تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا هدف آفرینش انسان، عبادت است؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
مثالی صریح زدم در ابطال استدلال شما
همانطور که استفاده از نور خورشید نیاز ما است و هیچ نفعی برای خورشید ندارد
عبادت خدا هم نیاز ما است و هیچ نفعی برای خداوند ندارد
و من همچنان منتظر دلایل شما در اثبات عدم وجود خدا هستم
ببینید دوست خوبم
بر عکس بعضی ادیان تحریف شده ، ما انسان ها ، لحظه به لحظه وابسته به الله هستیم ، یا بهتره بگیم از نو خلق می شیم ، اگر نور الله نباشه ،توجه الله نباشه ، ما از بین می ریم. همین طور توجه الله باعث رشد ما می شه ، گفتم مثل مثال گل و نور می مونه (که خدا بری از این هست) ، گل ناچاره به سمت خورشید بره ، چون منبع دیگر انرژی براش وجود نداره ، عابد هم دنبال معبود می ره ، چون معبود دیگه ای وجود نداره ، و تنها راه رشدش هم دستیابی به توجه معبود هست/
من منتظر دلایل شما در اثبات عدم وجود خدا هستم

(۲۸/مهر/۹۱ ۲۱:۰۸)Castiel نوشته است: [ -> ]خورشید ماده هست و خودش هر روز داره در میاد یه روز در نیاد تا بعدا ببینم بهش نیاز دارم یا نه....

شما به عنوان کسی که گفتید موافق عقاید ماتریالیستها هستید چه طور از این اطلاع حداقلی بی بهره اید که حیات مادی در کره زمین وابسته به خورشید است؟
از دید شما کافر هستم چون خدا رو قبول دارید....
نوع حرف زدنتون هم اشناست خوشبختانه و قبلا دوستان هم دین شما در کلاس بدتر از اینها گفتن شما هم ادامه بدین......
جالبه مسیحی ها که دینشون رو دین خشونت میدونین ارام و با عطوفت حرف میزنن.....
شاید هم از حضور یه مخالف با عقیدتون دارین رنجج میبرین که اگه اینطوره بفرمایین تا همین الان این تالار رو ترک کنم و دیگه نیام...
سه مورد مثال زدما.......

برادر 110
گفته ی شماSadنه خود شما جزیی از عقایدتون هست)
خداوند عادل است......
نقض:ناعدالتی که در تمام دنیا هست و زمانی که از امثال شما سراغ عدالت خدا رو میگیری میگن داره وقت میده و وقتی یه بلایی سر یکی میاد میگین خدا بالاخره عذاب کرد...... استدلال جالبیه.....
تبعیضش بین زن و مرد از نظر دیه ی نابرابر .......
دلیلشم میگن مرد ستون تولیده!!!!
هردو انسان هستن یا نه؟ یا زن رو ادم حساب نمیکنین؟ اختیار زن رو هم که کلا دادین دست شوهر..... اختیار زن پر!
خدا گفته بشر عقل داره و میتونه خودش خوب رو از بد تشخیص بده......
بعد خودش برای ما قوانین میفرسته و میگه این راه! بعد میگه از این راه بری بیرون راه بدیه و تهش ........
کو عقلی که خدا ازش میگفت اینجا!
یا عقل داریم یا نداریم و اگه عقل داریم پس خودمون میتونیم بفهمیم چی خوبه و چی بده!خودمون میتونیم تشخیص بدیم که عبادت کنیم یا نه و اگه عقل نداریم هم چرا گفته عقل دارین؟
دلیل دوم هم دارم میبینم بنده هایی که بهش اعتقاد دارن..... و همینطور اونهایی که بهش اعتقاد ندارن....
دلیل سوم تبعیضی که بین مخلوقاتش گذاشته......

دلایل بیشتری هم میتونه داشته باشه ولی همین سه تا بس بود برای من...... و دیگه دنبال بقیه اش نرفتم.

گفتین که ما باید بریم جایی که نور خورشید برسه بهمون درحالی که من نشستم و خورشید خودش داره میاد......
من نرفتم خرش رو بچسبم بگم جون هرکی دوست داری بتاب......
برو از خورشید بپرس چرا میتابی.......
حالا بعدا ثابت شده که خورشید فایده داره و بشر کلی ذوق کرده و از روی این ذوق اومده خالق افریده براش.....
با این فرق که قبلا هر پدیده ای افریده داشت حالا یه افریده صاحب همه شده....
اگه اونها وجود نداشتن این یه دونه هم میتونه وجود نداشته باشه.....
اگه این یه دونه هست اون چندتا میتونه باشن و نقض حرف یگانگی.....
ضمنا لطف کنید با تعصب دینی خودتون جواب ندید.......چون حوصله ی بحث کردن با تعصب رو ندارم.....

نگفتم همه شو قبول دارم......
نظریه ی تکامل رو قبول دارم تا اونجایی که ازش اطلاع دارم ولی نظریه ی وابستگی جهان فقط یه نظریه هست....
گفتم تا به حال نشده خورشید روزی در نیاد که ببینم جهان بهش نیاز داره یا نه.....
بنده از شما یک درخواست بسیار ساده کردم
گفتم ابتدا شما این رو بگید
به لطف خدا تک تک جملاتتون پاسخ دارد
ابتدا شما بفرماید که با چه دلایلی اثبات میکنید که خدا وجود ندارد
سوال ساده ای است

در ضمن باز هم بسیار ساده توضیح دادم
شما گفتید اینکه ما باید عبادت کنیم نیاز خدا رو میرسونه
آیا این که باید شما نسخه پزشک رو رعایت کنید نیاز پزشک هست؟
و من همچنان منتظر پاسخ یک سوال ساده از شما هستم

به چه علت شما اثبات میکنید که خدا وجود ندارد؟

(۲۸/مهر/۹۱ ۲۱:۲۷)Castiel نوشته است: [ -> ]گفتم تا به حال نشده خورشید روزی در نیاد که ببینم جهان بهش نیاز داره یا نه.....
بسیار بسیار ساده است
حیات مادی نیاز به انرژی داره
منبع تمام انرژی های روی زمین مستقیم و غیر مستقیم از خورشید است
ببینین آقای
Castiel

جناب علی آقا ممکنه بعضی وقتها کمی برخوردشون ... باشه اما حرفشون حق هست. شما الان دارین درباره جزئیات دینی صحبت می کنین در حالیکه اساس این دین بر خداباوری و عبودیت استوار هست. البته مسائلی که مطرح کردین اینقدر جواب داده شده و بحث شده که.... اما مهمترین مسئله قبل از پرداختن به جزئیات حل مسئله اساسی و کلی هست.

ما هم زیاد با امثال تفکرات شما در فضای مجازی و واقعی صحبت کردیم. متاسفانه بی خداها فقط بر اساس ظن و گمان میگن خدایی وجود نداره در حالیکه در نهایت ناباوری تمام پدیده ها رو تصادفی می دونن.

به قول شهید چمران در کتابش می گفت ما خداباوران اگر میگیم خداوندی هست براش کلی دلیل هم ارائه میدیم اما تمام بیخداها بدون استثنا اصلا دلیل ارائه نمیدن و فقط بر اساس حدس و گمان صحبت می کنن.

اگر کسی بخواد ثابت کنه در شهری ماشین قرمز رنگی وجود داره اگر یه نمونه پیدا کنه قضیه حل شده و اثبات شده هست اما اگر کسی ادعا کنه در این شهر هیچ ماشین قرمز رنگی نیست نمی تونه ثابتش کنه مگر اینکه تمام کوچه ها و خونه های شهر رو بگرده و بفهمه یه دونه ماشین هم نیست اما چون نمی تونه از روی حدس و گمان و .... میگه هیچ ماشین قرمز رنگی در شهر نیست.

صحبت علی آقا اینه شما از کجا فهمیدین که خدایی نیست؟ آیا تمام جهان رو گشتین؟ از کجا می دونین خدا وجود نداره؟ دلایل اثبات نبودن خدا رو بگین.
و ما همچنان منتظر ارائه ی استدلالهای شما در اثبات عدم وجود خدا هستیم
Dodgy
Castiel:

نقل قول:از دید شما کافر هستم چون خدا رو قبول دارید....

و:

نقل قول:خداوند عادل است......
نقض:ناعدالتی که در تمام دنیا هست و زمانی که از امثال شما سراغ عدالت خدا رو میگیری میگن داره وقت میده و وقتی یه بلایی سر یکی میاد میگین خدا بالاخره عذاب کرد...... استدلال جالبیه.....
تبعیضش بین زن و مرد از نظر دیه ی نابرابر .......
دلیلشم میگن مرد ستون تولیده!!!!
هردو انسان هستن یا نه؟ یا زن رو ادم حساب نمیکنین؟ اختیار زن رو هم که کلا دادین دست شوهر..... اختیار زن پر!
خدا گفته بشر عقل داره و میتونه خودش خوب رو از بد تشخیص بده......
بعد خودش برای ما قوانین میفرسته و میگه این راه! بعد میگه از این راه بری بیرون راه بدیه و تهش ........
کو عقلی که خدا ازش میگفت اینجا!
یا عقل داریم یا نداریم و اگه عقل داریم پس خودمون میتونیم بفهمیم چی خوبه و چی بده!خودمون میتونیم تشخیص بدیم که عبادت کنیم یا نه و اگه عقل نداریم هم چرا گفته عقل دارین؟
دلیل دوم هم دارم میبینم بنده هایی که بهش اعتقاد دارن..... و همینطور اونهایی که بهش اعتقاد ندارن....
دلیل سوم تبعیضی که بین مخلوقاتش گذاشته......

که پاسخ داده شده:

نقل قول:شما الان دارین درباره جزئیات دینی صحبت می کنین در حالیکه اساس این دین بر خداباوری و عبودیت استوار هست.

و اصرار شده:

نقل قول:
من منتظر دلایل شما در اثبات عدم وجود خدا هستم

دارم درباره ی جزییات دین خودتوون صحبت میکنم تا براتون ثابت کنم که خدا نیست ولی دوستان عجله ی وافر دارن....

حالا بعدا ثابت شده که خورشید فایده داره و بشر کلی ذوق کرده و از روی این ذوق اومده خالق افریده براش.....
با این فرق که قبلا هر پدیده ای افریده داشت حالا یه افریده صاحب همه شده....
اگه اونها وجود نداشتن این یه دونه هم میتونه وجود نداشته باشه.....
اگه این یه دونه هست اون چندتا میتونه باشن و نقض حرف یگانگی.....

ثابت کن خدا فقط یه دونه هست.....
اگه نمیتونی ثابت کنی فقط یه دونست منم میگم اصلا نیست!
ضمنا بی عدالتی و ممکن بودن تو کل دنیا رو دیدم و میگم نیست.....

خدا نیست اگه بود چند دهزار سال شما منتظر یه نفر ازش نبودین........
خدا نیست چون اگه بود کشورهایی که دارن میپرستننش الان تو اوضاع پنالتی زدن با خودشون نبودن!
یه نگاه به کشورهای با خدا بندازین بعد یه نگاه به کشورهای خدا دار!
کدوم بالاتره؟
کدوم قدرتمند تره؟
این دلایل من برای قبول نکردن وجود خدا هست حالا شما قبول ندارین به من چه؟
بابا اقا علی من ربات ناسا نیستم که فوری از جواب با خبر بشم و جواب بدم

ضمنا دلیل محکمتر دیدن افراد خدا پرست هست که میبینم وباهاشون صحبت میکنم واقعا وجود خدا رو حس میکنم!
از همون اول روز با دیدنشون تا اخر شب ادم ساخته میشه مخصوصا که زیاد هم هستن

خدا گفته عقل بشر کامله رو فقط در اسلام نگفته و مسیحی ها هم به این امر کلی اعتقاد دارن....
یکیشون رو مدتی باهاش دوست بودم.......
پس امر عقل بشر جزییات اسلام نیست به گمانم.......
یا هست و اون مسیحیه داره از دین شما کپی میزنه به اسم دین خودش...
ببینید
من روی جزء جزء جملات شما با شما صحبت خواهم کرد و اثبات ابطال تک تک آنها را به لطف خدا تقدیم خواهم کرد
از شما یک خواهش کوچک کردم
گفتم دلایل خود رو برای اثبات عدم وجود خدا مطرح بفرماید

شما رابطه عدل خدا و اختیار انسان رو میدونی چیه؟
ببینید در ابطال اینکه دستور به عبادت نشان نیاز خدا هست
خیلی ساده
هر گاه جاهلی به حرف عالمی گوش میده
مانند بیماری که به حرف پزشک گوش میده
اینجا این حرف شنوی فقط نفعش به جاهل میرسه و عالم نیازی نداره
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع