تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بهترین کاربر (ویژه تولد تالار)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
دوستان اگر از حق نگذریم علی 110 واقعا به پیشرفت تالار و کاربران کمک بسیار بزرگی کرده.
حالا شاید از لحاظ دوستانه بودن صحبت هاش یک کم بعضی ازش دلگیر باشن.
از کاربرانی که الان به خاطرم هست جویای حقیقت ،، Ramin ghn، دل خسته ، Farzaneh s ، میلاد sms پاسخ گویی های خوب و بدون تنش رو میدند.

و از مسئولین تالار آقایان
حسام 110 و علی 110 ، حسن عزتی ، دکتر ، بانوان تالار ، خانم حدیث ،خانم راستین و فاطمه خانم که از دلسوزان هستند تشکر می کنم.

از بقیه دوستان و مدیران قدردانی ویژه ای می کنم و تالار منشا هدایتی باشد و هر روز بهتر از دیروزش ... انشالله.
از همین جا هم از همه طلب حلالیت ، بخشش و التماس دعا دارم.
در پناه خدا ، یا علی (علیه السلام) Heart
خیلی سخته خیلی کاش میگفتین بدترین تایکی رو انتخاب میکردیم اما از جمع این همه خوبان انتخاب خیلی سخته آقاسید من بااجازه ات چندنفر اضافه ترمیگم حلالم کن فقط بدونین من هرکس یادم اومد رو نوشتم
هیچ آدابی وترتیبی مجوی هرچه میخواهد دل تنگت بگوی
پس من هم به ردیف نمیگم
آقاسید ابراهیم چون هم اسم خودمه یه پارتی بازی میکنم اسمش رو اول میگم
منتقم زهرای عزیز
آقاسید بزرگوار{پسرعمو}ی عزیزکه به بنده لطف دارن
حسن عزتی همسفرودوست خوب
وحید110وعلی110هردوتارومیگم چون هنوزنتونستم تشخیصشون بدم[تصویر: smile.gif]
علی آقا النورهرچند یک کم زودعصبانی میشه
[تصویر: angry.gif] اگه حرف ناحق بشنوه[تصویر: wink.gif]
paradiseعزیز که خطبه سلونی که گذاشتن توی سایت خیلی خیلی ارزشمندوبکربود
سرکارخانم راستین مسئول حذف تاپیکهای من
Smile
سرکارخانم مهرنازکه الان تشریف ندارن وموندن من توی این تالار به خاطرمحبتی که این خواهرخوب نسبت به کاربرهاداشتن بود
آقاحامدگلhavbb110
MohammadSadraعزیز که باعث افتخار من درداشتن دوست خوبه هرچند الان اس ام اس هاش قطع شده
[تصویر: wink.gif]
آقاشهرام دوست خوبم
سرکارخانم ندا که مثل خودم یه اباالفضلی دوآتیشه هستن
دکتر مسنجر بسیاربسیار محترم

Mohammad Trustعزیز که مثل محل زندگیش گرم ودوست داشتنیه
وخیلی های دیگه که من ادامه بدم آقاسیدازم شاکی میشه براهمین بقیه دوستان هم بدونن دوستشون دارم وواقعا افتخار میکنم توی همچین جمع خوبی هستم
یه مطلب آخری هم بگم شاید اگه میگفتن بدترین همه آسیمو سنت الحادواسامی دیگرش روانتخاب میکردن اما من ایشون رو هم دوست دارم چون باعث این شدن که من اطلاعات دینیم بیشتربشه همون عدوشود سبب خیر شدن
علمدار جون قرار شد 5 تا بگی وگرنه خیلیا از جمله خودت مدنظرم بود که اسمتونو بیارم ، ... BlushTongue
دوستان دلخور نشید یک وقت اگه اسمتونو نزدم ، به خدا همتون عزیزید.
بنده می خواهم بیشتر از 5 تا اعلام کنم

بدون هیچ تعارفی

از میان ناظران و مدیران
Mahdy2021 که هر از چند گاهی مطالب خوبی مطرح می کنند.
علی110 که با ارسال های آتشین خودشون تالار رو ترکونده و برجک همه رو - از جمله خودم- پایین می آورند.
سید ابراهیم و محب الزهرا که بدون وقفه تلاش می کنه برای اثبات حقانیت تشیع
جناب paradise به خاطر تاپیک "سلونی قبل ان تفقدونی"

از میان سایر کاربران
جناب شهرام
سرکار خانم neda
سرکار خانم یا ثارالله
ببخشید من شرمنده ام خیلی کارسختی بود
کاش آقا سیدیه تاپیک هم برای درد دل میگذاشتن که مااینجاروشلوغش نکنیم مثل یه چت روم تالاربه مناسبت سالگرد
باورکنید من اگه میتونستم اسم تمام تک تک کاربرهارو میذاشتم الان یکی یکی داره یادم میاد
من خودم زیاد آدم با معلومات دینی نبودم ونیستم وقتی علی آقا110عزیز جواب تاپیکهای سنت رومیدادندوآخرش اضافه میکردن وپاسخ به این شبه آبکی Smileخیلی به من کمک کرد همیشه دوست داشتم اطلاعات دینیم بیشتر بشه که خداروشکراین جمع خوب کمکم کرد
آقاسید میدونم نبایست این پست رو میزدم Angryچرااینطوری نگاه میکنینBlushحالا بزاریک کم باشه بعد خودتون پاکش کنینConfused
خوبانگار کسی نمی خواد ما رو انتخاب کنه پس من به گریفن رای می دم !

افراد انتخابی بنده به ترتیب { ترتیبش اون جوری که از ذهنم می گذره است ها }
1- Gryffen به دلیل این که خیلی ادم ضد حالیه و خیلی رک صحبت می کنه و احتمال داره سرش رو به باد بده
2- ALI ایرانی دوست که جلوی شهاب هر از چند گاهی قد علم می کرد
3- شهاب دشمنی که قدرتمند بود اما یک دنده که هیچ منبعی رو به غیر ا منابع خودش قبول نداشت
4- وحید 110 یهزمانی اوال پرسی داشتیم اما الان نمی دونم چرا حال ما رو نمی پرسه !!!
5- بانو فاطمه خانوم جای هیچ حرفی نمی زاره
6- Admirer جای خالی جک من رو پر می کنه و تا زمانی که تاپیک ارباب حلقه ها رو باز نکنه رفیق خودمه :دی
7- sms ا ببخشید منظورم perstige که مخفی میاد تو فروم و بیشتر تو وب سایت خودشه بچه خوبیه امبدوارم تهران قبول شه
8- جک من عزیز با این که خیلی بعضی اوغات زیاده روی می کنه اما خوب پسره خوب و فهمیده ایه
9- afta2014 که یه هم زبون بودند اما خیلی وقت احوال ما رو نمی گیرند
شخص دیگه ای مد نطرم نیست
امیوارم دوستانی که فراموش کردم اسمشون رو ببرک از دستم ناراحت نشند Heart
دوستان من تازه اومدم و کسیو نمیشناسم !!

ولی همینجا تولد فرومو تبریک میگم !!!

هورا هورا !!
Heart
Heart
تولد تولد !!!Heart
Heart
من تو تالار تازه واردم!
اما حیفم اومد از چند عزیز که واقعا تو این تالار کمکم کردن نامی نبرم!
اول از همه خانوم فرزانه! که در بدو ورودم به تالار خوشآمد گویی کردن و توی تالار به من بها دادن!ومهمتر اینکه کمکم کردن!
دوم آقای حسن عزتی که ید طولایی در ادقام تاپیکهای من داشتن! هر بار باروی خوش و به من کمک زیادی کردن!
سوم 1366 دوست خیلی خوبم!که هم به من خیلی کمک کرد و هم اینکه باعث شد فکر نکنم تو این تالار غریبم! و هم نظرات سازنده ای به من دادن!
از همشون ممنونم!
واز همه ی اعضای تالار!
تولدت مبارک تالار!Heart
سلام.....
فقط 5نفر.....................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!HuhAngryConfusedDodgy

یعنی این همه فقط پنج نفر..........؟

همینجوری ...اگه فشار نیارم به مغزم 50 نفر اسم میارم........اگه فشار بیارم که فقط خدا میدونه چقدر میشه...

به خاطر همین نمیگم......نامردیه.....

فقط پنج نفر....؟

پنج نفر..؟

واقعا پنج نفر....؟

.............
Big GrinBig GrinHuhDodgyBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع