۱۳/بهمن/۹۱, ۰:۱۲
با سلام به گزارش جناب اقای جواد طهماسبی ( مدیر کل تدوین لوایح قوه قضاییه ) در قانون جدید مجازات اسلامی که در حال تصویبه دیه زن و مرد یکسان شده به این ترتیب که کسی که مثلا یک زن رو به طور غیر عمد بکشه نصف دیه رو میده و نصف دیگه دیه رو دولت میده و اقای طهماسبی هدف از این طرح رو حمایت از حقوق زنان دونستند (البته این رو هم اضافه کنم که قانون هنوز اجرایی نشده)
البته اقای طهماسبی استاد دانشگاه من هستش و اگر هفته دیگه ایشون رو دیدم ازشون اطلاعات تکمیلی رو میگیرم
حالا دوستان به نظر شما این کار خوبه یا بد ؟
به نظر من این کار کاملا غلطه و به نظر من کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش رو بالاتر از خدا دیده !!!!! چون هدف از این طرح این عنوان شده که از حقوق زن حمایت بشه حالا سوال من از این افراذ اینه که ایا شما دلشوز تر نسبت به حقوق زن ها هستید یا خدا؟؟؟ یعنی نعوذ بالله شما از خدا هم مهربون تر هستید؟؟؟
طبیعتا اگر لازم بود که دیه مساوی باشه خود خدا این کار رو میکرد و کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش زو بالاتر از خدا دیده
حالا شما دوستان هم نظر بدید که با این طرح موافقید یا نه
البته اقای طهماسبی استاد دانشگاه من هستش و اگر هفته دیگه ایشون رو دیدم ازشون اطلاعات تکمیلی رو میگیرم
حالا دوستان به نظر شما این کار خوبه یا بد ؟
به نظر من این کار کاملا غلطه و به نظر من کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش رو بالاتر از خدا دیده !!!!! چون هدف از این طرح این عنوان شده که از حقوق زن حمایت بشه حالا سوال من از این افراذ اینه که ایا شما دلشوز تر نسبت به حقوق زن ها هستید یا خدا؟؟؟ یعنی نعوذ بالله شما از خدا هم مهربون تر هستید؟؟؟
طبیعتا اگر لازم بود که دیه مساوی باشه خود خدا این کار رو میکرد و کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش زو بالاتر از خدا دیده
حالا شما دوستان هم نظر بدید که با این طرح موافقید یا نه