نقل قول:تصور می کردم چهارده پانزده ساله هستید. اما وقتی پروفایلتان را رویت کردم دیدم چندسالی هم از بنده بزرگترید! (کارشناسی را تمام کردید!)
بهر حال به دلنوشته هایتان ادامه بدهید و خوشحال باشید بنده ناظر تالار نیستم.
زیرا اگر با یک درجه تخفیف محرومتان نمیکردم مطمئن باشید تمامی ارسالهایتان را حذف می کردم.
الحمدالله که اینجور نیست
اگه یک نگاه به تعداد تشکر های این تاپیک کنید میفهمید که خیلی ها نظرشون مثل نظر شما نیست و شما با این حرفتان دارید به همه توهین میکنید...
امیدوارم ناظر محترم پست شما رو حذف کنند.
(۶/تیر/۹۲ ۱۹:۵۴)فرمیسک نوشته است: [ -> ]تصور می کردم چهارده پانزده ساله هستید. اما وقتی پروفایلتان را رویت کردم دیدم چندسالی هم از بنده بزرگترید! (کارشناسی را تمام کردید!)
زیرا اگر با یک درجه تخفیف محرومتان نمیکردم مطمئن باشید تمامی ارسالهایتان را حذف می کردم.
خواهر گرامی!
وقتی شما تالار را با پستهای اسپم تاپیکهای بی ارزش و امثالهم پر میکنید فردی مانند من که زمان کافی در اختیار ندارد نیمی از زمانش را باید در بین پستها و تاپیکهای بی اهمیت بگذراند تا بتواند مطلب اصلی را پیدا کند!
عدم حضور نوشته های شما هیچ نقصی به تالار وارد نمیکند بلکه برعکس فقط آن را به اسپم کده تبدیل میکند.
............................................................................!

(۶/تیر/۹۲ ۱۹:۵۴)فرمیسک نوشته است: [ -> ]
خیلی خوبه که شما ناظر نیستید!

(۴/تیر/۹۲ ۲۲:۴۴)مهسا110 نوشته است: [ -> ]
دخترای محجبه تالار یا پسرای محجوب اینجا
مثل یه همسایه ما داریم خیلی مذهبیه! به خانمش میگه خواهر
(۴/تیر/۹۲ ۲۲:۴۴)مهسا110 نوشته است: [ -> ]، که هر وقت گوی آتشین ایمانم داره دستم رو میسوزونه که از دستم بیفته ، گویم رو برام نگه میدارن شاید بدون اینکه خودشون بخوان.
بعد مهسا خانم ما علاف شما نیستیما !! این پروسه کی تموم میشه؟!!!
(۴/تیر/۹۲ ۲۰:۳۸)fiftynine نوشته است: [ -> ]اگر بخواهیم این گونه نگاه کنیم که خیلی از تایپیک ها این جوری اند.
حالا بین خودمون بمونه به کسی نگید. من که از این تاپیک و گوی آتشین و FORBIDEN هیچی سر در نیاوردم. فقط یک لحظه توهم زدم اینجا سایت SIA هست نه سایت بیداری اندیشه!!
(۶/تیر/۹۲ ۲۳:۲۵)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]اگه یک نگاه به تعداد تشکر های این تاپیک کنید میفهمید که خیلی ها نظرشون مثل نظر شما نیست
یعنی تیم مدیریت کاملا این تاپیکها را مطالعه میکند؟!!
تیم مدیریت: از حقم نمیگذرم و حلالتون نمیکنم حالا که تالار زدین اگر پاش واینستین و کل پستها را نخونین!
اصلا سوال تستی ازشون در میارم و میپرسم ازتون!!
(۸/تیر/۹۲ ۱۳:۴۸)Prestige نوشته است: [ -> ]خیلی خوبه که شما ناظر نیستید! 
روحانی این دیگه چه وضعشه؟!
این بود وعده های انتخاباتیت؟
از تو توقع نداشتم!
صرفا جهت بی ربطی!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیزی که به تالار انتقاد دارین به گفته شما ما منتظر مدیحه سرایی کاربران از تالار نیستیم و بارها گفتیم به ما و عملکرد ما نقدهای زیادی وارد هست حالا بعضی هاش بضاعت ماست و بعضی هاش کم کاری ما.
تشویق های کاربران حذف نمیشه چون موردی نداره اما بعضی انتقادها حذف میشه چون کمتر کسی پیدا میشه که بخواد نقد کنه اما به دیگران و مدیران و مملکت و .... توهین نکنه. خوب طبعا اینها خلاف قوانین هست و حذف میشه. پس علت حذفها نه انتقاد بلکه توهین های مختلف هست چه اینکه پستهای شما هم به دلیل توهین به کاربران حذف شده. ما تاپیکهای انتقادی به تالار هم داریم در بخش پیشنهادات که می تونین انتقاد خودتون رو به طور مناسب اونجا مطرح کنین.
(۱۱/شهریور/۹۲ ۹:۳۲)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]دوست عزیزی که به تالار انتقاد دارین به گفته شما ما منتظر مدیحه سرایی کاربران از تالار نیستیم و بارها گفتیم به ما و عملکرد ما نقدهای زیادی وارد هست حالا بعضی هاش بضاعت ماست و بعضی هاش کم کاری ما.
تشویق های کاربران حذف نمیشه چون موردی نداره اما بعضی انتقادها حذف میشه چون کمتر کسی پیدا میشه که بخواد نقد کنه اما به دیگران و مدیران و مملکت و .... توهین نکنه. خوب طبعا اینها خلاف قوانین هست و حذف میشه. پس علت حذفها نه انتقاد بلکه توهین های مختلف هست چه اینکه پستهای شما هم به دلیل توهین به کاربران حذف شده. ما تاپیکهای انتقادی به تالار هم داریم در بخش پیشنهادات که می تونین انتقاد خودتون رو به طور مناسب اونجا مطرح کنین.
انتقاد ما رو که حذف کردید ولی حداقل واسه خودتون هم که شده از این ذوق زدگی ها انقدر خوشحال نشید واسه خودتون خوب نیست!
نقل قول:انتقاد ما رو که حذف کردید ولی حداقل واسه خودتون هم که شده از این ذوق زدگی ها انقدر خوشحال نشید واسه خودتون خوب نیست!
1. جای انتقاد در این تاپیک نیست ... هر چیزی سر جای خودش
2. حرف های شما هم انتقاد نبود بلکه توهین به نظر دیگران بود با حرف های توهین آمیز و تشنج آفرین
3. به این رویه ادامه بدهید و قوانین را رعایت نکنید با مشکل مواجه می شوید.... دیگر اخطار نمی دهیم
موفق باشید
واقعا وجود همچین تالارهای گفتمانی خیلی ارزشمنده
با مرور کردن بعضی از تالارهای گفتمان با اطمینان میگم: سطح علمی بچه های این تالار از سطح متوسط بالاتره
آدم احساس نمیکنه وقتش دره تلف میشه
از همه مدیران متشکرم
و همچنین کاربران بزرگوار و بعضا زودجوش بیار!!!
بابا یخده! صبر هم بدچیزی نیست!