|
ادامه ی مباحث مربوط به زنان از طرف سرکار ایرانی
|
|
۳:۳۶, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۴:۳۹ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
نقل قول:مگر مرد بودن امتیازی محسوب میشود که باید خواهان بدست آوردن آن باشیممن قبلا به این حرف پاسخ دادم. لطفا ارسالهای مرا بخوانید. کسی نخواسته مرد شود. حقوقی که زنان میخواهند از اصل و اساس متعلق به مردان نبوده که اگر زنان آنها را درخواست کنند به مرد بودن متهم شوند. اینها حقوق انسانی و اجتماعی است که مردان با ترفندهای مختلف از زنان گرفته اند و زنان باید آنها را دارا باشند. نقل قول:خداوند زن را برای تربیت نسل آفریده است این نظر شماست و اصلا هم اینگونه نیست. لطفا از خودتان فتوا ندهید. نقل قول: علاوه بر آن، قضاوت حقی نیست که از زن سلب شده باشد، بلکه مسئولیتی است که از دوش او برداشته شده و هیچ امتیازی برای مرد محسوب نمیشود!!!! جالبه هرچیزی که از زنان سلب شده حق نیست! یا تکلیف است یا مسئولیت است یا ..... از آن گذشته مردان به چه دلیل به خودشان حق میدهند برای زن تصمیم بگیرند که چه کاری انجام بدهد چه کاری نه؟ چگونه است که مرد می تواند انتخاب کند هر شغلی داشته باشد اما برای زنان تصمیم میگیرند که چه کاری می توانند انجام دهند چه کاری خیر؟ مگر زنان خودشان شعور و درک برای تصمیم گیری ندارند؟ [/size][/b] نقل قول:[i] این تاپیک به هیچ وجه محل بحث در مورد احکام مربوط به زنان در اسلام نیست[/u] میشه بفرمایید کجا جای صحبت درباره احکام مربوط به زنان است؟ جنابعالی در تاپیک تبعیض پستهای بی ربطی که اینجا هم گذاشته اید درج کردید و بحث زنان را به بحث امام زمان تبدیل کردید و کسی از شما ایراد نگرفت و هیچ تذکری دریافت نکردید که بحثتان بی ربط است حالا اینجا ما در این باره صحبت کنیم بی ربط است؟ تاپیکهای حقوق زنان که سریع بسته می شود. مثل تاپیک تبعیض که کسی نتوانست پاسخ منطقی و قانع کننده بدهدو مدیریت سریع آن را بست. هرجا به نفع شما نیست و نمیتوانید بحث کنید و دلیل منطقی ندارید تاپیک را می بندند. مدیر سایت باید بی طرف باشد. [/b] من میخواهم تاپیک رای و تاپیک تبعیض باز شود. معنی نمیدهد هر جا کم می آورید از دوستی با آقای بیداری استفاده کنید و ایشان به نفع شما وارد عمل شود و تاپیک را با نتیجه گیری به نفع شمایان ببندد. نقل قول: من متأسفم برای این شخص که به همین راحتی نوشته های من موجود است و چنین تهمتی به بنده می زند!!!! امامت جزء اصول دین است و تقلیدی نیست! اگر من آن را با عقلم مورد تردید قرار دهم (که نداده ام) بر اساس مبانی اسلام عمل کرده ام نه مسیحیت ! شما ناظر اصول عقاید شیعه هستید و این را نمیدانید؟ یک آیه بیاورید که به طور مشخص و واضح اسم امام زمان در آن برده شده باشد نه بر اساس احادیث و روایات!!!!!! نه مثل بحث صیغه که بدون حدیثهای جعلی و ... قابل اثبات نیست!![/size][/color][/b] اگرمیتوانید یک آیه بیاورید که صریح اسم امام زمان در آن باشد. همانطور که اسم عیسی و موسی و یوسف در قران برده شده [b]نه آیه ای با تفسیر و تشریح که منظورش این بوده و آن بوده! صریح و مشخص! مثل اسم پیامبران بالا! اسم یک امام زنده باید مهمتر از پیامبران مرده که دینشان منسوخ شده است باشد!!!!!!! |
|||
|
|
۵:۰۸, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۵:۱۱ توسط fighters.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بده معمولا چیزی نمینویسم و خواننده هستم
اما خانوم ایرانی شما بجز سفسطه و فرافکنی کاری هم انجام میدهید؟ یک بام و 2 هوا که نمیشود ! گزیده جواب دادن و معرکه گرفتن هم فایده ندارد فقط الان من متعجبم چطور هنوز با شما بحث میشود . کلا شما میگویید فقط قران و لا غیر طرف مقابل میگوید حدیث و امام اول باید محل اختلاف را حل کنید نقل قول: اگرمیتوانید یک آیه بیاورید که صریح اسم امام زمان در آن باشد. همانطور که اسم عیسی و موسی و یوسف در قران برده شدهخوب اسم خیلی از پیامبران هم نیامده ! این هم شد دلیل؟! شما میخواهید ثابت کنید زن در اسلام این نیست که نمیتوانید اگر هم میخواهید ثابت کنید زن این نیست بحث دیگریست وقت عزیز است وگر نه تمام سفسطه های شما را با نوعش نشان میدادم! شما متناقض هم مینویسید . قران را هم فقط جایی که ایه ندارد قبول دارید و بحث ارث و چند همسری و ازدواج موقت را هم قبول ندارید . در صورتی که در قران کاملا واضح بیان شده میگویید باید با گذر زمان عوض شود . اما هیچ کس را هم به عنوان متخصص دین قبول ندارید ! و محدث و مفسر و مجتهد را هم نادان میدانید خیال خود را راحت کنید و طبق نظر خودتان احکام را بنویسید و اجرا کنید گاهی هم یک ایه را بیان میکنید و بقیه را حذف! البته من میدانم جوابیه شما در درجه اول اینه که به من توهین نکنید خود شما فلان هستید حق نداری از من نقل بزنی و از این حرف ها . اما با این کار ها چیزی ثابت نمیشود |
|||
|
|
۵:۲۳, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۵:۵۲ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول: اما خانوم ایرانی شما بجز سفسطه و فرافکنی کاری هم انجام میدهید؟ اگرمی توانید امام زمان، صیغه و ... را بدون استناد به احادیث و روایات اثبات کنید. مثلا منطقی نیست بخواهیم برای اثبات امامت از سخنان امامان استفاده کنیم! اگر هم نمی توانید که بحثی نیست. لطفا حاشیه نروید و تاپیک را به انحراف نکشانید. زیرا این شگرد لورفته ای برای فرار از پاسخ است. |
|||
|
|
۱۰:۴۳, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۱۰:۴۷ توسط mamy007.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر کنم تفکر ما درباره ی احادیث یکم غلطه . آیا احادیث را خود امامان معصوم (علیه السلام) نوشتند ؟ جز اینکه راویان نوشتند ،یعنی حدیث فقط حکم الهی نیست بلکه قسمتی از تاریخ است . وگرنه ما چگونه میتوانیم اتفاقاتی که 1300-1400 سال قبل اتفاق افتاده را با منطق اثبات کنیم چون همین منطق چنین کاری را رد میکند و اثبات باطل است. توی بحث اتفاقات کربلا مگه یاران امام حسین (علیه السلام) شهید نشدند ؟ پس چه کسی روایت میکند ؟ جز این است که ما در تاریخ شناسی از سخن راویان و مورخان استفاده میکنیم. مگه دوربین بوده که مثلا بگیم بیا اینم فیلمش؟ |
|||
|
۱۰:۵۲, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۱۱:۲۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۱ ۵:۲۳)ایرانی نوشته است: اگرمی توانید امام زمان، صیغه و ... را بدون استناد به احادیث و روایات اثبات کنید. اگر کسی حداقل اطلاعات را هم داشته باشد می فهمد که بحث امام زمان و اثبات امامت جزو اصول دین است صیغه جزو احکام دین است مورد اول باید با عقل اثبات شود در مورد دوم باید تبعیت کرد (البته اگر عقل به حقانیت اصول دین رسیده باشد) مباحث تکراری است منتها سفسطه گری عادت برخی شده خواستم این نکات بدیهی که بسیار عجیب است به چه علت برخی دوستان متوجه نمی شوند را یاد آور شوم به قدر کفایت هم در این موارد مطالب را تقدیم کردم موفق باشید دوستان (۸/بهمن/۹۱ ۳:۳۶)ایرانی نوشته است: یک آیه بیاورید که به طور مشخص و واضح اسم امام زمان در آن برده شده باشد نه بر اساس احادیث و روایات!!!!!! اسم امام اول (علی علیه السلام) به عنوان جانشین رسول خدا به تصریح در کجای قرآن آمده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر بخواهید که همه چیز را بر اساس صریح آیات قرآن بپرسید مهمترین عمل عبادی که نماز باشد چگونه خواندنش در کجای قرآن آمده است ؟؟؟ برای فهم آیات قرآن نیاز به این است که مفسر قرآن آن را بیان کند یک نکته ی دیگر مخصوص کسانی که میگویند ما فقط هر چیزی که در قرآن باشد را قبول داریم: حسبنا کتاب الله (کتاب خدا ما را بس است) یکی از کافرانه ترین جمله هایی است که خلیفه دوم در زمانی که رسول خدا امر کردند که چیزی بیاورید که بگویم بنویسید و باعث شود بعد از من گمراه نشوید به زبان آورد مخالف صریح حکم خدا در قرآن است که میفرماید این قرآن باید تبیین شود آنهم توسط رسول خدا و جانشینان بر حقش وَ أَنْزَلْنا إِلَيْكَ الذِّكْرَ[b] لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ (44- نحل) و ما اين ذكر [قرآن] را بر تو نازل كرديم، تا آنچه به سوى مردم نازل شده است براى آنها روشن سازى و شايد انديشه كنند! (44) خدا خیلی چیزها را در قرآن اشاره کرده تبیین آن با رسول خدا و جانشینان بر حقش که میشوند ائمه هست به طور مثال چگونگی خواندن نماز که ستون دین و مرز کفر ایمان در قرآن نیامده تبیین آن توسط رسول الله بوده در مورد این گونه جملات: نقل قول: فقط قرآن مجید، نه تفسیر اگر منظور از تفسیر، روایت خود اهل بیت باشد کفر به این آیه و دستور قرآن است: وَ أَنْزَلْنا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ (44- نحل) و ما اين ذكر [قرآن] را بر تو نازل كرديم، تا آنچه به سوى مردم نازل شده است براى آنها روشن سازى و شايد انديشه كنند! (44) و پیروی از یکی از بزرگترین انحرافات اعتقادی تاریخ اسلام است که همانا حسبنا کتاب الله است (کتاب خدا ما را بس است) حتی قرآن در این مورد می فرماید: أَ فَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتابِ وَ تَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَما جَزاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذلِكَ مِنْكُمْ إِلاَّ خِزْيٌ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ يَوْمَ الْقِيامَةِ يُرَدُّونَ إِلى أَشَدِّ الْعَذابِ وَ مَا اللَّهُ بِغافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ (85-بقره) آيا به بعضى از دستورات كتاب آسمانى ايمان مىآوريد و به برخى ديگر كافر مىشويد؟ پس جزاى هر كس از شما كه اين عمل را انجام دهد، جز رسوايى در اين جهان، چيزى نخواهد بود و روز قيامت به سختترين عذاب بازبرده شوند و خداوند از آنچه انجام مىدهيد، غافل نيست اما می توان بر اساس مبانی عقلی اثبات کرد که خدا از باب هادی بودنش باید اسم هادی اش به صورت تام تجلی داشته باشد و نباید فیض وجود یک شخص که در هر زمان حجت بین خودش و خلقش برای هدایت را باشد دریغ ورزد و گرنه دیگر هادی بودن خدا زیر سوال می رود و همچنین دریغ به خدا نسبت داده خواهد شد که این ها با کمال مطلق بودن خداوند سازگار نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لذا تداوم امامت از لوازم صفات خدا است به واسطه ی ویژگیهایی که باید امام معصوم داشته باشند و نیازی که مردم به او دارند! اما اینکه ما جرا 12 امام داریم و چرا 13 امام نداریم و... این باز میشد پاسخش اینکه وقتی که رسول خدا به عنوان حجت خدا برای ما اثبات شد کلامش در مورد تعداد امامان مفسر تعداد و مصادیق اولوالامر هایی است که در قرآن امر شده است تا باید از آنها اطاعت کنیم اگر سوالی هست حقیر در خدمتم |
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۱ ۱۰:۴۳)mamy007 نوشته است: توی بحث اتفاقات کربلا مگه یاران امام حسین (علیه السلام) شهید نشدند ؟ پس چه کسی روایت میکند ؟ کسان زیادی هستند: حسن ابن حسن ، یا حسن مثنی که خود ایشون در جنگ نزدیک بود شهید بشند ، اما دشمن متوجه نشد و ایشان نجات پیدا کردند حضرت زینب کبری علیها سلام حضرت زیبن العابدین علیه السلام و تعدادی دیگر اما در مورد روایات ، روایات چند دسته هستند ، بعضی از اون ها رو نمیشه رد کرد ، چون از چند طریق معتبر روایت شدند ، و متواتر هستند ، مثل روایت غدیر ، که حتی اهل تسنن هم نمی تونند ردش کنند و فقط سفسطه می کنند. روایات صحیح دیگری هم داریم ، که اسناد معتبری دارند البته روایات هر کدوم درصد صحتی دارند ، منتهی بعضی از روایات قابل رد نیستند ، و بعضی خیلی کم ممکنه که مشکلی داشته باشند. |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۱ ۱۰:۴۳)mamy007 نوشته است: سلام دقیقاً با همین استدلال می توان خود قرآن را هم زیر سوال برد! رویکرد شما غلط است صحت و عدم صحت احادیث در علمی به نام علم حدیث سنجیده میشود که خودش شاخه های بسیار دارد مانند فقه الحدیث، علم رجال، علم درایه و ... بعلاوه تنها در صورتی که صریح یک حدیث مخالف آیات محکم خدا باشد به طور قطع می توانید آن را نقض کنید اینجا که شما در مورد حدیث دارید بحث میکنید مثل این است که یک عده آدم عامی بخواهند در مورد مباحث فوق تخصصی مغز و اعصاب اظهار نظر کنند کلی مقدمات میخواهد اما ملاک برای ابطال قطعی یک حدیث مخالف و متضاد بودن با صریح آیات محکم قرآن باشد!!! در غیر این صورت حتی یعنی اگر حدیثی خواندیم که مخالف محکم قرآن نبود برای صحت یا عدم صحت آن یک بحث بسیار تخصصی نیاز است که مقدمات فراوان می طلبد |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۱ ۵:۲۳)ایرانی نوشته است: اگرمی توانید امام زمان، صیغه و ... را بدون استناد به احادیث و روایات اثبات کنید.خوب خانوم متشخص بنده تا حالا ندیده بودم توی پیام خصوصی کسی اینقدر وقیحانه هتاکی کنه که البته از شخصیت شما بعید نبود . حالا چرا ادعای شخصیتتون میشه خدا میدونه البته چشم بستن و دهن باز کردن کار سختی نیست . منم توی لیست دشمنا گذاشتی نتونستم جوابت رو بدم . التبه من مثل شما چاله میدونی نیستم بخوام مثل خودت جواب بدم اگر میخوای جواب من رو بدی همه اون حرف هام رو جواب بده . البته اگر سواد داری . نداری هم وقت ملت رو نگیر! هر وقت تعداد رکعات نماز رو توی قران به من نشون دادی منم اونایی که خواستی رو نشونت میدم نقل قول:ک بام و 2 هوا که نمیشود ! نقل قول:کلا شما میگویید فقط قران و لا غیر نقل قول: شما متناقض هم مینویسید . نقل قول: که کردید و نشان داد چقدر شخصیت دارید یا دوره رضا خان افتادم |
|||
|
۱۳:۱۲, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۱۳:۲۹ توسط mamy007.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۱ ۱۱:۳۴)دل خسته نوشته است: کسان زیادی هستند: سلام نقل قول:اگرمی توانید امام زمان، صیغه و ... را بدون استناد به احادیث و روایات اثبات کنید. ایشان فرمودند بدون حدیث و سخن ائمه دلیل بیاور من گفتم خب تو تاریخ نوشته یعنی احادیث تاریخ هم هستند .(من روی صحبتم ایرانی بود نه شما) منظورم این نیست که جواب این سوال رو بدونم منظرم اینه که خوب بعضی راوی بوده اند که به گفته ی شما ذکر شدند. یعنی حال واحوال جنگ و اتفاقات و نقل کرده اند. من که نگفتم چون همه شهید شدند دیگه این روایات دروغه!!!!!!!!!!!!!!! مگه من درمورد درستی یا نادرستی احادیث گفتم ؟ نمیدونم چرا غلط برداشت شده. که توسط هم دل خسته و هم علی 110 اینطور برداشت شده.(اونم به صورت اکید!!!!!!!!!!) من میگم از سخنان حضرت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان (علیه السلام) فرموده شده که منجی ظهور میکند. حالا مگه ما میتونیم اثبات کنیم (بدون احادیث) که 1400 سال قبل آیا پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) این جمله را فرموده اند یا نه. در هر صورت اگه اشتباه حرف زدم یا غلط گفته ام این بحث دیگریست.(اگه شما میفرمایید احادیث ، تاریخ نیستند و از احوالات گذشته نگفته اند بحث دیگری است) یا علی(علیه السلام) |
|||
|
۱۳:۳۱, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آقایان مدیر و ناظرو مسئول
تاپیکهای مرا می بندید آنوقت از طرف خودتان به اسم من تاپیک می گذارید؟ برای بار چندم؟ کی به شما اجازه داده از طرف من تاپیک بگذارید؟ این تاپیکها را حذف کنید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |