(۲۷/دی/۹۱ ۰:۴۲)وحید110 نوشته است: [ -> ]البته میتوانم نقل قول های عجیب عایشه مثل همان شیر خوردن از پستان زن بالغ جهت خواهر شدن با خواهرانش را بیاورم و مسایلس از این دست ولی لطفا خودتان درب ان را باز نکنید و نگویید شیعیان حرفهایی که ما در کتبمان میزنیم را بازگو میکنند ...
عایشه و تهمت شرکت پیامبر اکرم در مجلس غنا و رقص! (از کتب صحیح اهل سنت)
بخاری و مسلم از عایشه نقل میکنند که: دیدم پیامبر مرا با ردایش می پوشاندمن حبشی ها را که در مسجد بازی میکردند تماشا میکردم.که عمر آنها را بازداشت وپیامبر فرمود:آنها را به حال خو بگذار! ای حبشی ها آسوده خاطر باشید!
پس قدردخترکان نورسیده بازیگوش را بدانید. بخاری کتاب المناقب ج۲ص۱۷۹ وکتاب العیدین ج۱ص۱۲۳ - صحیح مسلم کتاب صلوه العیدین ج۲ص۶۰۸
و روایات بسیار دیگری که بخاری و مسلم از عایشه نقل کرده اند. و در تمامی آنها عایشه تهمت شرکت در مجلس زنان
و مردان وغنا و رقص را به پیامبر اکرم زده است.
جالب است که در این روایات دروغین عمر میخواهد از گناه دوری کند ولی رسول خدا او رابه گناه تشویق میکند !!!
همچنین جالب است که عایشه در این روایات دروغین میگوید جلس غنا و رقص در مسجد برگزار میشده است !!!
نمیدانم آیا پیامبر مسجد خود را برایاقامه نماز و قرائت قرآن ونشر تعالیم اسلام و اداره شوون مسلمانان بنا کرده بود یابرای نمایش رقص و سرگرمی ؟!
(۲۷/دی/۹۱ ۰:۴۶)siavas1h نوشته است: [ -> ]که اینطور
هر طور شما راحتید
من دو ایه اوردم شما جواب درستی به ان ندادید
اصولا مباحث در نزد شیعه بحث کلامی هست نه قرانی و اصلا استدلالی به قران ندارد
چند تا حدیث که صحت ان شبهه هس که درستی عقیده شما را ثابت نمی کند
همین و می گم و دیگه بس! هر وقت تونستید استدلال از قران کنید با منطق قرانی پیش رفتید می تونید همچنین ادعایی کنید
موفق باشد
اخوی ، بجای کپی پیست و مرور نکردن متون ،
یکبار متن ها را بخوانید :
اینجا پاسخ شما را دادیم ، گویا نمی خواهید بخوانید :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid173060
در مورد قرآن هم گفتیم :
مگر شما می توانید نماز دو رکعتی صبح را از قران بیرون بکشید ؟!
اصولا از دید شما چرا نماز چهار رکعتی صبح ولید اشتباه بود ؟!
شاید اگر شش رکعت می خواند نزد خدا و قرآن و شما مومن تر بود !!!
--------------------------------
شیعیان به سخن معصوم باور دارند و عمل می کنند :
رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : سيكذب علي كاذب كما كذب علي من كان قبلي. فما جاءكم عني من حديث وافق كتاب الله فهو حديثي و ما خالف كتاب الله فليس من حديثي؛
دروغگو بر من دروغ خواهد بست، چنانكه قبل از من نيز چنين بود. پس آنچه را كه از جانب من به شما رسيد، اگر موافق با كتاب خدا بود سخن من است و اگر مخالف با كتاب خدا بود مطمئناً سخن من نيست.(حميري، عبد الله بن جعفر. قرب الاسناد. تهران نينوي. ص44)
یا روایتی از معصوم که فرموده حدیثی را که با قران مطابقت ندارد به دیوار بکوبید
یعنی شدیدترین نوع رد کردن ...