آمریکا و انگلیس خود را به جنگی بزرگ تر از عراق و افغانستان بیندازند که آنها را به بدهی ها و رکود سرسام آورتری بیندازند و آنور چین با آرامش و بدون هزینه راه ترقی را بپیماید؟
اگر قرار باشد اتفاقی بیفتد کره شمالی و چین اولین مکان برای حمله است.
چون چین حامی برای ایران و سوریه و کره شمالی است. پول زیادی داره و آمریکا بزرگترین بدهی را به چین دارد و بزرگترین رقیب اقتصادی آمریکاست.
با 4 ناو هواپیمابر نمی توان به ایران با این وسعت حمله کرد.
اگر قرار باشه ناوها به جنگ چین یا کره شمالی برود خلیج فارس نزدیکترین مکان برای انتقال است و این تحرکات مهره چینی برای حمله بزرگ و حتی ممکن است اتمی به چین یا کره شمالی باشد.
این مطلب با بعضی از احادیث هم همخوانی دارد. (اگر فرض بگیریم در زمان قبل از ظهور قرار داریم)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع