|
قانون جدید مجازات اسلامی و برابر شدن دیه زن و مرد
|
|
۰:۱۲, ۱۳/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۲ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به گزارش جناب اقای جواد طهماسبی ( مدیر کل تدوین لوایح قوه قضاییه ) در قانون جدید مجازات اسلامی که در حال تصویبه دیه زن و مرد یکسان شده به این ترتیب که کسی که مثلا یک زن رو به طور غیر عمد بکشه نصف دیه رو میده و نصف دیگه دیه رو دولت میده و اقای طهماسبی هدف از این طرح رو حمایت از حقوق زنان دونستند (البته این رو هم اضافه کنم که قانون هنوز اجرایی نشده)
البته اقای طهماسبی استاد دانشگاه من هستش و اگر هفته دیگه ایشون رو دیدم ازشون اطلاعات تکمیلی رو میگیرم حالا دوستان به نظر شما این کار خوبه یا بد ؟ به نظر من این کار کاملا غلطه و به نظر من کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش رو بالاتر از خدا دیده !!!!! چون هدف از این طرح این عنوان شده که از حقوق زن حمایت بشه حالا سوال من از این افراذ اینه که ایا شما دلشوز تر نسبت به حقوق زن ها هستید یا خدا؟؟؟ یعنی نعوذ بالله شما از خدا هم مهربون تر هستید؟؟؟ طبیعتا اگر لازم بود که دیه مساوی باشه خود خدا این کار رو میکرد و کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش زو بالاتر از خدا دیده حالا شما دوستان هم نظر بدید که با این طرح موافقید یا نه |
|||
|
|
۰:۲۸, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
نظر منو که میدونی دیگه...
موافقم با این طرح... چون باعث جلوگیری از خیلی از جوها میشه... از دید من در این شرایط جامعه این طرح جواب میده |
|||
|
|
۰:۳۲, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:نظر منو که میدونی دیگه...به نظرت این حرف به این معنی نیست که ما نعوذ بالله بیشتر از خدا میفهمیم؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۳۹, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
نه چرا اینطور برداشت میکنی؟
|
|||
|
|
۰:۴۱, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اخه شما میگی این طرح خوبه یعنی نعوذ بالله خدا نمیفهمیده اینکه دیه مساوی باشه خوبه ولی شما میفهمی که مساوی بودن دیه خوبه!!!!!!
|
|||
|
|
۰:۴۳, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من گفتم در این شرایط جامعه...
اون نوع دیه برای زمانیه که همه ی احکام الهی درباره ی زن و مرد رعایت بشه ولی الان وقتی اونها رعایت نمیشه رعایت این سبک دیه بیشتر ناعدالتی به نظر میاد. چون زنها الان بیشتر میخوان شاغل باشن و ... عده ای هم هستن که خرج زندگی رو میدن و ... |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:اون نوع دیه برای زمانیه که همه ی احکام الهی درباره ی زن و مرد رعایت بشه ولی الان وقتی اونها رعایت نمیشه رعایت این سبک دیه بیشتر ناعدالتی به نظر میاد.مثلا کدوم احکام رعایت نمیشه؟ |
|||
|
|
۰:۵۶, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
مثلا زن کار نکنه و برای کارای خونه و بچه داری مرد باید بهش پول بده و ...
|
|||
|
|
۱:۰۲, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:اون نوع دیه برای زمانیه که همه ی احکام الهی درباره ی زن و مرد رعایت بشه ولی الان وقتی اونها رعایت نمیشه رعایت این سبک دیه بیشتر ناعدالتی به نظر میاد. نقل قول:مثلا زن کار نکنه و برای کارای خونه و بچه داری مرد باید بهش پول بده و .خب اینی که گفتی قانون اسلامه پس این که گفتی حکم اسلامی نیست که انجام نشه در حالی که شما ادعا کردی برخی از احکام اسلام اجرا نمیشه ما میخایم از جهت اسلامی این مساوی شدن دیه رو بررسی کنیم به نظر من کسی که بگه مساوی شدن دیه درسته خودش رو بالاتر از خدا قرار داده |
|||
|
|
۱:۰۴, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من اینطور فکر نمیکنم...
شرایط جامعه رو هم باید در نظر گرفت. به دید من شرایط جامعه الان این حکم رو میپذیره و فعلا میشه اجراش کرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قانون جدید حمایت خانواده، سود یا زیان زنان | آلاله | 0 | 1,127 |