شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۳/مرداد/۹۱ ۱۹:۳۷)john-todd نوشته است: [ -> ]دوستان؛ من از آینده اومدم و هیچ اتفاقی تو المپیک رخ نمی ده! پس لطفا خرافاتی که امثال رافعی پور سعی دارن تو کلتون کنن رو کاملا باور نکنید ، چون بزرگترین دشمنان خدا کسانی هستند که خرافه را وارد دین خداوند می کنند.
البته بنده توهینی به آقای رافعی پور نمی کنم و خیلی از سخنان ایشون رو باور دارم(البته اونایی که از بیل کوپر، جان تاد و ... کپی کردن فقط!!) و فقط از دوستان خواهشمندم که از بنده دلخور نشوند و اهداف سیاسی پشت برخی از سخنان! را کشف کنند.
سفسطه
سفسطه
و باز هم سفسطه
عزیزم این چه ربطی به رائفی پور داره
هاااا؟؟؟؟؟؟؟
مگه این همه مقاله رو رائفی پور نوشته ؟؟؟؟
یه نگاه به المپیکها و جامهای جهانی قبل بنداز متوجه میشی موضوع از چه قراره
عزیزم خرافه پرست یهودی جماعته وشما اگه اندازه 1 سخنرانی پای صحبت رائفی نشسته بودی چنین توهماتی نمی زدی چون بنده خدا رائفی پور خودشم صهیونیستها رو خرافی میدونه و مسخرشون میکنه
لطفا اول از چیزی مطمئن شو بعد با دهان روزه بیا به مردم تهمت بزن
ما این کارها رو انجام میدیم تا اگه روزی اتفاقی افتاد مردم دنیا بدونند که توطئه بوده
اگر هم اتفاقی نیوفتاد خدا رو شکر بازم به هدفمون میرسیم
لطفا اندکی تامل کنید...
john_todd محترم رافعی نیست رائفی پور هست بنده خدا. تو این ضمینه بیشتر غربیا فیلم و کلیپ ساختن رائفی پورم مثل ما کلیپها رو دیده چون مخاطب داره واسشون تعریف کرده.
احتمالش خیلی زیاده ببینن مردم فهمیدن جریان چیه اصلا هیچ اتفاقی نیافته.دلیل نمیشه اگه اتفاقی نیافتاد بگیم فلانی دروغ میگفت فلانی توهم میزد.اصلا ممکنه جریان یه چیز دیگه باشه و میخوان یه کار دیگه بکنن که هیشکی ازش خبر نداره و سر مردم و مارو با این موضوع 11 سپتامبری دیگر گرم میکنن.
هیچ چیزی رو نمیشه قطعی گفت.تا المپیکم 3 روز بیشتر نمونده صبر کنین ببینیم چی میشه.
رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا
البته این نکته بسیار مهم است در برنامه ریزی برای یازده سپتامبر هم آنها سال 2000 را سالی عجیب وغریب ودارای اتفاقاتی شوم معرفی کردند ولی در این سال اتفاقی نیفتاد ودر سال بعدش برج ها دوقلو نابود شد وبه افغانستان وعراق حمله کردند. واین بار هم شاید در همان سال 2012 اتفاقی نیفتد وسال بعد این خود زنی رخ دهد.
این هم یک شیطنت:
ایسنا، در شرایطی که از چهارشنبه (دیروز) رقابتهای فوتبال زنان بازیهای المپیک لندن آغاز شده، اشتباه بزرگ برگزارکنندگان این بازیها با اعتراض مسوولان ارشد کاروان کره شمالی روبرو شده است.
قرار بود شب گذشته و از ساعت 20:45 به وقت لندن تیمهای فوتبال زنان کره شمالی و کلمبیا به مصاف هم بروند اما دقایقی پیش از شروع بازی، بازیکنان کره شمالی در اعتراض به حک شدن پرچم کره جنوبی در کنار اسامی شان در اسکوربورد ورزشگاه گلاسکو از زمین بازی خارج شدند. مقامات برگزار کننده پس از این گاف عجیب تلاش کردند که بازیکنان کره شمالی را برای بازگشت به زمین متقاعد کنند.
پس از این اشتباه بزرگ، کمیته برگزار کننده بازیها با انتشار بیانیه ای از مسوولان ورزشی کره شمالی عذرخواهی کرد و متعهد شد که چنین اشتباهی مجددا تکرار نشود. این کمیته اعلام کرد که درباره این اشتباه به مسوولان کمیته ملی المپیک کره شمالی توضیح خواهد داد.
دو کره از 62 سال قبل و پس از تقسیم رابطه تیره ای با هم دارند و در این میان غرب از جمله انگلیس همواره حامی کره جنوبی و منتقد سیاستهای کره شمالی بوده است.
(۳/مرداد/۹۱ ۲۰:۰۹)revenger نوشته است: [ -> ] (۳/مرداد/۹۱ ۱۹:۳۷)john-todd نوشته است: [ -> ]دوستان؛ من از آینده اومدم و هیچ اتفاقی تو المپیک رخ نمی ده! پس لطفا خرافاتی که امثال رافعی پور سعی دارن تو کلتون کنن رو کاملا باور نکنید ، چون بزرگترین دشمنان خدا کسانی هستند که خرافه را وارد دین خداوند می کنند.
البته بنده توهینی به آقای رافعی پور نمی کنم و خیلی از سخنان ایشون رو باور دارم(البته اونایی که از بیل کوپر، جان تاد و ... کپی کردن فقط!!) و فقط از دوستان خواهشمندم که از بنده دلخور نشوند و اهداف سیاسی پشت برخی از سخنان! را کشف کنند.
سفسطه
سفسطه
و باز هم سفسطه
عزیزم این چه ربطی به رائفی پور داره
هاااا؟؟؟؟؟؟؟
مگه این همه مقاله رو رائفی پور نوشته ؟؟؟؟
یه نگاه به المپیکها و جامهای جهانی قبل بنداز متوجه میشی موضوع از چه قراره
عزیزم خرافه پرست یهودی جماعته وشما اگه اندازه 1 سخنرانی پای صحبت رائفی نشسته بودی چنین توهماتی نمی زدی چون بنده خدا رائفی پور خودشم صهیونیستها رو خرافی میدونه و مسخرشون میکنه
لطفا اول از چیزی مطمئن شو بعد با دهان روزه بیا به مردم تهمت بزن
ما این کارها رو انجام میدیم تا اگه روزی اتفاقی افتاد مردم دنیا بدونند که توطئه بوده
اگر هم اتفاقی نیوفتاد خدا رو شکر بازم به هدفمون میرسیم
لطفا اندکی تامل کنید...
جناب john todd
خیلی از چیزای دیگه هم مربوط به دهه نود امریکا نه مربوط به 1400سال پیش یا نه اصلا مربوط به زمان آدم و حوا و حتی قبل تر از اون بوده ولی الان مبنای اصلی یه سری مسائله پس یعنی الان به ما مربوط نمیشه؟
ضمنا کسی اینجا نگفت استاد رائفی پیغمبره خودشون هم همچین ادعایی ندارن!
منظورتون از عده ای استاد رائفی پوره؟! متاسفانه حرفاتون خیلی شبیه یه بنده خداییه که سی دی میداد میگفت بعضیا سعی در جذب مخاطب دارن و هزارجور حرف نامربوط دیگه برای کوبیدن شخصیت استاد رائفی!!
در جواب به سوال آخرتون:شما هم یه نگاه به دنیا بندازید و به من جواب بدید که آیا به غیر از اونایی که فرمودی کسی دیگه واجد الشرایط میبینی یا اصلا هست که ضد صهیونیسم علنی کار کنه؟!
سلام دوستان
انفجار برج ساعت لندن یا مجلس عوام انگلیس که کنار رودخانه تایمز هست دور از ذهن نیست حداقلش اینه که یه نمونه مدرن تر از این ساعت و برج تو مکه(برج البیت) ساختن!
شایدم برج البیت مکه رو بترکونند رو کعبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید دوستان چه جنگ بشود و چه جنگ نشود (هر چند احتمال جنگ پایین است،اینها همه بازیهای سیاسی هست)،جهاد بر هیچکدام از مسلمانان واجب نیست و اگر کسی در این راه کشته شود به خاطر هیچ و پوچ جان خود را فدا کرده است. (البته مسئله شهید بودن یا نبودن،دخیل نیست).
: مطابق برخی از روایات،قیام کننده قبل از قیام قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) طاغوت است،و هر پرچمی که قبل از
ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برافراشته شود،صاحبش طاغوت است و ....... به عنوان نمونه:
1 - امام صادق (علیه السلام) به یکی از شاگردان معروفش به نام مفضل فرمود: «کل بیعة قبل قیام القائم (علیه السلام) فبیعته کفر و نفاق و خدیعة; هر بیعتی قبل از قیام قائم (علیه السلام) انجام شود آن بیعت، کفر، نفاق و تزویر است».
2 - امام باقر (علیه السلام) فرمود: «کل رایة ترفع قبل قیام القائم فهی طاغوت; هر پرچمی که قبل از قیام قائم برافراشته شود، صاحب آن پرچم طاغوت است
3- امام سجاد (علیه السلام) فرمود: «والله لایخرج واحد منا قبلخروج القائم الا کان مثله مثل فرخ طار من وکره قبل ان یستوی جناحاه، فاخذه الصبیان فعبثوا به; سوگند به خدا قبل از قیام قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هیچ یک ازما قیام نکند، مگر این که مثال او، همچون مثال جوجه ای است که قبل ازاستوار شدن و محکم گشتن پرهایش از لانه اش بیرون آید و پرواز کند، کودکان آن را می گیرند و با آن بازی می نمایند
4-امام صادق (علیه السلام) به یکی از شاگردانش به نام سدیر فرمود: «الزم بیتک و کن حلسا من احلاسه، واسکن ما سکن اللیل والنهار فاذا بلغک ان السفیانی قدخرج فارحل الینا ولو علی رجلک; ملازم خانه ات باش، و همانند فرشی از فرش های خانه ات در خانه بمان، و مادامی که شب و روز ساکن است (و صیحه مخصوص آسمانی را نشنیده ای) ساکن باش، ولی هنگامی که خبر به تو رسد که سفیانی خروج نموده، به سوی ما بیا هرچند با پای پیاده باشد
روایات دیگری نیز به همین مضمون نقل شده است
اینها فقط تعدادی کمی از روایات میباشد و برای اطلاعات بیشتر می توانید به مرجع احادیث (اصول کافی) مراجعه نمایید.
در ضمن وظیفه ما مسلمانان تبلیغ برای اسلام است،نه جنگ بر سر مسائل سیاسی یا هسته ای و طبق روایات ما مسلمانان باید سکوت کنیم و فقط برای دین تبلیغ کنیم تا زمان قیام قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
شما کدا م یک از بزرگان دین را دیده اید که دستور قیام بدهند و قیام قبل از ظهور را واجب بدانند؟؟؟ (همانند: آیت الله بهجت و ...)
به هر حال زندگی خودتان است و این شما هستید که برای آن تصمیم می گیرید.
منتظر نظرات دوستان هستم.
معلوم هست چی میگی برادر ؟؟؟؟!!!!
خوبه شما زمان صدر اسلام نبودی که همه رزمنده ها رو برای جهاد سست میکردی
جنگ ایران و عراق پرچم طاغوت بود که برافراشته شده بود ؟؟؟
چه امام زمان رو درک بکنیم چه نکنیم وظیفه انجام دستورات الهی و امام زمان است.
اگه به مملکت دست درازی بشه میشینیم تماشا میکنیم که آقا بیاد و کارا رو راست وریس بکنه ؟؟؟؟
دو تا جبهه بیشتر وجود نداره :
یکی جبهه کفره
یکی جبهه اسلام که خدا و امام خدا پشتشه
شما اگه تو جبهه اسلام جهاد کنی فرقی نداره که امام رو درک کنی یا نه چون داری ازش تبعیت میکنی.
و السلام .
شما اصلا حرف من و احادیث را نفهمیدی.
جنگ ایران و عراق فرق می کند،در آن زمان عراق بی دلیل به خاک ایران حمله می کند و خب،مسلما وظیفه ما هم دفاع از خاک ایران است.
ولی این جنگی که الان درگیر آن شده ایم،خودمان،با دستان خودمان راه انداختیم و به خاطر غرور بیجا و بعضی مسائل سیاسی و به خصوص مسئله هسته ای حاضر نیستیم کوتاه بیاییم.
یه سوال؟؟؟
شما حرف آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و ائمه اطهار را قبول داری که دستور دادند که ما مسلمانان سکوت کنیم و فقط برای دین تبلیغ کنیم و همین طور زمینه سازی برای ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یا حرف .... را بیشتر فبول داری که دستور دادند که باید حمله کنیم و انرژی هسته حق مسلم ماست و خیلی حرف و حدیث های دیگه که الان من حضور ذهن ندارم که موجب دامن زدن به این آتش جهانی می شود؟
به قول بنده خدایی:دنیا مثل یک گالن بنزین میماند که فقط منتظر یک جرقه کوچک میباشد تا همه جا را به اتش بکشاند.
پس چرا شما میخوای به این گالن بنزین کمک کنی تا هر چه زودتر آتش بگیرد؟
(۶/مرداد/۹۱ ۱۱:۳۶)ali.khm نوشته است: [ -> ]چه امام زمان رو درک بکنیم چه نکنیم وظیفه انجام دستورات الهی و امام زمان است.
اگه به مملکت دست درازی بشه میشینیم تماشا میکنیم که آقا بیاد و کارا رو راست وریس بکنه ؟؟؟؟
دو تا جبهه بیشتر وجود نداره :
یکی جبهه کفره
یکی جبهه اسلام که خدا و امام خدا پشتشه
شما اگه تو جبهه اسلام جهاد کنی فرقی نداره که امام رو درک کنی یا نه چون داری ازش تبعیت میکنی.
و السلام .
دوست عزیز منظور شما از امام چه کسی هست؟
اگر منظورتان آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد،آقا دستور بر سکوت و تبلیغ دین و زمینه سازی برای ظهور را داده اند؛ولی اگر منظورتان از امام (امام خمینی) می باشد،ایشان دستور بر جهاد قبل از ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را داده اند و همانطور که گفتم حق انتخاب با شماست،هر کاری که فکر می کنید درست است را انجام دهید
والسلام
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10