تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم "
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام
من سوالام تخصصی تره
1- وقتی صحبت از فلسفه می شه ، خصوصا در شهر ما مشهد ، گفته می شه احادیثی در رد فلسفه از ائمه علیهم السلام و خصوصا اباعبدالله ثانی ، حضرت امام صادق علیه السلام وجود داره ، و گفته می شه فلسفه رو حکمای عباسی از غرب وارد کردند ، جهت ساختن یک راه جدید در مخالفت با اهل بیت علیهم السلام ، نظر شما چیه؟
2-نظر شما در مورد سخنی با این مضمون که گفته می شه چیه؟ "....معارف من غیر طریقنا اهل البیت...." ، شرمنده که کاملش یادم نیست.
3-آیا فلاسفه معتقد هستند مخلوق و خالق از یک جنس (وجود) هستند؟و این که جهان قدیم هست؟
بسم الله
سلام
نوبتی هم که باشه، نوبت بنده است که سوالاتم را بپرسم:

سوالات بنده سه سطح دارد:

سطح اول:
  1. حرف اول نام کوچک بهترین دوست شما چیست؟
  2. حرف اول نام کوچک فردی که بیشتری اعتماد را در زندگی به وی دارید، چیست؟
  3. حرف اول نام کوچک کسی که از همه بیشتر دوستش دارید، چیست؟
سطح دوم:
  1. بیشتر "تاسف خوردن" زندگیتان در مورد چه ماجرایی بود؟
  2. اگر دوباره متولد شوید، همین راهی را که اکنون در آن هستید را انتخاب می کند (فارغ از بحث جبر و اختیار)؟
  3. بهترین خاطره زندگی شما در چه سالی بود؟
سطح سوم:
  1. اگر روزی برسد که انجام هر کاری، هیچ گناهی نداشته باشد (نه قانونی و نه شرعی) آیا کاری هست که بخواهید انجام دهید؟
  2. آیا دوست دارید همین الان بمیرید؟
  3. آیا آماده هستید همین الان بمیرید؟
خدمت درست پسند عزیز سلام و عرض ادب فراوانHeart
نه برادر اشتباه فرمودین... من از همان روز اول همین آواتار را داشتم.... پس یک بار دیگه باید بگویید که فکر میکنید چه تصوری از من دارید؟WinkBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

در مورد منضبط بودن یا نبودن شما اگر اصرار داری میتونم برم حذفش کنم، این تصوری بود که من از شما داشتم. ان شاءالله که همیشه همینگونه بمونیدHeart

در مورد بحث نظم باز عرض خودم را تکرار می کنم، با برهان نظم آن ذات اقدس یگانه با همه صفات را نمی توان اثبات کرد و اینکه دین منتظر باشد ببیند تجربه چی برایش ثابت می کند و به همان دست آویز شود ..... این به نظر من زیاد مناسب نیست. بحث طولانیه اگر خواستید بیشتر توضیح می دهم.

1- من که صفت خوبی ندارم، پس اگر کسی ازم تعریف کنه مطمئنا داره دروغ گویی میکنه، جزای دروغگو چیست؟؟؟؟

2- در مورد شما من بدون تعارف گفتم، اولین چیزی که از شما به ذهنم رسید همین بودBlush حالا شما هر تنبیهی برایBlush حقیر در نظر دارید بفرمایید.... این گردن ما از مو باریک تر بفرما داداشWinkSmile

برای حلالیت: شب جمعه است الان سه سوره توحید به همراه چندین صلوات هدیه به شما خوبه؟؟؟
(۵/آبان/۹۱ ۱:۲۶)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]پس یک بار دیگه باید بگویید که فکر میکنید چه تصوری از من دارید؟WinkBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
توضیحش سخته. مثل ترکیبی از چند تا از دوستهام که هم اهل علمند، هم مهربونند.

(۵/آبان/۹۱ ۱:۲۶)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]در مورد منضبط بودن یا نبودن شما اگر اصرار داری میتونم برم حذفش کنم
نه، فقط می خواستم تأثیر تعریف روی خودم رو تشریح کنم. منضبط رو تا حدودی هستم، اما حتی در مورد تعریفاتی که اصلاً هم در موردم صدق نمیکنه، زود باورم میشه.Sad

(۵/آبان/۹۱ ۱:۲۶)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]در مورد بحث نظم ... بحث طولانیه اگر خواستید بیشتر توضیح می دهم.
یه تاپیک با این موضوع می چسبه.
Cool

(۵/آبان/۹۱ ۱:۲۶)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]این گردن ما از مو باریک تر بفرما داداشWinkSmile
تمارض میکنین؟
Big Grin

(۵/آبان/۹۱ ۱:۲۶)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]برای حلالیت: شب جمعه است الان سه سوره توحید به همراه چندین صلوات هدیه به شما خوبه؟؟؟
شوخی کردم
Blush. ولی هدیه تون قبوله.

یه سؤال بشدت مهم:
آیا شما موقع نشستن پشت کامپیوتر اصول ارگونومیک رو رعایت میکنین؟ مثل راست ایستادن ستون فقرات و سر، انداختن وزن روی تمام پا، افقی بودن ساعد، حداقل هر نیم ساعت یکبار انجام حرکات کششی و خیره شدن به دوردست، و ...
اجراش با لپتاپ غیرممکنه، مگر اینکه از یه کیبورد جدا یا مانیتور جدا استفاده بشه.

اینکه می پرسم برای اینه که برام مهمه رعایت کنین. من چند وقت نصفه نیمه رعایت کردم، جای خالی نعمت سلامتی رو حس کردم. سلامتی واقعاً یک نعمت پنهانه. انشاءالله همیشه سلامت باشید.

(۴/آبان/۹۱ ۱۷:۰۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
من سوالام تخصصی تره
1- وقتی صحبت از فلسفه می شه ، خصوصا در شهر ما مشهد ، گفته می شه احادیثی در رد فلسفه از ائمه علیهم السلام و خصوصا اباعبدالله ثانی ، حضرت امام صادق علیه السلام وجود داره ، و گفته می شه فلسفه رو حکمای عباسی از غرب وارد کردند ، جهت ساختن یک راه جدید در مخالفت با اهل بیت علیهم السلام ، نظر شما چیه؟
2-نظر شما در مورد سخنی با این مضمون که گفته می شه چیه؟ "....معارف من غیر طریقنا اهل البیت...." ، شرمنده که کاملش یادم نیست.
3-آیا فلاسفه معتقد هستند مخلوق و خالق از یک جنس (وجود) هستند؟و این که جهان قدیم هست؟

سلام دل خسته گرامی:

1- اصلا تا گفتی ما در مشهد هستیم مطمئن شدم یک همچین سوالاتی را می خواهید بپرسید، Big Grin نه حقیر نمی توانم این را قبول کنم، البته فلسفه به معنای حکمت مد نظر حقیر است. ما بزرگانی در تشیع داریم که مطمئنا درکشان از سیره اهل بیت علیهم السلام بسیار بسیار بیشتر است.... فکر نکنم لازم باشد که اینجا اسامی مبارکشان را ببرم.... سرآمد معاصرینشان حضرت امام خمینی و حضرت اقا هستند که اهتمام بسیار جدی به این موضوع داشتند و دارند.... هرچیزی که در شرع مقدس اسلام است مبانی عقلانی دارد، مبانی عقلانی داشتن یک مکتب یعنی فلسفه.

2- طبق توضیحی که در بالا دادم، باز این سخن توجیه می شود.... کل اسلام و شیوه ائمه اطهار بر عقل است و فلسفه یعنی درست فکر کردن و درست اندیشیدن

3-اینکه خالق و مخلوق از یک جنس (وجود) باشند اختلاف نظر است و این یه بحث خیلی سخت و پیچیده ای است ولی در مورد قدیم بودن جهان باید بگویم که بله همچین اعتقادی هست وخود حقیر هم از این عقیده دفاع میکنم، یعنی شما تصور میکنید که جهان هستی حادث است؟؟؟؟؟؟؟///
سلام خدمت شما سید بزرگوار
عیدتون مبارک و خدا قوت
این قدیم و حادث که میگن چیه؟
هیولا؟
صورت؟
ماده؟
وچیزای دیگه ای که شنیدم و یا جایی خوندم ولی خیلی سر در نمیارم. اگه یادم اومد بازم مزاحمتون میشم
یا علی/ التماس دعا
سلام مجدد ... عید همه هم مبارک .
یکم فاز سوالا رو عوض کنیم :

1. سید جان ، به نظر شما مهمترین شرط برای اینکه انسان نلغزد و به خطا و گناه نیوفته چیه ؟!!

2. به نظرت ، چی باعث میشه این عبارت ( عالم محضر خداست ، در محضر خدا معصیت نکنید ) از یادمون بره ؟!!

3. همین عبارت بالا که گفتم ، دقیقا از کی است ؟ مال حضرت امام است یا حدیث است یا ... ؟!! (این سوال همین الان به ذهنم رسید Big Grin)

4. این بخش ویژه نیمکت سرد دقیقا تا چه تاریخی ادامه دارد ؟؟؟!!! ( اینم همین الان به ذهنم رسید )

تا چیز دیگه به ذهنم نرسیده من برم ، این خواهر کوچیکم اومده میگه بیا بریم منچ بازی کنیم
Big Grin
سلام سید عزیز

نقل قول:3- نمی دونم باز به کی قسم بخورم تا باورت بشه از روی شعار و جو و این ها نیست، چوپانی رو خیلی خیلی دوست دارم
البته خیلی هم سخته

برادر عزیز من کجا گفتم شما به سوالات من جواب کاملی ندادی؟ Big Grin

یکم سوالات عمومی Smile
1- ان شاء الله که چنین موردی برای هیچکس پیش نیاد
اگر فرضا در ماجرایی گرفتار شدی و پلیس و دادگاه شما رو متهم و سپس مجرم دونستند و به چند سال حبس محکوم شدید!!! در حالیکه کاملا بی گناه بودید
به نظرت میتونی عاملین این اشتباه رو ببخشی؟
برای جبران وجهه ی اجتماعی از دست رفتت چه میکنی؟
اصلا مطمئن هستی جزو اپوزیسیون نظام نمیشی؟
(لطفا واقع بینانه Angel)

2- به نظرت در ماهها و سالهای آینده و با توجه به شدت تحریم ها علیه ایران، احتمال حمله نظامی آمریکا یا اسرائیل به صورت گسترده یا محدود به ایران چقدره؟

3- اگر هرگونه جنگ نظامی برای کشورمون پیش بیاد، ترجیح میدی پشت جبهه بجنگی یا در خاکریز خط مقدم؟

4- بدترین حکومت جهان امروز کدام حکومت است؟ دلایلت رو هم بگو

یه سوال سیاسی داخلی هم دارم فقط 2 تا کلمه بگو Wink
فقط اسامی روبرو رو لطفا در نظر بگیر: قالیباف-حدادعادل-جلیلی-عارف-نیکزاد-سید حسن خمینی-پورمحمدی(بازرسی)

5- اگر همین الان بخوای به یکیشون رای بدی تا رئیس جمهور بشه، کدوم رو انتخاب میکنی؟
6- فارغ از نظر خودت، فکر میکنی عموم مردم ایران از بین اسامی بالا در نهایت کدام شخص را انتخاب میکنن؟

یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم.
خب ابتدا سوالات محمد عزیز که با عرض شرمندگی بعد از کلی تاخیر دارم می دهم:
حرف اول نام کوچک بهترین دوست شما چیست؟
ح

حرف اول نام کوچک فردی که بیشتری اعتماد را در زندگی به وی دارید، چیست؟ ح

حرف اول نام کوچک کسی که از همه بیشتر دوستش دارید، چیست؟ ح - م

یشتر "تاسف خوردن" زندگیتان در مورد چه ماجرایی بود؟اگر تاسف در مورد دیگران را منظورتان باشد، یک فامیلی داشتیم که بسیار بسیار با هم رفیق بودیم، دست برادری داده بودیم، فوق العاده تیز هوش تا دوم دبیرستان معدل بیست.... اصلا محشر بود این بچه. تا اینکه پدرش فوت کرد.... پدرش هم نسب شناس بود. از عربهای نسب شناس فوق العاده قوی. خلاصه پدر فوت کرد و ما هم رفتیم دانشگاه تو شهر قم، دوستان دور و برش خیمه زدند و متاسفانه این جوان نابغه و آینده دار الان یه شیشه ای متبهر شدهSadSadSad برای این خیلی تاسف میخورم....بیشترین تاسفی هم که در مورد خودم میخورم یه ماجرایی بود در مورد کربلا نرفتنم..... همچنان دارم می سوزم....اشتباه بزرگی کردم که کربلا نتونستم برم.

اگر دوباره متولد شوید، همین راهی را که اکنون در آن هستید را انتخاب می کند (فارغ از بحث جبر و اختیار)؟
احتمال زیاد بله، البته خب مسلما خیلی از اشتباهات را اصلا انجام نمی دهم، ولی در مورد انتخاب رشته و نحوه زندیگ و اعتقادات صد در صد همین روش را پی می گیرم.

بهترین خاطره زندگی شما در چه سالی بود؟
بهترین خاطه زندگی ام: تکیه دادن یک ساعت به در خانه حضرت زهرا سلام علیها، یه بار هم تو مکه زیر باران شدید، دستم را گذاشته بودم روی شکاف کعبه با تمام وجودم فریاد می زدم یاعلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

اگر روزی برسد که انجام هر کاری، هیچ گناهی نداشته باشد (نه قانونی و نه شرعی) آیا کاری هست که بخواهید انجام دهید؟
بله خب بسیار کارهای جالبی است..... حیف که اسلام دیت و بال ما را بسته است برادرBig Grin

آیا دوست دارید همین الان بمیرید؟
نه تا کربلا نرفتم و محبوبم را نبینم نه اصلا، بعد در ضمن نه الان و نه دوهزار سال دیگه دوست ندارم بمـــــــــــیرم، فقط شهادتBlush

آیا آماده هستید همین الان بمیرید؟
نه بالا هم گفتم، SmileBig GrinAngelBig Grin

در پاسخ به شیدا باید بگویم، قدیم یعنی چیزی که از ابتدا بوده است و حادث یعنی که اینکه بعدا ایجاد و احداث شده است..... البته این را در نظر داشته باشید که خیلی ساده دارم عرض میکنم، در ضمن قدیم ما هم ذاتی داریم و هم زمانی که خود این بحث مفصلی را می طلبد.
هیولا و ماده هم به آن اساس هر شیئی گفته میشود که آن شی ء از آن تشکیل شده باشد ماده هر شی ... البته این تعریف بیشتر در فلسفه غرب است. صورت هم همان شکل بیرونی آن شی و ماده است.

سلام مجدد ... عید همه هم مبارک .
یکم فاز سوالا رو عوض کنیم :

1. سید جان ، به نظر شما مهمترین شرط برای اینکه انسان نلغزد و به خطا و گناه نیوفته چیه ؟!!
خب خیلی راه ها هست، یعنی خداوند منان برای ما بسیار بهانه گذاشته است فقط برای گناه نکردن، ولی برای خود من که بسیار هم کاربردی و موثر بوده است، فقط و فقط دوستی با اهل بیت علیهم السلام بوده، مخصوصا با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، یعنی اگر بتوانی حقیقتا این موجود نازنین وعزیز را در لحظه لحظه زندگی ات جاری و ساری کنی، دیگه اگر به گناه بخواهی فکر کنی یه کم نامردی است، بعد یه چیز خیلی خیلی مهم تر، دیگه اگر خودت یه قدم تو این راه برداری بعد از اون خود این عزیزان هستند که نگهبان دلت می شوند و نمی گذارند به این ورطه بیفتی..... در ضمن اگر هم گناه رخ داد بلافاصه با یک پادزهر قوی یعنی توبه همراه با اشک بر حسین علیه السلام، حتما تو را باز رشد خواهت داد.

2. به نظرت ، چی باعث میشه این عبارت ( عالم محضر خداست ، در محضر خدا معصیت نکنید ) از یادمون بره ؟!!

یکیش اینه که گناه را کوچیک و سبک بشماریم، بعد اینکه در روزمرگی بیفتیم و معنای عظیم این جمله برایمان از بین برود، مثل خیلی چیزهای دیگه.... خدا مارو از عادت به گناه و غفلت بازدارد. الهی آمین.

3. همین عبارت بالا که گفتم ، دقیقا از کی است ؟ مال حضرت امام است یا حدیث است یا ... ؟!! (این سوال همین الان به ذهنم رسید [تصویر: biggrin.png])

من هم از امام خمینی رحمه الله شنیده ام ولی مسلما احادیثی با این مضمونداریم، به نظر من حضرت امام این جمله را از این آیه مباره برداشت کرده اند،
«الم يعلم بانَّ الله يرى»

والله اعلم.
[/b]
4. این بخش ویژه نیمکت سرد دقیقا تا چه تاریخی ادامه دارد ؟؟؟!!! ( اینم همین الان به ذهنم رسید )

نمی دونم، این را باید از آقا سید و محمد عزیز بپرسید، من کم کم داره سرماخورگی ام برطرف میشه
Smile

تا چیز دیگه به ذهنم نرسیده من برم ، این خواهر کوچیکم اومده میگه بیا بریم منچ بازی کنیم
[تصویر: biggrin.png]

چی شد حالا کی برد؟Big Grin
سلام خدمت مهدی عزیز، خب فکر کنم این آخرین پاسخ حقیر در این نیمکت باشه، از همه دوستان عزیز که لطف داشتن به بنده حقیقتا تشکر میکنم

یکم سوالات عمومی
[تصویر: happy.png]

1- ان شاء الله که چنین موردی برای هیچکس پیش نیاد

اگر فرضا در ماجرایی گرفتار شدی و پلیس و دادگاه شما رو متهم و سپس مجرم دونستند و به چند سال حبس محکوم شدید!!! در حالیکه کاملا بی گناه بودید

به نظرت میتونی عاملین این اشتباه رو ببخشی؟

برای جبران وجهه ی اجتماعی از دست رفتت چه میکنی؟

اصلا مطمئن هستی جزو اپوزیسیون نظام نمیشی؟

(لطفا واقع بینانه
[تصویر: angel.png]
)
البته کلی کتاب مونده تو دستم که فکر کنم بیفتم زندان فرصت خوبی است برای خوندن اونهاBig GrinBig Grin ولی بعید میدونم بتونم عاملین را به راحتی ببخشم...
برای جبران وجهه اجتماعی ام شدیدا می افتم دنبال تحقیق تا بلاخره اشتباه این عزیزان دل، روشن بشه. ولی واقعا سوالت دردناکه برای خیلی از فعالین این اتفاق افتاده و متاسفانه خیلی سخت تونستن به فضای فرهنگی و اجتماعی جامعه برگردن، فکر کن زمانه ما به سمتی بره که از سید مهدی شجاعی یک مقام دولتی شکایت کنه و اون مجبور بشه بره دادگاه و الی آخر.

اون که صد در صد ..... چه ربطی به نظام داره، حتی اگر خود نظام هم جلوم باشه هیچ وقت نه مخالف نمیشم...البته لازم به ذکره که همین الان هم یکی از نهاد های بزرگ نظام حدود دو میلیون ما رو نمی دهند، یک سال هم هست به همه جا زدیم و رفتیم ولی خب نمی دن دیگه زورشون زیاده، ولی این باعث رنجیده شدن حقیر از نظام مقدسمون اصلا نمیشه.

2- به نظرت در ماهها و سالهای آینده و با توجه به شدت تحریم ها علیه ایران، احتمال حمله نظامی آمریکا یا اسرائیل به صورت گسترده یا محدود به ایران چقدره؟

ببین تا زمانی که ایران این نحوه نگرش به جهان را دارد، احتمال جنگ هست.... حتی اگر امریکا و اسرائیل شروع کننده حمله و جنگ نباشند، اگر ما بتوانیم خوب فرهنگ سازی کنیم بلاخره این اتفاق باید بیفتد،(حالا نگید سید جنگ طلب هست و...) مگر اینکه یا ایران از آرمان هایش دست بکشد و یا امریکا و اسرائیل.....

من نمیدانم شما چه تعریفی از غده سرطانی دارید، حضرت امام بهترین نگاه را به مسئله اسرائیل داشتند، با این نگاه ما همه مبارزه و جهادمان در زمینه سیاست خارجی باید به سمت حذف اسرائیل پیش بره.... یعنی دیدگاه من اینگونه است.... این غده سرطانی بلاخره باید برداشته شود. متاسفانه الان انگار داره خیلی از اهداف عوض میشه.... نگاه ما به امریکا و اسرائیل و .... چقدر به جهان بینی حضرت امام نزدیک است؟اصلا در همین تالار بیداری چند درصد افراد ما صحیفه حضرت امام را مطالعه کرده اند؟ سوالات و انتقادها زیاد استSad

3- اگر هرگونه جنگ نظامی برای کشورمون پیش بیاد، ترجیح میدی پشت جبهه بجنگی یا در خاکریز خط مقدم؟

ما الان داریم پشت جبهه می جنگیم ولی زمانی که جنگ بشه خودم شخصا دوست دارم برم خاکریز خط مقدم.... ولی باز در نهایت هر جا که فرماندهی دستور بده ما سرباز تحت امریم.AngelSmile
4- بدترین حکومت جهان امروز کدام حکومت است؟ دلایلت رو هم بگو

خب از یک دید اسرائیل ولی به نظر من حتی بدتر و خبیث تر از اسرائیل حکومت های عربی همچون عربستان و بحرین و.... است....دلایلش هم واضحه. آبروی اسلام را برده اند. مخصوصا عربستان که با این استعداد منطقه ای که دارد خیلی راحت می توانست بزرگترین مانع روبروی استکبار باشه نه همچون سگ ذلیلی برای هر استخوان آنها دم تکان بده...

نه الان با قاطعیت میگم که بدترین حکومت جهان را عربستان سعودی داره.... راستی شنیده ام طبق آمار از لحاظ سواد، از آخر دوم هستWink

یه سوال سیاسی داخلی هم دارم فقط 2 تا کلمه بگو
[تصویر: wink.png]

فقط اسامی روبرو رو لطفا در نظر بگیر: قالیباف-حدادعادل-جلیلی-عارف-نیکزاد-سید حسن خمینی-پورمحمدی(بازرسی)

5- اگر همین الان بخوای به یکیشون رای بدی تا رئیس جمهور بشه، کدوم رو انتخاب میکنی؟

خب این که یه کلمه میشهBig Grin: جلیلی

6- فارغ از نظر خودت، فکر میکنی عموم مردم ایران از بین اسامی بالا در نهایت کدام شخص را انتخاب میکنن؟

سید حسن فکر کنم تونه بیاد، چون طبق قانون جدید سن ریسات جمهوری باید از 45 سال شروع بشه و سید حسن تا جایی که میدونم 43 ساله هست ولی باز الله اعلم.

در رابطه با مردم هم باید بگم که بتگی به نوع تبلیغات و رسانه ها و.. داره.... خیلی این موارد مهمه مخصوصا تو کشور خودمون.

دور اول ریاست جمهوری این را شدیدا مطمئنم که دارم میگم، درصد زیادی از آراء در شب آخر مناظره بین خوش چهره به نمایندگی احمدی نژاد و نوبخت به نمایندگی هاشمی، رد و بدل شد....

ولی اگر برو بچ خودی بتوانند خوب فضا را آماده کنند آقای جلیلی فکر کنم گزینه مناسبی برای این امر باشه.

یا علی مدد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع