سلام
من سوالام تخصصی تره
1- وقتی صحبت از فلسفه می شه ، خصوصا در شهر ما مشهد ، گفته می شه احادیثی در رد فلسفه از ائمه علیهم السلام و خصوصا اباعبدالله ثانی ، حضرت امام صادق علیه السلام وجود داره ، و گفته می شه فلسفه رو حکمای عباسی از غرب وارد کردند ، جهت ساختن یک راه جدید در مخالفت با اهل بیت علیهم السلام ، نظر شما چیه؟
2-نظر شما در مورد سخنی با این مضمون که گفته می شه چیه؟ "....معارف من غیر طریقنا اهل البیت...." ، شرمنده که کاملش یادم نیست.
3-آیا فلاسفه معتقد هستند مخلوق و خالق از یک جنس (وجود) هستند؟و این که جهان قدیم هست؟
بسم الله
سلام
نوبتی هم که باشه، نوبت بنده است که سوالاتم را بپرسم:
سوالات بنده سه سطح دارد:
سطح اول:
- حرف اول نام کوچک بهترین دوست شما چیست؟
- حرف اول نام کوچک فردی که بیشتری اعتماد را در زندگی به وی دارید، چیست؟
- حرف اول نام کوچک کسی که از همه بیشتر دوستش دارید، چیست؟
سطح دوم:
- بیشتر "تاسف خوردن" زندگیتان در مورد چه ماجرایی بود؟
- اگر دوباره متولد شوید، همین راهی را که اکنون در آن هستید را انتخاب می کند (فارغ از بحث جبر و اختیار)؟
- بهترین خاطره زندگی شما در چه سالی بود؟
سطح سوم:
- اگر روزی برسد که انجام هر کاری، هیچ گناهی نداشته باشد (نه قانونی و نه شرعی) آیا کاری هست که بخواهید انجام دهید؟
- آیا دوست دارید همین الان بمیرید؟
- آیا آماده هستید همین الان بمیرید؟
خدمت درست پسند عزیز سلام و عرض ادب فراوان
نه برادر اشتباه فرمودین... من از همان روز اول همین آواتار را داشتم.... پس یک بار دیگه باید بگویید که فکر میکنید چه تصوری از من دارید؟

در مورد منضبط بودن یا نبودن شما اگر اصرار داری میتونم برم حذفش کنم، این تصوری بود که من از شما داشتم. ان شاءالله که همیشه همینگونه بمونید
در مورد بحث نظم باز عرض خودم را تکرار می کنم، با برهان نظم آن ذات اقدس یگانه با همه صفات را نمی توان اثبات کرد و اینکه دین منتظر باشد ببیند تجربه چی برایش ثابت می کند و به همان دست آویز شود ..... این به نظر من زیاد مناسب نیست. بحث طولانیه اگر خواستید بیشتر توضیح می دهم.
1- من که صفت خوبی ندارم، پس اگر کسی ازم تعریف کنه مطمئنا داره دروغ گویی میکنه، جزای دروغگو چیست؟؟؟؟
2- در مورد شما من بدون تعارف گفتم، اولین چیزی که از شما به ذهنم رسید همین بود

حالا شما هر تنبیهی برای

حقیر در نظر دارید بفرمایید.... این گردن ما از مو باریک تر بفرما داداش

برای حلالیت: شب جمعه است الان سه سوره توحید به همراه چندین صلوات هدیه به شما خوبه؟؟؟
(۴/آبان/۹۱ ۱۷:۰۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
من سوالام تخصصی تره
1- وقتی صحبت از فلسفه می شه ، خصوصا در شهر ما مشهد ، گفته می شه احادیثی در رد فلسفه از ائمه علیهم السلام و خصوصا اباعبدالله ثانی ، حضرت امام صادق علیه السلام وجود داره ، و گفته می شه فلسفه رو حکمای عباسی از غرب وارد کردند ، جهت ساختن یک راه جدید در مخالفت با اهل بیت علیهم السلام ، نظر شما چیه؟
2-نظر شما در مورد سخنی با این مضمون که گفته می شه چیه؟ "....معارف من غیر طریقنا اهل البیت...." ، شرمنده که کاملش یادم نیست.
3-آیا فلاسفه معتقد هستند مخلوق و خالق از یک جنس (وجود) هستند؟و این که جهان قدیم هست؟
سلام دل خسته گرامی:
1- اصلا تا گفتی ما در مشهد هستیم مطمئن شدم یک همچین سوالاتی را می خواهید بپرسید،

نه حقیر نمی توانم این را قبول کنم، البته فلسفه به معنای حکمت مد نظر حقیر است. ما بزرگانی در تشیع داریم که مطمئنا درکشان از سیره اهل بیت علیهم السلام بسیار بسیار بیشتر است.... فکر نکنم لازم باشد که اینجا اسامی مبارکشان را ببرم.... سرآمد معاصرینشان حضرت امام خمینی و حضرت اقا هستند که اهتمام بسیار جدی به این موضوع داشتند و دارند.... هرچیزی که در شرع مقدس اسلام است مبانی عقلانی دارد، مبانی عقلانی داشتن یک مکتب یعنی فلسفه.
2- طبق توضیحی که در بالا دادم، باز این سخن توجیه می شود.... کل اسلام و شیوه ائمه اطهار بر عقل است و فلسفه یعنی درست فکر کردن و درست اندیشیدن
3-اینکه خالق و مخلوق از یک جنس (وجود) باشند اختلاف نظر است و این یه بحث خیلی سخت و پیچیده ای است ولی در مورد قدیم بودن جهان باید بگویم که بله همچین اعتقادی هست وخود حقیر هم از این عقیده دفاع میکنم، یعنی شما تصور میکنید که جهان هستی حادث است؟؟؟؟؟؟؟///
سلام خدمت شما سید بزرگوار
عیدتون مبارک و خدا قوت
این قدیم و حادث که میگن چیه؟
هیولا؟
صورت؟
ماده؟
وچیزای دیگه ای که شنیدم و یا جایی خوندم ولی خیلی سر در نمیارم. اگه یادم اومد بازم مزاحمتون میشم
یا علی/ التماس دعا
سلام سید عزیز
نقل قول:3- نمی دونم باز به کی قسم بخورم تا باورت بشه از روی شعار و جو و این ها نیست، چوپانی رو خیلی خیلی دوست دارم
البته خیلی هم سخته
برادر عزیز من کجا گفتم شما به سوالات
من جواب کاملی ندادی؟
یکم سوالات عمومی
1- ان شاء الله که چنین موردی برای هیچکس پیش نیاد
اگر فرضا در ماجرایی گرفتار شدی و پلیس و دادگاه شما رو متهم و سپس مجرم دونستند و به چند سال حبس محکوم شدید!!! در حالیکه کاملا بی گناه بودید
به نظرت میتونی عاملین این اشتباه رو ببخشی؟
برای جبران وجهه ی اجتماعی از دست رفتت چه میکنی؟
اصلا مطمئن هستی جزو اپوزیسیون نظام نمیشی؟
(لطفا واقع بینانه

)
2- به نظرت در ماهها و سالهای آینده و با توجه به شدت تحریم ها علیه ایران، احتمال حمله نظامی آمریکا یا اسرائیل به صورت گسترده یا محدود به ایران چقدره؟
3- اگر هرگونه جنگ نظامی برای کشورمون پیش بیاد، ترجیح میدی پشت جبهه بجنگی یا در خاکریز خط مقدم؟
4- بدترین حکومت جهان امروز کدام حکومت است؟ دلایلت رو هم بگو
یه سوال سیاسی داخلی هم دارم فقط 2 تا کلمه بگو
فقط اسامی روبرو رو لطفا در نظر بگیر: قالیباف-حدادعادل-جلیلی-عارف-نیکزاد-سید حسن خمینی-پورمحمدی(بازرسی)
5- اگر همین الان بخوای به یکیشون رای بدی تا رئیس جمهور بشه، کدوم رو انتخاب میکنی؟
6- فارغ از نظر خودت، فکر میکنی عموم مردم ایران از بین اسامی بالا در نهایت کدام شخص را انتخاب میکنن؟
یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم.
خب ابتدا سوالات محمد عزیز که با عرض شرمندگی بعد از کلی تاخیر دارم می دهم:
حرف اول نام کوچک بهترین دوست شما چیست؟
ح
حرف اول نام کوچک فردی که بیشتری اعتماد را در زندگی به وی دارید، چیست؟
ح
حرف اول نام کوچک کسی که از همه بیشتر دوستش دارید، چیست؟
ح - م
یشتر "تاسف خوردن" زندگیتان در مورد چه ماجرایی بود؟
اگر تاسف در مورد دیگران را منظورتان باشد، یک فامیلی داشتیم که بسیار بسیار با هم رفیق بودیم، دست برادری داده بودیم، فوق العاده تیز هوش تا دوم دبیرستان معدل بیست.... اصلا محشر بود این بچه. تا اینکه پدرش فوت کرد.... پدرش هم نسب شناس بود. از عربهای نسب شناس فوق العاده قوی. خلاصه پدر فوت کرد و ما هم رفتیم دانشگاه تو شهر قم، دوستان دور و برش خیمه زدند و متاسفانه این جوان نابغه و آینده دار الان یه شیشه ای متبهر شده

برای این خیلی تاسف میخورم....بیشترین تاسفی هم که در مورد خودم میخورم یه ماجرایی بود در مورد کربلا نرفتنم..... همچنان دارم می سوزم....اشتباه بزرگی کردم که کربلا نتونستم برم.
اگر دوباره متولد شوید، همین راهی را که اکنون در آن هستید را انتخاب می کند (فارغ از بحث جبر و اختیار)؟
ا
حتمال زیاد بله، البته خب مسلما خیلی از اشتباهات را اصلا انجام نمی دهم، ولی در مورد انتخاب رشته و نحوه زندیگ و اعتقادات صد در صد همین روش را پی می گیرم.
بهترین خاطره زندگی شما در چه سالی بود؟
بهترین خاطه زندگی ام: تکیه دادن یک ساعت به در خانه حضرت زهرا سلام علیها، یه بار هم تو مکه زیر باران شدید، دستم را گذاشته بودم روی شکاف کعبه با تمام وجودم فریاد می زدم یاعلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
اگر روزی برسد که انجام هر کاری، هیچ گناهی نداشته باشد (نه قانونی و نه شرعی) آیا کاری هست که بخواهید انجام دهید؟
بله خب بسیار کارهای جالبی است..... حیف که اسلام دیت و بال ما را بسته است برادر
آیا دوست دارید همین الان بمیرید؟
نه تا کربلا نرفتم و محبوبم را نبینم نه اصلا، بعد در ضمن نه الان و نه دوهزار سال دیگه دوست ندارم بمـــــــــــیرم، فقط شهادت
آیا آماده هستید همین الان بمیرید؟
نه بالا هم گفتم، 

در پاسخ به شیدا باید بگویم، قدیم یعنی چیزی که از ابتدا بوده است و حادث یعنی که اینکه بعدا ایجاد و احداث شده است..... البته این را در نظر داشته باشید که خیلی ساده دارم عرض میکنم، در ضمن قدیم ما هم ذاتی داریم و هم زمانی که خود این بحث مفصلی را می طلبد.
هیولا و ماده هم به آن اساس هر شیئی گفته میشود که آن شی ء از آن تشکیل شده باشد ماده هر شی ... البته این تعریف بیشتر در فلسفه غرب است. صورت هم همان شکل بیرونی آن شی و ماده است.
سلام مجدد ... عید همه هم مبارک .
یکم فاز سوالا رو عوض کنیم :
1. سید جان ، به نظر شما مهمترین شرط برای اینکه انسان نلغزد و به خطا و گناه نیوفته چیه ؟!!
خب خیلی راه ها هست، یعنی خداوند منان برای ما بسیار بهانه گذاشته است فقط برای گناه نکردن، ولی برای خود من که بسیار هم کاربردی و موثر بوده است، فقط و فقط دوستی با اهل بیت علیهم السلام بوده، مخصوصا با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، یعنی اگر بتوانی حقیقتا این موجود نازنین وعزیز را در لحظه لحظه زندگی ات جاری و ساری کنی، دیگه اگر به گناه بخواهی فکر کنی یه کم نامردی است، بعد یه چیز خیلی خیلی مهم تر، دیگه اگر خودت یه قدم تو این راه برداری بعد از اون خود این عزیزان هستند که نگهبان دلت می شوند و نمی گذارند به این ورطه بیفتی..... در ضمن اگر هم گناه رخ داد بلافاصه با یک پادزهر قوی یعنی توبه همراه با اشک بر حسین علیه السلام، حتما تو را باز رشد خواهت داد.
2. به نظرت ، چی باعث میشه این عبارت ( عالم محضر خداست ، در محضر خدا معصیت نکنید ) از یادمون بره ؟!!
یکیش اینه که گناه را کوچیک و سبک بشماریم، بعد اینکه در روزمرگی بیفتیم و معنای عظیم این جمله برایمان از بین برود، مثل خیلی چیزهای دیگه.... خدا مارو از عادت به گناه و غفلت بازدارد. الهی آمین.
3. همین عبارت بالا که گفتم ، دقیقا از کی است ؟ مال حضرت امام است یا حدیث است یا ... ؟!! (این سوال همین الان به ذهنم رسید
)
من هم از امام خمینی رحمه الله شنیده ام ولی مسلما احادیثی با این مضمونداریم، به نظر من حضرت امام این جمله را از این آیه مباره برداشت کرده اند،
«الم يعلم بانَّ الله يرى»
والله اعلم.
[/b]
4. این بخش ویژه نیمکت سرد دقیقا تا چه تاریخی ادامه دارد ؟؟؟!!! ( اینم همین الان به ذهنم رسید )
نمی دونم، این را باید از آقا سید و محمد عزیز بپرسید، من کم کم داره سرماخورگی ام برطرف میشه
تا چیز دیگه به ذهنم نرسیده من برم ، این خواهر کوچیکم اومده میگه بیا بریم منچ بازی کنیم
چی شد حالا کی برد؟