(۸/فروردین/۹۲ ۲۲:۰۶)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]ببین دوست عزیز هر گردی گردو نیست در نتیجه هر نقی گفتنی را نمیشه مبنی بر تمسخر گذاشت البته امکان داره از این طرز بیان سوء استفاده بشه و یا از هر لفظ دیگه ای فرضا از نقی گفتن آقای خمسه سوء استفاده بشه ولی این دلیل نمیشه که ذات نقی گفتن آقای خمسه مشکل داشته باشه . شما خودتون شاهد هستید که از بهترین و ناب ترین قضایا چه مسائل طنزی در جامعه درست میشه اگه بخوایم اینطور کار کنیم که از کجای کار سوء استفاده میشه پس از اون قسمت صرف نظر کرد که دیگه نمیشه کار کرد . به نظر من سریال خیلی خوب به لحاظ محتوا هست . احترام به پدر و مادر در این چند قسمت خیلی خوب به تصویر کشیدن . تو فیلم هم که میخوان برن قشم ( تا الان که هیچ کارگردان به مقوله قشم بعد از جنجال امارات رو این قضیه کار نکرده ) محتوای مذهبی به صورت متفاوت و به دور از کلیشه کار شده و بعد از مدت ها شاهد یه کار طنز قابل قبول هستیم . جز معدود فیلم هایی که بازیگران تهرانی نیستند و با لهجه شهر خودشون (شمالی ) صحبت می کنند و تا الان کاری فیلمی که عمده بازیران اون با لهجه شهر خودشون صحبت کنند به این صورت نداشتیم .
این وقتی آشکارتر میشه که توسط ارسطو آنطوری نقی نگی نگو بکار برده میشود
اینها پیام های شنیداری است
این فیلم مثل خیلی فیلمهای دیگه چند لایه است
لایه اول برای همه خوشآیند است
لایه دوم بحث سیاست
لایه سوم بحث تمسخر دین
لایه چهارم!!! هم نمیگم >>>مربوط به دوران ترنس میشه
الان همه میگن یه نقد رائفی رو دیده جوگیر شده

(۸/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۰)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]دوست دارم باهات صداق باشم . پست اول تاپیک نظر شما نیست . . . اینو از یه جایی کپی کردی یا شنیدی !
ن
ظرتون محترم ولی این تایپیک فکر خودم بود
بنظرم اقای مقدم قوی تر از این حرفها هستند که قصد مسخره کردنو داشته باشن و خودشونو تخریب کنن
جدا که نقد پیچیده و خوبی بود . موفق باشی آرش جان
به قول شاعر تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد . جدا که استفاده کردیم . آرش جان از این به بعد تاپیک زدی حتما منو خبر کن که از مطالب شما استفاده کنیم .
راستش من وقتی اون سکانس ها رو میدیدم به یاد اختلافات مسئولان یک شهرستان در حد فرماندار و استاندار و شورای شهر افتادم که چجوری برای تصاحب قدرت به جون هم می افتند و زیرآب میزنند . فکر کردم شاید تبلیغی برای وحدت بین مسئولین باشه و چجور میخوان با لجبازی بین خودشون وقت گرانبهای یک مسئول رده بالا فرضا رئیس جمهور بگیرن . راستش فکر من تا این حد قد داد
موفق باشی آرش جان
و
(۸/فروردین/۹۲ ۲۲:۰۶)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]ببین دوست عزیز هر گردی گردو نیست در نتیجه هر نقی گفتنی را نمیشه مبنی بر تمسخر گذاشت البته امکان داره از این طرز بیان سوء استفاده بشه و یا از هر لفظ دیگه ای فرضا از نقی گفتن آقای خمسه سوء استفاده بشه ولی این دلیل نمیشه که ذات نقی گفتن آقای خمسه مشکل داشته باشه . شما خودتون شاهد هستید که از بهترین و ناب ترین قضایا چه مسائل طنزی در جامعه درست میشه اگه بخوایم اینطور کار کنیم که از کجای کار سوء استفاده میشه پس از اون قسمت صرف نظر کرد که دیگه نمیشه کار کرد . به نظر من سریال خیلی خوب به لحاظ محتوا هست . احترام به پدر و مادر در این چند قسمت خیلی خوب به تصویر کشیدن . تو فیلم هم که میخوان برن قشم ( تا الان که هیچ کارگردان به مقوله قشم بعد از جنجال امارات رو این قضیه کار نکرده ) محتوای مذهبی به صورت متفاوت و به دور از کلیشه کار شده و بعد از مدت ها شاهد یه کار طنز قابل قبول هستیم . جز معدود فیلم هایی که بازیگران تهرانی نیستند و با لهجه شهر خودشون (شمالی ) صحبت می کنند و تا الان کاری فیلمی که عمده بازیران اون با لهجه شهر خودشون صحبت کنند به این صورت نداشتیم .
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست گرامی در این که این سریال دارای نکات مثبت است هیچ گونه شکی نیست. اما حتی خیلی از فیلم های هالیوودی هم که ضد دین هستند و مقاصد خاصی را دنبال می کنند از نکات مثبت به صورت کاملا مشهودی برخوردارند. این در حالی است که نکات منفی و انحرافی در لایه های پنهانی فیلم تعبیه می شود و هر کسی نمی تواند پی به آن موارد پنهانی ببرد. اما تاثیر خود را می گذارد. و اتفاقا تاثیرات منفی ای که از خود بروز می دهند بیشتر از تاثیر نکات مثبتش است و همچنین نسبت به فیلم هایی که به صورت آشکارا دشمنی می کنند تاثیرات مخرب بیشتری دارد.
(۸/فروردین/۹۲ ۲۳:۴۰)ارش کمانگیر نوشته است: [ -> ]بنظرم اقای مقدم قوی تر از این حرفها هستند که قصد مسخره کردنو داشته باشن و خودشونو تخریب کنن
معمولا نویسنده در این موارد مهم است
شاید خود کارگردان هم متوجه نشود(البته شاید)
این آقای تنابنده پتانسیل این کار رو داره
(۹/فروردین/۹۲ ۱:۲۳)ارش کمانگیر نوشته است: [ -> ]بنده کارهای اقای مقدم را زیاد دنبال میکنم به هوش ایشون اعتقاد زیادی دارم البته به ایشون تهمتی هم نمیزنم ولی ای کاش این هوش را در ضمینه های مثبت ارائه میکرد
سلام
نمی خوام تهمت بزنم ، اما قبل از پخش کلیپ اهانت آمیز شاهین نجفی ، از طریق دشمن بر روی اسم نقی زیاد کار شده بود ، نمونه اش هم سرچ عکس گوگلنا بود که عکس های خلاف شانی نشون می داد ، دقیقا در همون برهه هم ایشون در سریالشون بعد از گذشت سال ها از سبک کردن این اسامی در سریال ها ، این کار رو دوباره باب کردند.
با سلام.
یه انتقاد به همه اساتید منتقد این فیلم دارم.
لطفا نیمه پر لیوان رو ببینید.
نقی سریال پایتخت کیست؟
یه مرد اهل خانواده ، کسی که عاشقانه زن و فرزندانش رو دوست داره، کسی که نمازش رو همیشه سر وقت میخونه ، و از همه مهمتر کسی هست که با تمام وجودش بابای پیر و سالخورده خودش رو که هوش و حواس درست حسابی نداره رو نگه داری میکنه.
همین قسمت هشتمش که ماشین داشت میرفت ته دره و نقی آویزون طناب ماشین بود فقط بابا بابا میگفت بغض تو گلوی آدم میوورد. آدم تو دلش آفرین میگفت به وجود همچین پسری. حاالا شما انتقاد دارین این بچه خوب چرا تو فیلم اسمش نقی هست؟
مثلا اگه کوروش میزاشتن خیالتون راحت میشد؟
پایتخت یکی از بهترین سریال های ساخت سیما هست . دلیل نمیشه که یه سگ ( کمپین تمسخر امام نقی در فیسبوک) باعث نجس شدن یه دریا بشه.
سلام،
تحلیل فوق العاده ای بود ...
مرسی .
ولی همونطور که عبدالرحمن گفت ... به نظر بنده لایه های دیگه هم داره و تنها به سیاست نپرداخته .
البته بیشتر فکر میکنم به نویسنده مربوط باشه .
(۹/فروردین/۹۲ ۱۲:۵۷)black نوشته است: [ -> ]حاالا شما انتقاد دارین این بچه خوب چرا تو فیلم اسمش نقی هست؟
مثلا اگه کوروش میزاشتن خیالتون راحت میشد؟
سلام
نه اسم بدی انتخاب نکرده ، منتها نباید این اسم رو این طور خطاب می کرد.
این اسم حرمت داره ، باید مثل یک شیء گران بها و بیشتر از این ازش پاسداری بشه.نمی تونست بگه نقی جان ، آقا نقی و ... ، درست تلفظ کنه؟مثلا اختلال حواس داره ، باشه ، اما چه قدر زیبا بود که این شخص با تمام این مشکلات حرمت رو نگه داره؟
اسم ائمه علیهم السلام خیلی محترم هستند.فقط هم شاهین نجفی چنین اهانت هایی نکرد ، خیلی سایت ها بودند.
مسئله اصلی شکسته شدن حرمت این اسم هست.نه شخص دارای اسم.