(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۲۲)Imam12 نوشته است: [ -> ]جناب ترنم قرار نیست نسل شیعه رو با بچه دار شدن افزایش بدی باید تفکر شیعه رو جا بندازی بین مردم و بین کسایی که شیعه نیستن
خب ما هم قرار نیست بیام فقط با همین نسل زندگی کنیم .به هرحال ماها پیر میشیم،مرگ و میر هم هست.قبول که دارید؟
قرار نیست دنیا متوقف باشه که ما فقط تفکر شیعه رو جابندازیم .
خب بعد از مرگ ما که شیعه منقرض شد اون کافرها که همچنان هستن رو کی بیاد با تفکرات شیعی جا بندازه؟
به هر حال هر نسلی نیاز به یکی داره که از نسل خودش باشه که حرفش بیشتر اثر داشته باشه.
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۱۷)anti نوشته است: [ -> ]سعی کنید مقداری با واقعیات زندگی کنید،الان خرج یک نوزاد را اگر بخواهیم در شرایط معمولی در نظر بگیریم زیر 200 هزار تومان نمی شود،قبول ندارید؟بروید بچه دار شوید تا قبول داشته باشید
کی گفته خرجش 200تومنه؟
ما دوروبرمون بچه های 1ساله خییییییییییییلی زیادن که هیچکدومشونم به سبک سنتی از بچه نگهداری نمیکنن.(منظورم پوشاکشونه)
ولی اونا هیچکدوم همچین نظری ندارن.
اولا اون بچه بیچاره هم یارانه میگیره

.بعدشم مگه قراره هرماه براش لباس بخرید.لباس رو هروقت لازم باشه میخرن.تازه کلی هم براش لباس و عورسک و وسایل کادو میارن

انقد سخت نگیرین.

ببخشیدا ...ولی کاراین مسئولین زوره
برای چی بایدبه زوربااینکاربخوان که مردم بچه داربشن...
باباجان شایداصلا یکی دلش نخواد بچه دارشه...
یعنی چی آخه؟؟؟؟؟
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۳۱)ترنم نوشته است: [ -> ]خب بعد از مرگ ما که شیعه منقرض شد اون کافرها که همچنان هستن رو کی بیاد با تفکرات شیعی جا بندازه؟
ببخشيد كدوم شيعه منظورتونه ؟
بزاريد رك بگم ، تو تهران كه اكثرا ضد نظام و دين زده شده اند . (كلان شهر ها هم وضعيت مشايه دارند ) ظاهر و رفتارشون صد البته از كافرهاي خارجي بدتره .
بچه هاي نسل جديد هم پدر مادرشون كه ماها باشيم ببينيد چه اعجوبه هايي بشن.
من نميدونم شايد شما تو شهري مثل قم زندگي ميكنيد كه داريد اينطوري فكر ميكنيد .
ولي تو اين دورو زمونه مردم از دين و مجريانش فراري شدن ، ديگه چه برسه به بچه هاشون . همون بچه در كار نباشه بهتره .
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۴۴)Fateme135 نوشته است: [ -> ]ببخشیدا ...ولی کاراین مسئولین زوره
برای چی بایدبه زوربااینکاربخوان که مردم بچه داربشن...
باباجان شایداصلا یکی دلش نخواد بچه دارشه...
یعنی چی آخه؟؟؟؟؟
خیلی ببخشید
اگر منظورتون از زور یارانه وسایل پیشگیریه . قرص پیشگیری بسته ای 100 تومن بود شده 300 تومن .
وسایل مجانی هم که د روستاها خانه بهداشت میداد شاید برداشته شده باشه که یه بسته وسیله پیشگیری در ماه میشه نهایت ۳۰۰ تومن !! بدون یارانه .
دیگه این که اینقدر داد و بیداد نداره .
کسی هم به زور کاری نکرده .
هر کی میخواد بچه دار بشه . هر کی نمیخواد نشه.
30 سال تبلیغ کردن برای کاهش جمعیت . همه برنامه ریزی ها هم شد بر همون اساس . از سایز خونه تا چیزای دیگه . الان دان تبلیغ میکنن برای افزایش .
هر موقع چیزی لازمه برای کشور .
الانم همین . دارن تبلیغ میکنن ...
یادمه همون موقع هم خیلی ها به شدت به طرح کاهش فرزند اوری اعتراض کردن .
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۰۷)sadegh-a نوشته است: [ -> ]ببخشيد كدوم شيعه منظورتونه ؟
بزاريد رك بگم ، تو تهران كه اكثرا ضد نظام و دين زده شده اند . (كلان شهر ها هم وضعيت مشايه دارند ) ظاهر و رفتارشون صد البته از كافرهاي خارجي بدتره .
بچه هاي نسل جديد هم پدر مادرشون كه ماها باشيم ببينيد چه اعجوبه هايي بشن.
من نميدونم شايد شما تو شهري مثل قم زندگي ميكنيد كه داريد اينطوري فكر ميكنيد .
ولي تو اين دورو زمونه مردم از دين و مجريانش فراري شدن ، ديگه چه برسه به بچه هاشون . همون بچه در كار نباشه بهتره .
امیدوار بود آدمی به خیر کسان
مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان
تمام
اول اینکه من مازندران زندگی میکنم که وضع ظاهر و جو مازندران به خاطر مسافرایه مختلفی که داره الان از هرجا آزادتره.به قول مسافرین محترم که هم هواش شرجیه و هم وقتی میان دریا دوست دارن همه عقده هاشونو یه جا خالی کنن و میرن دنبال آزادی.این از محل زندگی من که خیییییییییییییییلی هم به دور از واقعیتهای الان جامعه نیستم.
درمورد به قول شما بچه های های نسل جدید که پدرو مادراشون ماها باشیم هم بگم که مگه ما چمونه؟

چرا ما شیعه واقعی نباشیم که بخوایم شیعه واقعی تربیت کنیم.؟
منو شما که سواد داریم و به لطف این تالار داریم دین رو هرروز بهتر و بیشتر میشناسیم.دیگه چیکار به بعضی مجریان دین داریم.دلیل نمیشه چون اونا اشتباه میکنن ما هم اشتباه کنیم.
به هر حال منم نظر خودمو دادم.که به دور از واقعیت نبوده.شما دوستان عزیز زندگیهای سخت با هزینه های زیاد و فرزند کم رو دیدید و من هم زندگیهای خوب با 3فرزند رو دیدم.واسه همینه که حرفای همو درک نمیکنیم.
من توو روستا هم زندگی نمیکنم که بگین حتما ساده زیستی روستا رو دیدم .ولی خب دوروبرم زندگی های اینطوری دیدم دیگه.تقصیر من که نیست.
التماس دعا

من پیشنهاد می کنم کسایی که طرفدار ازدیاد نسل هستن جور بقیه رو بکشن.
مثلا من می خوام دو تا بچه داشته باشم بیداری اندیشه زحمت منو بکشه نه تا بچه بیاره.
این همه دعوا نداره دیگه...
(۱۲/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۴۲)namekarbary نوشته است: [ -> ]من پیشنهاد می کنم کسایی که طرفدار ازدیاد نسل هستن جور بقیه رو بکشن.
مثلا من می خوام دو تا بچه داشته باشم بیداری اندیشه زحمت منو بکشه نه تا بچه بیاره.
این همه دعوا نداره دیگه...
عجب حرفی به خودت زدی!!
این که بیشتر مثل فحش میمونه . اگر جایی بجز تالار بود چه چیزی که بهت نمیگفتند بابت این حرف