|
(جواب اضافه شد)جایزه کارت شارژ برای کسی که به این سوال جواب بدهد!!!!
|
|
۲۳:۰۷, ۱۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۷ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام هر کس به این سوال جواب بده یک کارت شارژ 2 هزار تومنی (ایرانسل یا همراه اول ) پیش من جایزه داره
سوال اینه : چرا شیعه ها بعد از اینکه امام جماعت سوره حمد رو تموم کرد کلمه (الحمد الله ) رو میگن ولی سنی ها کلمه ( امین )رو میگن ؟؟؟ یک راهنمایی: باید به تفسیر سوره حمد دقت کنید تا بتونید به سوال جواب بدید مهلت شرکت در مسابقه ساعت 24 روز 20 بهمن البته شاید هم چند روز تمدید بشه بدویید جواب بدید جایزه بگیرید |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۳, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
|
۳:۰۶, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۱ ۰:۱۳)دل خسته نوشته است: سلامبله طبق قواعد اصول فقه این جمله مفهوم مخالف داره یعنی برعکسش میشه اگر از پل عابر رد نشوید مظمئنا بدن مشکل رد نخواهید شد یا مثلا وقتی به یک نفر میگی : اگر معدلت 20 بشه جایزه برات میخرم مفهوم مخالفش این میشه که اگرمعدلت 20 نشه جایزه برات نمیخرم لذا حدیث ثقلین هم چون شرطیه هست مفهوم مخالف داره یعنی اگر به قران و اهل بیت تمسک نکنیم در گمراهی خواهیم بود |
|||
|
|
۹:۴۳, ۱۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۱ ۹:۴۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام
من که قانع نشدم کاش یک مثال از اهل تسنن می آوردید.معمولا در این موارد مثال از اهل تسنن می آرند که نتونند بزنن زیرش. (۱۷/بهمن/۹۱ ۱۵:۱۵)R3Z4 نوشته است: اگه هدایت شدیم چرا می گیم هدایت کن و اگر هدایت نشدیم چرا می گیم خدارو شکر؟سلام در تایید حرف اوس احمد آقا: همون طور که انسان لحظه به لحظه برای ادامه حیات نیاز به بازآفرینی داره (یعنی ما دائما در حال آفریده شدن هستیم ، و الا نابود می شیم) ، لحظه به لحظه هم نیاز به هدایت شدن داره ، می دونید مثل چی می مونه ،مثل یک ماشینی که اگر وقتی با سرعت در مسیر صحیح در حال حرکته ، یک لحظه فرمونش رو ول کنی ، یک سنگ بیاد زیر لاستیکش ، می ره به عمق دره. |
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۱۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۳ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
نقل قول:سلامسلام خب عرض کردم این یک قاعده کاملا پذیرفته شده است و کسی نمیتونه انکارش کنه با این وجود اگر بخوام یک مثال بزنم ایه 6 سوره حجرات هست که فرموده يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا ( اگر فاسقی برای شما خبری اورد جستجو کنید ) اکثر مفسرین شیعه و سنی از این ایه مفهوم مخالف گرفتند یعنی : اگر عادلی برای شما خبر اورد جستجو کنید که این ایه رو حجیت خبر واحدی که عادل اورده باشه دونستند این هم یک مثال البته باز هم میگم این یک قاعده پذیرفته شده است و کسی نمیتونه زیرش بزنه یک سوال مهم به نظر شما کسی مستحق دریافت کارت شارژ هست؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
چرا جواب نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما کسی مستحق دریافت کارت شارژ هست؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۲۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
به نام خداوندي كه منبع عشق و عقل است.
به نظرت من اين استحقاق رو ندارم؟!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۲۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۲۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
نقل قول:یک سوال مهمنمیخوان ریا بشه.
|
|||
|
|
۰:۱۰, ۲۱/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۱ ۰:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
پول کارت شارژ رو به نیت همه شرکت کننده ها بده به یه ادم مستحق (محتاج نیازمند)
موفق باشی |
|||
|
|
۰:۱۵, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
به نام خدا.
منم همينو گفتم آقا وحيد قبول نميكنه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایجاد مغالطات در زمینه ولایت فقیه توسط علی یعقوبی+جواب | عبدالرحمن | 33 | 12,109 |
۴/مرداد/۰۱ ۱۲:۴۲ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| این بار هم یه جواب خیلی محکم میخوام(شبهه ای در رابطه باواقعه عاشورا) | رمز شب | 7 | 3,230 |
۲/آذر/۹۱ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: S!lenced |
|
| جواب 10 سوال مهم از زبان حجت الاسلام قرائتی | Anti-satanism | 0 | 1,194 |
۱۲/آبان/۹۱ ۲۲:۲۲ آخرین ارسال: Anti-satanism |
|