تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا11سپتامبری دیگردرپیش است؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
قرار نیست که حتما یه بمبی، چیزی منفجر بشه که !!
الان تو میانمار دارن میکشن ، تو سوریه دارن میکشن ، بحرین ، عربستان و این اخیرا هم تو این صحرای سینا خیلی درگیری هست که خبراش نمیاد بیرون
(۱۹/مرداد/۹۱ ۴:۴۶)navid-313 نوشته است: [ -> ]قرار نیست که حتما یه بمبی، چیزی منفجر بشه که !!
الان تو میانمار دارن میکشن ، تو سوریه دارن میکشن ، بحرین ، عربستان و این اخیرا هم تو این صحرای سینا خیلی درگیری هست که خبراش نمیاد بیرون

کاملا درسته ولی میخوان یه چیزی مثل 11سپتامبر درست کنن بعد به کشور های مورد نظرشون حمله کنن
به هر حال اینا بهانه هم داشته باشن نمیتونند حمله کنند Dodgy به خواطر همین هیچ وفت از این جور بهانه ها برای خودشون درست نمیکنند Smile
سلام
منم با نظر سرباز منتظر و revenger
موافقم ، نباید به خودمون غره بشیم اونا دارن طوری برنامه ریزی میکنند که ما رو برای کارهایی که میخوان انجام بدن آماده کرده باشند و اون واکنشی که باید انجام بدیم رو ندیم. برادرا اوضاع سوریه نگران کننده است من نمی خوام پیشگویی کنم ولی اخبارها از احتمال جنگی دارن میگن پس آماده هر واکنشی باشین .
شهادت آقا امیرالمومنین امام علی (علیه السلام ) به شما محبان علی تسلیت میگم.

یا علی
اقا این واقعا هست وجود داره استاد رائفی پور هم تایید کرد
دیشب خونه بغلی رو خراب کردن یه صدایی اومد که .... من فکر کردم موج انفجار اتمی تو لندنه.Wink
بابا من وجدانا(این کلمه رو هرجایی به کار نمی برم) از اولشم میدونستم هیچ خبری نمیشه. اونایی که تو تالار میگفتن دنیا قراره بترکه، حالا رفتن تو لاک لیالی قدر و شب های احیا، انگار نه انگار که اتفاقی افتاده.Huh
به نظر من هرکس یا کسایی که این حرف هارو همه جا میزنن و دل مردم رو می لرزونن باید پاسخگو باشن حتی اگه واسه اطلاع رسانی بوده باشه.Angel
(۱۹/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۵)maapor نوشته است: [ -> ]به هر حال اینا بهانه هم داشته باشن نمیتونند حمله کنند Dodgy به خواطر همین هیچ وفت از این جور بهانه ها برای خودشون درست نمیکنند Smile

ببخشید ولی 11سپتامبر رو هم اینجوری درست کردن
من فکر نمیکنم اگه بخواد اتفاقی بیفته خودشون بیان این طوری مقدمه چینی کنن چون مثل 11 سپتامبر دستشون رو میشه و یه اتفاق خیلی مهم دیگه باید خیلی حفاظت شده باشه نه اینکه خودشون تو فیلماشون ازقبل تصمیمشون رو اعلام کنن و دیگه نتونن تقصیر رو گردن یکی دیگه بندازن
اگرم ما اینقدر پیش بینی کنیم و احیانا اتفاقی بیفته بهانه میدیم دستشون که ایران خبر داشته پس متهم بودن ما بیشتر میشه
(۱۹/مرداد/۹۱ ۱۸:۳۱)sady69 نوشته است: [ -> ]من فکر نمیکنم اگه بخواد اتفاقی بیفته خودشون بیان این طوری مقدمه چینی کنن چون مثل 11 سپتامبر دستشون رو میشه و یه اتفاق خیلی مهم دیگه باید خیلی حفاظت شده باشه نه اینکه خودشون تو فیلماشون ازقبل تصمیمشون رو اعلام کنن و دیگه نتونن تقصیر رو گردن یکی دیگه بندازن
اگرم ما اینقدر پیش بینی کنیم و احیانا اتفاقی بیفته بهانه میدیم دستشون که ایران خبر داشته پس متهم بودن ما بیشتر میشه

اگه این اتفاق بیوفته سریع جنگ رو شروع کردن دیگه چه فایده ای داره دستشون رو بشه تا وقتی سازمان مللو دارن غم ندارن
اونم انفجار اتمی؟ O.o چیه باز یه سری احمق دارن توهمات مغزی خودشونو پخش می کنن یه عده هم افتادن دنبالشون؟
من بهتون قول می دم که تا آخر المپیک هیچ اتفاقی نمی افته.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع