به زودی متوجه میشید
عجله نکن برادر
البته برای سرکار خانم فاطمه خانم خیلی خیلی غیر منتظره تره!!!

السلام علیک یا بنت رسول الله یا صدیقه الکبری سلام الله علیها سلام.
1.الگوی شما کدام از این دوگروه است؟
2.لباسهی پرزرق وبرق وصورت ارایش کرده زیباست یا صورت اسمانی ولباس خاکی؟
3.دوست دارید بازیگر یا فوتبالیست مشهور باشید یا شهید گمنام؟
(چون شما سید هستید ترجیح دادم اول به مادرتان سلام کنم.)
1-اگر فقط یک ماه تا پایان عمرتون باقی مونده باشه (البته ان شاءالله 120 سال زنده باشید)،در این یک ماه چه کارهائی می کنید؟
2-در برخورد با ادمها،اولین چیزی که برای شما مهم هست،چیه؟
(مثلاً اولین سوالی که برای ارزیابیش می پرسید چه سوالیه؟)
بسم الله.
ابتدا سوالات نرجس خانوم.
1.الگوی شما کدام از این دوگروه است؟
خب مسلما که ما لحظه لحظه مان مدیون و متعلق به شهداست. حالا اینکه چقدر واقعا توانسته باشیم به این نازنین ها نزدیک شویم، خدا عالم است.
اصلا کنار هم گذاشتن این دو دسته به نظر من جفاست.
[/b]
2.لباسهی پرزرق وبرق وصورت ارایش کرده زیباست یا صورت اسمانی ولباس خاکی؟
این هم از همان سوالاتی است که جواب در خودش هویداست.... به نظر من تا صورت آسمانی نشود در نمی یابد که چقدر این لباس خاکی برازنده تر است برای انــــــــــــــــــــــــسان.
3- دوست دارید بازیگر یا فوتبالیست مشهور باشید یا شهید گمنام؟
دوست دارم هرجا که بتوانم بیشتر خدمت کنم باشم، به قول حضرت آقا زنده نگه داشتن نام شهدا خودش کم تر از شهادت نیست، هر جا احساس مفید بودن بکنم....چه اشکال دارد آدم بیفتد در هنر و در آنجا مبارزه و جهادش را بکند..... چرا ما این عرصه ها را داریم می دیم به دست اون طرفی ها.... که الان جرئت نکنیم بریم سمت سینما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب بپردازیم به سوالات خانم حدیث.1-اگر فقط یک ماه تا پایان عمرتون باقی مونده باشه (البته ان شاءالله 120 سال زنده باشید)،در این یک ماه چه کارهائی می کنید؟
فقط کربلا..... این داغ داره منو میکشه.... نمیدونم باورتون میشه که راه بر من بسته است یا نه.... کلی هم در همین جا از شما دوستان تالار خواستم که دعا کنین ولی انگار تا الان مصلحت اینگونه بوده که فقط با عکس حرم حال کنیم.... فقط کربلا می رم و اون جا بست می شینم....همین.
به جدم قسم که بدون شعار و جو و.... می گم. کلی روی این جمله ام فکر کردم که الان دارم تایپ میکنم. حاضرم کل عمرم کم شود و به یک ماه کاهش پیدا کند، ولی من راه کربلا را دریابم....
البته همه چیز در ید قدرت الله تعالی است.... ولی خب این آرزوی من است.
2-در برخورد با ادمها،اولین چیزی که برای شما مهم هست،چیه؟
(مثلاً اولین سوالی که برای ارزیابیش می پرسید چه سوالیه؟)
البته این افراد فرق می کند. شاید فقط یک همراه شما در سفر باشد، شاید دوست و شاید هم حتی همسر... برای هر کدام این ها یک چیزهایی بُلد می شود ولی اگر بخواهیم کلی نگاه کنیم خب مسلما اعتقادتش... ولی اینطوری هم نیست که تا طرف سلام کرد، من بگم سلام خب نظر شما در مورد توحید افعالی ذات اقدس الله تعالی چیست، زود بگو ببینم؟؟؟؟

مثلا در مورد بحث ازدواج من جایی خونده بودم، که برای خانوم های محترم ، سوال اول شوهر خیلی مهمه و کلا تا حدی شخصیت طرف براشون روشن میشه، مثلا در جلسه خواستگاری اگر شخصی در اولین سوال از خانوم بپرسه که آشپزی بلدید یا نه؟ خب این بنده خدا مسلما وزنی پایین 90 نخواهد داشت
یا مثلا اگر سوال کنه که نظر شما در مورد دین و... چیه، خب معلومه که چی جوریه .... البته تا حدی...
حالا من تو جلسه خواستگاری ببینید چه رکبی زدم، به جایی اینکه خودم سوال کنم، اینگونه پرسیدم دوست دارید به عنوان اولین سوال، از شما چه بپرسم؟؟؟؟؟
و الحمدالله خانم بنده هم فرمودند مسلما در مورد اعتقادات.
سلام سید
احساس کردم سوالات روتین و کاربردی از شما پرسیده نشده و به همین دلیل یکبار موضوع رو کامل خوندم و عجیبه که بعضی سوالات پرسیده نشده (شاید جایی قبلا گفتید و من بی اطلاعم)
1- درکدام دانشگاه و در چه رشته ای و تا چه مقطعی تحصیل کردید؟
2- آیا به ادامه تحصیل فکر می کنید و تصمیم به ادامه دارید یا خیر؟
3- بهترین شغلی که در نظرتان دارید، چیست؟
4- در چه سایتهایی فعالیت دارید؟ لطفا نام ببرید
امیدوارم تکراری نباشه

(۳/آبان/۹۱ ۲۳:۴۷)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام سید
احساس کردم سوالات روتین و کاربردی از شما پرسیده نشده و به همین دلیل یکبار موضوع رو کامل خوندم و عجیبه که بعضی سوالات پرسیده نشده (شاید جایی قبلا گفتید و من بی اطلاعم)
1- درکدام دانشگاه و در چه رشته ای و تا چه مقطعی تحصیل کردید؟
2- آیا به ادامه تحصیل فکر می کنید و تصمیم به ادامه دارید یا خیر؟
3- بهترین شغلی که در نظرتان دارید، چیست؟
4- در چه سایتهایی فعالیت دارید؟ لطفا نام ببرید
امیدوارم تکراری نباشه 
سلام مهدی جان.... نه تکراری نیستن.... البته سوالات خوبی تا الان پرسیده شده.... ولی خب خیلی چیزهایی دیگه هم مونده...
1- من تو دانشکاه قم (دولتیه ها اونم روزانه

) فلسفه اسلامی قبول شدم بعد تو دانشگاه پیام نور تهران فلسفه غرب خوندم تو مقطع ارشد.... دو ترمی خوندم ولی انصراف دادم امسال باز تو همون دانشگاه قم رشته فلسفه اسلامی قبول شدم و دارم میخونم....
2- ان شاءالله حتما قصد دارم ادامه بدم...
3- نمی دونم باز به کی قسم بخورم تا باورت بشه از روی شعار و جو و این ها نیست، چوپانی رو خیلی خیلی دوست دارم
البته خیلی هم سخته
یه سال رفته بودم دهات یکی از دوستان یاهاش رفتم چوپانی خییلی سخت بود ولی خیلی هم شیرین و موثر....بعد معلمی .... کلا کار فرهنگی رو خیلی دوست دارم. یه زمانی ام بازی های فکری و فرهنگی برای بچه ها تولید می کردیم که خیلی حال می داد.
4- فعلا همین تالار است....
باز اگه سوال دیگه ای بود من درخدمتم