نقل قول:یکی از بهتریناش زمانی بود که تو مدینه تو قبرستان بقیع بود که باعث شد بعدش یه سیلی جانانه بخورم....
یه نفر رو میشناسم فلسفه خونده معلم دبیرستان هم هست ، رفته بود قبرستان بقیع با یه وهابی بحث کرده بود ، به وهابیه گفته بود عربستان با آمریکا رابطه داره ، وهابیه گفته بود بازم ما با مسیحی ها رابطه داریم ، شما ایرانی ها که با کمونیست ها رابطه دارید!
جالب اینجاست که این بنده خدا قانع شده بود و نتونسته بود چیزی جواب بده

آدم سواد که نداشته باشه این میشه.
=-=-=-=
به طور متوسط روزانه چند تا پیغام خصوصی داری؟
اگه پیشنهاد بدن معاون تالار بشی قبول میکنی؟
نظرت درباره ی وضعیت گروه پژوهش چیه ، دیگه با اون آیدی شوک نمیدی به بچه ها :دی؟
اگه کسی ازت مشاوره انتخاب رشته بخواد بهش میگی برو فلسفه؟
با توجه به این که شما گفتی هر کس هر عقیده ای داشته باشه بیاد تو بخش من بگه ، اگه کسی شبهه ای یا سوالی مطرح کرد که شما نتونستی پاسخ بدی اون وقت چی؟
نظر شما درباره ی بودن یا نبودن بحث سیاسی در تالار چیه؟
به نظر شما مفهوم "جدال احسن" قرآن آیا زیر مجموعه ی فلسفه س یا فراتر از فلسفه س یا خود فلسفه س؟ (با لهجه اصفهانی بخون :دی)
سلام و عرض ادب و احترام
یک سوال از سید بزرگوار داشتم .
نصب شما به کدام امام معصوم علیه السلام می خوره ؟
یا علی
سلام
آقاسید ابراهیم لطفا به این سوال از دید دینی جواب ندین چون خیلی ها ناخودآگاه این کاروانجام میدن
1-دارین ازتوکوچه ردمیشین میبینین دریه خونه بازه توش رو نگاه میکنین یانه؟
یکی دیگه سوال هم داشتم هرچی فکرمیکنم یادم نمیاد

پیری و هزار دردسر

بازیادم اومد میپرسم
آها تازه یادم اومد اونم پست آقاحامد یادم انداخت
2-آقاابراهیم شماهم مثل خیلی ازمدیرها کسرشان میدونین تو خنده حلال پست بزنین؟الته پست زدین هااما چطوری بگم خودتون میدونین دیگه
3-توی بحث ها دوست دارین تو کدوم بحث شرکت کنین ؟سیاسی فلسفی مذهبی اصلااز اون تیپ آدمها هستین که باید بچرونیش تادوکلمه بحرفه یا خودتون میرین تو بحث؟
بسم الله الرحمن الرحیم
1- میانه تون با بچه های تالار چطوری؟ با کی خیلی صفا کردید؟ از کی حسابی متنفر شدید؟ میانه تون با مدیران چطوریست؟(البته میدونم اگه خوب نباشه چه اتفاقات ناگواری خواهد افتاد!)
2- از چه شهری خوشتان می آید؟
3- چه ماشینی رو دوست دارید؟
4- چه رنگی را دوست دارید؟
(۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۴۸)saloomeh نوشته است: [ -> ]
6- فکر میکنید دوستاتون از شما چه تصویری دارن ؟؟؟؟![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)
اینو که گفتند دوستان یاد یک خاطره ی باحال افتادم:
یکی از دوستانم پسر عموش بود پسر عمش بود. دامادشون بود یا....
گفتش خیلی آدم مذهبی نماز خون بسیجی و ...
منم یک تیپ حزب اللهی با یک من ریش(خودم بسیجیم و الآن هم یک نمه ریش دارم قصدم همون چیزی که توی ذهنم آمد) و سبیل و عطرگازی و موهای لخت و یقه آخوندی و ...
داشتیم از خیابون رد میشدیم دوستم اشاره کرد : اینه ها!
چشم ده تا شد: مو فشن عینک دودی 6uv تی شرت با ماشین تویوتا کمری کرم زده بود در حد لیگ x تنها نکته ی قابل توجه: یه باند انداخته بود مولودی گذاشته بود
نکنه شما هم ! لااله الاالله
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
فکر کنم سَیّد ابراهیم عزیز بدجوری سردش شده !!
خب گل بوستان فاطمی ، یکم بُخور بده و شلغم دوپینگ کن ، صدات باز میشه .
دوستان اگر کمپوت ، آبمیوه و یا میوه تازه باخودشون نیارن ، ایشان به هیچ سوالی جواب نخواهند داد .
اینهم سهم بنده
اینهم چون پسر عمومی
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و
خدایی .