شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نقل قول:کار فرهنگی و به عبارتی شست و شوی مغزی که سالیان سال روی ذهن و عقیده اینها اعمال شده .یعنی یک نفر با دست خط بزرگ روی فکر اینها نوشته: شیعه دشمن توست!
بله ، من هم میگن اونها عقیده دارن که شیعه دشمنشونه ... ولی چرا این دشمن باید حتما" کشته بشه ، در حالیکه در شرایط صلح هستیم و نه جنگ .....
خوب قضیه اونقدر پیچیده نیست. بحث سر خودخواهی و دنیاپرستی است. روز اول قابیل به خاطر خودخواهی و حسد برادرش رو کشت. اونموقع که بحث دین نبود. چرا انبیاء بنی اسرائیل رو یهودیا می کشتن؟ فکر می کنین بحث دین بوده؟ چرا مسیح علیه السلام رو اونطور کردن؟ چرا معصومین رو ...؟ الان ما در صلح نیستیم عزیز دل من. از ابتدای خلقت ما همیشه جنگ داشتیم و تا انسان خودپرست در زمین بوده جنگ بر سر تصاحب همه چیز برای خود و از اونطرف دفاع دیگران از حق خود بوده.... همیشه گرگ و گوسفند داشتیم همیشه ظالم و مظلوم داشتیم. همیشه جنگ بین این دو داشتیم. فقط گاهی روش جنگ عوض شده وگرنه...
یکطرف ماجرا کافران دنیاپرست هستن که همه چیز رو برای خودشون می خوان. خودشون رو از دیگران برتر می دونن و برای رسیدن به خواسته هاشون هر کاری می کنن. مهمترین جنایت اونها چپاول و غارت دیگر کشورها و دزدیدن سرمایه های اونهاست. این رو میشه کامل بازش کرد. بحث 100 سال برده های آفریقایی، بحث استعمار در هند و ایران و ....
حالا در بعضی کشورها، کسانی پیدا میشن که به خاطر ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار مقابل مستکبران مقابله می کنن. (البته گاها این مسئله ظلم ستیزی چون در نهاد و فطرت بشر هست ممکنه پشتوانه دینی هم نداشته باشه اما بالاخره وجود داره). اما دین واقعی دینی هست که خیلی جدی و محکم دستور به مقابله با ظلم و دفاع از مال و ناموس و وطن میده و به اینکار ارزش و قداست می بخشه چون حق همینه....
حالا عده ای همچنان می خوان به طرق مختلف مانع دین رو از سر راه بردارن و به استعمار و دزدی ثروت دیگران بپردازن. نتیجه میشه اینکه مفهومی به اسم دشمن مطرح میشه. خوب، در مقابل دشمن باید چیکار کرد؟ در مقابل سارق مسلح باید چیکار کرد؟ به ناچار بحث قتل مطرح میشه.
اما نکته اینجاست:
به چه طریقی استعمارگران وارد کار میشن؟ خوب اونها مدتها جنگ و مبارزه فیزیکی رو امتحان کردن و بهره هاشون رو بردن. اما بهترین راه اینه که تقسیم کنی و غلبه کنی. قطعات کوچکتر رو میشه راحت تر شکست. بنابراین میان نفوذ می کنن به داخل و با شعارها و تئوری های ساختگی، شروع می کنن هدف خودشون رو تکه تکه کردن. بعد بین اینها اختلاف ایجاد می کنن و خودشون با تزریق اسلحه و ... آتش جنگ رو شعله ور می کنن و .... بعد بنده و شما می شینیم میگیم چرا مسلمون وهابی!!! مسلمون شیعه رو می کشه.
بنده عرض کردم. سوال شما غلطه. شناخت حق یعنی شناخت اسلام. شما نمی تونین هر کس ادعای اسلام کرد رو مسلمون بدونین. هر ادعایی اثبات می خواد. شما میگین چرا مسلمون مسلمون می کشه؟ بعد هم جواب براتون پیچیده میشه. اما اگر اسلام و شیعه رو بشناسین و شناخت نسبی نسبت به پیدایش وهابی ها پیدا کنین صورت سوال اینطور میشه که:
چرا عده ای کافر خودخواه که برای به دست آوردن و غارت ثروت و منابع دیگر کشورها به اونها تجاوز می کنن وقتی دین و مذهب شیعه رو مانع پیشرفت کار خودشون می بینن، چرا شیعه ها رو می کشن؟ دیگه جواب این مسئله واضح میشه.
این وسط مثلا علمای وهابی یکسری فتوای قتل شیعه صادر می کنن تا کسانی که پیرو اونها هستن عذاب وجدانی نداشته باشن و کارشون رو مقدس بدونن هر چند اونها می تونن بفهمن حق چیه اگر خودشون بخوان اما خودشون هم .... برای همینه که علمای ما میگن اصول دین تحقیقی است نه تقلیدی.
(۱۵/دی/۹۱ ۱۹:۱۶)blue.blood نوشته است: [ -> ]
بله ، من هم میگن اونها عقیده دارن که شیعه دشمنشونه ... ولی چرا این دشمن باید حتما" کشته بشه ، در حالیکه در شرایط صلح هستیم و نه جنگ .....
این نکته که آیا واقعا بین شیعه و سنی دشمنی هست یا اختلاف نظر جای بحث داره. به نظرم خوبه یه تاپیک واسه این موضوع ایجاد بشه.
کلا فکر نکنم هیچ کس دلیل کافی داشته باشه که بیاد علیه دیگران (حالا شیعه یا سنی) عملیات انتحاری انجام بده.
بخصوص گروه هایی که مسئولیت این گونه عملیات های انتحاریو به عهده می گیرن صاحب تفکر درست و درمونی نیستن. مثل القاعده.
به نظر من کسایی که این عملیات هارو انجام می دن اکثرا به زور و فریب وادار به این کار شدن.
تهدید اعضای خانواده یا حتی مورد حمایت قرار گرفتن (اغلب مالی) بستگانشون عامل بلقوه ای برای خیلی از جوونای غیرتی هست.
مثلا پدر یک خانواده فقیر که از شدت فقر حاظر از جون خودش بگذره و خانوادش اندکی کمک مالی دریافت کنن.
یا کسی که فرزدنش گروگان گرفته شده و در قبال آزادی فرزندش خواستن که توی این گونه عملیات ها شرکت کنه.
(۱۵/دی/۹۱ ۱۶:۴۳)faateme313 نوشته است: [ -> ]کار فرهنگی و به عبارتی شست و شوی مغزی که سالیان سال روی ذهن و عقیده اینها اعمال شده .یعنی یک نفر با دست خط بزرگ روی فکر اینها نوشته: شیعه دشمن توست!
نقل قول:خوب قضیه اونقدر پیچیده نیست. بحث سر خودخواهی و دنیاپرستی است. روز اول قابیل به خاطر خودخواهی و حسد برادرش رو کشت. اونموقع که بحث دین نبود. چرا انبیاء بنی اسرائیل رو یهودیا می کشتن؟ فکر می کنین بحث دین بوده؟ چرا مسیح علیه السلام رو اونطور کردن؟ چرا معصومین رو ...؟ الان ما در صلح نیستیم عزیز دل من. از ابتدای خلقت ما همیشه جنگ داشتیم و تا انسان خودپرست در زمین بوده جنگ بر سر تصاحب همه چیز برای خود و از اونطرف دفاع دیگران از حق خود بوده.... همیشه گرگ و گوسفند داشتیم همیشه ظالم و مظلوم داشتیم. همیشه جنگ بین این دو داشتیم. فقط گاهی روش جنگ عوض شده وگرنه...
نقل قول: یکطرف ماجرا کافران دنیاپرست هستن که همه چیز رو برای خودشون می خوان. خودشون رو از دیگران برتر می دونن و برای رسیدن به خواسته هاشون هر کاری می کنن. مهمترین جنایت اونها چپاول و غارت دیگر کشورها و دزدیدن سرمایه های اونهاست. این رو میشه کامل بازش کرد. بحث 100 سال برده های آفریقایی، بحث استعمار در هند و ایران و ....
نقل قول: به نظر من کسایی که این عملیات هارو انجام می دن اکثرا به زور و فریب وادار به این کار شدن.
به نظرم اینا هیچ کدوم عامل اصلی نیستند .
سوال : چرا یک نفر باید بیاد روی مغز وهابی ها بنویسه شیعه دشمن توست ؟!!!!!!
سوال : اون یکطرف ماجرا که دنیا پرستان هستند دقیقا چه چیزی دنیا رو از شیعیان بدبخت بیچاره پاکستانی و عراقی که چیز خاصی از دار دنیا ندارند میخوان ؟!!!!
سوال : چرا یک نفر باید با زور و فریب یک نفر دیگه رو مجبور کند به شیعه کشی !!!؟
من فکر میکنم منظور تاپیک پیدا کردن عامل اصلی است وگرنه اینکه وهابی ها شیعه رو دشمن میدونند یا جنگ حق و باطل همیشه خدا بوده یا دعوا سر خودخواهی است رو که همه میدونیم !!!
(۱۵/دی/۹۱ ۲۰:۰۴)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]
البته فکر میکنم موضوع مهمتری وجود دارد ... اونم اینه که چرا یک نفر باید بیاد روی مغز اینا بنویسه : شیعه دشمن توست!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به قول بلو بلود اونم تو زمانی که رسما جنگی در کار نیست ؟!!!
علت اصلی به نظر شما چی است ؟!!! من نظرم رو گفتم !!!
همیشه افراد جاه طلب و زیادی خواه وجود دارن که به منافع بقیه چشم داشت دارن و آبو گلالود می کنن تا ماهی خودشونو بگیرن. تا وقتی که شیطان هست، آدم شرور هم هست.
به نظرم چون شیعه وظیفه ای داره مبنی بر برپایی حکومت عدل جهانی مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که اگه برپا بشه خیلیا منافعشون قطع میشه!
واسه همین شیعه دشمن خیلیاست!
نقل قول:همیشه افراد جاه طلب و زیادی خواه وجود دارن که به منافع بقیه چشم داشت دارن و آبو گلالود می کنن تا ماهی خودشونو بگیرن. تا وقتی که شیطان هست، آدم شرور هم هست.
خب بحث همینه ، لطفا بگید چه کسانی چطوری میخوان با کشتن چندتا شیعه که از دار دنیا هیچی ندارند ماهی بگیرند ؟!!!!!!!!
اصلا از چندتا زائر امام حسین که با پای پیاده دارند میرن حرم یا دارند مثل بقیه زندگی شون رو میکنند ، چه ماهی ای در میاد که بخوان بگیرند ؟!!!!!!!
نقل قول:به نظرم چون شیعه وظیفه ای داره مبنی بر برپایی حکومت عدل جهانی مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که اگه برپا بشه خیلیا منافعشون قطع میشه!
واسه همین شیعه دشمن خیلیاست!
یعنی با کشتن مردم عادی شیعه پاکستان و عراق و ... مبانی حکومت عدل جهانی به خطر میوفته ؟!!!
دیدگاه ، عقیده ، تفکر!!
با کشتن میشه اینارو از بین برد!
مگه فرهنگ عاشورایی نبود که جلو استکبار رو گرفت؟ شیعه تا وقتی شیعه هست حتی یه نفر هم باشه نمی گذاره بهش ظلم بشه. خوب دشمن اصلی رو میاره به از بین بردن اونها. با نسل کشی. با ترویج فرهنگ کم کردن زاد و ولد. با ایجاد دشمنی بین فرقه ها. اینطوری همه فکر می کنن جنگ مذهبی هست. من میخوام بدونم اسرائیل که ریشه صهیونیزم در ادیان هست و مسیحیت صهیونیست و اسلام صهیونیست رو ایجاد کرده، به خاطر اعتقادات دینی اینکارو می کنه؟ اصلا صهیونیزم و سران اون اعتقادی به خدا ندارن که به خاطر باور مذهبی جنگ کنن.
وقتی امنیت در کشورهای شیعه برقرار بشه و این کشورها پیشرفت کنن و با همدیگه ارتباط قوی پیدا کنن سریع باعث رشد و پیشرفت همدیگه میشن. نتیجه اینکه باید با کشتار و راه اندازی جنگ داخلی جلو امنیت و آرامش رو گرفت تا در فضای متشنج پیشرفتی صورت نگیره. بنابراین معلوم میشه چرا در پاکستان و عراق کشتار رخ میده. ایجاد نا امنی و افزایش تنش بین گروه های مختلف درون کشوری، برای اینکه فرصتی داشته باشن اول در قالب قراردادهایی ثروت کشور رو ببرن و در ثانی کشور هیچوقت پیشرفت نکنه که بتونه منابع کشورش رو خودش مصرف کنه. هر کشوری هر چند به ظاهر فقیر باشه بالاخره سرمایه ها و منابع زیادی در کشورش داره مثل نفت عراق. ضمن اینکه اگر دشمن بتونه وهابیت رو در راس کشورهای مسلمان و شیعه قرار بده به همه خواسته های خودش رسیده. اتفاقی که در عربستان افتاده متاسفانه....
برداشت من اینه که ریشه مکافاتهای بشر از اومانیسم یا انسان گرایی است (خودخواهی و خودپرستی) که بعضی ها به خاطر اینکه همه چیز رو برای خودشون داشته باشن دست به هر کاری می زنن و هر مخالفی سر راهشون قرار بگیره نابودش می کنن. البته در این میان این شیاطین قسم خورده هستن که دائم با وساوس مختلف به این فتنه ها دامن می زنن برای نابودی همه بشر...
سلام خدمت شما
به نظر من تمام دعواهای دینی از یک جنسند. احکامی مثل "جهاد با کفار" و "حکم ارتداد" و ... تیغهای دو لبه ای هستند که نه مسلمانان از اونها در امان اند و نه غیر مسلمانان.
به نظرم خوبه از خودمون شروع کنیم. و از چنین دیدگاههایی طرفداری نکنیم. در واقع مهم نیست که پیروان مذهب شیعه یا سنی یا هر مکتب دیگری مسلمان اند یا نه، حقوقشون باید در محترم باشه.
البته خوشبختانه میشه امروزه تفسیرهای نرم تری رو از اسلام دید. و اگر شما توی جمع دوستانتون درباره حقوق غیر مسلمانان صحبت کنید، می بینید که خیلی ها این حقوق رو به رسمیت می شناسند. این تفسیرهای نرم تر رو حتی میشه در بین علمای اسلامی هم دید. خیلی علما هستند که چنین روشهایی رو برای ترویج اسلام جایز نمی دونند و اگر مسلمانان بخوان به یکی از تفاسیر متعددی که در مورد اسلام وجود داره عمل کنند، به نظرم چنین تفاسیری قابل قبول تر به نظر میان.
ممنون