از دید شما کافر هستم چون خدا رو قبول دارید....
نوع حرف زدنتون هم اشناست خوشبختانه و قبلا دوستان هم دین شما در کلاس بدتر از اینها گفتن شما هم ادامه بدین......
جالبه مسیحی ها که دینشون رو دین خشونت میدونین ارام و با عطوفت حرف میزنن.....
شاید هم از حضور یه مخالف با عقیدتون دارین رنجج میبرین که اگه اینطوره بفرمایین تا همین الان این تالار رو ترک کنم و دیگه نیام...
سه مورد مثال زدما.......
برادر 110
گفته ی شما

نه خود شما جزیی از عقایدتون هست)
خداوند عادل است......
نقض:ناعدالتی که در تمام دنیا هست و زمانی که از امثال شما سراغ عدالت خدا رو میگیری میگن داره وقت میده و وقتی یه بلایی سر یکی میاد میگین خدا بالاخره عذاب کرد...... استدلال جالبیه.....
تبعیضش بین زن و مرد از نظر دیه ی نابرابر .......
دلیلشم میگن مرد ستون تولیده!!!!
هردو انسان هستن یا نه؟ یا زن رو ادم حساب نمیکنین؟ اختیار زن رو هم که کلا دادین دست شوهر..... اختیار زن پر!
خدا گفته بشر عقل داره و میتونه خودش خوب رو از بد تشخیص بده......
بعد خودش برای ما قوانین میفرسته و میگه این راه! بعد میگه از این راه بری بیرون راه بدیه و تهش ........
کو عقلی که خدا ازش میگفت اینجا!
یا عقل داریم یا نداریم و اگه عقل داریم پس خودمون میتونیم بفهمیم چی خوبه و چی بده!خودمون میتونیم تشخیص بدیم که عبادت کنیم یا نه و اگه عقل نداریم هم چرا گفته عقل دارین؟
دلیل دوم هم دارم میبینم بنده هایی که بهش اعتقاد دارن..... و همینطور اونهایی که بهش اعتقاد ندارن....
دلیل سوم تبعیضی که بین مخلوقاتش گذاشته......
دلایل بیشتری هم میتونه داشته باشه ولی همین سه تا بس بود برای من...... و دیگه دنبال بقیه اش نرفتم.
گفتین که ما باید بریم جایی که نور خورشید برسه بهمون درحالی که من نشستم و خورشید خودش داره میاد......
من نرفتم خرش رو بچسبم بگم جون هرکی دوست داری بتاب......
برو از خورشید بپرس چرا میتابی.......
حالا بعدا ثابت شده که خورشید فایده داره و بشر کلی ذوق کرده و از روی این ذوق اومده خالق افریده براش.....
با این فرق که قبلا هر پدیده ای افریده داشت حالا یه افریده صاحب همه شده....
اگه اونها وجود نداشتن این یه دونه هم میتونه وجود نداشته باشه.....
اگه این یه دونه هست اون چندتا میتونه باشن و نقض حرف یگانگی.....
ضمنا لطف کنید با تعصب دینی خودتون جواب ندید.......چون حوصله ی بحث کردن با تعصب رو ندارم.....
نگفتم همه شو قبول دارم......
نظریه ی تکامل رو قبول دارم تا اونجایی که ازش اطلاع دارم ولی نظریه ی وابستگی جهان فقط یه نظریه هست....
گفتم تا به حال نشده خورشید روزی در نیاد که ببینم جهان بهش نیاز داره یا نه.....