تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهترين موضوع "تاپیک" (ويژه تولد تالار)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

برخی موضوعات تاثیری عجیب در روحیه و حتی تصمیمات ما داشته اند .
شیوایی و زیبایی نوشته ،بهمراه پاسخهای دقیق در ارسال ها ، در این انتخاب مهم هستند .
دوستان با انتخاب حداکثر 3 موضوع به همراه آدرس آن ،بهترینها را انتخاب نمایند.
سعی کنیم ابتدا دست نوشته ها و آنهایی که بیشترین تاثیر بر ما داشته اند را انتخاب نماییم .
از موضوع "بهترینهای ماه" نیز می توان استفاده نمود .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
بین این همه تاپیک زیبا و خواندنی از دوستان جدا کار سختی شده انتخاب.Confused

قبلا از همه عزیزانی که تاپیکهایشان را خواندم و یاد گرفتم و اینجا از ذهنم افتاده عذر خواهی میکنم . توفیقاتتان روز افزون .Heart

چرادر این ماه تأثیرات خدایی شدن را درخود نمیبینم؟

رستاخیز و قیامت حیوانات از منظر قرآن و حدیث
بسم الله الرحمن الرحیم

این تاپیک ...

کسی که طاقت ندارد لطفاً این حدیث قدسی را نخواند!!!$&

هنوزم بعضی وقتایی که خیلی کارم گیر میوفته سر میزنم بهش

درد و دلی با کربلا ، این الفاطمیون ، گفتگوی منتظران و هرکه دارد هوس امام رضا(علیه السلام) هم تاپیک هایی هستند که هرکدوم یک مرجع عالی شدن پر از اشعار و دل نوشته های فوق العاده... واقعا این تاپیک هارو دوست دارم..
تاپیک امام حسن (علیه السلام) هم یک زمانی خیلی دوست داشتم اما بعد از مدتی تبدیل شد به محلی برای کپی پیست کردن...
1- ختم هفتگی قرآن (یکی از توفیقات جمعی که همیشه برای من خاص بوده )

2- این پـــــــــست! ( هر از چند گاهی برمی گردم و دوباره می خوانم . و برای همه کسانی که دوستشان دارم هم خوانده ام ! )

3- سَلونی قَبلَ اَن تَفقِدونی ( نمی از اقیانوس علوم مولا علی (علیه السلام) ) که واقعا خاص هست .
4- مباحثی پیرامون ولایت فقیه (که یک تاپیک فوق استراتژیک هست )
و ...
سَلونی قَبلَ اَن تَفقِدونی ( نمی از اقیانوس علوم مولا علی (علیه السلام)
من فقط همین یکی رو انتخاب میکنم چون میدونم زحمات زیادی کشیده شد براش وحتی با منبع سایت بیداری اندیشه
در چندین سایت دیدم یه کم هم به خودم بالیدم که عضو کوچیکی از این جمع خوب هستمBlush
به نام خدا

سلام

موضوعات خوب که زیاده و من خیلی از موضوعات رو ممکنه ندیده باشم ولی از تاپیک هایی که دیدم این چند تاپیک خیلی خوب بود:

کسی که طاقت ندارد لطفاً این حدیث قدسی را نخواند!!!$&

۩۩بیاد پاسداران شکنجه شده توسط منافقین۩۩
۩۩کمک به ایتام(بشتابید بسوی خیر بزرگ)۩۩

دلنوشت های وحید110

ختم هفتگی قرآن هم خیلی عالی بود...
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع