تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ..>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>+ جمع بندي
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بستگی داره !
تا طرف مقابل چیکار کرده باشه؟

در اغلب موارد راحت و نیمه راحت می بخشم به امید اینکه موقع حساب و کتاب هم خدا گناهای من رو لاک بگیره

ولی در بعضی موارد (خط قرمز ها )اگه اون طرف به غلط کردنم بیوفته و هزار تا خواهش و التماس هم بکنه ممکن نیست ببخشمش (البته تعداد این موارد به تعداد انگشتای یه دست هم نمیرسه)
من هم به جمله ای که در قسمت امضام هست, بسیار معتقدم..خیلی خیلی زیاد جواب میده...البته این جمله هم حاصل این چندسال زندگیمه..
سلام به همه.

همش سعی میکنم راحت ببخشم.و سکوت کنم.
واینکه تویه دلم چی میگم؟ به این جمله که اگه اطرافیان رو ببخشی خدا هم مارو میبخشه خیلی اعتقاد دارم.پس راحت میبخشم.

تا حالا به امضای خانم پریسان دقت نکرده بودم.جمله امضاشون واقعا قشنگه.

به خاطر خدا دیگرانو ببخشیم.............Heart

التماس دعای خیر
چه حرکتی انجام دهید ؟ سکوت می کنید ؟! مقابله به مثل؟!!
کلا طرف رو فراموش میکنم ، اعتماد هم دیگه بهش نمیکنم.
در اون لحظه به خودتان چه می گویید ؟!
بی ادبیه ولی میگم که طرف ارزش اعتماد من رو نداشت.
چقدر طول می کشه تا ببخشید؟
اصلا اون کسی که این کارو کرده اینقدر بی ارزش میشه که حتی زحمت ناراحت کردن رو به خودم نمیدم که بخوام ببخشمش. خدا صلاح بدونه میبخشه.
اصلا می توانید ببخشید؟!!!

بلی ولی کارش رو فراموش نمیکنم !
من ادمی هستم که راحت میبخشم حتی اگه دلم خیلی شکسته بشه نظرم اینه تا نبخشی بخشیده نمیشی.Big Grin
[i]سلام.بنده سعی می کنم همیشه ببخشم چون معتقدم که انسانها پاک و بی گناه به دنیا آمده اند و در اثر وسوسه شیطان یا هوای نفس گناه می کنند پس چون هیچ کس از این امر مستثنی نیست باید بخشید و بدل نگرفت.از طرف دیگر خود شخص بیشتر زجر می کشد چون کینه دل را سیاه می کند.سریع هم باید بخشید.منتها اینکه حرکت بعدی ما در مقابل طرف چه باشد بستگی به کاری که انجام داده دارد.که در بهترین حالت این است که بعد از مشخص شدن اینکه تقصیر با کیست اگر مقصر طرف بود این است که به بهترین روش او را متوجه کنیم.و من آنطور که از بزرگان دین خود یاد گرفته ام این است که به کدورت و بددلی وکینه در دل خود به هیچ عنوان و هیچ زمان جایی ندهیم حتی در مورد دشمنمان که این در درجه اول برای خودمان و آرامشمان مفید است.یا حق
[/b]
اعوذ بالله من نفسی

بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام

همیشه تو زندگیم دوست داشتم به این مقام برسم....

قال اباعبدالله (علیه السلام):

الهی رضا برضائک صبرا علی بلائک تسلیما لامرک لامعبود سوائک یا غیاث المستغیثین .

خدای من راضی به رضای تو هستم .بر بلا و ازمایشت صبر می کنم .تسلیم امرت هستم .معبودی جز تو ندارم .ای فریاد رس فریاد خواهان .

یعنی به خاطر رضای خدا ببخشم و یا ...

اما پس از تزکیه نفس اینطوری در اومد ک...Blush

عصبانی میشوم ؛

گاهی تصمیماتی را نیز در عصبانیت میگیرم که خوشبختانه تصمیماتم در لحظه عصبانیت تماما" پوشالی است؛

زود می بخشم و سریع فراموش میکنم ؛

هیچوقت فکر انتقام را نمی کنم فقط اگر طرف حسابم به کار غیر منتقی اش واقف نشد در زمانی خاص وبا زبانی خاص و به دور از بی احترامی واقفش میکنم.
به نام خدا

ببخشید اما من هم سخت میبخشم و هم راحت و علت هم اینکه :

وقتی کسی اشتباهی میکنه یا حتی شک داره که اشتباهی شده میتونه با قبول مسئولیت کارش بیاد جلو و ضمن عذرخواهی

نظرشو بگه و دلجویی کنه .

اما راستش خیلیها هستن که کاری میکنن و بعد عذر هم نمیخوان تازه منت هم سر آدم میزارن !

بنظرم کسی مستحق بخششه که عذر خواهی کنه و مسئولیت کاراشو قبول کنه . این فرد رو میشه راحت بخشیدBig Grin
بسم الله الرحمن الرحیم
تاجایی که بتونم می بخشم تا بخشیده شوم
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده به راحتی از موضوعات مربوط به خود میگذرم من در طی سال های زندگی ام خیلی کم اتفاق افتاده با کسی دعوا کنم که البته اتفاق نیافتاده و خیلی کم اتفاق افتاده عصبانی شوم و تاحالا نشده کسی را نبخشم چون اصولا من با تمام کسانی که آشنا شوم صمیمی میشوم آنها با اخلاقیات من آشنا میشوند اما اگر احساس کنم در حال سوءاستفاده از اخلاق من هستند خیلی سخت از آن ها میگذرم ولی در کل موقع بخشیدن شخصی اشتباهاتش را به او گوشزد میکنم.

از خودم نمیخواهم تعریف کنم ولی تا بحال دوستانم عصبانیت مرا ندیدند شاید ناراحتی و جوگیر شدنم هنگام ناراحتی را دیده باشند اما عصبانیتم را ندیدند.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع