(۲۶/دی/۹۱ ۲۳:۳۹)وحید110 نوشته است: [ -> ]
1 - در آيات ياد شده وقتي سخن از زنان پيامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به ميان آمده ، ضمير جمع مؤنث به کار رفته مانند:
من يات منکن - و من يقنت منکن - لستن - ان اتقيتن - تخضعن - وقرن - بيوتکن و ....
ولي وقتي به آيه تطهير رسيده ضماير جمع مذکر به کار رفته مانند:
ليذهب عنکم - ويطهرکم .
پس معلوم مي شود مخاطب در آيه تطهير غير از مخاطب در آيات قبل و بعد از آيه تطهير است.
2 - زنان پيامبر گرامي (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) متعدد بودند و در خانه هاي مختلف زندگي مي کردند و لذا در آيه 32 جمله (وقرن في بيوتکن) آمده است و اگر چنان که آيه تطهير نيز شامل آن ها مي شد بايد جمله (اهل البيوت) مي آمد و حال آن که (اهل البيت) آمده است.
3 - طبق روايت صحيح مسلم و غيره وقتي آيه تطهير نازل شد رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حضرت علي و فاطمه و حسن و حسين را زير کساء قرار داد و آيه شريفه قرائت فرمود روايت صحيح مسلم:
قَالَتْ عَائِشَةُ خَرَجَ النَّبِيُّ صلى الله عليه وسلم غَدَاةً وَعَلَيْهِ مِرْطٌ مُرَحَّلٌ مِنْ شَعْر أَسْوَدَ فَجَاءَ الْحَسَنُ بْنُ عَلِيّ فَأَدْخَلَهُ ثُمَّ جَاءَ الْحُسَيْنُ فَدَخَلَ مَعَهُ ثُمَّ جَاءَتْ فَاطِمَةُ فَأَدْخَلَهَا ثُمَّ جَاءَ عَلِيٌّ فَأَدْخَلَهُ ثُمَّ قَالَ (إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا).
صحيح مسلم: 7 /130 ح 6414.
4 - در صحيح مسلم آمده که از زيد بن ارقم سؤال شد آيا به زنان پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اهل بيت پيامبر گفته مي شود يا خير؟ پاسخ داد همسر يک مرد از اهل بيت آن به حساب نمي آيد زيرا چه بسا زني با مردي يک عمر زندگي مي کند ولي در آخر عمر طلاق گرفته و به خانه پدرش رفته و جزء اهل بيت پدر محسوب مي شود:
إنّ زيد بن أرقم سئل عن المراد بأهل البيت هل هم النساء ؟ قال: لا / وأيم اللّه ، إنّ المرأة تكون مع الرجل العصر من الدهر ، ثمّ يطلّقها ، فترجع إلى أبيها وقومها.
صحيح مسلم: ج 7 ص 123، (رقم 6381)، كتاب فضائل الصحابة، باب فضائل علي بن أبي طالب (علیه السلام).
5 - زنان پيامبر هيچيک ادعا نکرده اند که آيه تطهير شامل ما نيز مي شود بلکه خلاف آن را نقل کرده اند مانند ام سلمه که مي گويد پس از نزول آيه تطهير و تکريم حضرت رسول گرامي علي و فاطمه و حسن وحسين عليهم السلام را ، من جلو رفته و از حضرت پرسيدم آيا من هم عضو اهل بيت هستم ؟ حضرت پاسخ داد تو آدم خوبي هستي و عضو اهل بيت نيستي بلکه از همسران پيامبر هستي :
صحيح ترمذي:
عن أمّ سلمة، أنّ النبي صلى الله عليه وسلم جلل على الحسن والحسين وعلى وفاطمة كساء ثمّ قال : «اللهم هؤلاء أهل بيتى وحامّتي أذهب عنهم الرجس وطهّرهم تطهيراً&
. فقالت أم سلمة : وأنا معهم يارسول الله ؟ قال: إنّك على خير. هذا حديث حسن صحيح . وهو أحسن شئ روى في هذا الباب.
سنن الترمذي: ج 5 ص 361.
رواه الحاكم قائلا: هذا حديث صحيح على شرط البخاري ولم يخرجاه. المستدرك: 2/ 416، 3/ 146. وقال بعد نقل رواية اخرى بعد ذلك: هذا حديث صحيح على شرط مسلم ولم يخرجاه. المستدرك: 2/ 416.
وروى أيضاً عن عن عمر بن أبي سلمة قال: (لما نزلت هذه الآية على النبي (صلى الله عليه وآله): (إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرا) في بيت أم سلمة، فدعا فاطمة وحسناً وحسيناً، فجللهم بكساء وعلي خلف ظهره، فجلله بكساء، ثم قال: اللهم، هؤلاء أهل بيتي، فاذهب عنهم الرجس وطهرهم تطهيراً، قالت أم سلمة: وأنا معهم يا رسول الله؟ قال: أنت على مكانك وأنت إلى خير).
سنن الترمذي 5: 328. قال عنه الألباني: صحيح. صحيح سنن الترمذي، الألباني 3: 306 ح 3205.
در روايتي که سيوطي و طبراني و احمد بن حنبل نقل کرده اند آمده که ام سلمه مي گويد من جلو رفته و طرف کساء را گرفته تا داخل شوم حضرت رسول گرامي (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کساء را از دست من گرفت و کشيد و به من اجازه ورود به درون عباء را نداد:
عن أمّ سلمة أنّها قالت: «فرفعت الكساء لأدخل معهم فجذبه من يدي وقال: إنّك على خير .
مسند أحمد ج 6 ص 323، المعجم الكبير للطبراني ج 3 ص 53،الدر المنثور ج 5 ص 198.
پس بنا بر اين اگر کسي بخواند بگويد که زنان پيامبر نيز داخل اهل بيت هستند و آيه تطهير آنان را نيز شامل مي شود بايد عبا را از دست پيامبر گرفته و به زور زنان حضرت را داخل آن نمايد .
[/font]
منبع
[font=Tahoma]
با توجه به اینکه هر فردی خودش را خوب میشناسد
با توجه به اعمال عایشه در کتب صحیح خودتان و روایات رسیده و استدلال های عقلی و قرانی جناب عایشه داخل در اهل بیت نیستند
شما مثل اینکه قران را کنار گذاشتید و دنبال روایات ضعیف هستید
کلمه اهل بیت یک کلمه مذکر است و مونث نیست.
اهل البیت پیامبر صلی الله علیه وسلم شامل خودشان و زنانشان بودند پس بودن خود حضرت محمد در این مجموعه باعث شده تا ضمیر مذکر شود.
و تازه ما قبول داریم که در این مجموعه حسن و حسین و علی هم هستند پس اگر ضمیر مذکر نمیامد نمیتوانستیم سه شخص محترم مذکور را شامل کنیم
خوشبختانه امروز با کتب و شبکه های ماهواره ای اهل سنت پاسخ واقعا بدون بحث و کاملی میدهند
نمونه
در داستان ساره و ابراهیم و فرشتگان، وقتی که فرشته ها به ساره مژده دادند که صاحب فرزندی خواهد شد، سارا متعجب شد که پیری را ببین و مژده را ببین!! و فرشته ها به آن زن گفتند:
قَالُوا أَتَعْجَبِینَ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ رَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ عَلَیْكُمْ أَهْلَ الْبَیْتِ إِنَّهُ حَمِیدٌ مَجِیدٌ (هود /73)
«گفتند: ای زن آیا از كار خدا تعجب مىكنى در حالیكه رحمتخدا و بركات او شامل شما اهل بیت است، بىگمان او ستودهاى بزرگوار است»
همسر ابراهیم جز اهل بیت محسوب میشه
حالا من موندم چرا همسر پیامبر جز اهل بیت نیس !!
قَالُوا أَتَعْجَبِينَ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ رَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ إِنَّهُ حَمِيدٌ مَجِيدٌ (هود/ 73)
«گفتند : ای زن آيا از كار خدا تعجب مىكنى، در حاليكه رحمتخدا و بركات او شامل شما اهل بيت است، بىگمان او ستودهاى بزرگوار است»
خود کلمه اهل البیت ، اسم جمع است پس نباید دوباره جمع بسته شود برای اثبات این موضوع باز بیایید قرآن را باز کنیم و آیه 12 از سوره القصص را بخوانیم:
«وَحَرَّمْنَا عَلَيْهِ الْمَرَاضِعَ مِنْ قَبْلُ فَقَالَتْ هَلْ أَدُلُّكُمْ عَلَى أَهْلِ بَيْتٍ يَكْفُلُونَهُ لَكُمْ وَهُمْ لَهُ نَاصِحُونَ (12) »
«و از پيش شير دايگان را بر او حرام گردانيده بوديم پس [خواهرش آمد و] گفت:
آيا شما را بر خانوادهاى راهنمايى كنم كه براى شما از وى سرپرستى كنند و خيرخواه او باشند. »
در کلمه {
أَهْلِ بَيْتٍ يَكْفُلُونَهُ }
( سرپرستی کنند ) دقت کنید در { يَكْفُلُونَهُ } دقت کنید. فعل بصورت جمع مذکر آمده در حالیکه مقصود فقط مادر موسی است
مرد عرب 4 زن و40 بچه هم داشته باشد و زلزله بیاید ، میگوید اهل بیتم ( خانواده ام )، همگی کشته شدند .نمیگوید اهالی بیتوم (خانواده هایم ) کشته شدند ، پس این قاعده در زبان عربیست و (حتی فارسی! )
==================================================
یک حدیث اوردید
صحيح مسلم آمده که از زيد بن ارقم
اون جایی که شما این حدیث را کپی کردید حدیث نافص گذاشته بود
در آن همان راوی واضح میگوید زن از اهل البیت است :
((حصین پرسید: ای زید، مگر اهل بیتش کیستند؟ مگر نه این که زنهایش هستند؟! جواب داد: زنهایش هم از اهل بیتش هستند اما اهل بیتش، آنهایی هستند که صدقه بر آنها حرام است؛ یعنی، آل علی و آل عقیل و آل جعفر و آل عباس .))
معنی روایت این است که هیچ کس شک ندارد که زن از اهل بیت است ! اما چون پیامبر، پسر نداشت و دخترش هم در خانۀ مرد دیگری بود، مردم فکر کردند که اهل بیتش منحصر است به زنانش، لذا زید، برای مردم توضیح داد!
اما این که می گوید: اگر زن طلاق بگیرد، اهل بیت نیست؛ درست است. اما طلاق که نگیرد، هست ! و زنان پیامبر طلاق نگرفته بودند.
بیاد داشته باشید زن اگر شوهرش بمیرد تا در عده است اهل بیت شوهر است و حق عروسی ندارد، اما بعد از عده شاید دیگر اهل بیت نباشد، اما چون مدت عده زنان پیامبرتمام عمر بود، پس به همین خاطر تا دم مرگ اهل بیت رسول الله بودند و برای همین، خانه ای که از پیامبر برایشان مانده بود مال آنها شد تا دم مرگ !
و پسر هم اگر نافرمان باشد، از اهل بیت نیست ! ( مثلا پسر نوح )
=============================
حدیثی که در آن رسول الله ام سلمه را به عبا راه نداد :
اولا 95 درصد احادیث پیرامون این آیه ضعیف و قابل استناد نیستند اما شیعه دنبال سند حدیث نیست دنبال هوای نفس خویش است و مهار زندگیش را،به هوای نفس خود داده است
پس بیایید ببینید !! این هم حدیثی دیگر از همان مسند احمد:
در مسند احمد شماره 26596، شهر بن حوشب از ام سلمه نقل می کند:
((شهر بن خوشب از ام سلمه نقل می کند که وقتی خبر قتل حسین آمد،ام سلمه اهل عراق را لعنت کرد و گفت: کشتندش ! الله بکشد شان. من دیدم که فاطمه با ظرف غذایی که برای رسول الله درست کرده بود به خانه ما آمد و گذاشت پیش روی رسول خدا. رسول الله فرمود: کجاست پسر عمویت؟ گفت: در خانه است. فرمود: برو بیاورش و دو پسرت را هم بیاور. رفت و دو پسرش را آورد و دست هر دو را گرفت و علی پشت سرش بود و داخل شدند ! و علی در یک طرف فاطمه در طرف دیگر علی و دو پسر در جلوی رسول نشستند .
و رسول کسایش ر از زیر من کشید و آنها را پوشاند و گفت: یا الله اینها اهل بیت من هستند از پلیدی پاکشان فرما ! گفتم: ای رسول الله، مگر من زنت نیستم؟ مگر من اهل بیت تو نیستم ؟! فرمود: بله هستی؛ پس در عبا داخل شو!
ام سلمه می گوید: من هم در زیر عبا رفتم اما بعد از آنکه دعایش برای پسر عمو و دختر و نوهایش تمام شد! ))
=======================
دیگه در مورد حضرت عایشه بحثی ندارم
هم در قران و هم در کتب معتبر اهل سنت روایت هست
اصلا ناموس پیامبر مگر بازیچه دست افراد هست هر انگی بهش بزنیم