بسم الله
(۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۴۵)anti dajjil نوشته است: [ -> ]آقا سید عزیز قدردانی از مدیران سیاست پاچه خواری است.
به کسی نگی ها ،
انتخاب بهترین کاربر من خودتی گلم .
بین خودمون باشه ...

بسم الله الرحمن الرحیم
وای، من اسم چندتا رو یادم رفته که واقعا نمیشه ننوشت
خانم یاثارالله بخاطر فعالیتهاشون بخصوص تاپیک زیارت جامعه کبیره + دوست عزیزم
خانم نرجس بخاطر فعالیتهای زیادشون بخصوص برای نوشتن در مورد حضرت عباس(علیه السلام) + دوست خوبم

فاطمه خانم، بخاطر تاپیکهای جالب و قابل تاملشان + مثل خواهرم میمونن
تازه مسلمان، که دوباره به جمع ما پیوستند و مطالبشان عمیق و پرمحتواست... + دوست عزیزم
بازم اگه کسی رو فراموش کردم عذر میخوام. واقعا حلال کنید

بسم الله الرّحمن الرّحیم
بسم الله الرّحمن الرّحیم
1- همه مدیران ائم از بازنشسته و شاغل (:دی) .جدن هیچ استثنایی وجود نداره و همشون جزو بهترین ها هستند...
2- دوستان عزیزم تازه مسلمان (به خاطر اطلاعات فوق العاده زیاد و فروتنیه باز هم فوق العاده زیادشون) ، یوسف خان (به خاطر اینکه از اولِ اول خوب بودن و تا آخر هم خوب میمونن...) ، یازهرا(سلام الله علیها) (به خاطر دل پاک و مهربونشون) ، مرغ باغ ملکوت (همه خوبی ها تو وجود ایشون جمع شده

) ، ندا جان (به خاطر خوش اخلاقی ، پست های زیباشون ، و دلسوز بودنشون) ، خانم فدک زهرا (ارسال های دلنشین ، با زبان دل و با مفهوم عمیق) ، خانم سالومه ( کاربر مفید تالار) ، العبد (

) ...
3- آقایان در جستجوی سختی (پشتکار عالی بخصوص در زمینه مباحث مهدوی) ، محمدصدرا (اخلاق و اطلاعات خوب) ، MESSENGER (اخلاق و اطلاعات خوب) ، حسن.س.(ارسال های ایشون فوق العاده منطقیه) ، freewish (به خاطر اعتقاد حقیقی به برقراری اتحاد میان شیعه و سنی...نمیدونم دقت کردید یا نه،هرجای تالار یک کاربر اهل سنت پیداش بشه ایشون بسرعت حضور پیدا می کنند که حقی از کسی ضایع نشه...) ، جناب املشی (تازه وارد اما فعالیت بسیار خوب در تالار) ، جناب جویای حقیقت (ارسال های مفید بخصوص در زمینه ارسال مداحی های منتخب و زیبا)
4- جناب aleerz ، خانم شیدا ، جناب
shafagh_mah و جناب
Absolution بابت ارسال های مفیدشون در تالار و بخصوص تاپیک خنده حلال...همچنین کاربرایی که بخش خبری تالار رو تامین می کنند مثل
علمدار133 ،
علائم ظهور ،
sarallahe73 ...
5- همه بچه هایی که اسمشون اون بالا نیست
امابهترین کاربر تالار کسی نیست جز :کاربر حبیب و همسر محترم ایشون...
کنار اسمشون نوشته که فعالیتشون در تالار 4 دقیقه بوده اما در حقیقت خیلی بیشتر از این زمان در تالار فعالیت کردند...موضوع اینه که بعد از این 4 دقیقه متوجه شدند حوصله نشستن پست کامپیوتر را ندارند.به همین دلیل خیلی وقت ها بنده مطالب تالار رو براشون خوندم و پاسخ های ایشون رو منتقل کردم.
در آخر جا داره از یکی از فعال ترین ، با پشتکار ترین و خلاق ترین های تالار هم تشکر کنم که حضورشون همیشه باعث اتحاد و همبستگی بین اعضای تالار و باعث افزایش اطلاعات عمومی کاربران و از همه مهمتر باعث نزدیک تر شدن رابطه بنده با امام علی(علیه السلام) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شده : جناب come
drink with me
ببخشید پرحرفی کردم شرمنده اگر اسمتون جا موند... یا علی (علیه السلام) مدد
سلام!
الآن اینو بگم همه میان منو می زنین

اما خوب به نظر من همه کاربرها خوب هستند ، منتها هر کدوم یک مدل خوبند ، یکیشون مثل علی آقا در مورد نشر مطالب دینی فعالو موفق اند ، یکیشون مثل havbb جان با نظرات متفاوت بحث رو پیش می برند ، یکیشون با شور و نشاط جوانی مثل فدایی ولایت شور رو تزریف می کنه ، یکیشون مثل مخالفین سایت ما رو در پدافند پیشرفت می دند (البته بعضی هاشون هم خوب نیستند ، اما حضورشون مفیده) ، بعضی هاشون .....
البته اسم ها رو به عنوان نمونه آوردم ، و الآ بیشتری ها رو قبول دارم.
ولی خوب به نظر من ، خوب ترین فرد تالار ، انتقادپذیر ترین و حق پذیر ترینشون هست، که البته نزدیک به معیار تقوی هست.
سلام
خسته نباشید و التماس دعای دارم از همه دوستان
انتخاب کار سختیه ولی سعی میکنم بدون بیطرفی انتخاب کنم
فاطمه خانم
saloomeh
سید ابراهیم
Agha sayyed
منتقم زهرا
دوستان ببخشند چون نمیخوایم خلاف دستور ابتدایی عمل نکنیم 5 همکار گرامی را انتخاب کردم.
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۰:۰۹)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]سلام علیکم
در بین کاربران عزیزانی هستند که نوشتار و کلامشان شیوا ، مطمئن ، مؤدبانه و زیباست و ارسالاتشان در محدوده اخلاق گفتاریست . حداکثر 5 عزیز را انتخاب نمایند .
از همه دوستانی که نشد مطالبشون رو بخونم پوزش میخوام چون میتونستن اونها هم تو این لیست قرار بگیرند.
یا علی
روز عرفه برای همه دعا کنید دست کمی از شبهای قدر نداره ( امام صادق(علیه السلام) فرمود: اگر شخصى گناهکار نتواند در شبهاى با برکت ماه رمضان بویژه شبهاى قدر، خود را معرض نسیم رحمت الهى قرار دهد و آمرزیده شود، او تا سال آینده بخشوده نمىشود مگر اینکه عرفه را درک کند و از امتیازات آن روز بهره گیرد.) صرفا جهت یاد آوری بود
سلام
انتخاب کردن از بین همه این کاربران خوب و ارزشمند تالار، کاری بسیار سخت است ولی:
ابتدا تشکر می کنم از مدیران سابق تالار:
جناب Admirer ، Ramin_Ghn ، oO DaViD Oo و paradise
و با تشکر از:
5 تا واقعا کمه ولی چاره ای نیست:
1-
علی 110: دردم از یار است و درمان نیز هم
2-
پارادایز: آینه صاف و صیقلی
3-
mohamad: داداش صیغه ای مهربون
4-
حسن عزتی: مرام + صفا + قد بلند (طوریکه هرگاه من را در آغوش می گیرد خنده ام می گیرد...

)
5-
بیداری اندیشه: آرام ، متین و منطقی
سلام
چون احترام سادات واجبه اول از این بزرگواران شروع میکنم
سید ابراهیم،Agha sayyed،سید سجاد،meshkat،Hdith،mahdy30na ،بیداری اندیشه ،ثارالله،فاطمه خانوم،نرجس، حسن.س.،
دل خسته، Ramin_Ghn، saloomeh، ELENOR و ....
با آرزوی توفیق روزافزون برای همه ی عزیزان تالار
به نام خدا
با سلام خدمت همه دوستان
همون جمله شديدا تكراري...از بين اين همه نام بردن 5تا خيلي سخته!
ولي واقعا سخته كه اين همه كاربر خوب و بزرگوار باشند و بخواي فقط از 5 تاشون اسم ببري.
به نيابت از همه خوبان تالار ،تشكر فوق العاده دارم از اين كاربران خوب تالار:
1-
علمدار133
دوست بسيار خوبم وسپاس از حضور بسيار خوب و پر رنگشون در تالار
2-
netlog36
هرچند اخيرا خودشون رو در مباحثي خاص محدود كردند ،ولي بسيار موثر و فعالند
3-
مجید املشی
از كاربران بسيار خوبي كه از مطالعه و دسته بندي ارسالاتشان مي آموزم و لذت ميبرم.
4-
saloomeh
از خواهران خوب و سپاس ويژه از ايشون جهت مديريت ارسال ها و مباحث بسيار ارزشمند و موثر در تالار
5-
paradise
دوست خوب و بسيار ارزشمندم كه تاثير بسزايي در بنده داشته اند.
بنظرم بنده از معدود دوستاني بودم كه
فقط از بين كاربران انتخاب داشتم و در مورد مديران حرفي نزدم
يا علي (علیه السلام) مدد است.