شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
کاملا یکطرفه من به دوستان زیر که تو این دو ساله به من لطف داشتند ابراز ارادت می کنم.
mohamad
guided (جناب MAHDI59)
مسافر
و چون خیلی کم می تونم به این تالار سر بزنم بقیه دوستان منو ببخشن.
بسم الله الرحمن الرحیم
تالاری که بعداز دوسال از تاریخ افتتاح محبوبترین موضوعش با استناد به آمار (
ختم هفتگی قرآن) باشد،بهترین کاربران را درخود جای داده است .
التماس دعا
من انتخابی نمی توانم داشته باشم شرمنده!
اما از همه کسانی که در جهت ارتقاء همه جانبه ... کیفی - روحی و حتی مدنی خودشون و دیگران در تلاشند ...
تشکر می کنم .

سلامانتخابی ندارم ولی از
جناب علی 110 تشکر میکنم چون مطالب فوق العاده کاربردی ومهمی رو رو بیان میکنند.واما تبریک میگم به کسی که از نظر خدای منان تو این تالار پیشترین هست و بیشترین اجر رو دریافت میکنن که ایشان یقینا با اخلاص ترین هستند شاید حتی با گذاشتن یک تاپیک
من دیگه توی این تالار نمیام. جناب سید ابراهیم که از بنده تعریف میکنن، نمیگن شاید ظرفیت نداشته باشه؟
از زمانی که خوندم که نوشتن "بسیار دقیق و منضبط" کلی دقتم زیاد شده که ببینم چقدر دقیق و منضبطم.

واقعاً هم خنده داره هم وحشتناک!

خیلی ها نوشتند که همه کاربران همشون بهترین کاربر هستند. منم قبول دارم، اما به نظرم یه نفر هست که بهترتره، و اون کسی نیست جز . . .
جز کسی که لطف کنه یکسری صورت مثبت مثل گل تهیه کنه تا بجای ترولها مورد استفاده قرار بگیره
. من برای اینکه ارادتم رو به ایشون نشون بدم، تمام اعتبارم رو بهشون می دم، و همچنین تا چند صد اعتبار بعدی که بگیرم، اگر بگیرم، قسطی بهشون می دم. البته باید صورتهای ساخت ایشون همه چیز تموم باشه. بالاخره صحبت چند صد واحد اعتباره.

سلام
تولد تولد تولدت مبارك
تولده عيده شما مبارك تولده عيد شما مبارك .
خوب چيه مگه تولده دييگه
راستي دوستاي عزيزم منو يادتون رفت ميدونم كه همتوون اسم منو يادتون رفته
1- نسيم صبا
2- نسيم صبا
3- نسيم صبا
4- نسيم صبا
5- نسيم صبا
ولي دور از شوخي
1- نداي عزيزم
2- محيصا
3- مشكات
4- حلما
5- فاطمه خانم
6-Fateme
7- هدهد
8- Taleb
فمنيسم بازي رو حال كرديد؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
بهترین کاربر کسی است که
بیدار واقعی باشد و اندیشمندانه قلم بزند ؛
نه برای تشویق و کف زدنهای دیگران ،
بلکه برای رضای خدای مهربان .
پس هر کدام از ما که اینچنین است ،
بهترین است .
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و
خدایی .
امتیاز من به:
کاربران محترم:
علی درستکار(اوایل که اومدم تالار چندتا پست خیلی جالب داشتن که همونا باعث استارت من توی زمینه تحقیق و منبع یابی شد)
سوشیانس(اولین شهید تالار..)