تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: واقعا خنده داره...!این دیگه چه سیاستیه(افزایش جمعیت)؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۱۳/اردیبهشت/۹۲ ۲:۵۶)A L I نوشته است: [ -> ]ولی چند وقت پیش داشتم مقاله ی در مورد همین قرصهای ضد بارداری میخوندم!
در حال حاضر بی خطر ترین روش و بهترین روش برای جلوگیری از بارداری ناخواسته همین قرصها هستند!
خب آن مقاله هم در بهترین حالت از یک مرجع علمی صادر شده، و ما هم گفتیم که مراجع علمی برای تأیید محصولات، نسبی نگاه میکنن.

در بهترین شرایط، یعنی با فرض حسن‌نیت مراجع تأیید کننده‌ی دارو، برای تأیید یک دارو مهم اینه که:
1. تأثیر مورد ادعا رو داشته باشه،
2. درصد اثرپذیری بر مصرف‌کنندگان، بیشتر از میزان واقعی ذکر نشه،
3. علائم مربوط به عوارض جانبی آن ذکر بشه.
4. عوارض جانبی غیرقابل قبول، تنها در بخش خاصی از مصرف‌کنندگان بروز پیدا کنه.

ببینید،
نمیشه به هیچ وجه نقض کرد که کار این داروها اخلال در سیستم جنسی است.
علائم، خصوصیتی است که وضعیتی از بیماری را مشخص می‌کند، و بر بیمار آشکار است.
من نمی‌دانم که شرکتهای ارائه دهنده‌ی این داروها، اخلال در عملکردهای جنسی و احوالات روحی را هم جزء موارد آشکار به حساب آورده‌اند و آنها را هم جزء عوارض ذکر کرده‌اند یا خیر، اما به هر حال اینها قابل انکار نیستند.

شما نگفتید و من نمیدانم آن مقاله مال کجا بوده و چه استدلالی داشته، ولی وقتی بیاد چیزی مثل این بگه:
(۱۳/اردیبهشت/۹۲ ۲:۵۶)A L I نوشته است: [ -> ]اگه به صورت صحیح و مداوم مصرف بشه هیچ عوارضی نداره...
اونوقت فقط میشه گفت چیزی رو که نمیشه انکار کرد، خیلی راحت انکار کرده.

بحث یک تجارت بزرگ است. توقع نداشته باشید هرکس که امکان فریفته شدن دارد بطور خودکار از مقاله‌نویسی بازبماند، و نیز ظنین باشید که آن شرکتها آنقدر سیاست داشته‌باشند که بدانند چطور تبلیغ کنند.

این مطلب که عبدالرحمن عزیز آوردند جواب سؤال تاپیک هست.
اگر بحثی در رد این قضیه هست، باید اول بتواند این را رد کند.

یه کم بارگذاریش طول میکشه. این هم خلاصه‌ی همان هست که برای راحتی بیشتر جمع‌وجور شده و محور افقی و عمودی هم با هم جابجا شده‌اند.

در سال 2010 سازمان ملل سه سناریوی رشد جمعیت بالا، رشد متوسط و رشد پایین را برای ایران پیش‌بینی کرد:

[تصویر: pishbini.jpg]
امروزه در بسیاری از کشورهای غربی، به علت برنامه‌ها وباورهای نادرست، بحران‌های اجتماعی و کاهش جمعیت رخ داده‌است. در کشور ایران نیز روند کاهش نرخ رشد جمعیت در سالهای اخیر، تا آنجا نگران‌کننده بوده است که رهبر انقلاب در سال 91 نسبت به این روند هشدار داده و فرمودند:

"ما باید در سیاست تحدید نسل تجدیدنظر کنیم. سیاست تحدید نسل در برهه‌ای از زمان درست بود. آنطوری که گزارش دادند، ما در سال 71 به مقاصدی که از تحدید نسل وجود داشت رسیدیم. از سال 71 باید سیاست را تغییر میدادیم؛ خطا کردیم، تغییر ندادیم. امروز باید این خطا را جبران کنیم. غلبه‌ی نسل جوان و نمای زیبای جوانی در کشور نباید از بین برود؛ و از بین خواهدرفت اگر به همین ترتیب پیش برویم."
نقل قول:ترنم نوشته است:

اگه میگن خرج.قبول دارم که خییییییییییییلی همه چیز گرون شده.ولی بچه هم روزی خودشو داره.مگه با این همه گرونی ماها از گرسنگی تلف شدیم؟نه.خب خدا روزی اون بچه رو هم میرسونه.باور کنین شعار نیست.خیلیا فکر میکردن شعاره ولی بعد از به دنیا اومدن بچه متوجه شدن شعار نیست.
بله . اصولا ما یک تفکرات شخصی برای خودمون داریم که فکر می کنیم خیلی مسلمان هستیم
ولی پای عمل که پیش می آید می فهمیم هیچی بارمان نیست !

بزرگان می فرمایند ، وقتی که روزیتان تنگ شد ، صدقه بدهید .
یعنی با بخشیدن روزیتان را گشاده کنید .
خوب طبیعتا این با منطق اقتصادی جور در نمی آید . این مسئله فرزند دار شدن هم با حساب و کتاب ما جور در نمی آید !
این مسئله هم که هر کسی روزی خودش را با خودش می آورد ، همین هست .

ایمان قوی احتیاج دارد ، اعتقاد احتیاج دارد .
طبیعتا بنده وقتی ایمان به رزاقی خداوند ندارم و فکر می کنم روزی فرزندم را (نعوذبالله ) بنده دارم می دهم ، نمی توانم قبول کنم ، نمی توانم به خداوند اعتماد کنم . در واقع ایمان ندارم .

اصلا حساب و کتاب خداوند با حساب ما متفاوت است .
به هر زبانی و در هر مثلی خواسته این را به ما بگوید ولی من چون ایمان به او ندارم نمی توانم حرفش رو هم فبول کنم .

به قول یک بنده خدایی ، ما به جراح اعتماد می کنیم و قبول می کنیم که بدنمان را بشکافد و هر قطعه ای را که تشخیص داد عوض کند ولی به خدای خودمان اعتماد نداریم .

سلام
بنده از بعد نظامی به این قضیه می پردازم
تا سال 91 خدمت سربازی 18 ماه بود
کسی که مدرک دانشگاهی داشت بین 1 تا 3 ماه کمتر خدمت میکرد

از سال 91 خدمت شد 21 ماه
اغلب کسری ها هم برداشته شد یا به شدت محدود شد

شایعاتی هم مبنی بر 24 ماهه شدن خدمت و برداشته شدن خدمت در سازمانهای دولتی وجود داره و احتمالش وجود داره که در چند سال بعد عملی بشه

در حالیکه ما می بینیم جایگاه نظامی و سیاسی ایران در سالهای اخیر به شدت تقویت شده و ایران ابرقدرت صالح منطقه محسوب میشه
پس تصمیمات نظامی فوق، در ستاد کل نیروهای مسلح با چه هدفی است؟
آیا اضافه کردن خدمت بی دلیل بوده؟

باید ببینیم چه اتفاقی افتاده؟
[تصویر: mavalid.JPG]
اگر تصویر لود نشد، اینجا کلیک کنید

حالا اینکه تعداد مزدوجین 2 برابر شده ولی آمار فرزندان نصف شده، یک مسئله جامعه شناسیه و خیلی به بحث من مربوط نیست. ولی همین هم جای بررسی داره

ولی از دید نظامی وضعیت خطرناک شده و حتی شایدم یکم دیر شده برای برنامه ریزی. خیلی هم چیز پیچیده ای نیست
سالی حدود 700 هزارنفر سرباز خدمت میکردن که این به تدریج کم شده و به زیر 300 هزارنفر خواهد رسید. این 700 هزار نفر سیاهی لشکر نبودند و اغلب مسئول حفاظت و پاسداری از اماکن و نواحی حساس کشور بودند
در نبود این تعداد گسترده، به نظر شما سرنوشت مراکز مهم کشور چه خواهد شد؟؟

همچنین نیروی جوان و آماده نبرد کشور حدود 20 میلیون نفر بود که به زودی به حدود 10 میلیون نفر خواهیم رسید (16-49 سال)

به هر حال مسئله مسکن و شغل و .... حتما مهمه و جای خود داره. ولی آمار فوق نشان دهنده کاهش شدید قوای کشور یا به قول CIA کاهش شاخص Manpower fit for military service

این مسئله ایست که کمتر کسی جرئت بیان آن را دارد
قبل از ازدواج:

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):نباید چیزی شخص با ایمان را از ازدواج بازدارد؛(زیرا با ازدواج) امید میرود,خداوند فرزندی روزی او گرداند که زمین را با گفتن لا اله الا الله گران بها سازند.

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):همسرداران,بهترین امت من,و بی همسران بدترین امت من هستند.

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):خانواده تشکیل دهید که مایه فزونی روزی شماست.

فرزند آوری:

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):در خانه ای که کودک در آن نباشد هیچ برکتی در آن نیست.

الکافی-به نقل از بکر بن صالح-:به امام کاظم(علیه السلام)نوشتم,من پنج سال است که از فرزند دار شدن ,خود داری کرده ام و این بدان جهت است که همسرم آن را ناخوش میدارد و میگوید,به خاطر کمی مال پرورش آنان برای من سخت است.نظر شما چیست؟
امام(علیه السلام)در پاسخ نوشتند:بچه دارشو؛چرا که [b]خداوند روزی انان را میدهد.

فراوانی فرزند:

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):زن زیبای نازا را رها کنید و با زن سیه چرده فرزند زا ازدواج کیند,چرا که من در روز قیامت به فراوانی شما بر دیگر امت ها افخار میکنم.

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):با زن مهربان فرزند زا ازدواج کنید,چرا که من در روز قیامت به فراوانی شما بر دیگر امت ها مباهات میکنم.

منبع:کتاب حکمت نامه کودک

اثر:محمدی ری شهری

نقل قول:هر انتخابی برای ما مسئولیتی به همراه خواهد داشت ، تصمیم برای بچه دار شدن و یا صرف نظر از اون مسئولیت هایی رو برای ما ایجاد میکنه که روزی باید پاسخگوی عواقبش باشیم

قطعا همین طور هست.اصلا انجام هیچ کاری,ولو کوچک و ساده,بدون برنامه ریزی درست نیست.حتما باید برنامه ریزی کرد.برای تربیتش مطالعه کرد.برای آینده اش نقشه کشید.اصلا تربیت فرزند و برنامه برای او باید از 20 سال قبل از تولدش شروع بشود.یعنی اول باید پدرو مادر تربیت شوند و بعد بتوانند فرزند خود را تربیت کنند.احادیثی هست در باب اینکه مراقب باشید با چه مرد و یا زنی ازدواج میکنید.که رحم آن زن محل تربیت فرزند شماست و آن مرد قرار است پدر فرزند شما باشد.
به هرحال تربیت یک موجود بسیار کار مهم و حساب شده ای هست.این ها اصلا وظیفه است که باید حتما انجام بشود.آمادگی شرط اساسی برای این امر هست.ولی یادمان باشد که هیچ وقت شرایط ایده آل نخواهد شد و نباید فرصت فرزند آوری را که برای خانم ها هم محدود است,به خاطر مسائلی مثل پول و امکانات به تعویق انداخت.

در حال حاضر یک خانم در سن 20 تا 25 سالگی ازدواج میکند.با مواد غذایی کارخانه ای و غذاهای مضری هم که رواج دارد,به توصیه دکتر بعد از 35 سالگی بارداری خطرناک خواهد داشت.بین هر بچه هم باید 3 الی 4 سال فاصله باشد(البته به گفته برخی مشاورها.والا که میتوان هرسال فرزند آورد),پس هر زن متوسط میتواند 2 الی 3 فرزند بیاورد.نبایدهمین چند فرصت را از آنها گرفت به بهانه شرایط مالی و ...
(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۲:۳۲)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بله . اصولا ما یک تفکرات شخصی برای خودمون داریم که فکر می کنیم خیلی مسلمان هستیم
ولی پای عمل که پیش می آید می فهمیم هیچی بارمان نیست !

...
طبیعتا بنده وقتی ایمان به رزاقی خداوند ندارم و فکر می کنم روزی فرزندم را (نعوذبالله ) بنده دارم می دهم ، نمی توانم قبول کنم ، نمی توانم به خداوند اعتماد کنم . در واقع ایمان ندارم .

(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۰۶)parisan نوشته است: [ -> ]...

با سلام

البته که ایمان دوستان ما خیلی قوی و استوار است ولی متاسفانه خداوند متعال از هر کسی به اندازه استعداد و توانایی که بهش اعطا کرده توقع دارد !!!
حالا متاسفانه بنده یا امثال بنده تا حد زیادی ضعف ایمان داریم.
تکلیف ما چی میشه این وسط ؟!!!
اصلاً نیابد ازدواج کنیم ؟Dodgy

یکی نیست به این خانم ها که اینطوری داد سخن می دهند بگوید مگر کسی از خانم ها انتظار دارد خرج بچه بدهد یا مسئولیت اداره زندگی را به عهده بگیرد ؟!!! Wink

یا مثلاً آقایانی که در این موضوع ارسال داشته اند و به دنبال هم تجزیه تحلیل آماری ارائه می کنند و پشت سر هم حدیث ردیف می کنند و فکر می کنند که دیگران این حدیث ها را ندیده اند و یا اگر دیده اند به آن ایمان ندارند که خداوند متعال رزاق است و نیابد به این طور گرفتاری ها و مسایل توجهی کرد چرا تا الان مجرد مانده اند ؟!!!
البته مخاطب بنده کسانی هستند که بالای بیست و دو یا بیست و سه سال سن دارند !!!

خواهشاً شعار ندهید و همین الان زود دست به کار شوید و برای خودتان آستینی بالا بزنید
بهانه سربازی رفتن و کار نداشتن رو هم نیاورید که با گفته های خودتان تناقض داردBig GrinBig Grin

با تشکر
(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۹:۳۸)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]سلام
بنده از بعد نظامی به این قضیه می پردازم
تا سال 91 خدمت سربازی 18 ماه بود
کسی که مدرک دانشگاهی داشت بین 1 تا 3 ماه کمتر خدمت میکرد

از سال 91 خدمت شد 21 ماه
اغلب کسری ها هم برداشته شد یا به شدت محدود شد

شایعاتی هم مبنی بر 24 ماهه شدن خدمت و برداشته شدن خدمت در سازمانهای دولتی وجود داره و احتمالش وجود داره که در چند سال بعد عملی بشه

در حالیکه ما می بینیم جایگاه نظامی و سیاسی ایران در سالهای اخیر به شدت تقویت شده و ایران ابرقدرت صالح منطقه محسوب میشه
پس تصمیمات نظامی فوق، در ستاد کل نیروهای مسلح با چه هدفی است؟
آیا اضافه کردن خدمت بی دلیل بوده؟

باید ببینیم چه اتفاقی افتاده؟
[تصویر: mavalid.JPG]

حالا اینکه تعداد مزدوجین 2 برابر شده ولی آمار فرزندان نصف شده، یک مسئله جامعه شناسیه و خیلی به بحث من مربوط نیست. ولی همین هم جای بررسی داره

ولی از دید نظامی وضعیت خطرناک شده و حتی شایدم یکم دیر شده برای برنامه ریزی. خیلی هم چیز پیچیده ای نیست
سالی حدود 700 هزارنفر سرباز خدمت میکردن که این به تدریج کم شده و به زیر 300 هزارنفر خواهد رسید. این 700 هزار نفر سیاهی لشکر نبودند و اغلب مسئول حفاظت و پاسداری از اماکن و نواحی حساس کشور بودند
در نبود این تعداد گسترده، به نظر شما سرنوشت مراکز مهم کشور چه خواهد شد؟؟

همچنین نیروی جوان و آماده نبرد کشور حدود 20 میلیون نفر بود که به زودی به حدود 10 میلیون نفر خواهیم رسید (16-49 سال)

به هر حال مسئله مسکن و شغل و .... حتما مهمه و جای خود داره. ولی آمار فوق نشان دهنده کاهش شدید قوای کشور یا به قول CIA کاهش شاخص Manpower fit for military service

این مسئله ایست که کمتر کسی جرئت بیان آن را دارد

به بعد امنیتیش کار ندارم،اما خدمت سربازی برای کسایی که تو بخش اداری ارگان های نظامی کار میکنن کم از بیگاری نداره،چون علاوه بر اینکه باید کارهای رسمی های تنبل رو انجام بدن و اگه انجام ندن مجازات میشن،باید بعضی شب ها برن پست هم بدن و این اگه بیگاری نباشه از نظر شما تعریفش چیه؟اینکه روز حمالی کنی و شب هم بری دوباره بیدار بمونی و روز بعد هم دوباره حمالیSad
این نکته رو هم فراموش کردم بگم که خود خدواند متعال هم در آیه 33 سوره نور می فرمایند :

وَلْيَسْتَعْفِفِ الَّذِينَ لَا يَجِدُونَ نِكَاحًا حَتَّى يُغْنِيَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِينَ يَبْتَغُونَ الْكِتَابَ مِمَّا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ فَكَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِيهِمْ خَيْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِي آتَاكُمْ وَلَا تُكْرِهُوا فَتَيَاتِكُمْ عَلَى الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَمَن يُكْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِكْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِيمٌ ﴿نور-۳۳﴾

و آنها كه وسيله ازدواج ندارند بايد عفت پيشه كنند تا خداوند آنان را به فضلش بينياز سازد و بردگاني از شما كه تقاضاي مكاتبه (قرار داد مخصوص ‍ براي آزاد شدن) را دارند با آنها قرار داد ببنديد، اگر رشد و صلاح در آنها احساس ‍ مي‏كنيد (و بعد از آزادي توانائي زندگي مستقل را دارند) و چيزي از مال خدا كه به شما داده است به آنها بدهيد، و كنيزان خود را براي تحصيل متاع دنيا مجبور به خودفروشي نكنيد اگر آنها مي‏خواهند پاك بمانند، و هر كس آنها را بر اين كار اكراه كند (سپس پشيمان گردد) خداوند بعد از اين اكراه غفور و رحيم است (توبه كنيد و براي هميشه اين عمل ننگين را ترك گوئيد).

ظاهراً ما با این طرز تفکرمان از خدا هم خداتر هستیم!!!!Big Grin
نقل قول: خداوند متعال از هر کسی به اندازه استعداد و توانایی که بهش اعطا کرده توقع دارد !!!
حالا متاسفانه بنده یا امثال بنده تا حد زیادی ضعف ایمان داریم.
تکلیف ما چی میشه این وسط ؟!!!
خوب استعداد و توانایی هر کس مشخص نیست مگر موقعی که خداوند آن شخص را در موقعیتش قرار بدهد .
و بنده به این بهانه نمی توانم بگویم این از حد من فراتر است و شانه خالی کنم . تا حد استطاعت باید بکوشم .
انسان در حد خودش به خداوند توکل می کند و پا پیش می گذارد . و

و بر خدا اعتماد كن ... احزاب 33
نقل قول:یا مثلاً آقایانی که در این موضوع ارسال داشته اند و به دنبال هم تجزیه تحلیل آماری ارائه می کنند و پشت سر هم حدیث ردیف می کنند و فکر می کنند که دیگران این حدیث ها را ندیده اند و یا اگر دیده اند به آن ایمان ندارند که خداوند متعال رزاق است و نیابد به این طور گرفتاری ها و مسایل توجهی کرد چرا تا الان مجرد مانده اند ؟!!!
البته مخاطب بنده کسانی هستند که بالای بیست و دو یا بیست و سه سال سن دارند !!!

خواهشاً شعار ندهید و همین الان زود دست به کار شوید و برای خودتان آستینی بالا بزنید

شعار نیست برادر تست کرده ایم که میگوییم .
بنده زمانی که رفتم خواسستگاری گفتم اه در بساط ندارم . جلو همه هم گفتم .دانشجوی سال اول بودم . البته خدمت رفته بودم . بعد اون خدا را شکر الان هم خونه دارم . هم شاغلم . البته کم هست ولی کاملا راضی هستیم .
هر چی بخوایم میخوریم . و کلا ارزوی چیزی توی دلمون نیست . خیلی هم خوش میگذره .
هر وقتم پول لازم میشیم دقیقا از غیب میرسه . یعنی دقیقا از غیب .
حالا نمیخوام وارد جزییات بشم ولی شاید یه روزی حوصله داشتم نوشتم ماجرا هاش رو . Wink

یا علی (علیه السلام)
همیشه ساده ترین راه رو انتخاب میکنیم....زور

خب زور کنن مردم میان بچه دار شن؟... یا مثلا مردم منتظر دستور بدن تا شروع کنن بچه به دنیا اوردن؟...همون موقع ها که رو پفک مینوشتن فرزند کمتر زندگی بهتر و این تک فرزندیو مد کردن فکر همچین روزایی رو نکردن؟
اصلا الان کسی میتونه ازدواج کنه که فکر بچه دار شدنش باشه؟

من اگه ببینم پولشو دارم اره بچه دار میشم وقتی میبینم خودم پول ندارم... بچم تو مدرسه هایی که فقط بداموزی دارن میخواد بزرگ شه... پس فردا نگران کارش باشم که پیدا شدنش...و خلاصه همون یه دونه رو هم زیاد میبینم...
همین الان تو متروها ادم ادم میکشه چه برسه جمعیت زیاد شه... خب اول اینا رو درس کنن بعد نیازی نیس بگن مردم خودشون بچه به دنیا میارن
میخوان جمعیت شیعه زیاد شه؟ خب یه جور تبلیغ کنید فرهنگ سازی کنید که تبلیغ بشه برا شیعه... اینجوری که پیش میره و با تبلیغات اونا بچه ها ماام نرن سنی شن خیلیه... بهتره زحمت فرهنگ سازی و تبلیغ رو بکشیم ...کمی تو این زمینه خرج کردن جای دوری نمیره....وگرنه........
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع