|
... »»» (( ... راجع به اندازه مهریه چه نظری دارید .... )) »»» ...
|
|
۲:۱۳, ۲۲/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۲:۳۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز کاربران و مهمانان گرامی مدتی هست مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده ... به نظر شما چرا با افزایش روز به روز مهریه دختران سرزمین ما ، آمار جدایی در حال افزایش است ؟! نظریه عموم مردم این هست که اندازه مهریه ، به استحکام زندگی ، کمک می کند ولی چرا در حقیقت این اتفاق در حال وقوع نیست !؟ آیا 1000 سکه مهریه ، کلاس دارد؟! پس چرا کاربرد ندارد ؟! اصلا مگر می خواهیم انسان خرید و فروش کنیم !؟ مهریه هدیه بوده ولی الان با دیه مقایسه می شود !!!!!!!!!!چرا چرا چرا!؟! حالا نظر خود شما برای مهریه روی چه مقداری هست ؟ خانمها چرا مهریه زیاد طلب می کنند ؟!! آقایون چرا قبول می کنند !؟! تاپیک خوبی راجع به مهر السنه هم در تالار داریم ولی نظرم روی گفتگو در این باره هست ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۱۶, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
ببینید دوست عزیز
همه مسائل که در یک ردیف و اولویت قرار ندارد. برای مسائل و مشکلات کوچک راههای فراوانی وجود دارد. برخی مسائل هست که با رجوع به مشاور یا مشورت با بزرگان فامیل قابل حل است. برخی با همفکری با همسر و صبر و حوصله قابل رفع است. مهریه زمانی کاربرد دارد که مشکلات بزرگ بوده و راههای معمولی پاسخگو نباشد. فرض کنید آقا با زن دیگری در ارتباط باشد (حتی اگر قصد ازدواج با او را نداشته باشد) ولی حاضر به اتمام رابطه نشود. فرض کنید آقا مرتب همسر و فرزندان را مورد ضرب و شتم قرار دهد. از نظر روحی و روانی آنان را شکنجه کند. از کار کردن خودداری کند. نفقه نپردازد و امثالهم. در این شرایط یک تلنگر محکم لازم است که آقا به زندگی برگردد. البته همانطور که قبلا گفتم (اگر حذف نشده باشد) من موافق مهریه نیستم بهتر است قوانین اصلاح شده و یک سری حقوق به خانمها اعطا شود و مهریه بدین شکل برداشته شود. در ضمن چون حذف خیلی در این تالار رواج دارد به شدت مورد علاقه من واقع شده . چرا وقتی روی حذف پست کلیک می کنم پستم حذف نمیشود؟ شما می دانید؟
|
|||
|
|
۱۰:۳۴, ۱۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۱۰:۳۵ توسط mohammadhadi.)
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
سلام
بخش اول صحبت شما را کاملا موافقم در مورد بخش دوم: از نظر عقلانی صرف که نگاه کنیم نظر شما صحیح است ولی مسایل و روابط زناشویی خیلی پیچیده و حساس هست.به همه روابط اجتماعی شبیه هست ولی هیچ کدومش نیست.اینجا ما با روابط روحی عاطفی جسمی اقتصادی رفتاری جنسیتی و خیلی موارد دیگر سر و کار داریم که همه ان ها بر روی هم تاثیر متقابل دارند .کوچک ترین اختلالی در هر کدام باعث خرابی تمام زندگی می شود. تلنگری که می گویید با مهریه بزنیم اثرش ویرانگر است تا الان که فقط کار را خرابتر کرده.هر نوع تهدید از طرف مرد یا زن باعث جبهه گیری طرف مقابل می شود و کار خراب تر می شود. شما به طلاق به عنوان حربه مرد نگاه می کنید .اگر در ان مورد زن مقصر باشد و مرد زنش را تهدید به طلاق کند ان زن رفتارش را اصلاح نمی کند بلکه موضع گیری متقابل می کند .تا الان که تهدید زن به طلاق باعث متشنج تر شدن اوضاع خانواده شده و اثر ان تا اخر عمر در این زندگی باقی مانده با فرض مقصر بودن مرد تهدید به مهریه حداقل منجر به این می شود که این مرد به زندگی برگردد ولی بی خیال خانواده اش شود و فقط جسمش داخل خانواده باشد و روابط عاطفی و پس از ان روابط زناشویی با همسرش را ترک کند که به ان طلاق عاطفی می گویند. در دل دوست به هر حیله رهی باید کرد...ابزار جواب نمی دهد |
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۱۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۱۴:۱۹ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
نقل قول:یعنی الان تنها مشکلتون اینه که مهریه بالاست ؟ نه هیچ وقت ادعایی نکردیم تنها مشکلمون مهریه اس اما یکی از مشکلات که هست... به نظرت اینکه ازدواجت مشکل شرعی داشته باشه و در محرمیت با همسرت شک و شبهه داشته باشی مشکل کوچیکیه؟؟؟ توجیه مشکلات با یه مشکل دیگه صورت مسئله پاک کردنه. کاری که شما گفتید هم مشکل جدی و مهمیه اما اینجا در مورد مهریه بحث میشه. هزار تا مشکل دیگه هم سر راه ازدواجه اما بزرگترین مشکلی که در ازدواج های زمان ما هست به نظر من عدم شناخت کامل و کافی دو طرفه. دختر و پسر هر دو چشم و گوش بسته پا به راه جدیدی میذارن که نه شناختی از همراهشون دارن و نه هیچ تجربه ای از اون راه... همین میشه دیگه...
نقل قول:اگه تمام دنیا هم بیاد و بگه سخت گیر نباشید و راحت بگیرید تا زمانی که مسائلی که باعث به وجود امدن این وضع شده حل نشه هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. حرفت منطقی اما چه مسائلی باعث بالا رفتن مهریه شده، چشم و هم چشمی به نظر من مهمترین عامله. خیلی از این مسائلی که میگی خودمون تراشیدیم. البته بعضی از رفتارهای مردا هم بی تأثیر نیست.
نقل قول:ولی یک مسئله را باید ذکر کنم آقایانی که مدعیند مهریه باید کم باشد و مهریه بالا چون غیرقابل دریافت است پشتوانه خیالی است یک بعدی به قضیه نگریسته اند. اگه منظورتون منم که من نگفتم مهریه پائین باشه، گفتم مهریه معقول و قابل پرداخت باشه. و اما درمورد بخش دوم... میدونید بزرگترین مشکل الان جامعه ما تو زندگی زناشویی چیه؟ اینه که هم مرد و هم زن دارن دنبال سلاح میگردن. مرد سلاحش میشه اختیاراتش، قدرتش و... میشه زن رو تو خونه زندانی کردن، میشه کتک زدن و... و زن هم در مقابل سلاحش میشه مهریه اش. هر دو دارن راهی اشتباه رو میرن. راه حلش این مشکل هم اینه که فرد مقابل رو اینقدر بشناسن و اینقدر دوست داشته باشن تا بهش اعتماد داشته باشن. دختر و پسر موقعی که باید همدیگه رو بشناسن فقط واسه هم نقش بازی می کنن، مدت نامزدی فکر می کنن زندگی گل و بلبله، درمورد مسائل جدی زندگی حرف نمیزنن، چشم و گوش بسته وارد راهی میشن که هیچ آشنایی باهاش ندارن خب معلومه زندگیشون دچار مشکل میشه و باید دنبال سلاح باشن.
و اما یه گلایه دارم چرا همش میگید مردا زیر سرشون بلند میشه. من خودم چند مورد رو سراغ دارم که خانوم زیر سرش بلند شده!!! اونوقت چی؟ بی تعارف بگم، الان همون قدر که احتمال داره مرد به زن خیانت کنه، همون قدر هم احتمال داره زن به مرد خیانت کنه. این واقعیت جامعه ماست هرچند تأسف باره... نقل قول:به نظر من در چنین مواردی مهریه بالای خانم به هیچ وجه یک پشتوانه خیالی نیست. زیرا زندان رفتن مرد اگر برای همسر از نظر مادی بیفایده باشد میتواند از نظر روحی مفید باشد و آقا در رفتارهای بد خود تجدید نظر به عمل آورد. در این مدت که در زندان است میتواند به رفتارهای خود فکر کند و چون با قضاوت اطرافیان از همکاران و دوستان گرفته تا بستگان روبرو می شود بهتر میتواند درباره سوءرفتارهایش اندیشه کند. این حرف شما از این جهته که مردها رو اصلاً نمیشناسید. مردی که واسه مهر زنش رفته زندان اگه رفتارش هم عوض بشه اصلاح نشده اومده تا فرصتی بدست بیاره برای انتقام.
نقل قول:مثلا قانونگذار بجای قسط بندی کردن مهریه که سالها دریافت آن طول میکشد میتواند قانونی وضع کند که مهریه با امضای پدر یا برادر یکی از بستگان مرد به عنوان ضمانت تایید شود تا اگر مرد از پرداخت آن استنکاف ورزید ضامن مجبور به پرداخت گردد. چه ربطی داره، یکی دیگه زن میگیره یکی دیگه مهریه رو بده. تازه مهریه های الان به حدی رسیده که اگه کل پدر و برادر و عمو و دایی پول رو هم بذارن باز خیلیا نمیتونن بدن. فکر میکنید 500تا سکه کم پولیه؟ [b] نقل قول: خانم فاطمه 313:یه زن توانایی اینو داره که بتونه کاری کنه شوهرش خیلی از رفتارهارو نتونه انجام بده یعنی انقد براش کامل و خوب باشه تا وجدان اون مرد راضی به رفتارهای نامناسب با خانومش نشه. خانم ایرانی:مرد می تواند برای زن انقدر کامل و خوب باشد تا وجدان زن راضی به اجرا گذاشتن مهریه نشود!!
ای کاش این دو اتفاق کنار هم میفتاد اونوقت می دیدید زندگی گلستان میشد.
نقل قول:مهریه زمانی کاربرد دارد که مشکلات بزرگ بوده و راههای معمولی پاسخگو نباشد. تو این تاپیک یه موضوعی که چند بار گفته شد این بود که مردها مهریه بالا رو قبول نکنن. اما من هم یه سوال دارم، چرا زنها پا به زندگی مردی میذارن که کامل نشناختنش؟ این مشکلاتی که شما گفتید سرچشمش اینه که اون زن خواستگارشو نشناخته به طور کامل. چشم و گوش بسته وارد یه زندگی شده و بعد دیده شوهرش فرسنگ ها با اونی که فکر میکرد فاصله داره. البته شناخت کامل ربطی به مدت زمان آشنایی نداره، به کیفیت حرفها و رفتارهای دوران نامزدی مربوط میشه
|
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
سلام عرض تسلیت به مناسبت اربعین آقا سید الشهدا(علیه السلام)
بنده همه ی فرمایشات بزرگواران را مطالعه نکردم شاید حرف تکراری باشه ببخشید دیگه همیشه مهریه ی بالا به خاطر چشم و هم چشمی نیست یکی از بستگان ما که داشت ازدواج میکرد خودش و خانومش توافقشون بر مهریه ی پایین بود ولی پدر عروس حرفش این بود که من تو جامعه هستم، جامعه رو دیدم به من حق بدین و این حرفا( البته کمی بهش حق میدم ) یا شنیده بودم بنده خدایی مهریه اش 5 سکه بود و شوهر به ظاهر مذهبی که بعد از مدتی آقا زیر سرش بلند شده بود و خانوم معتقد بود اگه مهریم کم نبود هیچوقت همچین مشکلی پیش نمیومد واقع اعتماد کردن سخته! اول توکل و تو کل و توکل و بعد تحقیق و تحقیق و تحقیق و بعد توکل دکتر افروز میگن عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی کن، انشاءالله عملی بشه یه نکته دیگه اینه که چون تو عرف ما اغلب افراد به عندالمطالبه بودن مهریه توجهی ندارن در نتیجه مطمئنا اگه کسی بخواد به اجرا بذاره اون زندگی دیگه زندگی نمیشه یه جور طلاق عاطفی پیش میاد( البته استثنا همیشه وجود داره ولی بحث حالت کلی رو در نظر میگیره) یا علی/التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۱۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۱۲:۵۳ توسط M912.)
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۱ ۱۱:۳۸)MEHJR نوشته است:شما در مورد تنبیه مرد میگید مرد رو خوب نشناختین اما در این مورد حرفی میزنید که واقعا خنده داره یعنی امکان نقش بازی کردن وجود نداره اون هم در روابط نامزدی از نظر اسلام؟؟؟ البته نمیگم نقش بازی کردن 100 در صد گاهی خود شخص نمیدونه داره نقش بازی میکنه چون یه خانومی رو دوست داره (و همینطور در مورد خانوم ها بالعکس) سعی میکنه برای اون بهترین باشه خوب باشه ایده آل طرف مقابل باشه اما بعد از ازدواج دیگه صحبت از یه عمر زندگیه نمیتونه خودش نباشه به مرور خوش میشه اخلاقیات خودش میاد وسط تا حدودی ممکنه بخاطر شرایط یا همسرش تغییر کنه ولی کاملا نمیتونه تغییر کنه شما از هر فرد متاهلی میتونی سوال کنی آیا رفتار همسرت بعد از ازدواج همون رفتار قبل از ازدواج بوده؟؟؟ من به عنوان اولین شخص متاهل پاسخ میدم خیر کاملا متفاوت حالا بقیه هم اگه دوست داشتن جواب بدن ولی شرط اول صداقته!!! (۱۳/دی/۹۱ ۹:۳۵)mohammadhadi نوشته است: سلامشما متوجه منظور من نشدید من حرفم قبل از ازدواج بود که آقایون دیگه همه چیز رو با هم میخوان خیلی خوش به حالشون شده این یکی مهریه رو بردارن دیگه مشکلات خود به خود حل میشه مشکل اینجاست که آقایون نمیخوان یکم از خواسته هاشون کم کنن اما انتطار دارن خانوم ها بیخیال حقوق خودشون بشن امثال همون دوستان که میفرمایند برید خواستگاری بعد از قبول کردن خانواده عروس شما مهریه بالا قبول نکنید دخترا راضی به ازدواج میشن چون این کار رو زرنگی میدونن اما نمیدونن چه لطمه ای به روحیه خانوم وارد میشه وقتی حرف از ازدواج میشه دیگه دختر هوایی شده نمیتونه خونه باباش بمونه چون داره یاد میگیره یه شخص دیگه بشه اونوقت میان با این خانوم بازی میکنن معلومه که زیر خواسته هاش میزنه این در صورتیه که تو اکثر شهرستان ها یا تو فامیل وقتی خواستگار میاد و قبول میکنن دیگه همه چیز تموم شده اس و مثل تهران یا شهرای بزرگ نیست که حتی نامزدی رو راحت بهم میزنن من هم اون دخترایی رو گفتم با یه سکه قبول میکنن که شرایط خوبی ندارن مثلا شرایط خانوادگی خوبی ندارن یا چه میدونم تموم اون خواسته هایی که یه مرد داره اما مرد در جای خودش برای خودش بد میدونه با چنین دختری ازد.واج کنه |
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۱۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۱۴:۴۹ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
نقل قول:یا شنیده بودم بنده خدایی مهریه اش 5 سکه بود و شوهر به ظاهر مذهبی که بعد از مدتی آقا زیر سرش بلند شده بود و خانوم معتقد بود اگه مهریم کم نبود هیچوقت همچین مشکلی پیش نمیومد آبادی میخانه ز ویرانی ماست
جمعیت کفر از پریشانی ماست اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانی ماست همیشه قوانین نمی توانند جلوی تمامی سوء استفاده ها رو بگیرن. در مورد ازدواج باید افراد به شناخت کامل برسن. باید قبل ازدواج چشم ها رو باز کنن. هم دختر باید قبل ازدواج چشمشو باز کنه هم پسر. اینجور مسائل ممکنه در جهت معکوس هم رخ بده اونوقت تکلیف اون مرد چیه؟ نقل قول:یه نکته دیگه اینه که چون تو عرف ما اغلب افراد به عندالمطالبه بودن مهریه توجهی ندارن در نتیجه مطمئنا اگه کسی بخواد به اجرا بذاره اون زندگی دیگه زندگی نمیشه یه جور طلاق عاطفی پیش میاد( البته استثنا همیشه وجود داره ولی بحث حالت کلی رو در نظر میگیره) عرف ما در مسائل مربوط به ازدواج تو خیلی از جاها مخالف شرع ماست. مهریه از نظر اسلام حق زنه و باید پرداخت بشه اما الان شده وسیله برای به خطا نرفتن مرد... حدیثی که از امام صادق گذاشتم رو دوباره بگم بد نیست: نقل قول:امام صادق(علیه السلام) میفرمایند: کسی که مهری تعیین کند اما درصدد پرداخت آن نباشد به منزله دزد است. نه فقط مهریه تو خیلی از چیزا خلاف شرع عمل کردیم و به بن بست رسیدیم. در مورد جهیزیه هم وضع همینه، کجا گفته شده تمام جهیزیه رو باید زن بده، اون هم با این همه وسایلی که تا آخر عمر بلا استفاده می مونه:
نقل قول:یه بحثی هم شد درمورد جهیزیه... ای کاش این عرف غلط تو جامعه ما شکسته بشه و به جای هزار نوع خرج غیر ضروری و مراسمات و چشم و هم چشمی ها و همچنین وسایل بلا استفاده زیادی که مد شده روی جهیزیه خانم ها باشه، دو تا خانواده پول میذاشتن روی هم و اول زندگی اسباب زندگی رو برای فرزندانشون تهیه می کردن. در بعضی از شهرهای ایران تهیه جهیزیه هم با مرده. اما به نظر من بی انصافیه با این قیمت وسایل خانگی تهیه جهیزیه با یک خانواده باشه(چه خانواده دختر چه خانواده پسر) کاش از هزینه های تالار و عروسی و هزار نوع مراسم گناه آلود کم میکردیم و با پولی که خرج اونها میشده لوازم ضروری زندگی رو برای فرزندانمون تهیه میکردیم. کاش... نقل قول:شما از هر فرد متاهلی میتونی سوال کنی آیا رفتار همسرت بعد از ازدواج همون رفتار قبل از ازدواج بوده؟؟؟ متأسفانه حرف شما درسته. یه استادی داشتم کانادا درس خونده بود. یه بار در مورد ازدواج حرف میزد برامون و بهمون گفت عادت خوبی که غربیا در مورد ازدواج دارن اینه که قبل ازدواج تمامی مسائل رو بهم میگن. ریز و درشت... چون میدونن شاید چند ماه بتونن نقش بازی کنن اما تمام عمر نخواهند تونست. بهمون گفت: یه نصیحت پدرانه به همتون می کنم اونم اینکه دوران آشنایی قبل ازدواج خودتون باشید.
این نقش بازی کردن های قبل ازدواج ریشه زندگی مشترک رو میخشکونه. نقل قول:من حرفم قبل از ازدواج بود که آقایون دیگه همه چیز رو با هم میخوان خیلی خوش به حالشون شده این یکی مهریه رو بردارن دیگه مشکلات خود به خود حل میشه حرفتون منطقیه منم قبول دارم. اینجا آوردمش تا تلنگری زده بشه به خودم و دیگر آقایون...
|
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
ببینید یه بحثی شده که مهریه ی زیاد کاربرد داره برای مواقعی که خانوم بخواد زندگیشو حفظ کنه و اگه مرد فلان کار خطا رو کرد زن مهریه اش رو بذاره اجرا و مرد رو مثلا یا بترسونه یا برگردونه سر زندگیش...
اول: من گفتم که مهریه حق زنه و اینکه چقدر مهریه میذاره هم حق و انتخاب خودشه. اما درباره ی اینکه کسانی که نمیتونن مهریه رو بدن و میرن زندان یه اعتراض دارم... کسی که مهریه رو نمیتونه بده (کلا کسی که بدهکار میشه به هر کسی) نباید به زندان بیفته برای اینکه بدهکار مجرم نیست. بازداشتگاه و زندان جای مجرمه نه بدهکار. اما اگه نره زندان پس چطوری حق طرف مقابل رو بگیریم؟ (از کجا مطمئن باشیم که حق طلبکار پایمال نمیشه؟) اینجا باید به طلبکار حقوقی داده بشه که مطمئن باشیم به حقش میرسه. مثلا اجازه بدیم که بتونه املاک یا لوازمی رو از بدهکار به امانت بگیره تا زمانی که حقش رو بگیره. زندانی کردن بدهکار از دید من درست نیست. چون بدهکار مجرم نیست. |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۱ ۱۶:۴۹)Reza71 نوشته است: ببینید یه بحثی شده که مهریه ی زیاد کاربرد داره برای مواقعی که خانوم بخواد زندگیشو حفظ کنه و اگه مرد فلان کار خطا رو کرد زن مهریه اش رو بذاره اجرا و مرد رو مثلا یا بترسونه یا برگردونه سر زندگیش...با حرف شما تا حدودی موافقم اما اگه بدهکار ملک یا ضمانتی نداشته باشه چی؟؟؟ در حالت طبیعی هم اگه ضمانتی باشه عقلا نباید زندان بره |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۱ ۲۰:۲۳)M912 نوشته است: با حرف شما تا حدودی موافقم اما اگه بدهکار ملک یا ضمانتی نداشته باشه چی؟؟؟ نمیشه که اصلا ضمانت نداشته باشه. من فعلا ذهنم تا همینجاشو تونسته ساپورت کنه و به تمام جزییات این مسئله فکر نکردم. به هر حال یه وسیله ی باارزشی باید داشته باشه که اونو به عنوان امانت به طلبکار بده که باید تقریبا برابر با بدهیش باشه... حتی اگه شده چندتا وسیله رو به عنوان ضمانت بذاره. البته اگه همون کارگاههای کار اجباری رو داشتیم میشد کسانی رو که هیچ ضمانتی نمیتونن بدن رو بفرستیم اونجا تا کار کنن و بتونن بدهیشونو بدن... (این کارگاهای کار اجباری با اون اردوگاههای کاری که تو فلیلمها میبینیم تفاوت داره... خیلی هم وحشتناک و بیرحمانه نیست. بعدا سر فرصت اگه شد توضیح میدم) |
|||
|
|
۳:۲۴, ۱۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
نقل قول:به هر حال یه وسیله ی باارزشی باید داشته باشه که اونو به عنوان امانت به طلبکار بده که باید تقریبا برابر با بدهیش باشه... حتی اگه شده چندتا وسیله رو به عنوان ضمانت بذاره.مرد مومن اگر وسیله داشته باشه برای ضمانت که خب وسایلش رو میفروشیم طلبش رو میدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهریه ی محمدی(مهرالسنة) | meshkat | 15 | 8,288 |
۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۸ آخرین ارسال: مرهم |
|
| !!!!!!!!مهریه رو کی داده ،کی گرفته!!!!!!!!!{{گفتگو محور}} | ترنم | 122 | 53,300 |
۳۰/مهر/۹۲ ۰:۳۱ آخرین ارسال: ترنم |
|

![[تصویر: 9qktuo39abn3gdhum.jpg]](http://www.up.persianv.com/images2/9qktuo39abn3gdhum.jpg)

. چرا وقتی روی حذف پست کلیک می کنم پستم حذف نمیشود؟ شما می دانید؟