(۲۸/مهر/۹۱ ۱۸:۲۰)mhklord نوشته است: [ -> ]بچه ها به نماد تک چشم تو عکس که دقت میکنید ! { البته شاید اتفاقی باشه یا ....!! }
ای بابا شما ها چرا هر تک چشمی که می بینید برداشت غلط می کنید. این عکس چهره کامل رو نشون میده!!! نمیدونم کجاش تک چشم دیدید؟؟؟
سلام
1- از اسم تاپیک میشود به قضاوت یک طرفه و خیلی افراطی پی برد: سیروان خسروی با انریکه میخواند!! تازه خبر بعلاوه تصویر
2- این با هم خواندن را برای من تفسیر کنید. اگر قراره مث پیت بول و جنیفر لوپز با هم بخونن (که غیر ممکنه انریکه همچین اشتباهی بکنه) بحثش جداست. اما اگه فقط یه ریمیکس آهنگه که هیچ (تاکید میکنم : هیچ) ایرادی نداره. نه شرعی نه قانونی.
3- هیچ چیز داغ و یا عجیبی در این جریان وجود نداره. قبلا محسن یگانه هم آهنگ دسپینا وندی رو استفاده کرده بود. الکی هرچیزی رو سوژه نکنید. یاعلی.
سلام به همه بچه حزب الهی های دوس داشتنی واقا حظور گرم شما تو این سایت به ادم روحیه خوبی میده...
من خیلی وقته تو این سایت عضوم اما این اولین تایپک منه
در این مورد باید بهتون بگم این کار سیروان منو یاد حرفای اقای دکتر عباسی میندازه. به نظر من ما نباید به این فکر کنیم کارش کار گناهی بوده یا نه . به این باید فکر کنیم احتمال داره این قضیه داستان گلشیفته فراهانی بشه

نقل قول:وظیفه رسانه خبری ظهور 12 و کسانی که این خبر ها رو پخش میکنند، اینست که طبق گفته مقام معظم رهبری فرهنگ خودشان را غنی کنند
مطالعه اتون رو بیشتر کنید
نقل قول:اگر شما شیعه هستی پس من اصلا دوست ندارم شیعه باشم.......
پس لطفا از آبروی دین مایه نگذارید که خیلی برایتان گران تمام می شود.!!
ولله شمایی که دینتون رو بر اساس افراد سنجش میکنید به نظر شخصی بنده بهتره یه تجدید نظری تو افکار و عقایدتون داشته باشید !
به نظر من نباید زیاد گنده کرد قضیییه رو
اگر بزرگ بشه الکی میشه یه نماد و یک اسطوره برای رسانه های اون وری که بعدا ازش سوء استفاده کنند
ولی در حد یک خبر باید بررسی بشه ولی بررسی بیش از حد همون چیزی که از ما میخواند
نظر شخصی من اینه
من که میگم سیروان فقط خواسته از انریکه بعنوان یه نردبون استفاده کنه و توی جهان مطرح بشه!
حالا باید بشینیم و ببینیم بعدش چی میشه
البته همکاری با همچین آدم کثیفی درست نیست من هم اینو قبول دارم و به شخصه به عنوان یکی که از موسیقی کمی میدونه و سرش میشه میگم که از این خواننده متنفرم آهنگ هاش همه چرت و پرته و حتی توی شعراش هم اخلاقیات رو زیر پا میذاره
اخیرا هم یه آهنگ خوند که اسم ترانه اش هم ... و توی ویدئوش... ای بابا!
من که یه بار خواستم ببینم نصفش نرسیده بستم و دیگه نگاه نکردم... ببین جوری بود که توی شبکه های ماهواره ای ایرانی هم که پخشش کردن کلی سانسور شده بود
خیلی آدم کثیفیه این انریکه
خیلی کثیفیه
امیدوارم سیروان از لحاظ اخلاقی قبولش نداشته باشه و این همکاری ادامه نداشته باشه!
سیروان خسروی خیلی حیفه...