شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
منم تقريبا ميتونم بگم كه آدم خييلي صبوري نيستم اما معمولا راحت مي بخشم چون نمي تونم قهر باشم يا ساكت بمونم اما معمولا به طرف مقابلم هم بستگي داره اگه خوش اخلاق باشه تو سيم ثانيه مي بخشمش.
و يه جمله كه شايد خود خواهانه باشه اما كمكم كرده و ميكنه ، به خيلي ها هم توصيه كردم و اونا هم گفتن كه آرومشون كرده
ديگران را ببخش ؛ نه اين كه لايق بخشايشند ، بلكه تو سزاوار آرامشي
حالا هم سوالاي فاطمه عزيزم
نقل قول:چه حرکتی انجام دهید ؟ سکوت می کنید ؟! مقابله به مثل؟!!
در اون لحظه به خودتان چه می گویید ؟!
چقدر طول می کشه تا ببخشید؟
اصلا می توانید ببخشید؟!!!
1- سعي ميكنم مقابله به مثل نكنم. اگه سكوت كارساز باشه ، سكوت ميكنم و الا سعي ميكنم آرومش كنم.
2- بشكنه دستي كه نمك نداره 
3- خيلي زود ، فقط كافيه بخندم .
4- تا دلت بخواد
ببخش تا بخشيده شوي
بسم الله
سلام دوستان
من معمولا اهل تلافی نیستم ، می بخشم ،بعضی موقع ها اصلا به روی اون آدم هم نمیارم و می بخشمش اما دلم بد میشکنه.سکوت کردنم خیلی خوب بلدم (البته به این نتیجه هم رسیدم که بعضی از آدما ،از سکوتت سوء استفاده میکنن و به کارشون ادامه میدن ).تو رابطه هایی که روزمره با انواع آدما دارم سعی میکنم دل کسیو نشکنم چون دلم خیلی شکسته از حرف و عمل خیلیا ...
با یه سلام از دلم در میاد همه چیز... و نیاز به عذر خواهی نیست ...
از قضاوت کردن متنفرم ،این یه رقم هیچ جوره تو کتم نمیره ...
زمان همه چیز رو درست می کنه چون با گذشت زمان که همه چیز عادی و روتین میشه بخشیدن هم جزوه اونه شاید یکی در لحظه تصمیم بگیره که تا ابد نبخشه ولی بعد مدتی تصمیمش عوض شه من هم جزء این دستم...ولی توی زندگیم هنوز تعدادی آدم هستن که باز هم با گذشت زمان هنوز نبخشیدمشون و شاید هم هیچ وقت نبخشم...چون تاثیراتی منفی توی زندگی من گذاشتن که هیچ وقت از بین نمیره!!متاسفانه...
(۳/آبان/۹۱ ۱۸:۵۲)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :
آیا شما را از بهترین خلق دنیا و آخرت آگاه نکنم!؟
در گذشتن از کسی که به شما ظلم کرده است!
نیکی و احسان به کسی که به شما بدی کرده است !
و بخشیدن به کسی که از شما دریغ داشته است !
(الزهد ص 15 )
.
.
.
کم کم دارم می فهمم بهشت را به بها می دهند و نه به بهانه ، یعنی چه!!!!!!!!
میدونید این مسئله داره کم کم برام گنگ میشه
قبول دارم که گذشت بهتر از انتقام و.... از این حرفا ولی خود خدا هم برای بخشیدن گناه ها شرط و شروط گذاشته گناه رو دو بخش کرده کبیره (که نابخشودنیه) و صغیره(بخشودنیه)
اگه قرار بود که از همه چیز راحت گذشت که سنگ رو سنگ بند نمیشد یا حداقل جهنمی وجود نداشت یا حتی خدا از لفظ :خالدون فیها...استفاده نمیکرد
به نظر من این حدیث پیامبر شرایط داره!!
و به یه چیز خیلی معتقدم که اگه مظلومی وجود نداشته باشه هیچ وقت هم ظالمی نخاهد بود یعنی نمیشه از کنار هر ظلمی به راحتی گذشت و فراموش کردو در براربرش ساکت بود...
(نمیدونم منظورم رو درست ادا کردم یا نه؟)
سلام
ما که سه سوت می بخشیم .
اصلا فکر چیزی یا مکانی یا زمانی یا از این جور چیزا نمیکنیم .
من اصلا کاری ندارم که اون شخص با من چیکار کرده ... !
مثلا همین الان من تمام آدمهایی که به من ظلم کردن یا پولی از من گرفتن بهم ندادن (یادشون رفته) و امثال اینا را میبخشم

بسم الله
سلام فاطمه خانم عزیز
میخواستم بدونم راجع به قسمتی که بهش اشاره نکردی چه واکنشی میشه نشون داد؟منظورم تاثیرات اهانتهای دسته جمعیه .شاید خیلی سوال مضحکیه .ولی از دوستان میخوام .
دنبال یه جواب خوبم .یه جواب از قول انسانهای بزرگ ،معصومین ... .نظر شخصی دوستان رو هم میپذیرم .
چون نمیخوام مسیر تاپیک دوست عزیزم منحرف بشه ، خواهش میکنم دوستان در پیام خصوصی جوابم رو بدن .
منتظرم ( در پیام خصوصی )
التماس دعا...
خیلی خوبید...
(۵/آبان/۹۱ ۲:۳۶)zahra.shakiba نوشته است: [ -> ]بسم الله
سلام فاطمه خانم عزیز
میخواستم بدونم راجع به قسمتی که بهش اشاره نکردی چه واکنشی میشه نشون داد؟منظورم تاثیرات اهانتهای دسته جمعیه .شاید خیلی سوال مضحکیه .ولی از دوستان میخوام .
دنبال یه جواب خوبم .یه جواب از قول انسانهای بزرگ ،معصومین ... .نظر شخصی دوستان رو هم میپذیرم .
چون نمیخوام مسیر تاپیک دوست عزیزم منحرف بشه ، خواهش میکنم دوستان در پیام خصوصی جوابم رو بدن .
منتظرم ( در پیام خصوصی )
التماس دعا...
خیلی خوبید...
سلام عزیز
همینجا جواب می دهیم . طوری نیست !
. اول برای نشان دادن اینکه ماجرا این جوری نبوده و توهینی صورت گرفته روشنگری می کنیم و اصولا به نظرم ، با این روش می شود تهدید را به فرصت تبدیل کرد !
و دوم اینکه هرگز نمی بخشیم . خداوند ظالمین به حقوق اهل بیت (علیه السلام) را از اولین تا به آخرین لعنت فرماید .
(۴/آبان/۹۱ ۲:۲۱)رمز شب نوشته است: [ -> ]میدونید این مسئله داره کم کم برام گنگ میشه
قبول دارم که گذشت بهتر از انتقام و.... از این حرفا ولی خود خدا هم برای بخشیدن گناه ها شرط و شروط گذاشته گناه رو دو بخش کرده کبیره (که نابخشودنیه) و صغیره(بخشودنیه)
اگه قرار بود که از همه چیز راحت گذشت که سنگ رو سنگ بند نمیشد یا حداقل جهنمی وجود نداشت یا حتی خدا از لفظ :خالدون فیها...استفاده نمیکرد
به نظر من این حدیث پیامبر شرایط داره!!
و به یه چیز خیلی معتقدم که اگه مظلومی وجود نداشته باشه هیچ وقت هم ظالمی نخاهد بود یعنی نمیشه از کنار هر ظلمی به راحتی گذشت و فراموش کردو در براربرش ساکت بود...
(نمیدونم منظورم رو درست ادا کردم یا نه؟)
بله . خوب یکی حق خود آدم هست که می تواند ببخشد .
مثلا دوستی ، آشنایی ، حقی رو از من ضایع کرده ، من هم مختارم ببخشم و هم مختارم تلافی کنم .
ولی یک بار می بینی، حق ضایع شده ، جنبه اجتماعی دارد ، به مقدسات توهین شده ، حق کس دیگر هم ضایع شده ،
ظالم مورد نظر با گذشت ، صاحب حق ، نسبت به باقی مردم جسور می شود ،
از اینها که نمی شود گذشت!
نقل قول:چه حرکتی انجام دهید ؟ سکوت می کنید ؟! مقابله به مثل؟!!
معمولا مقابله به مثلی که ضرر جبران پذیر داشته باشه . بخاطر اینکه سریع می بخشم باید مجازاتمو همون موقع انجام بدم
نقل قول: در اون لحظه به خودتان چه می گویید ؟!
چیزی نمی گم ، سکوت در درونم حکم فرماست
نقل قول: چقدر طول می کشه تا ببخشید؟
حداکثر ، حداکثر یک ساعت.
نقل قول:اصلا می توانید ببخشید؟!!!
خیلی راحته برام.
از ابتدای عمرم تا الان شخصی نیست نبخشیده باشم.
نقل قول: اگر برایتان امکان پذیر هست ، دقیقا به سوالات جواب بدهید ، متشکر می شوم
امیدوارم به پژوهش شما کمک کرده باشم.
درپناه خدا ، یاعلی (علیه السلام)
ادانشمندان می گویند :
در ارتباطاطات تاثیری وجود داره به نام اثر هاله! یعنی وقتی با شخصی در گیر میشویم و ذچار حالت دلخوری و عصبانیت میشویم گذشته ای که در ارتباط با او داشتیم رو ناگهان فراموش میکنیم و فقط به اون لحظه فکر میکنیم !
به نظر من:
این بک اشتباه بزرگ تاکتیکی در زمینه ارتباطات هست و به ما لطمه میزنه! چون ما به تمام افراد جامعه نیازمندیم خصوصا برای بیان خشمهای بزرگ و جمعی که مسمانا ن باید "اشداء علی الکفار "باشند .
اگر شخصی که باهاش مستقیم در ارتباطیم بچه یا نوجوان یا جوان باشه که قطعا کارش از روی بی عقلی و نادونیه پس دوباره دستور الهی داریم " و اذا خاطبهم الجاهلون قالو سلاما" یعنی خدا امر کرده هم ببخش هم به دل نگیر هم زود ببخش! تازه تو برخوردهای بعدیت هم نباید حرف آدمی که می دونی رفتار جهالت آمیزی نسبت به تو داشته تاثیر بدی ! بلکه باید باز به دستور خدا عمل کرد و "رحماء بینهم " بود .
من درز همه موارد این طور عمل نمکنم ولی خیلی خیلی دوست دارم و سعی می کنم که طبق نظر خدا عمل کنم!!!
سلام
رفتار من با نوع رفتار طرف مقابل رابطه داره:
اگر سوئ تفاهم باشه و یا طرف مقابل از حد نگذرونه همون موقع می بخشم طوری که اگه همون وقت طرفم برگرده هیچ کدورتی ندارم.در اون لحظه به این فکر می کنم که حتما سوئ تفاهمی بوده که به راحتی برطرف میشه
اگر غرض ورزی باشه و یا از حد بگذرونه دفعه اول را می بخشم ولی چند هفته ای طول می کشه.با خودم کلنجار می رم تا خودم را متقاعد کنم طرفم از روی عصبانیت آنی چنین رفتاری را انجام داده
و اگر غرض ورزی هایی باشه مخصوصا اینکه از حد بگذره و برای چندمین بار باشه اصلا نمی بخشم و حتما اونو طوری تنبیه می کنم که فکر چنین کارهایی را هم در مورد من نکنه.چنین مواقعی چون قبلا چند بار بخشیده ام فکر می کنم که طرفم داره از رفتار من سوئ استفاده می کنه و چون از سوئ استفاده افراد متنفرم اصلا به فکر بخشش هم نمی افتم
و در مواردی که بحث حیثیت و امنیت خانواده باشه سریعا درگیر میشم و حتما یک کتک مفصل میزنم و هیچ موقع به فکر بخشش نمی افتم و اون موقع فقط به فکر اینم که چطور میتونم شر اونو از سر خانواده ام کم کنم
سلام
دروغ و تهمت بدترین چیزیه که گاهی قابل بخشش نیست.
ولی اگه طرفم از کاری که با من کرده واقعا پشیمون شده باشه میبخشمش.