۲۹/مهر/۹۱, ۱۵:۱۰
یک تذکر کوتاه: پاسخهایی که میدم صرفا نظر و عقیده شخص من هست و از جانب تیم مدیریتی نیست
اختلافات جزئی که مسلما همیشه هست. ممکنه در این پست برخی سخنان من با برخی دیدگاههای برخی دیگر از دوستان اختلاف اساسی هم داشته باشه

سلام
1- دیدم بحثهایی در مورد مستند ظهور و مباحث پیرامون اون وجود داره که اصلا در ظرفیت یک وبلاگ نیست. گفتم برای بحث و تبادل نظر چه جایی بهتر از فروم(تالار)
2- در مورد نام: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-90...l#pid60926
3- من از سال 2000 یا 2001 وارد فضای اینترنت شدم. فکر کنم در یاهو اولین بار ثبت نام کردم و چون mahdi و mahdy و mahdi 2001 و mahdy2001 همه اشغال بودن، نام کاربریم شد این
اوایل در قسمت religion یاهو مسنجر با مذاهب مختلف بحث می کردم(سالش دقیق یادم نیست)
بعد هم هر جا که شد. بیشتر در انجمن های گفتگو و .... بالاترین و ....
4- واقعا خیلی متغیره.... یه روزهایی اصلا فرصت نمیکردم سر بزنم. مخصوصا در دوران امتحانات
یه روزهایی نهایتا 1 ساعت
یه روزهایی هم شاید نزدیک 10 ساعت. مخصوصا روزهایی که داریم تغییرات مهمی در تالار میدیم
5- برخی رو دیدم و برخی رو توفیق نداشتم
6- آینده تالار به حال ما بستگی داره. اگر حال رو بتونم و بتونیم اصلاح کنیم تا رضایت نسبی وجود داشته باشه، قطعا آینده روشنه
در کل ما تسلیم قضا و قدر الهی هستیم
7- کاربران اغلب خوب هستن. خوب برخی اوایل با فضا آشنایی ندارن که کم کم آشنا میشن
احساس میکنم قلیلی از کاربران هستن که هنوز دنبال این هستن که کسی بهشون دستور بده تا کاری بکنن. اما بیداری اندیشه دنبال تربیت سرباز و فرمانبر نیست. دنبال تربیت افسر باهوش و توانمنده که خودش بره دیگران رو بیدار کنه
8- چشم انداز من بیدار کردن همه انسانهای جهان و آماده کردن آنها برای جهان مهدوی است (به تعریف چشم انداز رجوع کنید)
9- باید مسیر تعریف بشه
منظور از مسیر چیه؟
تالار یک موجود زنده است زیرا تمام ارکان محتوایی آن موجود زنده هستند. پس ظاهرا و باطنا هر آن در حال تغییرات جزئی و کلی است
شما که گوش نمیدی به خواهش ما
من فرار نمیکنم به خدا .... کمتر بپرسید دست ما توان تایپ داشته باشد
سلام بر برادر گرامی
1- خدا وکیلی این سوال
با اطمینان 99 درصد میگم که هیچ جا در اینترنت پاسخ این سوال رو ندادم یا مجبور شدم که خالی ببندم
2- دانشگاه آزاد قزوین
3- فعلا به هیچ وجه
4- پول که در این جور راهها اصلا ارزش اشاره نداره
5- خیر تا الان هیچ مشورتی با شخص من نشده
اگر میشد تنها میگفتم به این شرط خوبه که چیز جدید و بدیعی ارائه بدید نه صرفا کپی کنید
6-قوانین و اطلاعیه های تالار
7- من چنین درصدی رو نمی بینم. سعی می کنیم کارها توافقی باشه ولی من دوست دارم که نظر ایشون اعمال بشه تا نظر من
8- بسیاری از تصمیم گیری ها جمعی است و شخصی نیست. اما خوب سلایق گوناگون است و در نهایت باید تصمیم گرفته شود
اگر هم جایی رویه اشتباهی دیده شود دیگر نظرسنجی معنا ندارد!!!
9- در سوال 3 پاسخ قبلی توضیح دادم
10- بعید می دانم برنامه ای بزرگتر از بیداری یک انسان و در چشم انداز، تمام انسانهای جهان بشود داشت
مهمترین اشکال به نظرم عدم تعامل خوب همه دوستان در تالار است
اختلافات جزئی که مسلما همیشه هست. ممکنه در این پست برخی سخنان من با برخی دیدگاههای برخی دیگر از دوستان اختلاف اساسی هم داشته باشه

(۲۹/مهر/۹۱ ۱۴:۲۰)AMINI نوشته است: [ -> ]با سلام
با تشکر از شما:
1- انگیزه شما برای ایجاد این سایت چه بود؟
2-نام این فروم و سایت را از کجا و با چه انگیزه ای گذاشتید؟
3- سابقه حضور در این زمینه کاری(مهدویت و جنگ نرم) را داشتید؟
4- میزان ساعت کاری شما برای این سایت چقدر در روز است؟
5- معاونین و ناظرین را حضورا دیده اید؟
6- آینده فروم و سایت را چگونه میبینید؟
7- انتظاری که شما از کاربران داشتید و هنوز برآورده نشده چیست؟
8- _بی تعارف_ پا در این مسیر که گذاشته اید بدنبال چه هدفی بوده اید؟ به آن دست پیدا کرده اید؟
9- مسیر کاری شما از ابتدا تا حال تغییر داشته است؟ یعنی ممکن بود این روند کاری ابتدا چیز دیگری بوده و بعد از گذر زمان و استقبال دوستان روند هم تغییراتی داشته است؟
دیگه زیاد شد والا سوال زیاد هست!
تا زمانی دیگر...
بابت کثرت سوالات ببخشید!
سلام
1- دیدم بحثهایی در مورد مستند ظهور و مباحث پیرامون اون وجود داره که اصلا در ظرفیت یک وبلاگ نیست. گفتم برای بحث و تبادل نظر چه جایی بهتر از فروم(تالار)
2- در مورد نام: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-90...l#pid60926
3- من از سال 2000 یا 2001 وارد فضای اینترنت شدم. فکر کنم در یاهو اولین بار ثبت نام کردم و چون mahdi و mahdy و mahdi 2001 و mahdy2001 همه اشغال بودن، نام کاربریم شد این
اوایل در قسمت religion یاهو مسنجر با مذاهب مختلف بحث می کردم(سالش دقیق یادم نیست)
بعد هم هر جا که شد. بیشتر در انجمن های گفتگو و .... بالاترین و ....
4- واقعا خیلی متغیره.... یه روزهایی اصلا فرصت نمیکردم سر بزنم. مخصوصا در دوران امتحانات
یه روزهایی نهایتا 1 ساعت
یه روزهایی هم شاید نزدیک 10 ساعت. مخصوصا روزهایی که داریم تغییرات مهمی در تالار میدیم
5- برخی رو دیدم و برخی رو توفیق نداشتم
6- آینده تالار به حال ما بستگی داره. اگر حال رو بتونم و بتونیم اصلاح کنیم تا رضایت نسبی وجود داشته باشه، قطعا آینده روشنه
در کل ما تسلیم قضا و قدر الهی هستیم
7- کاربران اغلب خوب هستن. خوب برخی اوایل با فضا آشنایی ندارن که کم کم آشنا میشن
احساس میکنم قلیلی از کاربران هستن که هنوز دنبال این هستن که کسی بهشون دستور بده تا کاری بکنن. اما بیداری اندیشه دنبال تربیت سرباز و فرمانبر نیست. دنبال تربیت افسر باهوش و توانمنده که خودش بره دیگران رو بیدار کنه
8- چشم انداز من بیدار کردن همه انسانهای جهان و آماده کردن آنها برای جهان مهدوی است (به تعریف چشم انداز رجوع کنید)
9- باید مسیر تعریف بشه
منظور از مسیر چیه؟
تالار یک موجود زنده است زیرا تمام ارکان محتوایی آن موجود زنده هستند. پس ظاهرا و باطنا هر آن در حال تغییرات جزئی و کلی است

(۲۹/مهر/۹۱ ۱۴:۳۰)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]سلام آقا مهدی گل
پس من سوالات رو بدون محدودیت میپرسم شما هرجور صلاح بود جواب بده
1- تاریخ تولدت رو بگو
2- کدوم دانشگاه درس خوندید
3- ادامه تحصیل میخواید بدید یا نه ، و تا چه مقطعی
4- (این یکی خیلی خطریه :دی) پول هاست اینجا رو خودتون تنهایی میدید؟ (اگه دوست دارید مبلغش رو هم بگید)
5- نظر شما درباره ی متعدد شدن سایتهای مهدوی چیه ، و آیا در این رابطه با شما هم مشورتی کرده اند یا خیر؟
6- به عنوان یک مدیر ، مهمترین خط قرمز شما در آزادی دادن به کاربران چیه؟
7- در مسائل تالار چند درصد شما تصمیم گیرنده هستید و چند درصد بیداری اندیشه؟
8- آیا در مسائل محتوایی تالار شما هم نظر خاصی دارید؟ و اگر این نظر شما با نظر سایر مدیران یا حتی بیداری اندیشه متعارض بشه چیکار میکنید؟
9- یه بار یادمه میگفتید در فیسبوک عضو نیستید ، پس یکم از فعالیتهای اینترنتی که قبل از بیداری اندیشه انجام میدادید بگید.
10- آیا شخصا برنامه ی خیلی بزرگ و عظیمی برای تحول در تالار دارید برای آینده یا به نظر شما همین روال و وضعیت فعلی خوبه؟ مهمترین اشکال تالار به نظر شما چیه؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم ، ولی عوضش جوابهاش فکر نمیکنم خیلی طولانی باشه. موفق باشید.
یه سوال جانبی : دی بعدا بازم میتونم سوال بپرسم؟
سلام بر برادر گرامی
1- خدا وکیلی این سوال

با اطمینان 99 درصد میگم که هیچ جا در اینترنت پاسخ این سوال رو ندادم یا مجبور شدم که خالی ببندم
2- دانشگاه آزاد قزوین
3- فعلا به هیچ وجه
4- پول که در این جور راهها اصلا ارزش اشاره نداره
5- خیر تا الان هیچ مشورتی با شخص من نشده
اگر میشد تنها میگفتم به این شرط خوبه که چیز جدید و بدیعی ارائه بدید نه صرفا کپی کنید
6-قوانین و اطلاعیه های تالار
7- من چنین درصدی رو نمی بینم. سعی می کنیم کارها توافقی باشه ولی من دوست دارم که نظر ایشون اعمال بشه تا نظر من
8- بسیاری از تصمیم گیری ها جمعی است و شخصی نیست. اما خوب سلایق گوناگون است و در نهایت باید تصمیم گرفته شود
اگر هم جایی رویه اشتباهی دیده شود دیگر نظرسنجی معنا ندارد!!!
9- در سوال 3 پاسخ قبلی توضیح دادم
10- بعید می دانم برنامه ای بزرگتر از بیداری یک انسان و در چشم انداز، تمام انسانهای جهان بشود داشت
مهمترین اشکال به نظرم عدم تعامل خوب همه دوستان در تالار است

![[تصویر: 000206BC.gif]](http://www.mkvland3.com/forum/images/smilies/000206BC.gif)