تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ادعای اثبات نشده پیرامون عدم وجود نام یهود در تاریخ هخامنشی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
دوست گرامی،
در كتيبه‌های بزرگ و كهن هنگامیكه نام اقوام و ملتهای گوناگون از قول پادشاه می‌آيد يعنی پادشاه خواسته است گسترش قلمروی پادشاهی خويش را نشان دهد. بنابراين نام تك تك آن قومها را می‌آورد حتی نام قوم خودش را، تا تعداد اين نامها در كتيبه زياد شود. پس هيچ قومی نمی‌ماند كه نامش نيايد!

من چند كتيبه معرفی كردم كه هيچ اثری از يهوديان در آنها نبوده است. گفتيم در كتيبهء منشور كورش بزرگ نبوده‌اند شايد بخاطر اين بوده كه در زندان بابليان بوده‌اند! گفتيم كه پس از آن در دوران داريوش بزرگ كه بايد در جائی از ايران ساكن شده باشند، اما آن زمان هم اثری از آثارشان در كتيبه‌های اقوام نبوده است. گفتيم بالاخره پس از ساليان دراز و در زمان پس از داريوش بزرگ، يعنی در زمان خشايارشا كه بايد بوده باشند. بويژه كه مدعيان استری و مردخايی به اين دوران و سكونت سراسری يهوديان در ايران خيلی اهتمام می‌ورزند، اما باز خبری نيست و هيچ اثری در كتيبه‌های اقوام زمان خشايارشا از آنان نيست!

مدرك از اين بالاتر در جهان نداريم.
(۲۷/شهریور/۹۱ ۲۱:۳۲)ELENOR نوشته است: [ -> ]دوست عزیز
این صرفا یک ادعا است بر مبنای اینکه ما می فرمایید من خواندم و گشتم نبود .... جالب هم هست ولی ...
تو جمع ما مخاطبین شما هم کسی نرفته همه اسناد ایران باستان رو خونده باشه ...
خودتون هم اذعان دارید همش هنوز ترجمه نشده .... درصد خیلی خیلی کمیش داده شده بیرون ... دلیلش هم میتونه خیلی چیز ها باشه و مهمترینش اینه که عمق تمدن پیشرفته ایرانی ها بر ملا نشه ... کم کم هاش اومده بیرون ما داریم بهش مباهات میکنیم میزنیمش تو سر سازندگان 300 ... حالا بیان کلش رو بدن بیرون ؟؟ کی آمریکایی ها؟؟
...................
شما منبعی یا کتاب معتبری در این رابطه دارید که این ادعا توش مطرح و بررسی شده باشه ؟؟؟
تاریخ دان معتبری مقاله ای در این ارتباط دارد؟؟

علی جان به نظر بنده که قضیه برعکسه. هنوز وجود یهودیان در ایران باستان با هیچ سند معتبری اثبات نشده!!!!
احتمالا مهمترین سند همین کتاب استر است که معلوم نیست که نوشته و چه زمانی؟؟؟؟

به هر حال اگر قرار باشد موجودیت آنها به معنای کامل ثابت شود، باید سندی از باستان برای تایید آن یافت
(البته از کتاب استر استفاده های خودمون رو بر ضد دشمنان می کنیم Smile ولی خوب یافتن حقیقت بحثی جداست)
ببین دوست گرامی
تاریخ یهود مشخصه ... در روایات شیعی و تفاسیر قرآن و غیره هم شرح داده شده ...
شروعش از شروع بعثت حضرت موسی در مصر باستان بوده ...
حالا حضرت موسی قبل از دوره ی هخامنشی می زیسته یا بعدش؟؟
طول قدمت فرمان روایی فرعونیان چقدر بوده؟؟؟
پیش از زمان هخامنشی فرعونیان حکومت میکرده اند؟؟ هم زمان و یا بعدش؟؟
تو ویکیپدیا زده حضرت موسی (علیه السلام) 1271 سال قبل از میلاد به دنیا آمده اند .. جاهای دیگه رو هم جست و جو کردم کمتر از هزار سال قبل از میلاد نبود ولات حضرت موسی
کوروش بزرگ نهایت 500 سال قبل از میلاد بوده فرمان رواییش ...
خوب ... قوم حضرت موسی بهشون میگن مسیحی ؟؟
(۲۷/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۵)ELENOR نوشته است: [ -> ]ببین دوست گرامی
تاریخ یهود مشخصه ... در روایات شیعی و تفاسیر قرآن و غیره هم شرح داده شده ...
شروعش از شروع بعثت حضرت موسی در مصر باستان بوده ...
حالا حضرت موسی قبل از دوره ی هخامنشی می زیسته یا بعدش؟؟
طول قدمت فرمان روایی فرعونیان چقدر بوده؟؟؟
پیش از زمان هخامنشی فرعونیان حکومت میکرده اند؟؟ هم زمان و یا بعدش؟؟
تو ویکیپدیا زده حضرت موسی (علیه السلام) 1271 سال قبل از میلاد به دنیا آمده اند .. جاهای دیگه رو هم جست و جو کردم کمتر از هزار سال قبل از میلاد نبود ولات حضرت موسی
کوروش بزرگ نهایت 500 سال قبل از میلاد بوده فرمان رواییش ...
خوب ... قوم حضرت موسی بهشون میگن مسیحی ؟؟

دوست خوب و پرتلاش كه هيچ چيزی را بدون دليل نمی‌پذيرید و من هم از همين كارتان خوشم می‌آيد. البته از كار آقا مهدی2021 هم خيلی خوشم آمد. چون نخستين كسی بودند كه با جستجوی نسبتا دقيق به كمك بحث آمدند و حتی چند نكته هم بر اين نظريه افزودند و اصلا هم نگاه نكردند كه گوينده، تازه‌وارد است. به اين كار می‌گويند يك كار پژوهشی خوب كه هدفش شناخت و حل مشكل يا مسئله است، خواه حل شود خواه نشود.

خب! برويم به سراغ پاسخ به اين دوست گرامی:
ببينيد، هيچ نشانی از موسی(علیه السلام) و يوسف و يعقوب و ... در تاريخ نيست! اصلا آب پاكی را بريزم روی دستتان: همهء كتيبه‌ها از هيروگليف مصری گرفته تا ميخی بابلی و اكدی و خوزی(ايلامی) و... تا هر سند و مدرك باستانی كه در سراسر جهان باشد، از آزتك‌های آمريكائی گرفته تا كهنترين منابع چينی و هندی و ايرانی و... اثری از آثار اين نامهای توراتی نمی‌يابيم!

اما! اما ما كتابی داريم بنام قرآن كه هيچ تحريفی در آن نرفته است. در اين كتاب كهن آن نامها آمده‌اند. پس نمی‌توان آن نامها را دروغ دانست. اگر قرآن كريم نبود بدون كوچكترين ترديد می‌گفتيم آن نامها اسرائيلياتی هستند و شخصيت تاريخی ندارند. پس چه بايد كرد؟ از يكسو هيچ اثری در تاريخ نيست و از سوی ديگر يك منبع 1400 ساله داريم كه به درستی‌اش شك نداريم. منتها اين منبع ما سخنی از زمانهای تاريخی ندارد. موسی(علیه السلام) را پيش از عيسی(علیه السلام) می‌داند و نامهای ديگر را هم گهگاه با نشان دادن پدر و پسر بيان می‌كند. ما از كجا بفهميم كه عيسی(علیه السلام) يك سده پيش از محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بوده يا بيشتر؟ جالب است كه نام عيسی(علیه السلام) نيز در تاريخ نيامده است!!

آيا اجازه می‌دهيد همينجا موضوع را نگه‌دارم تا كمی فكر كنيم و سپس در حل مسئله، يكديگر را ياری كنيم؟
(راهنمايی: نام فرعون تا زمان اسلام نيز در مصر وجود داشته است!)
(۱۵/شهریور/۹۱ ۲۳:۴۶)تهمورس نوشته است: [ -> ]با درود
رفرنس من كتيبه‌ها هستند. هر كتيبه‌ای كه در آن نام قوم و قبيله‌ای باشد تلاش كردم كه بيابم و بخوانم. از هر قوم و ملتی نشانی يافتم اما هيچ نشانی از يهوديان نبود. من فكر می‌كنم يهوديان پس از حملهء اسكندر به بابل رسيدند. يعنی پس از فروپاشی هخامنشيان راههای حبشه(اتيوپی) به عربستان و صحرای سينا و سپس ميانرودان باز شد. چون يهوديان كوچگر بوده‌اند، به آسانی خودشان را به بابل آن زمان رسانده‌اند. اما بابل بخاطر جنگ بين دو سپاه ايران و مقدونی ضعيف شد و كوچگران راحت توانستند به هر جائی كه خواستند بروند. منتها يك مسئله پس از دوران اسكندر داشتند و آن اينكه هويت و قدمتی در اين سرزمينها نداشتند پس ناچار شدند كه منابع تاريخی بومی را به نفع خودشان مصادره كنند تا مثلا بگويند كه نياكانشان قبلا اينجا بوده‌اند!

یعنی شما می گید که رفتید کتیبه ها رو خودتون خواندید و کلی سال روشون تحقیق کردین و به این نتیجه رسدید؟!HuhHuh
آخه گفتین رفرنستون کتیبه ها هستن!گفتم شاید خودتون رفتین تحقیق کردین روشون
اگر این طور هست لطفا ترجمه رو هم بذارین
ممنون
شما تا اینجا ادعا داشتید تمام کتیبه ها ایرانی رو مطالعه کردید حالا پیشرفت کردید میگید تمام اسناد تاریخ رو مورد جست و جو قرار دادید و هیچ جا اسمی از حضرت موسی و عیسی (علیه السلام) نیامده؟؟؟
جالبه ... شما تاریخ دانید؟؟ محققید؟؟؟ سندت حرفتون چیه اخوی؟؟

نقل قول:یعنی شما می گید که رفتید کتیبه ها رو خودتون خواندید و کلی سال روشون تحقیق کردین و به این نتیجه رسدید؟![تصویر: huh.gif][تصویر: huh.gif]
ممنون
اخوی ایشون تمام کتیبه های آزتکی و مصری و یونانی و میخی و سیخی رو هم مورد بررسی قرار داده اند WinkWink

تو این بحثتون فقط یک مطلب رو در نظر بگیرید که هیچ بازه از تاریخ انسان ها نبوده که راهبر الهی در اون زمان و مکان وجود نداشته باشه ... یعنی غیر ممکنه در زمان هخامنشی ها پیامبر نبوده باشه یا حتی قبلترش ...
(۲۷/شهریور/۹۱ ۲۳:۴۳)رهجو نوشته است: [ -> ]یعنی شما می گید که رفتید کتیبه ها رو خودتون خواندید و کلی سال روشون تحقیق کردین و به این نتیجه رسدید؟!HuhHuh
ممنون

ترجمهء كدام كتيبه را می‌‌خواهيد؟ بدون آنكه نامش را ببريد، تنها كافيست يك عكس نزديك كه بتوان خطش را خواند از آن نشان دهيد تا برايتان بخوانم.

امتحانش مجانی است!
نقل قول:ما از كجا بفهميم كه عيسی(علیه السلام) يك سده پيش از محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بوده يا بيشتر؟ جالب است كه نام عيسی(علیه السلام) نيز در تاريخ نيامده است!!
1. خیلی راحت دوست گرامی ... جمع و تفرق بلدی؟؟ خونتون تقویم دارید؟؟
میلاد حضرت مسیح 2012 سال قبل بوده ... پیامبر اسلام 1400 سال قبل میزیسته اند
پس حضرت مسیح 600 سال قبل از پیامبر بوده اند
تازه بین حضرت عیسی (علیه السلام) و موسی (علیه السلام) پیامبران بنی اسرائیل هستند که خودشون تاریخ و سرگذشت طولانی دارند ...
پیامبرانی نظیر سموئیل و پادشاهی طالوت و داود و سلیمان...
شما که انقدر به تاریخ و سنگ نبشته استناد میکنید جایی از این کتیبه ها از بزرگ ترین فرمان روایی که در طول تاریخ بشر به وجود آمده یعنی حکمرانی سلیمانی ذکر شده؟؟؟
نشده ...
شایدم شده باشه ولی مخفیش کرده اند ...
شما بهتره بر اساس روایات و احادیث تاریخ انبیا رو دنبال کنی نه از روی کتیبه ها

(( اگر هم به تاریخ میلاد حضرت عیسی (علیه السلام) شک و شبهه دارید با دلیل و سند و مدرک معتبر بیان کنید و دلیل هایی نظیر اینکه چون من میگم و خوندم نیارید لطفا))

2. برای همه ادعاهاتون باید سند موثق و علمی بیارید و گرنه این که من خوندم نبود نگرد نیست که نشد دلیل
ادعا هایی نظیر این که در هیچ جای تاریخ اسمی از پیامبران نیست ... چون من خودنم نبود
2-1. اینکه ما از کجا باید مطمئن بشیم شما هم چین سواد و وقتی داشتید؟؟ سواش رو داشته باشید از کجا معلوم همش رو خونده باشید --- تازه همش در دست همگان نیست
2-2. از کجا معلوم همش رو خوندید الان دارید راستش رو میگید؟؟ قصد توهین ندارم ولی در بحث که نمیشه این طوری استناد کرد
هر وقت شما یک مقاله نوشتید و در اون تمام کتیبه هایی تاریخی رو با ترجمه از چند نفر مختلف و عکس و ... آوردید تازه حرفتون بار علمی پیدا میکنه
2-3. اقلا بگید در طول تاریخ علم تاریخ چه کس دیگه ای هم چین نظری داشته
ELENOR نوشته است:
نقل قول:ما از كجا بفهميم كه عيسی(علیه السلام) يك سده پيش از محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بوده يا بيشتر؟ جالب است كه نام عيسی(علیه السلام) نيز در تاريخ نيامده است!!

خیلی راحت دوست گرامی ... جمع و تفرق بلدی؟؟ خونتون تقویم دارید؟؟
میلاد حضرت مسیح 2012 سال قبل بوده ...

لطفا برای گفتارتان سند بياوريد. روی هوا و براساس ادعاهای بدون سند غربيان كه نمی‌توان گفت 2012 سال پيش بوده است... درضمن، هدفمان روشن شدن نكته‌های تاريخی است، خواهش می‌كنم حاشيه‌ها را كم كنيد.

نقل قول:شما بهتره بر اساس روایات و احادیث تاریخ انبیا رو دنبال کنی نه از روی کتیبه ها

گاهی روايات و احاديث می‌توانند با اسرائيليات آميخته شده باشند! باز آنكه سالشمار تاريخ را از منابع تاريخی می‌يابند و ديدگاههای خدايی و معنوی را از قرآن و احاديث. شما هرگز نمی‌توانيد برپايهء قرآن كريم به تاريخهای دقيق دستيابيد!

در پايان گفتارتان آورده‌ايد كه به گفتهء من نمی‌توان استناد كرد. من هم می‌پذيرم اما اين نكته‌ای را كه دربارهء عدم وجود نام پيامبران كهن در تاريخ گفته بودم، تقريبا معروف است. مثلا در كتيبه‌های هيروگليف مصری هيچ نامی از حضرات نوح و يعقوب و يوسف و موسی و... نيست! منتها يهوديان می‌گويند چون در تورات هست، پس بوده‌اند!! تنها سندشان هم همين كتابی است كه قدمت ندارد!
نقل قول:لطفا برای گفتارتان سند بياوريد. روی هوا و براساس ادعاهای بدون سند غربيان كه نمی‌توان گفت 2012 سال پيش بوده است...
ببین برادر من این یک واقعیت بین المللی است ... همه هم پذیرفته اند .... منظور از همه بیشتر تاریخ نگاران هستند ...
شما این نظر رو میتونی رد کنی با دلیل رد کن
تا حالا کسی ... فردی معتبر ... تاریخ دانی شناخته شده به این عدد نقدی وارد کرده؟؟
یا شما تنها کسی هستی که چون دوست نداری یحتمل داری این ادعا رو می کنی؟؟
اگر این مقدار واقع خیلی دور از واقعیت باشه بالاخره استادی یا محقق معتبری بهش اشاره کرده
تاریخ مشخصه اخوی ... کدوم پادشاه رومی چقدر سلطنت کرده کدوم چقدر ...
حرف شما مبنی بر اینکه هیچ جای تاریخ روم و مصر و ... اثری از اسم حضرت عیسی برده نشده بسیار بی پایه و اساس است چرا که دلیل محکمه پسندی ارائه نکردید ...
بررسی تمامی آثار کار هر کس نیست ...
سند معتبر ارائه دهید ...

این مطلب یک مطلبی نیست که کم اهمیت باشه ... اگر توش خللی وارد بود تا الان تاریخ دان معروفی حرفی زده بود ... مثل هولوکاست ... همه قوبل کرده اند ولی خیلی ها مقاله نوشته اند ... بحث کرده اند ... در این مورد هم اگر شما درست بگید باید هم چین وضعیتی وجود داشته باشه
نقل قول:درضمن، هدفمان روشن شدن نكته‌های تاريخی است، خواهش می‌كنم حاشيه‌ها را كم كنيد.
هدف ما این است که نگذاریم شما بدون سند و مدرک فقط بر اساس حرف های خودتون بخواهید تاریخ رو بالا و پایین کنید
شما نقدی دارید ؟؟؟ روشن گری دارید؟؟؟ با سند و دلیل و مدرک معتبر بیان کنید ...
یک واقعیت جهانی رو می خواهید نقد کنید شما باید شواهد موثق بیارید

نقل قول:تاريخ گفته بودم، تقريبا معروف است. مثلا در كتيبه‌های هيروگليف مصری هيچ نامی از حضرات نوح و يعقوب و يوسف و موسی و... نيست! منتها يهوديان می‌گويند چون در تورات هست، پس بوده‌اند!! تنها سندشان هم همين كتابی است كه قدمت ندارد!
1. همین که میگید معروف است کجا معروف است؟؟؟ نقل قول کنید از منبعی معتبر
2. تنها سند ما که تورات نیست ... قران است ... پس بوده اند
3. بزرگ ترین فرمان روایی زمین رو ممکنه تو کتیبه ها پیدا نکرد؟؟؟
حضرت سلیمان (علیه السلام) رو میگم ...
بزرگ ترین امپراتوری تاریخ ... بزرگ تر از روم و ایران ... چون خود حضرت سلیمان این طور خواسته بود
کجاست آثار کتیبه ای آن؟؟؟
خیلی خیلی خیلی بعیده این امر که کتیبه ای در این مورد نباشد
پس کجا هستند؟؟
یا هستند و شما ندیده اید یا ...
خیلی ار کتیبه ها به احتمال زیاد یا معدوم شده اند یا پنهان

مگر می شود از بزرگ ترین فرمان روایی جهان که یهودی هم بوده در کتیبه ها چیزی نباشد؟؟؟
پس اصلا و ابدا اگر مطلبی رو در کتیبه ها نیافتیم دلیلی بر نبودشان نیست کتیبه ها به تنهایی منبع موثقی نیستند
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع