(۴/آبان/۹۱ ۱۸:۱۸)Absolution نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون که به سوالاتم جواب دادید
دیگه سوالی ندارم
هر چند این اخری رو بخاطر مصلحت پیچوندید
اما خب حق میدم بالاخره شما مدیرین و ممکنه جواباتون باعث مشکلاتی برای تالار بشه
سپاس که این دفعه جواب تمام سوالاتم رو دادید
پیروز و موفق باشین
یاعلی
با تشکر از شما به خاطر شرکت در نیمکت بنده
در مورد کارها و دستگاهها حرف زیاده و نباید به صورت سیاه و سفید برخورد کنید... بعضی وقتها یک نهادی که وظیفش مورد خاصیه، داره کار درستی میکنه ولی 100 جای بی ربط و بی مسئولیت میان دستور میدن که باید فلان شود ...
خوب واقعا قضاوت سخته که تقصیر با کیست؟!
شما هم موفق باشید
یا علی
(۴/آبان/۹۱ ۲۳:۴۶)mohamad نوشته است: [ -> ]بسم الله
سلام
نوبتی هم که باشه، نوبت بنده است که سوالاتم را بپرسم:
سوالات بنده سه سطح دارد:
سطح اول:
- حرف اول نام کوچک بهترین دوست شما چیست؟
- حرف اول نام کوچک فردی که بیشتری اعتماد را در زندگی به وی دارید، چیست؟
- حرف اول نام کوچک کسی که از همه بیشتر دوستش دارید، چیست؟
سطح دوم:
- بیشتر "تاسف خوردن" زندگیتان در مورد چه ماجرایی بود؟
- اگر دوباره متولد شوید، همین راهی را که اکنون در آن هستید را انتخاب می کند (فارغ از بحث جبر و اختیار)؟
- بهترین خاطره زندگی شما در چه سالی بود؟
سطح سوم:
- اگر روزی برسد که انجام هر کاری، هیچ گناهی نداشته باشد (نه قانونی و نه شرعی) آیا کاری هست که بخواهید انجام دهید؟
- آیا دوست دارید همین الان بمیرید؟
- آیا آماده هستید همین الان بمیرید؟
سلام محمد عزیز
احتمالا منظور شما موارد استعاری نیست و من بدون استعاره پاسخ می گویم( دوست من کتاب است، استعاره است)
ا
م
م
اگر منظورتان این است که تاسف برای خودم!!! واقعا من آدمی نیستم که بزارم یک اشتباه زیاد طول بکشه که بعدا بشینم تاسف بخورم....... نهایتا اینکه شاید بهتر و بیشتر باید برای درسم وقت میزاشتم...
البته واقعیت اینه که هنوز سالهای زیادی نیست که برای خیلی کارهای خودم تصمیم شخصی گرفتم و قبل از اون که....
اگر تاسف برای دیگران منظورتونه!!! موقعی که می بینم فردی سقوط میکنه و به خاطر مطاع دنیا، گذشته خوب و آخرت خودشو خراب میکنه
100% خیر- برخی مسائل وجود داشته که با انتخاب و تحقیق وارد شدم ولی بعدا فهمیدم که خیلی به دردم نمیخوره
خیلی جاها بوده که دیر شروع کردم و واقعا هم بی اطلاع بودم که چقدر موضوعی مفیده
قطعا اگر بتوان آینده را پیش بینی کرد، کمتر عاقلی پیدا می شود که از راههای بهتر سود نبرد

حالا در عقل خودمون هم تشکیک کنیم
من از دوران دانشگاه خاطرات زیادی دارم و تقریبا میگم همش خاطرس.
ببینید بحث گناه و ممنوعیت قانونی بر اساس اثر وضعی دنیوی و اخروی و در یک بیان به کمال رسیدن انسان وضع شده.... خوب اگر اثر وضعی نداشته باشد، هر کاری که نیاز باشد انجام میدم. مطمئنا هر کاری که حرام است یا غیر قانونی واقعا نیازی به آن نیست
مثلا طبق یک نظر ازدواج خواهر و برادر در زمان حضرت آدم حلال بوده و بعد حرام شده!!! خوب یعنی آن موقع گناه نبوده .....
به هر حال عجل ما دست خداست و من هر چه او دوست بدارد، دوست میدارم.......
اگر منظور از آماده اینه که دست پر هستم که از این خبرا نیست و کلی نگرانی داریم برای اونور
اما اگر بحث اینه که از مردن به معنای مادی آن میترسم، خیر .........
(۴/آبان/۹۱ ۲۳:۵۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]آقا قبول نیست!این محمد آقا گوشکوبی کار می کنه ،سوالای دو شخصیت رو یکسان می گذاره!حداقل یک کم خلاقیت داشته باش!
اصلا حالا که این طور شد ،مهدی آقا اینم سوالای جدید من:
من هم زیاد موافق پرسیدن سوالات یکسان نیستم. چون جوابها با هم مقایسه میشه و دردسر آفرین
1و2- من با وجودیکه در مورد فلسفه مطالعات کمی داشته ام، اما اصلا جرئت اظهارنظر در این سطح رو ندارم که فلسفه صحیح است یا غلط
اصلا بعید می دونم جز علمای اعلام کسی بتونه در این مورد اظهار نظر کنه و خوب خودتون هم می دونید که محل اختلاف است
اما ممکنه سوال پیش بیاد که پس مبنای تصمیم گیری در مورد این مسائل اختلافی در تالار چیه؟
به دوستان مدیر و ناظر هم سر موردی گفتم که مبنا باید اصل 5 قانون اساسی کشور باشد
در زمان غیبت حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه)، در جمهوری اسلامی ایران ولایت امر و امامت امت بر عهده فقیه عادل و با تقوی، آگاه به زمان، شجاع، مدیر و مدبر است که طبق اصل یکصد و هفتم عهدهدار آن میگردد.
ایشون هم که بسیار موافقند.... پس در تالار هم اگر کسی تمایل داشت پیرامون آن فعالیتی بکند، آزاد است و دیگران حق تعرض ندارند
3- خوب باید برید از خود فلاسفه بپرسید. نظرات گوناگونی در این زمینه وجود دارد ولی فلاسفه بیشتر به قدیم بودن عقیده دارن
من مطالعات فلسفی زیادی ندارم

سوالات سخت ازم نپرسید که فردا از مشتقات ر ف ک هم به لیست افتخاراتم اضافه میکنن
یا علی