شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آقای مقدم یکی از بهترین کارگردانان سبک رئال هستند
هنوز هم که هنوزه مجموعه هایی همچون اغما , نرگس , روز حسرت و ... جزو بهترین سریالهای بعد انقلابه.
پایتخت دو یکی از پخته ترین کارهای مقدم هست...
دوست عزیز تشخیص لایه های یک فیلم مخصوصا فیلم های رئال کار خیلی سخته .
این سریال پر از نکات آموزندست. مثلا شخصیت نقی : انسانی چشم پاک , کسی که علاقه به همسر و فرزندان و علاقه به پدر پیر و فراموشکار , کارگر زحمت کش و با خدا و ....
از نظر من و اطرافیان که خود مازندرانی هستیم این سریال جزو برترین سریالهای صدا و سیماست و صد البته که ماندگار خواهد بود طوری که رضایت مردم بعد از پخش سریال پایتخت یک رو دیدیم.
درضمن هرسریال یا یک آثار حداقل سه بار بازبینی میشه , ناظر پخش , ناظر محتوایی , ناظر کیفی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز فرمایش شما متین. اما!!!
اون وقت اگه جناب ناظر پخش و ناظر محتوایی و ناظر کیفی چشماشونو رو بعضی چیزا ببندن چی؟
راستی میگما اینجا از این شکلکا که داره موهای خودشو میکنه نداره؟
لطفا از مزاح بنده دلگیر نشید
فقط جهت با مزه شدن پست بود
نقل قول:
شما خودت چرا یه طرفه به قاضی میری؟
شما اگه دیالوگ بعدی شو گوش میکردی این حرفو نمی زدی..؟ اتفاقا در جواب این حرف نقی میگه نه بابا داره اشتباه میکنه و... یه همچین چیزایی...شمام نباید چون از بازیگراش بدت میاد قضاوت اشتباه کنید...
خب شما بگو نه! اصلا همشون خوبن . همه چیزم گل و بلبله.تو فیلم هم اگه توهینی هم شد دلیل تراشی میکنیم.حلش میکنیم بره.
وقتی حقیقت رو نمیبینیم چکار میشه کرد.انگار ما از فضا اومدیم فقط شما از ته ماجرا خبر داری.من خوب و بد فیلم رو در کنار هم میبینم.حالا شما اگه دوست داری همه ازش تعریف کنن دیگه حرفی نیست.
نقل قول:اولین قسمت داستان که گریزی زده به سری یک پایتخت . بعد از اون ماجرای چپ کردن کامیون ارسطو پیش میاد و بحث قربونی کردن که ارسطو میخواست با پول قرضی یه گوسفند قربونی کنه که این خودش جای بحث داره . اونطرف داستان داماد خانواده معمولی ، یه پولی از یه خروس باز طلب داشته و بخاطر اون گرو کشی میکنه و خروس طرف رو میبره میذاره توی خونه تا طرف پول رو براش بیاره . حالا بماند که قمار رو داشت نشون میداد . نقی هم که رفته بود تا پدرش رو از خونه ی خواهرش بیاره ، بدون اجازه مرد خونواده خروس رو برمیداره و میبره و قربونی میکنه . با مالی که از لحاظ شرعی توش شک وجود داره . مابقی داستان رو بهتر میدونید و نیازی به گفتن نیست . قسمت دوم سریال پرداخت به مشکوک شدن به نقی و باقی ماجرا و اینکه یه خانم سرمایه دار یه کارگر رو می بره خونه خودش تا به اصطلاح پسرش رو مجبور کنه درس بخونه و خدائیش تا حالا نتونستم درک کنم که کدوم سرمایه داری به این بیشعوری همچین کاری میکنه . قسمت های بعد هم داستانهای مشابه که دوستان به اون اشاره کردن . ماجرای زیر قول زدن و ادای نذر ، ترک اعتیاد بدون اجازه نقی ، ماجرای درخت پرتقال ، نماز خوندن ارسطو که به تمسخر بیشتر شباهت داره تا نماز خوندن ؛ مخصوصا جایی که داره سلام میده یا الله اکبر میگه . . . ! ماجرایی هم که شب گذشته رخ داد . توی مغازه ی طرف بدون اجازه از تلفن استفاده کردن ، گوشت هایی که بدون اجازه خوردن و خوردن چایی اونهم بدون اجازه . جالب اونجاس که با همه ی اینکارا بعد از شکستن شیشه جلوی در می شینن تا یه وقت انگ دزدی بهشون زده نشه و آخر سر هم بدون حساب کردن غذاهایی که خوردن به راه خودشون ادامه میدن .
سلام...
خیلی ممنون از شما که منظقی صحبت میکنید...

فقط یه چیزی شما خیلی سربسته نوشتید ..

چون من این سریال رو با دقت دنبال میکنم جزییاتشو خوب یادمه... درباره ی نشون دادن قمار..:اگه دقت میکردید وسط مسابقه یکی بود هی میگفت شرط بندی ممنوع شرط بندی ممنوع...در ضمن نمیدونستن که خروس مال کیه.. خواهره فک کرد مال خودشونه گفت که داداش وردار...درباره ی اون خانومه حرفتون رو قبول دارم ...خودمم تعجب کردم...
در ضمن دوست عزیز آقا محسن

...شما یه دلیل آوردی منم با دلیل و مدرک ردش کردم ... منم نمیگم سریال عالیه ...
یکی از نقدهای منطقی که به این سریال وارده اینه که ایهام های مورد دار داره...مثل جایی که دارن برنامه شوک رو میبینن یا وقتی تو رستوران گیر کردن...اگه خواستین واضح قضیه رو بشکافم و جرواجرش کنم..
درجواب آقا آرش من نگفتم نظریه فروید غلطه من گفتم شبه علمیه...بعد هم شما با استفاده از قوانین همین نظریه فروید که میگید و لابد بلدید به من ثابت کنید که این سریال رو ناخوداگاه تاثیر میذاره...
خواهشا منطقی و با دلیل و مدرک صحبت کنید...

aleerzعزیز من یک منتقد حرفه ای نیستم که بخواهم نقد حرفه ای کنم یا خودم را با استاد رائفی مقایسه کنم که بخواهم لایه های فیلمو بشکافم
در استارت سیاسی اگر کسی حجمه سیاسی یک سال اخیر و 4سال گذشته را دنبال کرده باشه تک تک قسمتهای این قسمتو در ذهن خودش میاره حال مغز این اطلاعاتو تجزیه میکنه اگر در مخچه اطلاعاتی باشه با ان تطابق دهی میکنه ای اتفاق برای کسی که به بعد سیاسی ان را متوجه نشده بطور ناخداگاه این تطابق دهی در مغز فرد تاثیر میذاره مثلا سوختن رای ها یا 9 دی یا غیره ولی اگر کسی ان مطلبو متوجه بشه این تطابق دهی انجام نمیشود و اطلاعات از نو تجزیه میشود
یا در مورد اسمها اگر در چند فیلم متوالی پر طرفدار ادامه پیدا کنه بدون اینکه بخواهیم ما مثلا بابک رو حد اقل لیسانس و مثلا نقی نهایتا سیکل میشناسیم
مثلا در فیلمbabylon با بازی وین دیزل این فیلم رو جوری ساختن که من حتی با چند بار دیدن اخر فیلم عاشق ایالات متحده میشم و از هرچی عرب هست متنفر میشم تقدس نقش اول زنو در حد مریم(علیه السلام) میبینم
جالبه که نام وین دیزل در فیلم turab هستش که یک قاتل حرفه ای هست این هم اتفاقی هست؟
باز هم میگم من فقط نظرمو گفتم و ممکن نظر من اشتباه باشه
1ـ قبول دارم که بعضی قسمتهای سریال هدفمند سیاسی شد، اما تفسیر بعضی دوستان شاید درست نباشه.
2ـ من هم با توجه به ماجرای توهین شاهین نجفی به نام مبارک امام نقی علیه السلام، درست نمی دونم که این اسم با لحن طنز عنوان بشه.
3ـ اما با تمام این اوصاف از یه چیز این سریال خوشم اومد که تو بقیه فیلم و سریالها یا نیست یا خیلی کمرنگه اونم توجه به نمازه که اصلی ترین برنامه ی زندگیمونه ولی تو فیلمهایی که به اصطلاح روال معمولی زندگی آدمها رو نشون میده اصلا دیده نمی شه، مگه وقتهایی که قراره یه مریض شفا بگیره یا یه نفر رو بخوان خیلی مقدس نشون بدن.
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز هیچ میدونید آقای کارگردان قبل از پخش فیلم توی یکی از دفاع هایی که از فیلم داشته گفته: به خاطر مسائلی که پیش اومده خواندن نماز و اعمال عبادی رو تو سریالش پر رنگ کرده؟
اونقدر پررنگ شده اعمال عبادی که همه به عمدی بودنش اعتراف کردن
در ضمن من خیلی افراد را با لهجه ها و گویش های محلی می شناسم که هنگام نماز لهجه ندارند!!!
باز هم می گویم من هیچ اصراری ندارم که این سریال با اهداف مخوف ساخته شده اما باید حواسمان باشد دشمن در قالب خودی ها و کم کم روی ذهن و سپس اعتقادات ما اثر سوء می گذارد. [b]اگر جلوی این مقدار را نگیریم فردا روز نمی توانیم جلوی حربه های بزرگتر قد علم کنیم
از نظر من هم قضیه ی این سریال بوداره
نقی گفتن اون پیرمرده پنجعلی
هرموقع نقی رو صدا میکنه هرکی سریال رو نگاه میکنه خندش میگیره
من روی امام هادی خیلی حساسم
دیگه اینکه چندتا تیکه هم بودش که دوستان بهش اشاره کردن
من هم موافقم با نظرشون
حس خوبی به این سریال ندارم
یه جوریه...

ولی خودمم نگاش میکنم بخاطر طنزش
آخه ماها دلخوشی ای نداریم که باهاش شاد باشیم و بخندیم
خدا کنه نیت و هدف بدی پشت این سریال نباشه.
بسم الله
سلام میدونید هر کدوممون تا به حال چند بار به خودمون گفتیم کاش زمان امام حسین علیه السلام بودیم و هل من ناصرشو لبیک می گفتیم؟
حساسیت تنها کافی نیست.
به شخصه از قسمت دیشب لذت بردم از مراسم عروسی زمانی که هما درخواست بازار گرمی برای سالمندان کرد نقی گفت اگر برای اینها باشد چرا نکنم و یک مراسم پایکوبی مازندرانی راه انداختند من پیشبینی کردم که ان خانم سالخورده که نماد مذهبی ها هست مجلسو ترک کنه ولی در مجلس موند و از این کار خوشحال بود و بعد تصویر از روی مراسم پایکوبی روی نماد مذهب یعنی گنبد گلدسته رفت شاید منظور این بود که دین منافاتی با شادی نداره
این هم با برای نها که فکر میکردند من با شخص اقای مقدم مشکل دارم به حق که فیلم نقته قوت هم داره
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13