تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بچه ها بیایید ببینید درست می گم یا نه(دوست داشتن خدا)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
[quote='سید ابراهیم' pid='142897' dateline='1345543288']

ولی اگر می بیند نه بنده خدا حرف حقی می زند و تنهالحنش بد است و آن لحن بد تنها خودتان را می آزارد اتفاقا برایتان هم خوب است که کمی با این شخص بگردید تا نفستان کمی کتک بخورد.....Wink[quote]

این چه دستور العملی است که شما میفرماید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ واقعا طرف بیاد توهین شخص را بر خودش بخرد که نفسش کتک بخورد؟!!!!!!!! عزت و کرامت انسانی خود را بشکند که نفسش کتک بخورد؟!!!!!!!! این همه راه هست برای کشتن نفس. بله اگر یک بار شخص به ادم توهین کرد او میتواند برای کشتن و فشار اوردن بر نفسش خشم خود را فرو برد و تحمل کند و جوابی ندهد . چون در این مواقع نفس فشار می اورد که مقابله کن. اما این که میگوید برو و با او بچرخ و خودت را در معرض توهین هایش قرار بده با کرامت انسانی سازگار نیست

ضمناً شما متوجه عرض ایشان نشدید که چه فرمودند . عرض کردند با این ادم نمیتوانند کنار بیایند و به نوعی نمیتوانند با او اخت شوند در حالی که با یک نفر که مثلا مثل او مذهبی نیست راحتند و با هم ارامش دارند. پس بحث فراتر از ناراحتی است
با این حساب مولی علی روحی فداه با آن همه ازار و اذیت و فحاشی نا اهلان نعوذ بالله به کرامت انسانی اشان خدشه وارد شده است!!!!!!!!!!!!
خیلی کرامت انسانی میخواهد ناسزا بشنوی و بگویی با من نیستند با علی دیگری هستند !!!!!!!!!!!!!
(۳۱/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۴)saloomeh نوشته است: [ -> ]با این حساب مولی علی روحی فداه با آن همه ازار و اذیت و فحاشی نا اهلان نعوذ بالله به کرامت انسانی اشان خدشه وارد شده است!!!!!!!!!!!!
خیلی کرامت انسانی میخواهد ناسزا بشنوی و بگویی با من نیستند با علی دیگری هستند !!!!!!!!!!!!!

امام علی (علیه السلام) خودشان را در معرض ازار و اذیت و فحاشی قرار ندادند. چون معصوم که حکیم است کاری بر خلاف عزت و کرامت خود انجام نمیدهد. بلکه این فحاشی ها و ازار ها بودند که بر ایشان وارد میشد نه این که ایشان بر ازار ها و فحاشی ها وارد شوند.
خودتان شندید که امام فرمودند با من نیستند با علی دیگری هستند؟!!!!!

در مورد مطلب قبلی هم که بیان کردید ادم زود رنج ابدا به جای نمیرسد کاملا اشتباه کردید. هر کس که شهوتش بیشتر باشد هرکس زود رنج باشد هر کس که حب به مال و مقام در دلش بیشتر باشد سیر چنین افرادی سریع تر از دیگران و بیشتر از دیگران خواهد بود البته با خود سازی والا کسی که مثلا شهوتش زیاد است با ان کسی که کم است چه فرقی دارند با هم وقتی هیچ کدام در خود سازی تلاشی ندارند.
بسم الله

شیطون یه شاه راه داره اسمش فراموشیه

غرور هم از فراموشی سرچشمه میگیره

فراموشی اینکه خدا از همه بزرگتره

و میتونه در یک آن تورو از بین ببره

گاهی هم فراموش میکنیم که یه گل ناچیز بودیم

خدابود که بهمون روح داد

خیلی وقتا هم فراموش میکنیم

هرچقد هم گناهامون گنده باشن

خدا گنده تره و ناامید میشیم

بعضی وقتا هم فراموش میکنیم

اگه تو این دنیا هستیم برا اینه که

خدا رو بشناسیم و فقط به اون دل ببندیم

از نظر من شیطون مارو به فراموشی میندازه و این اول گمراهیه....
ConfusedConfusedConfused
جناب دوست خدا!

جایی هم در این تاپیک گفته نشد که خودتان را در معرض آزار قرار دهید اجر معنوی دارد برایتان !!!! در عمل مکلفیم به عمل به شیوه معصومین این شیوه برخورد با افراد معاند و دارای انواع مرضهای اخلاقی در رفتار مولا علی برای من و شما ست تا در اشل های کوچکتری خود را محک بزنیم !!!!!! و امتیاز بگیریم در میدان مسابقه حق تعالی لذا خط و ربط جملات شما رو متوجه نمیشم.Confused

در مورد قسمت دوم متن شما هم منتظر سند هستم !!!!
چطور میشود ادم زود رنجی بود و سیر معنوی سریعی داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اجالتاً به همین یک فقره جواب بدهید کفایت میکند.

نیست یاری کننده ای که مرا یاری کند؟؟؟؟؟؟

دوستان لطف بفرمایید ما بین بحثتون به سوال بنده هم جواب بدین

ا
لبته این بنده خدایی که گفتم اصلا اهل نا سزا و این حرفا نیستا
فقط لحن کلام نا خوشایندی دارن

[b] با سپاس از همگی

Rose
بسم الله

شما وقتی با دوستتون هستین احساس راحتی دارین چرا؟؟
چون با بدیاش ساختین...یا به نظرتون نیومده

حالا یه خانومی هست
که یه بدیش داره آزارتون میده
ولی این فرد یه خوبی داره...
اونم اینه که شمارو یاد خدا میندازه

خب باید ادم این باورو درک کنه که هر ادمی یه سری بدی داره یه سری خوبی...

تا بتونه قبول کنه این لحن هارو
Blush
باسلام
شکر خدا من از ورزش و فوتبال و المپیک و از اینجور چیزا بشدت بدم میاد و اصلا علاقه ندارمAngel
ولی این دلبستگی های دنیا و زیبایی های نازیبایش (پارادوکسWink) فرصت خدایی شدن رو ازم گرفته....
از کجا امده ام امدنم بهر چه بود......

نقل قول:
گويند شخصي‌ در حال‌ احتضار بود.بستگان‌ او به‌ او گفتند بگولااله‌الاّ الله محمّد رسول‌ الله تلقين‌ كنند ولي‌ او نمی توانست و تنها مي‌گفت‌ نشكن‌نمي‌گم‌!ومرتب‌ اين‌ حرف‌ را تكرار مي‌نمود.تا اينكه‌ بيهوش‌ شد .
وقتي‌بهوش‌ آمد باز به‌ او گفتند بگو لااله‌ الاّ الله محمّد رسول‌ الله اوگفت‌. و با حالت گریه ساعتی را که در کنارش داشت شکست. سؤال‌ كردند پس‌ چرا مرتب‌ مي‌گفتي‌ نشكن‌ نمي‌گم‌؟گفت‌ ساعتي‌عتيقه‌ دارم‌ كه‌ خيلي‌ مورد علاقة‌ من‌ است چون با آن برمی خواستم و نماز شب میخواندم!!!!!!!‌.وقتي‌ شما به‌ من‌ تلقين‌مي‌كرديد،شيطان‌ آن‌ را در دست‌ گرفته‌ بود و مي‌گفت‌ اگر بگويي‌ آن‌ رامي‌شكنم‌!و من‌ مي‌گفتم‌ نشكن‌ نمي‌گم‌! چون حقیقتا نمی توانستم از آن دل بکنم.

Surpriseعجب!!!!
چه بگویم !!1
وای به حال ما......پناه بر خدا

نقل قول:
تو خودت را از طلب بیرون بیاور , و از خواست و طلبت که تا به حال داشته ای صرف نظر کن و خودت را به خدا بسپار ؛ بگذار او برای تو بخواهد , و او برای تو طلب کند !

چقدر خوب !!
از خدا میخوام مثل همیشه با لطف و کرمش بامن برخورد کنه و نیازای دنیوی و اخروی مو بده
چون اگه بخواد با عدالتش رفتار کنه من حتی شایسته نیستم که اسمشو صدا بزنم با این بار گناه
پس
توکلت علی الحی الذی لایموت

نقل قول:

یاد بگیریم که هيچ كس را آلوده تر از خویش نبینیم. منيت چه مقدس و چه غير مقدس فاجعه برانگیز است و شخص متکبر در نزد خداوند هرگز محبوب نیست. تمام هدف خلقت اين است كه انسان عبد باشد تا بتوان به خدا برسد.
هوشیار باشیم که هیچ گاه با سابقه عبادات و خیراتمان به عبادت خدا برنخیزیم.

درمورد مشکل خواهر عزیزمHeartشیدا:
من خودم خیلی هارو میشناسم از نزدیکانم که قلبشون انقدر صافه و مهربون هستند ولی وقتی میان حرف میزنن قصدشون خوب حرف زدنه ولی میان در عمل یه جور حرف میزنن که طرفو (سانجی لار) نیش میزنن......
ولی اگه باطنشو ببینی میبینی که چقدر ادم خوبیه و اصلا قصد بد نداره ولی انقدر کم تمرین کرده یا شاید هم کمتر اجتماعیه و نحوه ی اداب و معاشرتو نمیدونه و حرفاش باعث سو تفاهم میشه!!!
ولی این دلیل نمیشه که تو بااون بد باشی و ازش بدت بیاد ، معمولا مامانا بیشتر این بدرفتاری ها رو به دل میگیرن وناراحت میشن ولی تو سعی کن باهمه مهربون باشی و اهل بیتو برا خودت الگو قرار بدی ...
اینجور حسا اغلب از ناحیه ی شیطان هست بهتره براش لعنت بفرستی و سعی کنی که باهمه مهربون باشی
تازه این ادم برات عبرت میشه تا در اینده و حال یادت باشه که مواظب حرف زدنت باشی تا دل کسی رو نشکنی مخصوصا مادر شوهر عزیزت روHeartWink...
چون به احتمال 99 درصد اون خانم اصلا قصدش ناراحت کردن نیس و فقطش لحن تندی داره.
آنقدر جواب های خوب از دوستان بزرگوارم داده شد که این حقیر فقط باید سکوت کنم.

البته سکوت کامل که نه...... صلوات بر محمد و آل محمد(صلی الله علیه و آله و سلم)

برای سلامتی شما دوستان عزیزم.Heart

یاعلی مدد
سلام
دوشت داشتم یک چیزی بنویسم ، یاد خرما و نصیحت افتادم
والا من خودم هم مثل خیلی ها پام گیره ، یعنی می دونید ، ماشاء الله دنیا این قدر زرق و برق داره ، که مشغول حلالش هم بشی از خیلی چیزا می افتی و جای اصل کاری رو پر می کنه.
خدا به خیر کنه بر من،ان شاء الله بتونیم عدالت رو بین باید و نباید های شرعی و حلال های الهی رعایت کنیم ، حرام ها هم که ان شاء الله بیشتر.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع