1- یک آیه ای داریم تو قرآن که خداوند خطاب به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند:
« إنّما أنت منذر و لکل قروم هاد »
(ای پیامبر؛) تو انذار دهنده ای و برای هر قومی هدایت کننده ای است.
میخوام بدونم این « لکلّ قوم هاد » چیه؟؟؟ کیه؟؟؟
شما بگو.
2- یک آیه داریم تو قرآن که خداوند خطاب به مؤمنان می فرمایند:
« یاأیّها الّذین آمنو أطیعو الله و أطیعو الرّسول و أولی الأمر منکم »
ای کسانی که ایمان آورده اید، از خداوند و رسول و اولو الأمر از خودتان اطاعت کنید.
میخوام بدونم. این « اولو الأمر » کیه؟؟؟ چیه؟؟؟
چه کسی یا چه چیزی است که شرایط اطاعت رو داره؟؟؟
آیا خلفای 4 گانه هستند؟؟؟
و اگر خلفای 4 گانه بودند، الان چه کسیست؟؟؟
قرآن؟؟؟
شما بگو.
3- یک آیه داریم تو قرآن که خداوند خطاب به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند:
« قل کفی بالله شهیدا بینی و بینکم و من عنده علم الکتاب »
بگو خداوند و آن کسی که علم کتاب نزد اوست، بعنوان شاهد بین من و شما کافیست.
میخوام بدونم این « من عنده علم الکتاب » کیه؟؟؟
شما بگو.
4- قرآن در جایی از قرآن خطاب به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در باره قرآن فرمودند:
« لتبیّن للنّاس »
تا آن را برای مردم تبیین کنی.
سؤال:
آیا پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) همه قرآن را تبیین کردند؟؟؟
اگر نکردند، وظیفه تبیین قرآن بعد از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بعهده چه کسی هست؟؟؟
شما بگو.
(۱۸/شهریور/۹۱ ۱۵:۳۶)mohammade نوشته است: [ -> ]آه خدای من تمام مشکلات شما شیعیان فقط دوری از قرآن است ، کاش قرآن را بخوانیم و در آن تفکر کنیم و قرآن را امام خود قرار دهیم نه اعتقادات خود را امام قرآن و آیات آنرا به طرف اعتقادات خود معنی کنیم .
برادر گرامی در قرآن آمده که حضرت محمد صلوات الله علیه و آله خاتم نبیین هستند و اگر گفته شما صحیح بود و خدا این نیاز بشر را الزام میدانست هرگز اعلان ختم نبوت نمی نمود و دوباره پیامبرانی را می فرستاد . ولی خداوند اعلام کرده که دین کامل شده است و حجت ما قرآن و سنت پیامبر صلوات الله علیه و آله و اصحابه است.
پس چرا به خدا افترا می بندید؟
منظورتون کدوم خدا هست . همونی که دست داره ، پاداره ، تو آیینه خودشو نگاه کرده ، کدوم خداتون ؟
درباره قرآن هم که این کتاب بزرگ و با ژرفای زیاد و در بر دارنده تمامی مسائل زندکی و تکامل انسانیت را یا همون کتابی که نیاز به مفسر و معلم نداره و هر بیسوادی میتونه پی به اسرار و رموز آن ببره ؟
من به قرآنی اعتقاد دارم که فقط یک کتاب ساده نیست بلکه کتابی کامل است که عِدل آن مولایم علی و اولاد معصومشانند
اما عرض کردی دین کامل شد. کی؟
با اتمام رسالت دین کامل نشد بلکه با اعلان ولایت در روز غدیر دین تکمیل شد که البته برای شما سخت بفهمی .
یک علامه بزرگوار 30 -40 سال زحمت کشید از تو کتابهای شما این حقیقت را برای عالمیان اثبات کرد ولی متاسفانه شما هرگز اجازه خوندن کتاب الغدیر را نداشته و ندارید
برو یکم تحقیق کن عزیز
موفق باشی
با سلام به شما دوستان بیداری اندیشه
یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که بعد از 5 صفحه بحث با این برادرمون ( محمد ) فکر کنم همتون متوجه شدین که ایشون دنبال حقیقت نیست چون تا الان با این همه دلیل عقلی و نقلی همه چیز مثل روز روشن شده
نمیدونم چرا همیشه ناخودآگاه تو همچین شرایطی ( بحث بر سر حق و باطل ) یاد این روایت از آقامون ابا عبد الله الحسین روحی فداک می افتم که شخصی به ایشون مراجعه میکنه و در مورد شناخت حق از باطل در شرایط غبار آلود فتنه میپرسه و ایشون در جواب گوشه چادر خیمه شان را بالا میزنن بقدری که باریکه نوری از آن منفذ وارد خیمه میشود از آن شخص می پرسند چه میبینی می گوید نور ایشان میفرمایند حقیقت به همین روشنی است البته این کلیت این روایت است که در ذهن دارم
برداشت من از این روایت این است که در این شرایط سخت فتنه آن هم فتنه هایی بس عظیم ( مانند فتنه وهابیت ) حقیقت روشن و واضح است ولو به اندازه باریکه نور باشد بشرط تاریک و ظلمانی نشدن دل آدمی که دل اگر ظلمانی شد فقط خدا به دادش برسد
پس توصیه میکنم وقت خود را بیش از این هدر ندهید و برای خودمان و ایشان دعا کنیم که دل هایمان به نور حقیقت روشن شده و هر گز ظلمانی نشود آمین یا رب العالمین
اللهم عجل لولیک الفرج
از جناب منقم زهرا خواهش میکنم که اسم سوره وشماره ایه رو هم بیارن که جواب بگیرن.در جواب
شما از گفته هاتون این چیز بر داشت میشه که شما تنها به گفته های علمای خود اکتفا کرده که علمای شما به غیر از توهین چیزی بلد نیستن.
من اگه درباره خلفای چهار گانه اینجا چیزی بنویسم قطعا باک میشه من کاملا این بزرگوارها رو کامل میشناسم و برات توصیه میکنم خودت جستجو کن با دید تعصب به موضوع نگاه نکن و در اخر حقیقتو میفهمی .
در جواب همین ادم گفته کدوم خداتون.
خوب دوست من شما مگه چندتا خدا دارید؟
شما هایی که رزق روزی و شفا رو از قبور میخواهید؟
دین کامل شده نبوت کامل شده رسول خدا خاتم النبین هستن.
[/quote]
بسم الله النور
الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت مولا امیر المومنین علی (علیه السلام)
حقیر تا به حال فقط بحث علمی با شما کردم و برخلاف خیلی از دوستان صبر کردم تا خود شما پرده از مذهب خود بردارید. الان با توجه به این چند جمله که جناب عالی درج فرمودید (مخصوصاً جمله قرمز) دیدم شما دقیقاً عقاید وهابیت رو به دوش می کشید.
زیرا حقیر با خیلی از برادران عزیز سنی (شافعی) که اهل کشور عزیز افغانستان بوده ند همکلام شدم و دیدم که آنها نه تنها مثل شما فکر نمی کنند بلکه در روز عاشورا خودشان هم مجلس ختم می گیرند و هم نذر حضرت سید الشهدا (علیه السلام) می کنند.
به شما به عنوان یک مسلمان این نکته رو دلسوزانه می گویم که وهابیت یکی از کثیف ترین فرقه های سنی است و خواهشاً کمی به خاطر آخرت خودتان هم که شده برای خود دل بسوزانید .
خداوند همه ما رو به راه راست هدایت فرماید. ان شاء الله العزیز
ببین جناب من وهابی نیستم اصلا نمی دونم وهابی چیه .
من این چیزو که نوشتم این حالتو دیدم .
باز هم میگویم بنده وهابی نیستم .
(۱۸/شهریور/۹۱ ۱۷:۰۸)mohammade نوشته است: [ -> ]از جناب منقم زهرا خواهش میکنم که اسم سوره وشماره ایه رو هم بیارن که جواب بگیرن.در جواب
[/quote]
شماره آیات: (فقط تعجبمه شما با این همه اطلاعات، هنوز این آیات معروف رو نمیدونید کجای قرآنه. فکر میکردم اینقدر حرفه ای هستید و اطلاعات دارید که نیاز به دادن شماره آیه نباشه.)
1: رعد/7
2: نساء/59
3: رعد/43
4: نحل/44
فعلا فقط همین:
مناظره با برادران شیعه (عدالت صحابه و رضایت خداوند از ایشان)