۸/بهمن/۹۱, ۳:۳۶
نقل قول:مگر مرد بودن امتیازی محسوب میشود که باید خواهان بدست آوردن آن باشیممن قبلا به این حرف پاسخ دادم. لطفا ارسالهای مرا بخوانید. کسی نخواسته مرد شود. حقوقی که زنان میخواهند از اصل و اساس متعلق به مردان نبوده که اگر زنان آنها را درخواست کنند به مرد بودن متهم شوند. اینها حقوق انسانی و اجتماعی است که مردان با ترفندهای مختلف از زنان گرفته اند و زنان باید آنها را دارا باشند.
نقل قول:خداوند زن را برای تربیت نسل آفریده است
این نظر شماست و اصلا هم اینگونه نیست. لطفا از خودتان فتوا ندهید.
نقل قول: علاوه بر آن، قضاوت حقی نیست که از زن سلب شده باشد، بلکه مسئولیتی است که از دوش او برداشته شده و هیچ امتیازی برای مرد محسوب نمیشود!!!!
جالبه هرچیزی که از زنان سلب شده حق نیست! یا تکلیف است یا مسئولیت است یا .....
از آن گذشته مردان به چه دلیل به خودشان حق میدهند برای زن تصمیم بگیرند که چه کاری انجام بدهد چه کاری نه؟
چگونه است که مرد می تواند انتخاب کند هر شغلی داشته باشد اما برای زنان تصمیم میگیرند که چه کاری می توانند انجام دهند چه کاری خیر؟ مگر زنان خودشان شعور و درک برای تصمیم گیری ندارند؟
[/size][/b]
نقل قول:[i] این تاپیک به هیچ وجه محل بحث در مورد احکام مربوط به زنان در اسلام نیست[/u]
[i]بحث چیز دیگری است و اگر دوستان در این مورد بخواهند بحث کنند باید به تاپیک دیگری مراجعه فرمایند یا تاپیک دیگری ایجاد نمایند![/u]
[i]در صورت عدم رعایت ارسالهای خارج از موضوع حذف خواهد شد!![/u]
میشه بفرمایید کجا جای صحبت درباره احکام مربوط به زنان است؟ جنابعالی در تاپیک تبعیض پستهای بی ربطی که اینجا هم گذاشته اید درج کردید و بحث زنان را به بحث امام زمان تبدیل کردید و کسی از شما ایراد نگرفت و هیچ تذکری دریافت نکردید که بحثتان بی ربط است حالا اینجا ما در این باره صحبت کنیم بی ربط است؟
تاپیکهای حقوق زنان که سریع بسته می شود. مثل تاپیک تبعیض که کسی نتوانست پاسخ منطقی و قانع کننده بدهدو مدیریت سریع آن را بست. هرجا به نفع شما نیست و نمیتوانید بحث کنید و دلیل منطقی ندارید تاپیک را می بندند. مدیر سایت باید بی طرف باشد. [/b]
من میخواهم تاپیک رای و تاپیک تبعیض باز شود. معنی نمیدهد هر جا کم می آورید از دوستی با آقای بیداری استفاده کنید و ایشان به نفع شما وارد عمل شود و تاپیک را با نتیجه گیری به نفع شمایان ببندد.
نقل قول: من متأسفم برای این شخص که به همین راحتی نوشته های من موجود است و چنین تهمتی به بنده می زند!!!!
امامت جزء اصول دین است و تقلیدی نیست! اگر من آن را با عقلم مورد تردید قرار دهم (که نداده ام) بر اساس مبانی اسلام عمل کرده ام نه مسیحیت !
شما ناظر اصول عقاید شیعه هستید و این را نمیدانید؟
یک آیه بیاورید که به طور مشخص و واضح اسم امام زمان در آن برده شده باشد نه بر اساس احادیث و روایات!!!!!!
نه مثل بحث صیغه که بدون حدیثهای جعلی و ... قابل اثبات نیست!![/size][/color][/b]
اگرمیتوانید یک آیه بیاورید که صریح اسم امام زمان در آن باشد. همانطور که اسم عیسی و موسی و یوسف در قران برده شده
[b]نه آیه ای با تفسیر و تشریح که منظورش این بوده و آن بوده! صریح و مشخص! مثل اسم پیامبران بالا! اسم یک امام زنده باید مهمتر از پیامبران مرده که دینشان منسوخ شده است باشد!!!!!!!