(۲/آبان/۹۱ ۲۲:۴۹)Absolution نوشته است: [ -> ]سلام
خدمت آقا مهدی
23- تا حالا دعوا کردین؟ کتک خوردید یا زدید طرف رو ... ؟
24- به نظرتون مصلحت خوبه یا بد؟
25- ایران ، اسلامی هست یا خیر؟
26- سیاست منعی و حذفی به نتیجه میرسد؟
27- سینما ایران چه چیزی کم دارد؟
28- بیشتر چه سبک ایی از موسیقی گوش می دهید؟
29- اولین احساس
الف- فرهنگ
ب- ناچارا
پ- مدیریت
ت- اخبار
ث- ماهواره
ج- فرار مغزها
چ- فیزیک
ح- مبصر
خ- ++c
30- نظرتون درباره ی فرار مغزها ( نخبگان ) چیست؟
مراعات کردما
سلام آقا محمود
23- سالهاست دعوا نکردم ولی دبستان و راهنمایی که حتما کمی تا قسمتی دعوا کردم

هم زدم هم خوردم هم مساوی
24- مصلحت متضاد کلمه مفسدت است. مصلح می آید تا مفسد را نبود کند و صلاح را به جای فساد برقرار کند
25- مسئولان حکومتی و بسیاری از ملت ایران تسلیم الله هستند پس اسلامی است. اینکه اشکالاتی وجود دارد، اصل اسلامی بودن را از بین نمی رود بلکه هر چقدر دقیقتر مشکلات را ببینید، فاصله تا کمال مشخص می شود!
هیچکس ادعا نکرده که جمهوری اسلامی، در سطح کمال است. پس آنوقت حکومت جهانی عدل بی معنا میشد
اصلا سوال اصلی اینست که با این جهان پر از جنگ و جهل و بی فرهنگی، ایران می تواند به عنوان یک جزیره جدا عمل کند و به کمال برسد؟
26- بستگی داره. در نقاط و مسائل حساس واقعا چاره ای نیست. در مسائل با اهمیت پایینتر باید مدارا کرد
27- سینمای ایران به نظر می رسد نیاز به تغییر نسل دارد ولی متاسفانه افراد متدین و مذهبی احساس وظیفه نمی کنند و به سمت آن نمی روند
ملک سلیمان در همین اوضاع ساخته شده
بسیاری از فیلمهای مرتبط با دفاع مقدس در همین فضا ساخته شده و اگر اینها نبودن دید نسل ما خیلی به این مقوله مبهم بود
طلا و مس در همین فضا ساخته شده
پس به نظرم مشکل اصلی بدنه است که فیلمهای مشکل دار زیاد می بینیم
28- قبلا بیشتر گوش میدادم ولی الان خیلی کم شده. بیشتر کلاسیک یا OST .... از صدای برخی خوانندگان مثل محمد اصفهانی هم خوشم میاد. یا عصار
29-
الف- وظیفه
ب- حتما
پ- حکمت و قاطعیت
ت- لحظه ای
ث- می فرستیم فضا
ج- هم تهدید و هم فرصت
چ- نحوه کارکرد اجزای عالم خلقت
ح- بدها
خ- کامپایلر
30- هم تهدیده هم فرصت...... شما فرض کن یک نخبه الان حین تحصیل یا فارغ التحصیل واقعا فضای خوبی برای فعالیتش مهیا نیست و ظرفیتش بیش از اینهاست
خوب اگر بره در دانشگاهی ارزشمند و بزرگ و به مرزهای علمی برسه و حتی افتخار آفرین بشه. تا همینجاش هم برای ما افتخار آمیزه
حالا اگر این شخص بعد از تحصیلات عالیه یا افتخار آفرینیها بیاید و کشور خود را به مرزهای علمی برساند که عالی است (که بسیاری این کار را کرده اند)
حال اگر این شخص خود از نظر دینی و فرهنگی قبل از خروج از کشور مستحکم بوده باشد، می تواند به عنوان یک سفیر دینی از ایران هم محسوب شود که این دیگر خیلی آرمانی است
ولی از طرفی هم رفتن کسی که الان واقعا براش فضا مهیاست به ضرر کشور است
یا افرادی که می روند و در یک دانشگاه سطح پایینتر از دانشگاههای داخلی تحصیل می کنند هم باز به ضرر کشور است
ممنون
(۲/آبان/۹۱ ۲۲:۵۷)Hadith نوشته است: [ -> ]1-اگر فقط یک ماه تا پایان عمرتون باقی مونده باشه (البته ان شاءالله 120 سال زنده باشید)،در این یک ماه چه کارهائی می کنید؟
2-در برخورد با ادمها،اولین چیزی که برای شما مهم هست،چیه؟
(مثلاً اولین سوالی که برای ارزیابیش می پرسید چه سوالیه؟)
سلام
1- کار خاصی ندارم

تالار رو تحویل یکی از دوستان میدم و از همه حلالیت می خوام
از دوستان و فامیل هم همینطور
اگر حالم مساعد بود دوست دارم سفر زیارتی برم، شاید شفا گرفتم

همین دیگه... به نماز و دعا می پردازم.....
2- خوب من بر خلاف تالار، تا کسی رو نشناسم خیلی چیزی نمیگم تا کم کم خودش خودشو رونمایی کنه
اینجا وظیفه دارم که حرف بزنم

فکر.........
شاید اگر احساس کنم لازمه بحثی با کسی داشته باشم شغلش رو می پرسم