تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تالار دوستت داریم...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۰۸)mohsen-321 نوشته است: [ -> ]تالار چند وقته خیلی خلوت شده مخصوصا افشای صنعت سرگرمی که پرنده توش پر نمیزنه......
یه کم دلسرد شدمSad

یله موافقم.یادمه اون موقع که من ثبت نام کردم توی تالار روزانه 4 -5 صفحه ارسال جدید داشتیم ولی الان معمولا 2 تا یا خیلی بشه3 صفحه میشه.
یکی دو بار به مدیران عزیز تذکر دادم که یه اقدامی توی تالار انجام بشه و یه کم به تالار تحرک داده بشه ولی متاسفانه گوش بدهکاری وجود نداره.
عزیزم هر چیزی به زمانش...
الان دیگه همه فهمیدن نیازنیست.
تازه کسایی هم که نمیدونن ایناراببینن میفهمن یه خبری هست
مسائل مهمتری است الان!
البته شمابایدمسائل به روز را هم مطرح کنی.
ساعت 2:15 شب نیمه شعبان ، همه تو خونه خوابند ، من گوشه اتاقم نشستم، دعا می خونم و گریه می کنم که بعد از این همه که گفتم می خواهیم امشب احیا بگیریم و از قوم بنی اسراعیل و ... برای هر کسی که دیدم ، گفتم .برای هر کسی هم ایمیلشو داشتم فرستادم، حالا حتی توی خونمون کسی ما رو تحویل نگرفت!!!
با ناراحتی اومدم که یه کم مطالب تالار رو بخونم دلم باز شه! گفتم برم ببینم تنهایی تو تالار چه حسی داره!واقعاً فکر نمی کردم کسی الان این جا باشه! نگاه کردم، دیدم 41 نفر آنلاین هستن ، اینقدر خوشحال شدم که حد نداره! فکر میکردم همه یه جایی هستن دیگه! ( مثلاً مسجد صاحب الزمان که خیلی دوست داشتم برم، اما نشدSad) ،
واقعاً اینجا دوستانی دارم که در فضای واقعی ندارم،یا حداقل خیلی کم هستند. و هر روز مطالب جدید و عالی از شما دوستان یاد میگیرم. و جا داره که اینجا از همه کاربرها و ناظران و مدیران و ... تشکر کنم و از ته قلبم جمله دوستان رو تکرار کنم:
تالار دوستت دارم
چقدر این تاپیک باعث بیداری اندیشه ها می شود!
ظاهرا برخی دوستان اینجا را با سایت کلوب و برخی سایتهای اجتماعی عوضی گرفته اند.
برای جلب توجه میتوان در تالارهای دیگری عضو شد و وقت اعضا را با دلنوشته و ... تلف نکرد.
نقل قول:چقدر این تاپیک باعث بیداری اندیشه ها می شود!
Dodgy

نقل قول:ظاهرا برخی دوستان اینجا را با سایت کلوب و برخی سایتهای اجتماعی عوضی گرفته اند.
برای جلب توجه میتوان در تالارهای دیگری عضو شد و وقت اعضا را با دلنوشته و ... تلف نکرد.
خدا میدونه کی واسه جلب توجه تو این تالار عضو شده!!! اصلا داریم!!! اینجا جای جلب توجه!!! مگه تو دنیای واقعی جایی برای جلب توجه نیست که بیان اینجا جلب توجه کنن؟
وقت من که تلف نشده! خیلی هم خوبه! آدم باید پنج دقیقه استراحت هم داشته باشه مثل این میمونه که آدم سرشو بکنه تو کتاب و یک بار هم دوروبرش رو نگاه نکنه!!! تا آخر چشماش در بیادSmile

وجود چنین تاپیک هایی خیلی خوبه و باعث میشه تا بیشتر با هم آشنا بشیم و بیشتر دوست باشیم تا فضای تالار یک فضای صمیمی و دوستانه باشه.
یکی از دلایلی که من این تالار رو دوست دارم به خاطر آدم هاشه و نه فقط به خاطر مطالبش... خیلی دوست داشتم تو دنیای واقعی هم چهار تا دوست متدین و آگاه مثل بچه های اینجا داشته باشم.
(۴/تیر/۹۲ ۱۹:۴۱)فرمیسک نوشته است: [ -> ]چقدر این تاپیک باعث بیداری اندیشه ها می شود!

برای داشتن اندیشه ای بیدار باید ابتدا دلی بیدار داشت.
اگر بخواهیم این گونه نگاه کنیم که خیلی از تایپیک ها این جوری اند. برای مثال شما خنده حلال را ببینید که چه قدر طولانی شده و طرفدار دارد، در حالی که خیلی از ارسال های آن باعث بیداری اندیشه نمی شوند ، ولی برای اوقات فراغت سالم، خیلی خوب هستند، ما هم گاهی اوقات باید یاد بگیریم که به هم احترام بگذاریم و به جای صرفاً دعوا کردن در بحث های سیاسی ، گاهی اوقات از یکدیگر تشکر کنیم و فضای صمیمی تری را ایجاد نماییم، هر چند که ممکن است با هم نظرات بسیار متفاوتی داشته باشیم.
اگر تعریف و تشکر کردن، اینقدر شما را آزار می دهد، من تشکر خود را اصلاح می کنم و می گویم از مدیر سایت،ناظران، کاربران (به جز فرمیسک ) و معاونان و ... تشکر می کنم که مطالب بی نظیری را به من آموخته اند.(Big Grin شوخی کردم حتی از فرمیسک هم متشکرم که من گفت که ارسالم بوی جلب توجه می داده، ولی من به هیچ وجه چنین منظوری نداشتم و فقط می خواستم به بهانه اتفاقی که برایم افتاد از همه تشکر کنم، همین! اگر هم با ارسال هایم وقت کسی را تلف کردم، واقعاً متاسفم)

(۴/تیر/۹۲ ۱۹:۴۱)فرمیسک نوشته است: [ -> ]چقدر این تاپیک باعث بیداری اندیشه ها می شود!

این یه نامه ی سرگشادست به همه اونایی که دردو دل رو بیهوده میدونن و این تاپیک و امثالهم رو برای جلب توجه!

میدونید چیه؟ من عاشق نوشتن دلنوشته ام. میدونید چرا؟ میگن هرآنچه از دل برخیزد لاجرم بر دل نشیند.

یکی ،تنها یکی از حسن هایی که این تالار واسه من داشته اینه که فهمیدم دردم مشترکه و این باعث شده نگه داشتن گوی آتشین ایمان در دست من بی ایمان آسون تر باشه . اگه دردو دل های دخترای محجبه تالار یا پسرای محجوب اینجا نبود.....
دردو دلهای بچه ها ،دستانی شده برای من بی ایمان ، که هر وقت گوی آتشین ایمانم داره دستم رو میسوزونه که از دستم بیفته ، گویم رو برام نگه میدارن شاید بدون اینکه خودشون بخوان.

گاهی که از دست زمین و زمان خسته ام و دردل دلم داره ایمانمو میسوزونه میام اینجا و چه بی شرم و بی ادبم من، که اگر سر سفره ی ایمان نشستم و از غذای پاک یقین سیر شدم ، بچه های پاک اینجا رو از دعایم فراموش کنم.

Heartتالار دوستت دارم و برای تک تک کاربرانت لقمه های ایمان را آرزو دارم.Heart
نقل قول:خیمه گاه منتطران، نام مستعارش تالار گفتگوی بیداری اندیشه ی اسلامیست.

ان شاء الله

به شرطی که روزی بیاد،هیچ کس،دل خسته و دل شکستهاین تالارو ترک نکنه.اونروز میشه گفت خیمه گاه منتظران

تالار منم دوست دارم ولی از بعضی کسانی که داری،واقعأ دلخورم و بنظرم فقط اسم و ظاهره منتظر رو دارند نه اخلاق و باطن منتظر.وگرنه منکه ادعای منتظر بودنو ندارم اونهایی که ادعا دارند ولی باطنن اینطور نیستند،آدمو آزار میدهند.
(۴/تیر/۹۲ ۲۲:۴۴)مهسا110 نوشته است: [ -> ]

این یه نامه ی سرگشادست به همه اونایی که دردو دل رو بیهوده میدونن و این تاپیک و امثالهم رو برای جلب توجه!

تصور می کردم چهارده پانزده ساله هستید. اما وقتی پروفایلتان را رویت کردم دیدم چندسالی هم از بنده بزرگترید! (کارشناسی را تمام کردید!)
بهر حال به دلنوشته هایتان ادامه بدهید و خوشحال باشید بنده ناظر تالار نیستم.
زیرا اگر با یک درجه تخفیف محرومتان نمیکردم مطمئن باشید تمامی ارسالهایتان را حذف می کردم.

خواهر گرامی!
وقتی شما تالار را با پستهای اسپم تاپیکهای بی ارزش و امثالهم پر میکنید فردی مانند من که زمان کافی در اختیار ندارد نیمی از زمانش را باید در بین پستها و تاپیکهای بی اهمیت بگذراند تا بتواند مطلب اصلی را پیدا کند!

عدم حضور نوشته های شما هیچ نقصی به تالار وارد نمیکند بلکه برعکس فقط آن را به اسپم کده تبدیل میکند.

در ضمن فرمیسک یک اسم اصیل ایرانی (کردی) است.
باعث تاسف است که اکثریت قریب به اتفاق اعضای این تالار یک اسم اصیل ایرانی را اشتباه می نویسند اما اسامی عربی و انگلیسی و .... را صحیح!
(۶/تیر/۹۲ ۱۹:۵۴)فرمیسک نوشته است: [ -> ]

در ضمن فرمیسک یک اسم اصیل ایرانی (کردی) است.
باعث تاسف است که اکثریت قریب به اتفاق اعضای این تالار یک اسم اصیل ایرانی را اشتباه می نویسند اما اسامی عربی و انگلیسی و .... را صحیح!
فرمیسک یک اسم کردی به معنای اشک چشم هستش !!!!
اسم اصیل ایرانی رو اشتباه مینویسن چون............
رگ و ریشه ی مارو انگلیسی یا عربی کردن :|
مطمئنم خیلی ها تو همین ایران آرزوشونه ما یا عربی بشیم یا انگلیسی !!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع