تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تالار دوستت داریم...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
SilentSilentSilent
چرا من؟
بابا من کاری ندارم که! Confused
(۲۸/مهر/۹۳ ۱۴:۲۰)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]شـــکر، خوابیده شر اشرار تالار!
سایت ما مدتیست آرام است!

منظورتون منمHuh
اشکال نداره خودم میدونستمSmile
(۲۹/مهر/۹۳ ۱۶:۵۷)مهسا110 نوشته است: [ -> ]خدا در قرآن گفته( تقوا پیشه کنید اگه نمیتونید ازدواج کنید (نقل به مضمون))

اوه اوه
چه نقل به مضمونی
180 درجه برعکس گفتید
Big GrinBig GrinBig Grin
(۳۰/مهر/۹۳ ۱:۳۳)aaaaa نوشته است: [ -> ]اوه اوه
چه نقل به مضمونی
180 درجه برعکس گفتید
Big GrinBig GrinBig Grin

درستش چیه؟Huh
(۳۰/مهر/۹۳ ۱:۳۸)مهسا110 نوشته است: [ -> ]درستش چیه؟Huh

ازدواج کنید اگر نمیتوانید تقوا پیشه کنید.
(۳۰/مهر/۹۳ ۱:۴۰)aaaaa نوشته است: [ -> ]ازدواج کنید اگر نمیتوانید تقوا پیشه کنید.

یک بار توجه بفرمایید به این آیات.

سوره مبارکه نور آیه 32 و 33

وَ أَنكِحُواْ الْأَيَامَى‏ مِنكمُ‏ْ وَ الصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكمُ‏ْ وَ إِمَائكُمْ إِن يَكُونُواْ فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَ اللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ(32)
وَ لْيَسْتَعْفِفِ الَّذِينَ لَا يجَِدُونَ نِكاَحًا حَتىَ‏ يُغْنِيهَُمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ … .
مردان و زنان بى‏همسر خود را همسر دهيد، همچنين غلامان و كنيزان صالح و درستكارتان را اگر فقير و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بى‏نياز مى‏سازد خداوند گشايش‏دهنده و آگاه است!(32)
و كسانى كه امكانى براى ازدواج نمى‏يابند، بايد پاكدامنى پيشه كنند تا خداوند از فضل خود آنان را بى‏نياز گرداند!... .

(۳۰/مهر/۹۳ ۱:۴۶)مهسا110 نوشته است: [ -> ]مردان و زنان بى‏همسر خود را همسر دهيد، همچنين غلامان و كنيزان صالح و درستكارتان را اگر فقير و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بى‏نياز مى‏سازد خداوند گشايش‏دهنده و آگاه است!(32)
و كسانى كه امكانى براى ازدواج نمى‏يابند، بايد پاكدامنى پيشه كنند تا خداوند از فضل خود آنان را بى‏نياز گرداند!... .

aaaaa نوشته است: ازدواج کنید اگر نمیتوانید تقوا پیشه کنید.
(۳۰/مهر/۹۳ ۱:۵۳)aaaaa نوشته است: [ -> ]aaaaa نوشته است: ازدواج کنید اگر نمیتوانید تقوا پیشه کنید.

این دقیقا در کجای آیات بود؟Huh

خدا میگه اگه نمیتونید ازدواج کنید پاکدامن باشید.
[/quote]مهسا110 نوشته است: [url=http://forum.bidari-andishe.ir/post-309236.html#pid309236][/url]خدا در قرآن گفته( تقوا پیشه کنید اگه نمیتونید ازدواج کنید (نقل به مضمون))
نقل قول:
.
حالا درست شد.
.
[quote='مهسا110' pid='309331' dateline='1413926765']

این دقیقا در کجای آیات بود؟Huh

خدا میگه اگه نمیتونید ازدواج کنید پاکدامن باشید.
(۲۶/فروردین/۹۲ ۱۵:۳۹)مهسا110 نوشته است: [ -> ]حالا واقعا اگه یه روز پاشید ببینید این تالار و بچه هاش یه خواب بوده چه حالی میشید؟
Crying
از ایجاد این تاپیک 4 سال میگذره .
بعداز مدتها اين پيام منو كشوند تالار.از طريق ايميلم ☺️چقدر همه چيز عجيبه ☺️
التماس دعا بچه ها☺️

نيستم ولي جام خالي نيستBlush
نيستيم ولي جامون خالي نيست
مث اين دنيا ك اگه نباشيم توش،جامون خالي نيست...
اين دنياهم ميگذره ب زودي.

.
پ ن :و منو تالاري ك توش فقط من آنلاينم.....تنها
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع