(۲۹/مهر/۹۱ ۱۷:۲۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]سلام خدمت شما
1- آقا مهدی اگر جایی ببینید ، یکی از کاربران تالار ، سعی می کند با چند تا اسم کاربری وارد تالار بشه،
چه کار می کنید!؟؟
سلام علیکم
راستش بستگی داره.....
نقل قول:4- ثبت نام در تالار برای عموم آزاد و رایگان است. اما هر شخصی حق ایجاد یک حساب کاربری برای خود دارد و نباید از کلمات و عکسهای نامناسب و زشت استفاده کند.
من سلبی در قانون نگفتم که ممنوع است. بلکه ایجابی گفتم
خوب یکم دست خودمو باز گذاشتم ولی در نهایت واقعا غیر موارد نادر، هیچکس نیازی به آیدی دوم نداره
(۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۴۴)saloomeh نوشته است: [ -> ] 1- بهترین کتابی که تا حالا خوندید چی بوده ؟
2- بهترین سرگرمی تون چیه ؟؟؟؟
3- چه غذاهایی رو خوب بلدید بپزید؟
4- چه هنری دارین ؟؟ ( به غیر از اون هزار تا که از هر انگشتتون میریزه البته !!!!)
5- تا حالا به اخر خط رسیدید؟؟؟؟ اگه آره چطور باهاش برخورد کردین ؟؟؟!!!
6- فکر میکنید دوستاتون از شما چه تصویری دارن ؟؟؟؟
7- وقتی به این آیه می رسید يُريدُونَ لِيُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ چه حالی پیدا میکنید؟؟؟؟؟
8- این نیمکتِ خیلی سرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
1- بهترین کتابی که خوندم قرآن کریم بوده
حتی فرضا بگیم سخن خالق و آفریننده عالم هم نیست، هیچ کتابی ندیدم که در این حد باشه...... وسعت مطالب و آموزه ها اصلا قابل توصیف نیست
2- خوب دوره های مختلف زندگی تفاوت داره. در حال حاضر ورزش رو اگر سرگرمی حساب کنید، در اولویته....
اگر نه که فیلم هم می بینم
ضمنا مطالعات الکترونیک زیاد دارم ولی اصلا مطالعه رو سرگرمی نمی دونم
3- تقریبا ما تهران نشینها دیگه داریم با غذاهای آماده مانوس میشیم.... جالب نیست البته
غیر از غذاهای آماده و نیمه آماده بالاخره درست کردن و آبکش کردن ماکارونی و برنج خیلی طاقت فرسا نیست. حالا در نهایت چی در بیاد خدا عالمه
خورش های ایرانی هم بعضیاش سادس (سادش میکنیم

)
اما ببینید اینکه بگم خوب می پزم که دروغه. من کاری رو میگم خوب بلدم که به طور مداوم انجام بدم نه در حد کمک باشه یا موردی
4- تا اونجاییکه من شنیدم از انگشتهای خانمهای گرامی هزاران هنر می باره
انگشتهای ما برای هنر رزم آماده شدن
5- ببینید آخر خط از نظر من وجود نداره. بالاخره زندگی همینه دیگه.لَقَدْ خَلَقْنَا الإنْسَانَ فِي كَبَدٍ
پر است از آزمایشات الهی و فراز و نشیب ها. حالا الحمدلله خدا تا اینجاش که به من سخت نگرفته اما
هر که در این بزم مقرب تر است........... جام بلا بیشترش می دهند
6- چه تصویری؟! منظورتون دوستان آنلاینه که منو ندیدن دیگه؟
خوشبختانه یا متاسفانه تصویر واقعی من در تالار عیان نیست. مثلا اگر بیایم در جمعی و دوستان بگن فلانی از خدمتگزارانه تالاره، شاید جزو آخرین گزینه ها به شخص حقوقی بنده برسه
(البته این اواخر سعی کردم کمی بیشتر به واقعیت نزدیک بشم)
7- از هیچ گونه دگراندیشی که میاد توی تالار نگران نیستم. چون هر چقدر فوت کنه، نور خدا نه تنها خاموش نمیشه، بلکه ...
8- الان نمیشه قضاوت کرد

گرمیم چیزی نمی فهمیم