شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۹/فروردین/۹۲ ۱۲:۵۷)black نوشته است: [ -> ]با سلام.
یه انتقاد به همه اساتید منتقد این فیلم دارم.
لطفا نیمه پر لیوان رو ببینید.
نقی سریال پایتخت کیست؟
یه مرد اهل خانواده ، کسی که عاشقانه زن و فرزندانش رو دوست داره، کسی که نمازش رو همیشه سر وقت میخونه ، و از همه مهمتر کسی هست که با تمام وجودش بابای پیر و سالخورده خودش رو که هوش و حواس درست حسابی نداره رو نگه داری میکنه.
البته این تیکۀ نماز خوندن این خانواده تو این سری اضافه شده (اگه درست یادم باشه تو فصل قبل فقط باباشون (خمسه) نماز میخوند) ... که خیلی تو ذوق میزنه و شعاریه . و مشخصه که سفارش شده هستش !
بسم الله
سلام
داداش من شما وقتی یه کاری انجام میدی که پشت سرش جنجال به پا میشه، توهین میشه به مقدساتت، حتی اگه مقصر شما هم نباشی، باز اون کار رو انجام میدی؟ من خوبی های اون سریال رو زیر سوال نمیبرم. نمیگم هم که مقصر اونان. اما بعد از سریال اونا بود که توهین شروع شد. درسته ادامه دادنش؟اون قدر که بدی داره به خدا خوبی نداره.
به خدا توخونه ی ما وقتی داداشم با اون لهن زشت میگه نقی میسوزم. نه فقط خونه ی ما خیلی خونه های دیگه.
تو ضمیر ناخودآگاه ما توهین به اسامی ائمه جک میشه.
بنظرم اقای مقدم در این مورد نقی گفتن احمال کاری نکردند و این نمیتونه توهین باشه شما با ید باز تر ببینید این نقی گفتن روی شما تاثیری ندارد بلکه لایه پنهان هست که تاثیر خود را دارد به یه مطلب دیگه توجه کنید به نامها تمامی تحصیل کرده ها اسم غیر مذهبی هما, رویا و و بی سوادها نقی پنجعلی .... حتی اسمهای بچه ها هم که نماد نسل بعدی هستند غیر مذهبی هست
سلام....
در رد حرفتان همین بس که:
سارا اسم غیر مذهبیه؟ شما روانشناسی که میگی روی لایه پنهان اثر میذاره...؟ با چه سند و مدرک و دلیلی این حرف رو میزنید....؟ با چه استدلالی میگید فیلم چن لایه س؟ اگه تحلیل فیلم به همین راحتیه که هرکی برداشت مورد نظر و تخیلی و مورد قبول خودشو بگه که دیگه منتقد فیلم و کارگردان و فیلم شناس و ... واسه بیکاریه...
به خدا من سریالی که بهتر ارزش خانواده و قناعت و صبر و شاکر خدا بودن و... رو برسونه رو ندیدم تو این چن سال زندگیم...
به نام خدا
سلام
فکر می کنم دوستان یه کم بدبینانه به موضوع نگاه می کنند.
پس چرا اونجایی که با نمایی از بالا ماشین در حال سقوط
توسط کامیون حامل گنبد و گلدسته نجات داده می شود رو نمی بینید
یعنی دین نجات دهنده از پرتگاه های هلاکت است.
یا اینکه ارسطو هنگامی که لحظه سال تحویل نو فرا می رسید
و مردم زیادی در اون مکان جمع شده بودند گفت:
مردم از دور گنبد و گلدسته رو دیدند و فکر کردند که اینجا مسجد هست
و اومدند اینجا پناه گرفتند.
مخاطبم همه ی این دوستان هست
نه سیاهه سیاه نه سفید سفیده این سریال....
یکی به نعل می کوبه , یکی میخ
مسلما خیلی از حرفا توش بی دلیل گفت نمیشه,و اونیم که باید بگیره قضیه رو مسلما میگیره!
منم از هنری که ته مایه سیاست بگیره خیلی بدم میاد!!

اولا بنده در ابتدا گفتم این نظر بنه هست و هرکس نظری داره ممنون که گفتین متوهم و ....
سارا و نیکا اسم مذهبیه؟
روانشناسی اینو تایید نمیکنه و هالیوود سالی میلیاردها دلار خرجش میکنه ؟ احتمالا اگر بخوام اثبات کنم شما فروید رو هم رد میکنید و متوهم میدونیدش؟
تحلیل فیلم به این راحتی نیست این فقط نظر من بود که تاکید من بعد سیاسی ان بود نه مذهبی
بسم الله
سلام
متوهم!!!
امیدوارم با من نبوده باشید
بچه ها فکر کنم بیش از این تو سر و کله هم زدن بی فایده باشه، ها
نیازی نیست که با فونت بزرگ تایپ کنید.اگر شما در این تاپیک و امثالهم این مسائل را مطرح نکنید و شاخ و برگ به آن ندهید هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد.استارتر چنان یه مسئله بی اهمیت را بزرگ کرده که با متن نوشته شده توسط ایشان می توان یک مینی فیلم ساخت.
واقعا که قوه تخیل انسان از قدرت زیادی برخوردار است
این دو پست من نیز در این تاپیک به زودی به زباله دان تاریخ خواهد پیوست،میگی نه نیگا کن

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13