تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ..>> سخت می بخشید یا راحت ؟! >>+ جمع بندي
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
تو زندگيم خيليا دلمو شكستن ولي يادم نمياد كه همون لحظه نبخشيده باشمشون!
وقتي يه نفر دلمو ميشكنه،آروم با لبخند (هر چند تصنعي باشه) بهش ميگم كارش اشتباه بوده،اگه اشتباهشو قبول كرد كه اصن انگار نه انگار اتفاقي افتاده و دلي شكسته!اگرم قبول نكرد،فقط و فقط واسش دعاي خير ميكنم
شايد باورتون نشه ولي اونايي كه بهم بدي ميكنن رو بيشتر دعا ميكنم
چون وقتي دلم از كسي ميشكنه به خدا بيشتر از هميشه رو ميارم و بهش نزديكتر ميشم...(نامردي ما آدماس ديگه...)
وقتي بديه آدما رو نسبت به خودم ميبينم،حالا هر چي كه باشه تهمت،غيبت،دروغ و... حواسم بيشتر جمع خوبيه خدام ميشه...
اصن ميگن ببخشيد تا خدا شما رو ببخشه!
اونم هيچي كلا عقيده دارم آرامشي كه تو بخشش هست تو كينه توزي نيست
ما اگه كسيو ببخشيم يا نه به حال اون طرف فرقي نميكنه،پس من ترجيح ميدم ببخشم و البته طرفو دعا كنم
اين آرامشو به هيچ عنوان از دست نميدم!
يا مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
1- اگه بتونم سکوت میکنم (خیلی کم پیش میاد) و اگه خیلی کارش رو اعصابم بوده باشه بعدا مقابله به مثل میکنم یه جایی که نفهمه....
2-تو اون لحظه هم فکر نمیکنم بعدا فکر میکنم راجع بهش...فقط میدونم اون لحظه بهم توهین کرده و برای همین من هم فقط طرف مقابلم و حرفاش رو ارزیابی میکنم ببینم اصلا لیاقت جواب دادن داره یا نه
3-بخشش هم نمیبخشم به هیچ عنوان.......
البته برای خانوادم استثنا قائلم.
سلام

برمیگرده به اینکه طرف مقابل کی باشه و چه کاری کرده باشه

اگه طرف مقابل ، خانواده یا دوستان خیلی نزدیکم باشن ، خیلی خیلی راحت میبخشم چون میدونم من رو دوست دارند و ...
----------------------------
در مورد دیگران ، اگه پشت سر من (مخصوصا به دروغ) حرفی بزنند ناراحت و گاهی هم عصبانی میشم و جواب میدم و ...

و اگه بدونم به عمد ضد من کاری انجام دادند یا حرفی زدند عکس العمل نشون میدم.

و اگه بدونم طرف بصورت جدی با من مشکلی داره و هی من رو اذیت کنه ، چهارچرخش رو هوا میدم .انتقام میگیرم البته طوری که نفهمه از کجا خورده

این بند آخر از اثرات خدمت سربازیهBlush

در کل راحت میبخشم و انتقام گرفتن برام خیلی سخته
ولی ممکنه مجبور بشم حرکتی انجام بدم که اصلا دلم نمی خواد
بنده اول تا۱مدتی سکوت میکنم ولی بعدبصورت بمب اتمی شده ومنفجرمیشوم وتر وخشک وآشنا وغیر آشنارا به هوا میفرستم البته این کارخوبی نیس شما اینکارونکنید.Wink
سلام

اصولا دیر رنجیده خاطر میشم ولی اگر بشم!!
سخت می بخشم

که گاهی اوقات کینه به دل میگیرم ( این افراد رو نمی بخشم ولی گاهی اوقات ممکنه ببخشم!!!)

اگر مقصر یه دعوا من بوده باشم جرات عذر خواهی از طرف مقابلم رو دارم

بخشش کار سختیه

خیلی خیلی سخت

یا علی
سلام...
اساسا.....من کمتر ناراحت میشم......اگر هم ناراحت بشم سه سوت(خیلی سریع)..طرف رو میبخشم....مگر این که ...........

زود قضاوت کرده باشه.....فرقی نمیکنه درباره من باشه یا چیز دیگه ...کلا این کار رو اعصابمه....اعصابم رو خورد میکنه....بدجور ناراحت میشم......اما.......

در90%همین موارد هم میبخشم ...مگه این که دیگه به تهمت ختم بشه که دیگه................DodgyDodgy

از هر لحاظ (شخصیتی-مقامی-هویتی- و .....)...میارمش پایین......Angry البته با استدلال از روی حرف خودش با خودش.......

در کل راحت میبخشم اما ........مگر مواقعی که حق خودم شخص دیگه پایمال بشهCoolCool

دیگه کاریه که از دستمون بر میاد....Wink
گذشت از دشمن

امیر مومنان علی (علیه السلام) فرمود :
گرامی بدار کسی را که تو را دوست می دارد ، و از دشمنت در گذر ، که برای تو فضیلت خواهد بود .
(غرر الحکم ص 435 )

سکوت و حلم در برابر دشمن

جابر گوید امیر مومنان شنید مردی به قنبر دشنام می دهد و قنبر می خواست به وی پاسخ گوید .
امیر مومنان به قنبر فرمود :
آرام باش ای قنبر ...
از او صرف نظر کن . تا رضایت رحمان را فراهم کنی و شیطان را به خشم آوری . و دشمنت را کیفر دهی . سوگند به آن کسی که دانه را شکافت ، و انسان را آفرید . هر گز مومن با چیزی مانند حلم ، خدایش را خوشنود نکرده و با چیزی مانند خاموشی شیطان را خشمگین نکرده و با چیزی مانند سکوت احمق را کیفر نداده است .
(الامالی ، مفید ، ص 118 )
بسم ا...

سلام

این یکی از ایرادات اخلاقی منه که فردی رو که بهم ظلم کرده به سختی میبخشم و به سختی هم فراموش میکنم، گرچه برام ثابت شده که خدا دائم من رو در شرایطی قرار میده که رو این رذیله ی اخلاقی کار کنم و از بین ببرمش اما هنوز موفق نشدم!
گاهی این ناراحتیا برام طاقت فرسا میشه، البته یقین دارم هر چه دل زلال تر باشه قدرت بخشش هم بالاتره ......
هنوز به داشتن دلی پاک موفق نشدم .....
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :

آیا شما را از بهترین خلق دنیا و آخرت آگاه نکنم!؟

در گذشتن از کسی که به شما ظلم کرده است!

نیکی و احسان به کسی که به شما بدی کرده است !

و بخشیدن به کسی که از شما دریغ داشته است !

(الزهد ص 15 )

.
.
.
کم کم دارم می فهمم بهشت را به بها می دهند و نه به بهانه ، یعنی چه!!!!!!!!
خدا رو شکر من آدم خیلی صبوری هستم و اکثر اوقات در عصبانیت سکوت می کنم و بیشتر فکر می کنم که دلیل عصبانیتم یا توهین آن شخص چه بوده و چطور می تونم آن را توجیه کنم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع