از امام زمان علیه السلام این چنین برهان اقامه میکنند بر عدم تعیین امام به دست مردم!
قُلْتُ فَأَخْبِرْنِي يَا مَوْلَايَ عَنِ الْعِلَّةِ الَّتِي تَمْنَعُ الْقَوْمَ مِنِ اخْتِيَارِ إِمَامٍ لِأَنْفُسِهِمْ
قَالَ مُصْلِحٍ أَوْ مُفْسِدٍ
قُلْتُ مُصْلِحٍ
قَالَ فَهَلْ يَجُوزُ أَنْ تَقَعَ خِيَرَتُهُمْ عَلَى الْمُفْسِدِ بَعْدَ أَنْ لَا يَعْلَمَ أَحَدٌ مَا يَخْطُرُ بِبَالِ غَيْرِهِ مِنْ صَلَاحٍ أَوْ فَسَادٍ
قُلْتُ بَلَى
قَالَ فَهِيَ الْعِلَّةُ وَ أُورِدُهَا لَكَ بِبُرْهَانٍ يَنْقَادُ لَهُ عَقْلُك.
سعد بن عبدالله قمی از حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پرسید که چرا مردم نمی توانند امامشان را خود برگزینند؟
آن حضرت پرسید که مرادش امام صالح اصلاحگر است یا پیشوای ناشایست فساد انگیز؟
سعد عرض کرد که مرادش مقتدای صالح اصلاحگر است؛
سپس خضرت ولی عصر فرمود که کسی نمیداند که در خاطر دیگری از اندیشه صلاح و فساد چه میگذرد، پس آیا ممکن است مردم کسی را که اندیشه ی فساد در سر دارد برگزینند؟
عرض کرد که آری.
آنگاه حضرت ولی عصر فرمود: علّتش همین است که با برهان برتو اقامه کردم تا عقلت به اطمینان رسد.
منبع: کمال الدین، ج 2 ، ص 136
نقل از کتاب امام مهدی موجود موعود، آیة الله جوادی آملی ص 28
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۲۶)mohammade نوشته است: [ -> ]من یه سوال ازت میبرسم
حالا من یه سوال از شما می پرسم
برای بنده واقعاً قابل حل نیست
اهل سنت معتقدند که تمام صحابه عادل هستند
چه طور علی بن ابیطالب مدعی خلافت بلافصل رسول الله بوده و ابوبکر منکر و در عین حال هر دو عادلند (یکی داره دروغ میگه و دروغ باطل کننده ی عدالت است)
چه طور فاطمه ی زهرا مدعی فدک بوده و ابوبکر منکر و در عین حال هر دو عادلند (یکی داره دروغ میگه و دروغ باطل کننده ی عدالت است)
چه طور علی بن ابیطالب با طلحه و زبیر میجنگد و هر دو جبهه بر حق و عادلند؟
چه طور خالد بن ولید مسلمان بیگناهی را میکشد و با همسرش زنا میکند ولی باز عادل است؟
اینا رو اگه میشه به من توضیح بفرماید
تو امامت ونبوت رو یکی میدونی
شما اول لطف کن بگو فرق بین این دوتا چیست منتظر جوابم.
امامت ادامه نبوت است.
امامت تکمیل کننده نبوت پیامبر اسلام است.
پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دین اسلام آورد.
ائمه (علیهم السلام) دین جدید نیاوردند بلکه اسلام را گسترش دادند و معارف آن را برای مردم شرح دادند.
امامت همان خلافتیست که خداوند از همان ابتدا در زمین تعیین نموده و تا انتها نیز خداوند تعیین میکند. نه مردمی که ممکن است اشتباه هم کنند.
دوست من یعنی چی یعنی حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خاتم النبین نیستن نبوت توسط حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کامل شده و خاتمه یافته
من نمیدونم شما چرا هیچ چیزو قبول ندارید؟
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۱:۵۴)mohammade نوشته است: [ -> ]دوست من یعنی چی یعنی حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خاتم النبین نیستن نبوت توسط حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کامل شده و خاتمه یافته
سلام
شما یک مدرک مستند از قرآن یا سنت بیارید که اثبات کنه جانشین پیامبر حتما باید پیامبر باشه.
در ضمن حدیثی به این محکمی داریم "یا علی،انت منی بمنزلة هارون من موسی ، الا انه لا نبی بعدی"
اصلا بهتر بگم ، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله چه اختیاراتی داشتند؟
آیا تمام اون اختیارات غیر از وحی بعد از ایشون تعطیل شدند؟
خوب امام وظایف پیامبر رو داره ، منهای وحی!
شما وظایف رو تقسیم کردید ، مثلا خلفای شما زیاد در حوزه ی احکام دین تبحر نداشتند ، این وظیفه رو به دیگران محول کردند (مثل امیرالمومنین علیه السلتم) ، لیکن ما تمام این اختیارات رو غیر از وحی در دست امام می دونیم.
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۱:۵۴)mohammade نوشته است: [ -> ]دوست من یعنی چی یعنی حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خاتم النبین نیستن نبوت توسط حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کامل شده و خاتمه یافته
من گفتم پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خاتم النبیین نیست؟؟؟
خدا منو ببخشه اگه این کفر رو گفتم...
من با استناد به آیه قرآن گفتم خلافت از نبوت جداست.
نبوت در زمان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تمام شد و ایشان آخرین پیامبر خداوند بودند.
اما خلافت که از ابتدا با حضرت آدم (علیه السلام) شروع شد (إنّی جاعل فی الأرض خلیفة) و خداوند ایشان را انتخاب کرد، و تا پایان جهان هم با انتخاب خداوند هست.
نه انتخاب مردم.
تمام پیامبران ما هم پیامبر بودند و هم خلیه. طبق نص صریح آیات قرآن که حضرت آدم و هارون رو هم پیامبر معرفی کرد و هم خلیفه.
تا زمان پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که دین اسلام کامل ترین دین عرضه شد و نبوت به پایان رسید.
امّا خلافت ادامه داره.
و باید توسط خداوند انتخاب بشه.
همونطور که از ابتدا هم شد.
و مردم نمیتونن خلیفه تعیین کنند.
چون مردم از خداوند بیشتر نمیدونن.
و عدالت خداوند اجازه نمیده که شخصی ظالم یا خطا کار خلیفه مردم بشه.
و همچنین عدالت خداوند اجازه نمیده که مردمی که ممکنه اشتباه کنند، خلیفه انتخاب کنند. و خداوند منزّه از خطا خلیفه تعیین نکنه.
به این ارسال بنده لطفاً پاسخ بدید!
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۲۶)mohammade نوشته است: [ -> ]من یه سوال ازت میبرسم حتما جواب بدی حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)خاتم الانبیا بودن اگه قرار بود بعد از حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شخصی دیگری بیاید به صراحت اسمش در قران می امد حالا شما یک ایه به من بگو که در ان به صراحت امامت جضرت علی را بیان کند؟
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۵۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
اولاً خیلی از مسائل در قرآن به صراحت تبیین نشده است و وظیفه ی تبیین آن به صراحت صریح آیات قرآن بر عهده ی رسول خدا قرار داده شده است
بِالْبَيِّناتِ وَ الزُّبُرِ وَ أَنْزَلْنا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ (44-نحل)
همراه با دلايل روشن و كتابها و بر تو نيز قرآن را نازل كرديم تا آنچه را براى مردم نازل شده است برايشان تبیین كنى و باشد كه بينديشند. (44)
مهمترین مصداق توحید عملی در عبادت نماز است که ستون دین است و مرز بین ایمان و کفر
کجای قرآن چگونگی آن تشریع شده؟
تبیین آن و چگونگی آن به دستور رسول خدا بوده است و مشاهده میکنید که قرآن بدون یگانه مفسر بر حقش کافی نیست!
یکی از کفریاتی که خلیفه دوم به زبان جاری ساخت و مخالف صریح آیات قرآن است حسبنا کتاب الله (کتاب خدا ما را بس است) بوده است که بعد مفصل در مورد این عبارت که از مراتب کفر به آیات خدا هست مبسوط صحبت خواهیم کرد!
یک اشاره ی کوجک کنم که چگونه این از کفریات به آیات قرآن است
خدا در قرآن بارها و بارها به اطاعت بدون چون و چرا از رسول الله امر کرده است به عنوان مثال فقط یک مورد را تقدیم میکنم:
مَنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللَّهَ وَ مَنْ تَوَلَّى فَما أَرْسَلْناكَ عَلَيْهِمْ حَفيظاً (80-نساء)
هر كه از پيامبر اطاعت كند، از خدا اطاعت كرده است. و آنان كه سرباز زنند، پس ما تو را به نگهبانى آنها نفرستادهايم. (80)
اطاعت از سخنان رسول خدا که تبیین کننده ی آیات قرآن است را خداوند همان اطاعت خودش قلمداد کرده و تنها نشانه ی عبادت از خدا را اطاعت از رسول خدا معرفی کرده است
حال کسی که میگوید کتاب خدا ما را بس است و توجهی به کلمات رسول خدا ندارد و خود را از سخنان رسول خدا بی نیاز میداند که یگانه تبیین گر آیات قرآن است کفر به این آیه قرآن مجید ورزیده است!
اما ابتدا نظری بیافکنیم در منابع اهل سنت!
به قول خودشان از صحاح سته ی خودشان که معتبر ترین منابعشان هم هست منبع می آوریم
حدیث منزلت:
در اين حديث پيامبر مكرم اسلام صلى اللّه عليه وآله به امير مؤمنان على عليه السلام فرمود:
أما ترضى أن تكون منّي بمنزلة هارون من موسى؟
آيا راضى نيستى كه براى من همانند هارون نسبت به موسى باشى؟
بنا بر نقل هاى ديگر، آن حضرت فرمود:
أنت منّي بمنزلة هارون من موسى.
تو براى من همانند هارون نسبت به موسى هستى.
در تعبير ديگرى حضرتش فرمود:
علي منّي بمنزلة هارون من موسى.
على براى من همانند هارون است به موسى.
بحث اوّل:
حدیث منزلت در منابع اهل سنت:
1ـ صحيح البخاري ، ج 3، ص23 / صحیح البخاری، ج4، ص176
2- صحيح مسلم ، ج 7 - ص 120 / صحيح مسلم ، ج 7 - ص 121 / صحيح مسلم، ج4، ص 1870، / صحيح مسلم، ج4 ، ص 1871
3- مسند احمد بن حنبل/ ج1، ص98 و 118 و 119 و 360 و 370 و 375 و 379 و 386 و 390 و 391 و 709، و ج4، ص64 و ج5، ص99 و ج10، ص412/ مسند احمد، ج3، ص418 / مسند احمد، ج3، ص50
4ـ مغازلى/ بخارى، ج3، ص54،باب غزوه تبوک.
5- خصائص العلویة ابو عبدالرحمن نسائى، ص19
6- سنن الترمذی ج 5 ص 302 تا 304 / سنن ترمذی، ج12، ص193
7- اصابه ابن حجر عسقلانى، ج2، ص507
8- صواعق محرقه ابن حجر مکى، باب 9، ص30 و 74
9- مستدرک حاکم نیشابورى،ج3، ص109 / المستدرک علی الصحیحین ج2، ص337
10- تاریخ الخلفا سیوطى،ص65
11- عقدالفرید/ ابن عبد ربه، ص194
12- استیعاب ابن عبدالبر، ج2، ص473
13- طبقات الکبرى، محمد بن سعد کاتب الواقدى
14- تفسیر مفاتیح الغیب، فخر رازى
15- تاریخ بغداد، خطیب بغدادى
16- سنن ابن ماجه ج 1 ص 208 / سنن ابن ماجه، ج1، ص128
17- مصنف ابن ابی شیبه، ج8، ص562
18- سنن کبری بیهقی، ج9، ص40
19- معجم الکبیر، طبرانی، ج4، ص4
نمونه هایی تصویری از سه کتاب صحیح بخاری و صحیح مسلم و مسند احمد بن حنبل:
صحیح بخاری.ج3.ص176
صحیح بخاری.ج3.ص176
صحیح مسلم.ج4.ص1871
صحیح مسلم.ج4.ص1871
مسنداحمدبن حنبل.ج3.ص50
مسنداحمدبن حنبل.ج3.ص50
![[تصویر: 35661625928549601950.gif]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/35661625928549601950.gif)
خوب حالا ببینیم در قرآن منزلت هارون نسبت به موسی علیه السلام چه بوده است!
« وَقالَ مُوسى لاِخيهِ هارُونَ اخْلُفْني في قَوْمي وَأَصْلِحْ وَلا تَتَّبِعْ سَبيلَ الْمُفْسِدينَ » (اعراف/142)
و موسى به برادرش هارون گفت: ای هارون جانشین من باش در قومم و (امور آن ها را) اصلاح كن و از راه مفسدان پيروى نكن.
حالا اگه دوست داشته باشید میتونیم مفصل آیات دیگری هم ذکر کنیم که در شأن جانشینی امیرالمومنین علی بن ابیطالب پس از رسول خدا تصریح داشته است.
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۲۶)mohammade نوشته است: [ -> ]من یه سوال ازت میبرسم
حالا من یه سوال از شما می پرسم
برای بنده واقعاً قابل حل نیست
چه طور علی بن ابیطالب مدعی خلافت بلافصل رسول الله بوده و ابوبکر منکر و در عین حال هر دو عادلند (یکی داره دروغ میگه و دروغ باطل کننده ی عدالت است)
چه طور فاطمه ی زهرا مدعی فدک بوده و ابوبکر منکر و در عین حال هر دو عادلند (یکی داره دروغ میگه و دروغ باطل کننده ی عدالت است)
چه طور خالد بن ولید مسلمان بیگناهی را میکشد و با همسرش زنا میکند ولی باز عادل است؟
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۲۶)mohammade نوشته است: [ -> ]من یه سوال ازت میبرسم حتما جواب بدی حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)خاتم الانبیا بودن اگه قرار بود بعد از حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شخصی دیگری بیاید به صراحت اسمش در قران می امد حالا شما یک ایه به من بگو که در ان به صراحت امامت جضرت علی را بیان کند؟
این جواب من بود؟ قرار بود یه بحث داشته باشیم و شما چون جوابی نداشتید بحث رو به بیراهه کشوندید!
جواب سوال من این نیست شما اصلا با فلسفه و منطق اشنا نیستی عزیزم ! یا اینکه قصد دیگری ...
اگه پی راه راست هستید بهتر بود جواب میدادید که ندادید به عنوان یه هم دین خدمتتون عرض میکنم بهتره به کتاب انگاه هدایت شدم تهیه کنید و مطالعه کنید دکتر تیجانی عضو دانشگاه الازهر بعد از اینکه شیعه شد این کتاب رو نوشت . و در اون اینقدر جالب به مطالب شما جواب داده شده که ...
مجدد تأکید میکنم که الان وقت آن فرا رسیده که به این سوالات بنده پاسخ بدید
چه طور خالد بن ولید مسلمان بیگناهی را میکشد و با همسرش زنا میکند ولی باز عادل است؟ (اگه خواستید اسناد متعددش رو از منابع اهل سنت تقدیم میکنیم)
[/b]
به من روایت نیار نص صریح از قران بیار که امامت حضرت علی ثابت بشه مانند محمد رسول الله نبوت بعد از رسول خدا کامل شده در قران اومده خاتم النبین .
این موضوعو رو خلاص کنید بعد به موصوع بعدب میبردازیم.