تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اسناد منصوب نمودن عمر (خلیفه دوم) توسط ابوبکر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
چشمانتو باز کن پسر خوب
برای شما فارسی نوشتم
دوباره مینویسم:
اولاً خیلی از مسائل در قرآن به صراحت تبیین نشده است و وظیفه ی تبیین آن به صراحت صریح آیات قرآن بر عهده ی رسول خدا قرار داده شده است
بِالْبَيِّناتِ وَ الزُّبُرِ وَ أَنْزَلْنا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ (44-نحل)
همراه با دلايل روشن و كتابها و بر تو نيز قرآن را نازل كرديم تا آنچه را براى مردم نازل شده است برايشان تبیین كنى و باشد كه بينديشند. (44)

مهمترین مصداق توحید عملی در عبادت نماز است که ستون دین است و مرز بین ایمان و کفر
کجای قرآن چگونگی خواندن مهمترین عمل عبادی که نماز است تشریع شده؟
تبیین آن و چگونگی آن به دستور رسول خدا بوده است و مشاهده میکنید که قرآن بدون یگانه مفسر بر حقش کافی نیست!
یکی از کفریاتی که خلیفه دوم به زبان جاری ساخت و مخالف صریح آیات قرآن است حسبنا کتاب الله (کتاب خدا ما را بس است) بوده است که بعد مفصل در مورد این عبارت که از مراتب کفر به آیات خدا هست مبسوط صحبت خواهیم کرد!
یک اشاره ی کوجک کنم که چگونه این از کفریات به آیات قرآن است
خدا در قرآن بارها و بارها به اطاعت بدون چون و چرا از رسول الله امر کرده است به عنوان مثال فقط یک مورد را تقدیم میکنم:
مَنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللَّهَ وَ مَنْ تَوَلَّى فَما أَرْسَلْناكَ عَلَيْهِمْ حَفيظاً (80-نساء)
هر كه از پيامبر اطاعت كند، از خدا اطاعت كرده است. و آنان كه سرباز زنند، پس ما تو را به نگهبانى آنها نفرستاده‏ايم. (80)
اطاعت از سخنان رسول خدا که تبیین کننده ی آیات قرآن است را خداوند همان اطاعت خودش قلمداد کرده و تنها نشانه ی عبادت از خدا را اطاعت از رسول خدا معرفی کرده است
حال کسی که میگوید کتاب خدا ما را بس است و توجهی به کلمات رسول خدا ندارد و خود را از سخنان رسول خدا بی نیاز میداند که یگانه تبیین گر آیات قرآن است کفر به این آیه قرآن مجید ورزیده است!

و حالا منتظر جواب شما هستم

مجدد تأکید میکنم که الان وقت آن فرا رسیده که به این سوالات بنده پاسخ بدید
اهل سنت معتقدند که تمام صحابه عادل هستند
چه طور علی بن ابیطالب مدعی خلافت بلافصل رسول الله بوده و ابوبکر منکر و در عین حال هر دو عادلند (یکی داره دروغ میگه و دروغ باطل کننده ی عدالت است)
چه طور فاطمه ی زهرا مدعی فدک بوده و ابوبکر منکر و در عین حال هر دو عادلند (یکی داره دروغ میگه و دروغ باطل کننده ی عدالت است)
چه طور علی بن ابیطالب با طلحه و زبیر میجنگد و هر دو جبهه بر حق و عادلند؟
چه طور خالد بن ولید مسلمان بیگناهی را میکشد و با همسرش زنا میکند ولی باز عادل است؟ (اگه خواستید اسناد متعددش رو از منابع اهل سنت تقدیم میکنیم)

اینا رو اگه میشه به من توضیح بفرماید
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۷)mohammade نوشته است: [ -> ]به من روایت نیار نص صریح از قران بیار که امامت حضرت علی ثابت بشه مانند محمد رسول الله نبوت بعد از رسول خدا کامل شده در قران اومده خاتم النبین .
این موضوعو رو خلاص کنید بعد به موصوع بعدب میبردازیم.
سلام محمد آقا
آیا تمام احکام دین در قرآن آمده؟
مگر قول نبی مکرم اسلام صل الله علیه و آله سند نیست؟
تمام علمای اهل تسنن بر روی حدیث غدیر اجماع دارند، غیر از اینه؟حدیث غدیر هم از روز روشن واضح تره.
اگر بحث امامت در قرآن می بود که بارها و بارها قرآن هم بوسیله دشمنان امیرالمومنین علیه السلام تحریف می شد ، و خداوند متعال وعده داده بود که قرآن تجریف ناپذیر هست.امیرالمومنین علیه السلام کم دشمن داشت؟ایان سیف الاسلام بودند ، کم تر منافقی پیدا می شد که از ایشان زخمی نخورده باشه ، کم نبودند امثال معاویه که زخم خورده ایشان بودند.
شما در صحت احادیثی چون خطبه غدیر و حدیث ثقلین شک دارید؟
اصلا چرا بحث رو منحرف کردید ، بحث سر خلافت عمر بود.یک شیوه برای پرهیز از مناظره ،تحریف خط سیر اون هست.لطفا مباحث نامربوط رو در مبحث جداگانه مطرح کنید.
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۷)mohammade نوشته است: [ -> ]به من روایت نیار نص صریح از قران بیار که امامت حضرت علی ثابت بشه مانند محمد رسول الله نبوت بعد از رسول خدا کامل شده در قران اومده خاتم النبین .
این موضوعو رو خلاص کنید بعد به موصوع بعدب میبردازیم.

خدا به ادم عقل داده!
فقط بهت بگم قرار نبود چند دستگی بین مسلمانان به وجود بیاد که لازم باشه در قران بیاد ضمن اینکه ایه ولایت که زمانی که حضرت علی (علیه السلام) انگشتر خود را دادند نازل شد
یک کلام خواستید تفکر کنید بسم الله
در غیر اینصورت
ختم الله علی قلوبهم و علی سمعهم و...

فقط خواستم بدونید
بخوانید نافرمانی اصحاب در
صلح حدیبیه
اصحاب و مصیبت روز 5 شنبه
اصحاب در سپاه اسامه
نظر قران درباره اصحاب
ایه انقلاب یا بازگشت به عقب
ایه جهاد
ایه خشوع
نظر پیامبر در مورد اصحاب
حدیث حوض
حدیث رقابت بر سر دنیا
نظر اصحاب درباره یکدیگر
گواهی برخویشتن به تغییر سنت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
اصحاب حتی در نماز تغییر دادند
اصحاب علیه خودشان شهادت میدهند
گواهی شیخین علیه خودشان
هر کدوم رو خواستی بگو توضیح بدم البته اگه اهل تعقل و تفکر باشید
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۳:۰۵)دل خسته نوشته است: [ -> ]
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۷)mohammade نوشته است: [ -> ]
سلام محمد آقا
آیا تمام احکام دین در قرآن آمده؟
مگر قول نبی مکرم اسلام صل الله علیه و آله سند نیست؟
تمام علمای اهل تسنن بر روی حدیث غدیر اجماع دارند، غیر از اینه؟حدیث غدیر هم از روز روشن واضح تره.
اگر بحث امامت در قرآن می بود که بارها و بارها قرآن هم بوسیله دشمنان امیرالمومنین علیه السلام تحریف می شد ، و خداوند متعال وعده داده بود که قرآن تجریف ناپذیر هست.امیرالمومنین علیه السلام کم دشمن داشت؟ایان سیف الاسلام بودند ، کم تر منافقی پیدا می شد که از ایشان زخمی نخورده باشه ، کم نبودند امثال معاویه که زخم خورده ایشان بودند.
شما در صحت احادیثی چون خطبه غدیر و حدیث ثقلین شک دارید؟
اصلا چرا بحث رو منحرف کردید ، بحث سر خلافت عمر بود.یک شیوه برای پرهیز از مناظره ،تحریف خط سیر اون هست.لطفا مباحث نامربوط رو در مبحث جداگانه مطرح کنید.
دل خسته واقعا دلت خسته است .
دوستان وقتی که نیست الکی بحث رو منحرف نکن.نیست چرا خودتو الکی اذیت میکنی.
برادرم نیست.
شما مانند شخصی هستی در حال غرق شدن داری برای نجاتت از هیچی دریغ نمیکنی.
میگه تحریف جالبه.
نعوذباالله تو خدار اونقدر ضعیف فکر کزدس که با اوردن امامت علی قران تحریف میشد.
پ ن پ یکم دلتو تازه کن بعد بیا نظر بده!
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۳:۴۱)mohammade نوشته است: [ -> ]دل خسته واقعا دلت خسته است .
دوستان وقتی که نیست الکی بحث رو منحرف نکن.نیست چرا خودتو الکی اذیت میکنی.
برادرم نیست.
شما مانند شخصی هستی در حال غرق شدن داری برای نجاتت از هیچی دریغ نمیکنی.
میگه تحریف جالبه.
نعوذباالله تو خدار اونقدر ضعیف فکر کزدس که با اوردن امامت علی قران تحریف میشد.
پ ن پ یکم دلتو تازه کن بعد بیا نظر بده!
ابی الله ان یجری الامور الا باسبابها
ببین آقا محمد ، خداوند متعال نمی آد بعنوان مثال به سپاه اسلام بگه بدون زره بجنگید،من که خدای پر قدرت هستم! از شما محافظت می کنم.خداوند متعال اگر کتابی به عنوان قرآن نازل کرده ، جوری نازل کرده که با اسباب دنیوی قابل حفاظت باشه!وقتی امثال معاویه به احادیث نبوی هم رحم نکردند ، انتظار داشتید به قرآن رحم کنند؟ اگر یک حافظ قرآن نام امیرالمومنین علیه السلام رو در قرآن می برد ، مطمئن باشید کینه توزان اموی و عباسی سرش رو از بدنش جدا می کردند!
شما متاسفانه دارید از بحث اصلی منحرف می شید ، ادامه بحث باشه در یک مبحث جدا ، مبحث رو که ساختید پخ بدید بیام برای ادامه بحث
اما بحث اصلی ، به شیوه خودتون بحث می کنم ، اول این که کجای قرآن کریم گفته بود باید برای امر خلافت اهل هل و عقد بنشینند و خلیفه تعیین کنند؟
دوم این که کجای قرآن آمده که خلیفه دوم باید با وصیت خلیفه اول انتخاب بشه ؟ چطور خلیفه اول فهمید که باید خلیفه بعدی رو نسب کرد ، نعوذ بالله رسول مکرم اسلام صلی الله علیه و آله نفهمیدند؟یعنی فهم ابوبکر بیشتر از ایشان بود که خلیفه تعیین کرد ، اما ایشان نکردند؟
پ ن : آقا محمد ، من تا به حال زیاد با اهل تسنن مباحثه داشتم، متاسفانه حس می کنم شما به مبانی اهل تسنن هم تسلط ندارید ،لطفا در مباحثه قوانینی چون پرداختن به موضوع بحث ، عدم اتهام به مخاطب و ... رو رعایت کنید.
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام عليكم

«فخر رازى» از بزرگان اهل سنت در تفسير خود از «ابوذر» نقل مى‏كند كه مى‏گويد: روزى نماز ظهر را با پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مى‏خواندم كه سائلى در مسجد تقاضاى كمك كرد، كسى چيزى به او نداد، سائل دست به سوى آسمان بر داشت وعرض كرد: خداوندا گواه باش، من در مسجد پيامبر تو تقاضاى كمك كردم، كسى چيزى به من نداد، على(علیه السلام) در حال نماز بود با انگشت كوچك دست راست خودكه در آن انگشترى بود اشاره كرد، سائل آمد و انگشتر را در برابر چشم پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گرفت، پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عرضه داشت: خداوندا! برادرم موسى از تو تقاضا كرد كه سينه مرا گشاده دار... وبرادرم هارون را در كار نبّوت من شركت ده، تو به او فرمودى: من به زودى بازوى تو را به وسيله برادرت قوى مى‏كنم، و براى شما قوّت و پيروزى قرار مى‏دهم، خداوندا! من محمّد پيامبر و برگزيده توام، به من شرح صدر ده، و كار را بر من آسان كن، و براى من وزيرى از اهل بيتم قرار ده، و به وسيله او پشت مرا قوى كن، ابوذر مى‏گويد: به خدا سوگند، رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اين سخن را تمام نكرده بود كه جبرئل نازل شد وگفت:
«اِنّما وَلیّکم الله و رسوله والّذین آمنوا الّذین یقیمون الصّلوة و یؤتون الزّکاة و هم راکعون»
«ولی شما تنها خدا و رسول او و کسانی که ایمان آورده‌اند؛
همان کسانی که نماز را بر پا می‌دارند و در حال رکوع نماز زکات می‌پردازند، می‎باشند.» (سوره مائده، آیه 55)
تفسير فخر رازى، ج 12، ص 26
--------------------------------------------------------------------------------------------
1. حديث ثقلين:
انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی ما ان تمسکتم بهما لن تضلوا بعدی: کتاب الله فیه‌الهدی والنور حبل ممدود من السماء الی الارض وعترتی اهل بیتی وان اللطیف الخبیر قد اخبرنی‌انهما لن یفترقا حتی یردا علی الحوض وانظروا کیف تخلفونی فیهما
«من در میان شما دو امانت نفیس و گرانبها می‌گذارم یکی کتاب خدا قرآن و دیگری عترت و اهل بیت خودم. مادام که شما به این دو دست بیازيد هرگز گمراه نخواهید شد و این دو یادگار من هیچ گاه از هم جدا نمی‌شوند

2. من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتته جاهلیه "کسى که بمیرد و نشناسد امام زمانش را همانا با مرگ در جهالت مرده است "

حال بنده از شما سوالي دارم! حضرت زهرا سلام الله عليها كه از عترت پيامبر هستند و (‌انهما لن یفترقا حتی یردا علی الحوض) و تا كنار حوض كوثر از قرآن جدا نمي شوند، آيا امام زمان خود را شناختند يا نشناختند؟
نعوذبالله اگر نشناختند كه به مرگ جاهليت مرده اند!
و اگر شناختند آيا جز اين است كه علي بن ابيطالب را به امامت برگزيدند!
آه خدای من تمام مشکلات شما شیعیان فقط دوری از قرآن است ، کاش قرآن را بخوانیم و در آن تفکر کنیم و قرآن را امام خود قرار دهیم نه اعتقادات خود را امام قرآن و آیات آنرا به طرف اعتقادات خود معنی کنیم .

برادر گرامی در قرآن آمده که حضرت محمد صلوات الله علیه و آله خاتم نبیین هستند و اگر گفته شما صحیح بود و خدا این نیاز بشر را الزام میدانست هرگز اعلان ختم نبوت نمی نمود و دوباره پیامبرانی را می فرستاد . ولی خداوند اعلام کرده که دین کامل شده است و حجت ما قرآن و سنت پیامبر صلوات الله علیه و آله و اصحابه است.

پس چرا به خدا افترا می بندید؟
مشکل از شماست که قرآن رو امام خودتون میدونید.
آیا قرآن داره اداره جامعه شما رو میکنه؟؟؟
آیا جامعه نیاز به خلیفة الله نداره که جامعه رو بر اساس دستورات قرآن اداره کنه؟؟؟
اگه بعد از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شما نیاز به خلیفه داشتید، الان نیاز به خلیفه ندارید؟؟؟
آیا امام و پیشواتون و خلیفتون فقط قرآنه؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز حکایت ابوجهل را شنیده ای اگر نشنیده ای یکبار بخوان که به ابوجهل قبل از اسلام به ابوحکم معروف بود وبعد از تعصبی که روی اعتقادش داشت بعد اسلام و حقیقت را نمی پذیرفت به ابوجهل مشهور شد شما اگر دنبال حقیقت هستی یا اگاه سازی من رافضی بهتر نیست وقتی از دوستان سوال می کنی وانها جواب می دهند واونها سوال می کنند جواب بدهی و سعی نکنی با تایپیکها مثل بالا از زیر جواب فرار کنی . یاد داستان ابو علی سینا وفردی که در مورد جبر واختیار بحث می کرد افتادم
لطفا به سوالهایی که دوستان در بالا مطرح کرده اند جواب بدهید .
(۱۷/شهریور/۹۱ ۰:۰۰)mohammade نوشته است: [ -> ]! بنده طفل معصوم اما وهابی نیستم
. بنده با این طفلیت خود به حقیقت پی بردم.اره برادر من حقیقتو دریافتم
. خوب بنده با همچین عقاید زننده ایی همیشه مبارزه میکنم
.

سلام بر تمامی حق جویان منصف

کاربر محمد
بنده زیاد وقت ندارم که برایتان خرج کنم یه چند تا کلید بهت می دم خواستی برو تحقیق کن

شمایی که ادعا داری معصومی و وهابی نیستی بسیار عالی پس اجازه داری که مطالعه کنی و هر کتابی را بخونی چون وهابیت برخی از کتابهای شیعه و سنی را حق ندارند بخوانند .
برو تو کتابهای خودتان بیوگرافی خلفا رو بخون آدرس هم می خوای بگو تا من یا بچه ها بهت بدن به فرض مثال « الطبقات کبری » و ....
بعد بیا اگه روت شد برای ما هم تعریف کن گه اصل و نسب و رگ و ریشه خلفاتون چی بوده البته درباره امام اول مون هم می تونی تحقیق کنی

گفتی عقاید زننده بابا بچه شیعه و محب اگر هم حرفی می زنه حقایق رو می گه عقیده شخصی خودش که نیست اینها همش حقایق خلفاتونه که چی بودند چی کردند و...

موفق باشی
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع