تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهترین کاربر (ویژه تولد تالار)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
بِسم الله الرَّحمنِ الرّحیم
سلام
دوستای خوبم انتخاب پنج نفر از بین اینهمه کاربرای فعال و خوب خیلی سخته ولی چون آقا سید فرمودن اطاعت امر میکنیم
من از مطالب و تاپیکای خانمها نرجس و saloomeh و آقایان حسن عزتی , علی 110 , MESSENGER
خیلی استفاده کردم
خوبه همینجا از همه کاربرایی که برای این تالار وقت میذارن و زحمت میکشن تشکر کنم
خیلی ممنون از همه تون
یا علی

بسم الله الرحمن الرحیم.

خب چون آقای مدیر امر کرده اند که پنج نفر را معرفی کنم، این پنج نفر مورد نظر من هستند، غیر از ناظر و مدیران:

1- saloome:انصافا یکی از قوی ترین و موثر ترین کاربران بیداری است.

2-havbb110:حامدعزیز مگه میشِد ما هوای اصفهونیا را نداشته باشیم، میشِد؟

3- دل خسته: ارسال های خیلی خوبی داشته و داره...

4- علمدار 313: سید ابراهیم گرامی و عزیزم.... خنده حلال را ترکونده
[تصویر: biggrin.gif]

5- یا ثارالله: از کاربرای منظم و فعال ...

خب چون آقای مدیر امر کرده اند که پنج نفر را معرفی کنم، این پنج نفر مورد نظر من هستند، غیر از ناظر و مدیران:

الف) محمد صدرا: از تحصیل کرده های خفن تالار که خیلی کم میاد دیگه... چرا؟

ب) درجستجوی سختی: آقا پژمان گل .... درست گفتم اسمتونو؟

ج) فدایی ولایت: بسیار فعال، با نمک... دوست داشتنی و گل...

د) anti dajjil: باور کنید بسیار بسیار جلوتر از اسمش هست.... با معلومات خیلی خوب مخصوصا تو زمینه تاریخ..... البته فعالیتش کم شده...

ه) یا صاحب الزمان: بسیار کوشا در زمینه پژوهش....هنوز ما منتظر ارائه تحقیقاتتان هستیم
[تصویر: wink.gif][تصویر: smile.gif]

[تصویر: wink.gif]
a) جویای حقیقت: از اسمشون پیداست دیگه... واقعا زحمت میکشند.

b) دیدگاه نوین: این داداش گلمون هم نظرات بدیعی دارند.... همیشه هم مورد حمایت حقیر هستند... مطمئن باش.

c) هزار و سیصد و شصت و شش یا 1366: تاپیک صبرتان عالی بود و هست... خدا خیرتون بده. دعاگوتون هستم.

d) حسن س: خیلی خیلی کمک حال من است این برادر.... اگر فعال تر بشوند مطمئنم بخش علم و عقل را میترکونه....

e)عدالت: بسیار پرتوان و غیور البته.
[تصویر: heart.gif]

[تصویر: biggrin.gif][تصویر: smile.gif]

الاول) azam: تاپیک های که می زنند یکی از یکی کاربردی ترین و موثر ترین است.... احسنت.

الثانی) neda: در موضوع حضرت ابالفضل عباس علیه السلام بسیار عالی کار کردند...

الثالث) yamin: بسیار منطقی و البته کم حرف.... چرا؟

الرابع) mohamad -hadi: انصافا یکی از بهترین کاربران و البته استاد حقیر، چه در فلسفه چه در اخلاق و چه در زندگی و...

الخامس) m912: با دیدگاه تیزبین و منتقد و البته انصافا منصف.

خب چون آقای مدیر امر کرده اند که پنج نفر را معرفی کنم، این پنج نفر مورد نظر من هستند، غیر از ناظر و مدیران:[تصویر: biggrin.gif]شمارش ترکی است
بر) طماع: با اینکه تازگی ها آمده ولی فوق العاده کارکرده احسنت...

ایکی) مجید امشلی: یه چیزی هست در حد حسن و محمد هادی....آقا مجیذ خیلی بهت امید داریما
اوچ) عباس محمدی: با اینکه فعالیتش خیلی کم شده ولی ایشان هم قوی کار میکرد.
درت)درست پسند: بسیار دقیق و منضبط
بش) فرهاد 55 و مهدی میر: چون نباید از 5نفر بیشتر بگم (این یه قانون است) شما
برادران گلم را با هم در یک گزینه میارم.... البته تعمد دیگر هم بود که خودشون بهتر می دونند[تصویر: wink.gif][تصویر: biggrin.gif]

خب فکر کنم اینطوری ادامه بدهم اخراج بشم..... مطئنا دوستان دیگه ای هم بودند ولی خب دیگه به همین ها اکتفا میکنیم....

یا علی مدد.

نمی دونم چرا باز این کپی شد این جا.... پاک هم نمیشه... ببخشید...
راستی اگر میخواهید پاک کنید پست قبلی را پاک کنیدBig GrinBig Grin
از اونجاییکه عنوان تاپیک بهترین کاربر هست نه بهترین کاربران تالار!!! من فقط یکی از دوستان رو برمی گزینم!!!Blush

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeart!!!Just AdmirerHeartHeartHeartHeart
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

هرچند که دلم برایش تنگ شده...
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
تولد تالار رو تبریک میگم واز همه مدیران و ناظران تشکر میکنم...

به نظر من هر کسی با یه مشخصه ای توی ذهن آدم میمونه... و از کاربران این تالار
علی 110 :که میتونم بگم تاپیکهای ایشون نگاه منو به تشیع و اسلام عوض کرد...
مسافر :ارسالهای به موقع، اثر گذار و بیان اثر گذار آیات قرآن
پارادیس: ارسالهای کوتاه، عمیق و پرمغز و گاهاً همراه با اشارات غیرمستقیم...
مشکات عزیزم... خانم مشکات رو از یه جایی خیلی توی ذهنم موند و زمانی بود که علی آقا دعوت هسته پژوهشی رو دادند و ایشون و دوستانشون تنها گروهی بودند که کارشونو نه تنها شروع کردند بلکه تا جاهای خیلی خوبی هم پیش رفتند. پشتکار و مدیریت ایشون توی ذهنم مونده ضمن این که دوست بسیار عزیزی برایم هستندRose...
سالومه: ارسالهای قوی و مستند...+ دوست خوبمRose (میگم اون گل قبلیه قشنگ تر بودا:happySmile
مهدی59: گرچه ارسالهای زیادی از ایشون نخوندم ولی همان چندتا ارسال در مورد شهیدان بسیار زیبا و دلنشین بود..
یا صاحب الزمان: به خاطر تلاش زیباشون و انرژی زیاد برای تحقیق در هسته پژوهشی
جناب درجستجوی سختی: واقعا تحسینشان میکنم به خاطر پشتکارشون در تاپیکهای مربوط به مکیال المکارم و همین جا هم گله میکنم از دوستان بخاطر سر نزدن به این تاپیکها...
دو سید بزرگوار تالار: آقاسید و سیدابراهیم، علاوه بر ارسالهای زیبا و کاربردیشان، به خاطر راهنماهای برادرانه شان.
جناب محمد، بخاطر ارسالهای متفاوتشان و نیز طراحی هدرهای متفاوت.
Hvabb 110: تجزیه و تحلیل خوب + سطح اطلاعات بالا بخصوص نسبت به سنشان...
بی شک دوستان دیگری هم هستند که بنده فرصت خوندن ارسالهای آنها رو نداشت... عذر میخوام اگر کسی از قلم افتادBlush
راستی
یک نفر هم بود که در سکوتش آموختنی ها را به من آموخت... محیای عزیزم
روحش شاد ویادش گرامی
سلام.....
از اونجایی که من فکر میکردم باید فقط پنج نفر رو نام ببرم.....نام کسی رو نبردم ولی مث که اینطوری نیس فیریه...پس میگم...:..(ترتیب خاصی ندارد..)
*آقا وحید-آقا سید-آقا سید ابراهیم-آقا حامد-آقا محمد-آقا علی(110)-آقا سید سجاد-آقا علمدار-آقا ادمایرر-آقا دل خسته-آقا جکمن-آقا حسن(عزتی+س)(فاکتور گرفتم...)-آقا میلاد(پرستیج ژ)-آقا عدالت-آقا محمدحسین(آنتی دجال)-آقا فدایی-آقای دکتر -آقا آفتاب-آقا مهدی2021-آقا بیداری اندیشه-آقا آنتی ساتان-آقا آنتی ماسون-آقا شهرام و......دیگه یادم نمیاد...
*خانم ها:...خانم مشکات-خانم ندا-خانم یاصاحب الزمان-خانم ام912-خانم اعظم-خانم آزاده-خانم سالومه-خانم راستین-خانم فاطمه خانم-خانم یاثارالله-خانم نرجس و ...........دیگه یادم نمیاد.....

دیگه واقعا ببخشید .....تقصیر عقل کم منه که شما رو یادم رفته ولی شما هم مد نظر بودید......Cool
(برای خلاصی از هرگونه شرمندگی و دل خوشی همه حتی مهمانان....Big GrinBig GrinBig Grin)
یا حق...

سلام

گفتید از مدیران نباشه من کس دیگه رو خوب نمی شناسم جز این سه نفر البته این دوستان روهم خوب نمی شناسم
فاطمه خانم دوست خوب و صمیمی

Agha sayyed که واقعا با مشغله ی مدیریت برخورد خیلی خوب و مودبی دارن (بد دیگران نباشه مدیریت سخته می دونمBlush)

و آقای علی 110 که مطالبشون عالیه

....

....

....

صد البته خودمBig Grin

یا علی (علیه السلام) مدد
سلام بر همه همسگران گرامی
بدون مقدمه به سراغ انتخاب های خودم میرم.
1-
علی 110

2-
علمدار133
3-
mohamad

4-
بیداری اندیشه
5-
ANTI satan
موفق و پیروز باشید
Blush
از "محب الزهرا" خیلی سپاسگزارم.
توی این بلبشو بازار ویدئو گیم ستیزی جامعه و همچنین این تالار با تشکر کردن از مطلبهام توی بخش "صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای " ، وقتی که خیلیا مطلبو می بینن ولی چیزی نمی گن یا بد برخورد میکنن ،خیلی بهم دل گرمی داده.
سلام

میلاد

مهدی ( معلم)

محمد ( ابا صالح )

مهدی ( امپراطور)

محمد تراست ( جسور )

گریس دایس

شهرام

بلک

ثارالله 73

خانم نرجس

اقا حامد