شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
هووووراااااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره با حساب کاربری خودم اومدم
من که اصلا دوست ندارم از این خوابا ببینم کلا با روحیه ام سازگار نیست

تالار بیداری اندیشه یه دونه باشه

نقل قول:تنها جاییه که همه با دلشون حرف میزنن،نه از روی ریا و خودنمایی..
فقط حرف میزنیم عمل که نمیکنیم. اگه ماها هم خوب بودیم امام زمان تا الان اومده بود.
در کل به نظرم ویژگی اصلی این تالار اینه که بهمون امید میده و این خیلی خوبه...
سلام علیکم
با تشکر از صبوری شما
ان شاء الله که مشکل برای همیشه حل شده!!
خوب الحمدلله بالاخره بعد از دو روز تالار باز شد.
توی این دو روز انگار یه قسمت از بدنمو از دست داده بودم
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
.
امان از دست این سرورهای ایرانی!!
سلام بر همه دوستان. خوشحالم که دوباره تالار وصل شد. الحمد لله. این هم آزمونی برای خودش بود، آزمون دشوار صبر.در مورد صبر هم این گونه در قرآن کریم به ما سفارش شده است:
وَإِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا فَإِنَّ ذَلِكَ مِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ(آل عمران/186)
و اگر استقامت کنيد و تقوا پيشه سازيد، (شايستهتر است؛ زيرا) اين از کارهاي مهم و قابل اطمينان است.
ان شاء الله در همه آزمون های زندگی سربلند باشید. در پناه حق زنده و پیروز باشید.
وااااااای خدا!شکرت! دیگه خوابمم نمیبرد از دوری تالار! خدا ایشالله همه اونایی رو که زحمت کشیدن تا مشکل تالار رفع شه عاقبت بخیر کنه . من که جون تازه گرفتم . تالار یه دوپینگ معنوی واسم . میام کلی انرژی میگیرم.
منم خیلی دوسش دارم
ولی نه ب خاطر خودش.
انشااله که باشه همیشه.
به چیزی تو این دنیا نمیشه جاودانه دل بست ، تمرینی بود و هست برای استقامت و مبارزه تو تنهایی ، بدون هیچ ارتباطی با دیگران.
اره منم دلم برای تالار تنگ میشه چون میخوام برم سربازی یه چند وقتی از تالار و بچه های تالار دور میشم
با ارزوی سلامتی برای همه دوستان عزیز
تالار چند وقته خیلی خلوت شده مخصوصا افشای صنعت سرگرمی که پرنده توش پر نمیزنه......
یه کم دلسرد شدم