نقل قول:
این جبهه کفر اگه از یه در باهاشون وارد سازش بشی از یه در دیگه وارد میشن تا این مملکت رو کاملا وابسه به خودشون بکنن و مثل زمان های قبل به استعمار ببرن .
فکر میکنی اگه سر مثلا موضوع هسته ای کوتاه بیای همه چی حله
نه خیر برادر باید کم کم از چیز های دیگه هم کوتاه اومد
که خواسته اونا دین زدایی از این مملکت و دست بسته نوکر اونا بودنه و بس ! به کمتر از این هم راضی نمیشن
کدام جنگی که درگیر شده ایم ؟
فعلا که جنگی در کار نیست عزیز من . ( البته به جز جنگ نرم )
مگه با نشستن و سازش کردن مقدمات ظهور فراهم میشه عزیز من ؟؟؟!!!!
ما جنگ طلب نیستیم عزیز
اشتباه برداشت نشه .
اما از حقمون عقب نشینی نمیکنیم و از سر سازش هم وارد نمیشیم .
[/quote]
نقل قول:
و باز هم یه سوال دوست عزیز؟
1- آیا پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عمر و ابوبکر را جزو یاران نزدیک خود قرار داد چون خیلی با ایمان و با خدا هستند؟
خیر،به خاطر اینکه آنها سران بزرگ عربستان بودند و پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آنها را یاران نزدیک خود قرار داد که بتواند برای اسلام تبلیغ کند،و داستان ما هم تقریبا،میشه گفت،همانند داستان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و عمر و ابوبکر می باشد.
آقا قبول،آنها می خواهند کشور ما را چپاول کنند،ولی آیا نمی شود هم با در سازش و هم با دفاع از حق خودمان تا جایی که ممکن است،(همانطور که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اینکار را با عمر و ابوبکر انجام داد) دفاع کنیم؟؟؟
الان چرا دولت ایران حاضر به مذاکره با دولت آمریکا نیست و بیشتر و بیشتر دارد به من و شما که به عنوان یه آدم معمولی که دارد زندگی اش را می کند ضربه میزند؟؟؟
2- اصلا ما میگیم تکنولوژی پیشرفت کرده و هیچ کشوری حاضر به جنگ فیزیکی یا گرم و داغ و توپ و تفنگی نیست؛همین جنگ سرد و روانی که الان درگیر آن شده ایم چی؟؟؟
به قول دکتر رائفی پور:در جنگ گرم دو طرف وقتی درگیر می شوند،بازمانده این جنگ شهداء هستند و خانواده شهید افتخار می کند که برای دفاع از وطن و در راه خدا شهید داده اند،ولی در جنگ سرد و روانی (بی ادبی منو ببخش دوست عزیز،اینجوری میگم که خوب متوجه بشی) دشمن میاد و دست روی نقاط ضعف شما و برادرت و یا خواهرت می گذارد و نتیجه این می شود که فردا از گشت ارشاد زنگ میزنند و میگن که خواهر شما را با یک مرد غریبه دستگیر کرده اند و تازه بعد از تست متوجه می شوید که خواهر شما رابطه نامشروع داشته و یا اصلا فردا فامیل شما برادرتان را توی جوی آب دید که یه سرنگ توی دستش همینطور مونده و داره چرت میزنه.
اونوقت شما چی مییخوای بگی،میخوای بگی که شهید در جنگ روانی دادی که قربانی آن خواهر وبرادرم بودند که به دلیل استفاده نکردن از آی کیو خود و دست گذاشتن دشمن روی نقاط ضعف خواهر و برادرم بود؟؟؟
روت میشه که دیگه توی صورت کسی نگاه کنی؟ که تنها راه خلاص شدن از این وضع خودکشی هست.
3- دوست عزیز شما اصلا شرایط ظهور و زمینه سازی برای ظهور را می دانی؟؟؟
یکی از شرایط ظهور و زمینه سازی ظهور این است که خودسازی کنی و از این خودسازی شما،بعد از ازدواجتان فرزندی حاصل می شود که او هم همانند شما خودسازی می کند و فرزند شما بعد از ازدواج خودسازی میکند و الی اخر...
-حالا شما چقدر نماز می خوانید؟
-آیا روزه های خود را مرتب می گیرید؟
-چقدر برای دین در حد خودتان (و نه بیشتر که یه بار گیر کنید و نتوانید جواب دهید و اینجوری بیشتر ضربه بزنید) تبلیغ می کنید؟
راستی من در جایی روی یک تابلو دیدم نوشته بود که:فرهنگ چیزی است که من حاضرم به خاطر آن جانم را فدا کنم. (........)
پس چرا الان فرهنگ توی جامعه ی ما نیست؟
اگر واقعا اینقدر فرهنگ مهم است،پس چرا مردم ما وقتی جشنی،مراسمی هست و مردم شربت خیرات می کنند،لیوان آنرا می اندازیم توی خیابان و بعد هم میگیم: (شهر ما خانه ما،شهرداری هم نوکر ما)
این فقط یه قسمت خییییییییییییلی کوچک از فرهنگ والای ما ایرانی ها هست که تازه شعار میدهیم که ما ایرانی ها فرهنگ 2500 ساله داریم.
واقعا که مسخره است.
4- یعنی چی ما جنگ طلب نیستیم و از سر سازش هم وارد نمی شویم؟؟؟
اتفاقا ما جنگ طلب هستیم که اگه نبودیم،الان درگیر این جنگ نشده بودیم
.
خیلی جالبه،شما نه میخوای بجنگی و نه کوتاه میای،اینجوری که نمیشه.
شما باید به خاطر منافع خودت هم که شده یا بجنگی و یا عقب نشینی کنی و یا به توافق برسی.
و باز هم دارم میگم،شما حرف ائمه اطهار (علیه السلام) را قبول داری و یا حرف امام خمینی؟
ائمه اطهار (علیه السلام) دستور دادند که سکوت کنیم و تبلیغ برای دین تا زمان قیام قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و امام خمینی دستور دادند که حمله کنیم وقیام قبل از قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
و روایات در این زمینه هم زیاد هست که در دو پست فبل تر ذکر کردم که دوستان برای اطلاعات بیشتر می توانند به اصول کافی مراجعه کنند.
باز هم دارم میگم دوست عزیز،بی ادبی منو ببخشید،فقط می خواستم خوب متوجه شوید.
والسلام نمیگم چون میدونم این بحث ادامه دارد....
منتظر نظرات دوستان هستم.