شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
می دونم آف تاپیک هست ، اما خوب علی آقا حرف شما خیلی خوب بود.
تا به حال شاید 7-8 تا مبحث بوده ، یکی اومده شبهه گفته ، من باهاش با نرمی برخورد کردم و داشتیم جلو می رفتیم ، به من گفتند شما حرف نزن ، کلا زیر 2 ستاره حق نداره ادامه بده ، بعد هم به چالش رسیده بحث و دعوا شده و مبحث تعطیل شده.
بسم الله الرحمن الرحیم
فرض کن که به تو یک بمب ساعتی وصل کرده اند و تا چند دقیقه دیگر منفجر می شود و تو می میری!
توی تیک تیک صدای شمارش معکوس انفجار، اون موقع که دلت مثل یک گنجشگ میزنه و یاد کسانی می افتی که به تو محبت کردند و داری از اون ها جدا میشی. یاد همه چیزی که باید بذاری و بری و هیچ کس هم نمی تونه برات کاری کنه .
كَلَّا إِذَا بَلَغَتْ التَّرَاقِيَ ﴿۲۶﴾ چنین نیست که انسان می پندارد او ایمان نمی آورد تا هنگامی که جان به گلوگاه او برسد.
وَقِيلَ مَنْ رَاقٍ ﴿۲۷﴾ وگفته شود آیا کسی هست که این بیمار را از مرگ نجات دهد؟!
وظَنَّ أَنَّهُ الْفِرَاقُ ﴿۲۸﴾ وبه جدایی از دنیا یقین پیدا کند
وَالْتَفَّتِ السَّاقُ بِالسَّاقِ ﴿۲۹﴾ وساق پاها از سختی جان دادن به هم بپیچد
إِلَى رَبِّكَ يَوْمَئِذٍ الْمَسَاقُ ﴿۳۰﴾ درآن روز مسیر همه به سوی پروردگارت خواهد بود.
سوره ی قیامت
اون لحظه خدا برات ثابت میشه. وحس میکنی با تمام وجود عجز و نیاز و ذلت خودت رو. همون موقع که دلت از محبت های دروغین این طرف (دنیا) محروم شده و از طرفی محبت صاحب آن طرف (آخرت) رو هم کسب نکرده!!!!!
اون وقت اقرار می کنی که بهترین کار برای تو عبادت و پیروی از خط مشی مستقیم آفریننده ات بوده.
ایشون اصلاً آفریدگار رو قبول ندارند که بخواهد هدفش را بحث کند
ابتدا باید دلایلشون در اثبات عدم وجود خدا رو مطرح کنند تا بعد بحث رو پی بگیریم
سلام
بنده دوباره جوابم رو می نویسم
ما یک روبات می سازیم (اون هم سازنده واقعیش ما نیستیم ، فقط یک سری مواد رو با هم ترکیب کردیم) ، انتظار داریم تمام در خدمت ما باشه و اوامر ما رو انجام بده ، اگر به ما خدمت نکنه اون رو طاغی و فرمان نابردار می دونیم و لایق از بین رفتن ، اون وقت یک نفر اومده تمام زندگی ما رو به ما داده ، می گه یک مدت کوتاه (100سال ، 200 سال ، نهایت 2000 سال) روزی از 24 ساعت ، چند ساعتش من رو عبادت کن (که فوایدش عاید خود ما میشه)، بعد تا ابد برو فقط و فقط عشق و حال کن و هر کار دلت می خواد انجام بده ، باز هم بهش خرده می گیریم.
جناب بیداری 12 صحبتهایی مثل صحبتهای شما رو زیاد شنیدم....
از کجا میدونین اون لحظه بهم ثابت میشه؟ بر اساس عقاید خودتون الان منو نصیحت کردین.
جناب دلخسته ضمن ارزوی ارتقای ستاره برای شما.....
روبات رو ساختیم برای پیشرفت و راحت تر شدن کار خودمون(پس نافرمانی=نابودی)..... خدا مارو برای راحت تر شدن کار خودش افریده که میگه (نافرمانی=نابودی) ضمنا کوچیک کردن خودمون به نفع خدمون هست از اون حرفهای باحال بود.
جناب علی 110
دلایلی که تو تاپیک قطع انگشت گفتم رو به دوباره میگم حساب کنید......(تو اون تاپیک هم گفتم مثل اینکه بحث با شما سخت خواهد بود.....اما افرادی مثل شما رو زیاد تو کلاسمون داریم البته سنشون به شما نمیخوره ولی صحبتهاتون از همین ابتدا مثل هم هست) بحث خدا رو همینجا انجام بدین
خدا گفته بشر عقل داره و میتونه خودش خوب رو از بد تشخیص بده......
بعد خودش برای ما قوانین میفرسته و میگه این راه! بعد میگه از این راه بری بیرون راه بدیه و تهش ........
کو عقلی که خدا ازش میگفت اینجا!
یا عقل داریم یا نداریم و اگه عقل داریم پس خودمون میتونیم بفهمیم چی خوبه و چی بده!خودمون میتونیم تشخیص بدیم که عبادت کنیم یا نه و اگه عقل نداریم هم چرا گفته عقل دارین؟
دلیل دوم هم دارم میبینم بنده هایی که بهش اعتقاد دارن..... و همینطور اونهایی که بهش اعتقاد ندارن....
دلیل سوم تبعیضی که بین مخلوقاتش گذاشته......
دلایل بیشتری هم میتونه داشته باشه ولی همین سه تا بس بود برای من...... و دیگه دنبال بقیه اش نرفتم.
سلام
نه بابا همین قدرش هم مسئولیت داره، ان شاء الله در نزد خدا ستاره هامون زیاد شه.
ببینید ، در نوشته خودم هم گفته بودم ، عبادت برای عابد فواید داره ، نه معبود.مثال روبات رو هم صرفا آوردم برای این که ببینید ما کار شاقی نمی کنیم برای خدا با عبادت کردنمون!
اما چرا عبادت باعث پیشرفت عابد میشه ؟ چون عبادت در اصل نزدیک شدن به خدا است (منظور نزدیکی در بعد و .... نیست ، منظور نزدیکی معنوی اهست).باز هم مثال روبات رو می آرم ، یک روبات برای چی خلق می شه؟ چه روباتی رو می شه روبات پیشرفته تری دونست؟خوب معلومه ، روباتی که به خالقش شبیه تر باشه.البته این مثال بود ، و ما هر کار هم بکنیم شبیه خالق نمی شیم ، و شباهت ما از نوع دیگری هست (مثلا خالق می گه کن ، فیکون ، ما هم به این مقام برسیم) پس یک عابد ، یا بهتر بگم مخلوق ، زمانی دارای رشد می شه که به خالق شبیه بشه (مثلا بگه کن ، پس اون عمل اجرا بشه) و بهترین راه شباهت هم عبادت هست.و چرا ما خلق شدیم تا عبادت کنیم (به خالق نزدیک بشیم) ؟ چون هیچ حکیمی موجودی رو خلق نمی کنی که رشد نکنه ، پس ما خلق شدیم تا رشد کنیم ، و برای رشد باید به خالق نزدیک بشیم ، و برای نزدیکی باید عبادت کنیم.
خدمت ناظر سخت گیر (علی آقا) بگم که منظور بنده از شباهت شباهت ظاهری یا حتی باطنی نیست ، همون طور که گفتم شباهت در مصادیقی مث "کن فیکون" و امثالهم هست.
مثال روبات کاملا متناقض هست......
روبات رو برای خدمت به خودمون افریدیم و باید ازش تقاضا داشته باشیم که برای رفاه ما کار کنه....
خدا ما رو برای خدمت به خودش افریده؟ پس نیاز به ما داره و این دلیل بر نیازمند بودن خدا....
حالا شما هی بگو عبادت به نفع عابده....... من درک نمیکنم نیازمندی رو در بالا و به نفع خودمون بودن رو در عبادت....
حرفهاتون با هم نمیخونه
برای من اثبات کنید که چرا خدا وجود ندارد
ابتدا دلایلتون رو بفرماید
بعد مفصل به نقد تک تک جملاتتون خواهیم پرداخت به لطف خدا
اما در مورد استدالالهای باطل و بی پایه ی شما در مورد نیازمند بودن خدا که از دلیل امر کردنش به عبادت استنتاج کرده اید!
بسیار ساده است و با کمترین میزان ضریب هوشی هر کس میفهمد که انسان خودش نیازمند خورشید است و اگر برود در جایی که نور خورشید وجود دارد خودش بهره مند شده و اگر خود رو از نور خورشید محروم کنه خودش ضرر کرده نه خورشید
در مورد عقل مفصل باهم بحث خواهیم کرد و ابطال تک تک جملاتتون رو اثبات خواهم کرد به لطف خدا
اما فعلاً منتظر دلایل اثبات عدم وجود خدا از طرف شما هستم
گفتم که مثال روبات صرفا جهت تنویر این بود که بدونید حتی اگر عبادت ما فایده ای برامون نمی داشتم ، باز هم کار باطلی نبود.
براتون مثال می زنم دوباره.
شما معلم یک کلاس هستید ، به شاگردانتون تمرین می دید انجام بدن ، تمرین شاگردان برای شما سودی داره؟ معلومه که نداره ، اما برای خودشون سود داره ، اون وقت اون شاگردان به شما ته دلشون می گن این عجب آدمی هست ، دائم به ما مشق می گه و .... ، چرا؟ چون در حد معلم نیستند و متوجه نیازشون نمیشن.ما هم مثل اون شاگردها نیازمند مشق هستیم ، و مشق ما هم عبادته ، حالا این که چرا عبادت باعث رشد ما است ، خود خدا خوب می دونه.حتی شاید شاگرد بگه معلم ما چه نیازی به مشق نوشتن ما داره؟
البته بگم که این ها مثال هستند و خدای نکرده نسبت خدا به ما دراین شکل نیست.
البته جواب کامل تر همونی هست که گفتم ، ما راهی جز عبادت خالق نداریم و عبودیت، یعنی از مخلوق غیر از این کار مفیدی بر نمی آد! مثل مثال خورشید که زدند.گیاه راهی جز خم کردن برگهاش به سمت خورشید نداره.
گفتم که؟؟؟؟ پستهای قبلی رو بخونین...
دلیل عبادت شاید برای خودتون قابل قبول باشه.....
خورشید ماده هست و خودش هر روز داره در میاد یه روز در نیاد تا بعدا ببینم بهش نیاز دارم یا نه....